29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla jsem se zeptat na názor, jestli máte stejný jako já....
Potkala jsem nového přítele, vše bylo fajn, když jsme se neviděli skoro každý den jsme si psali. Pak odjel pracovně mimo ČR s tím, že se vrátí a že se zase uvidíme.... je to už 4 měsíce a pomalu se vůbec neozve...tak jednou do měsíce...kdy se vrátí se ani neví... já na něj čekala... ale když vidím, když mi už ani neodepíše... vím že má hodně práce, ale v práci má internet, tak by se ozvat mohl.... nechci to hrotit, myslím si že nikoho nemá, ale nechápu to ochladnutí, když se mohl před tím pro mě přetrhnout.... co si myslíte, že se stalo??
Není tady
No... A jaký názor máš ty? Jinak teda když se neozývá, tak asi nemá zájem...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
No... A jaký názor máš ty? Jinak teda když se neozývá, tak asi nemá zájem...
souhlas, naprosto klasická situace ..... já se řídím tímto .... nebo se spíš snažím
Pravda o lásce
Koho zajímáš, ten tě vyhledá......
Kdo tě chce vidět, najde si čas.........
Komu na tobě záleží, najde si tě sám........
Všechno ostatní jsou jen výmluvy a stojej za h..........
Není tady
TLESKÁM
tyhle slova by chtělo dát každé holce na krk v podobě přívěsku
Není tady
Ano, tak to funguje.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 18:47)
Není tady
Grainne napsal(a):
funguje..... ale nejvíce u těch , kde to až tak neřešíte ..... ale tam , kde je zájem to VYDRŽET je dost těžké
V tomhle je ta chyba, která to celé blokne.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 18:47)
Není tady
Grainne napsal(a):
ale, co s tím ..... snažím se na to přijít .... ale nějak stojím pořád na stejném místě ..... max. se přinutím vůlí .
Na to nepřijdeš rozumem. To musíš cítit. Takové chování nefunguje, když není přirozené.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 18:49)
Není tady
Ivano, srovnat si své nitro, aby z tebe bylo cítit, že existencí nebo neexistencí partnera tvůj svět nekončí. Ale jak to udělat, ti neumím poradit.
U mě to přišlo tak nějak samo. Když mi došlo, že jestli spolu máme být, tak budeme. Tak proč bych se trápila, nervovala nebo to lámala přes koleno. A ono to funguje. Čím víc si žiju svůj život a můj partner cítí, že na něm nejsem závislá a že nemám strach žít bez něj, tím víc se mnou je. Ví, že ho miluji, ale také ví, že můj svět se bez něj nezboří.
Není tady
jana327 napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat na názor, jestli máte stejný jako já....
Potkala jsem nového přítele, vše bylo fajn, když jsme se neviděli skoro každý den jsme si psali. Pak odjel pracovně mimo ČR s tím, že se vrátí a že se zase uvidíme.... je to už 4 měsíce a pomalu se vůbec neozve...tak jednou do měsíce...kdy se vrátí se ani neví... já na něj čekala... ale když vidím, když mi už ani neodepíše... vím že má hodně práce, ale v práci má internet, tak by se ozvat mohl.... nechci to hrotit, myslím si že nikoho nemá, ale nechápu to ochladnutí, když se mohl před tím pro mě přetrhnout.... co si myslíte, že se stalo??
Nevím, co se u nej stalo, ale očividně nemá zájem se s tebou nadále vídat. Pokud se ti ozve jednou za mesic, tak bych si zadne naděje opravdu nedělala.
Není tady
Mám stejný názor. Ten muž nemá zájem.
Není tady
jsem jana- zapomněla jsem heslo a na email mi nedošlo....
díky za příspěvky... došla jsem na stejný názor a vždy si vás ráda přečtu, jelikož máte více zkušeností než já...
tak teď jak se říká babo raď- tedy babinet raď...
ozval se že za 14 dní přijede domů a chce abych přijela na víkend....vlastně nad ním přemýšlím, jestli mě vlastně nemá jen na TO... teď pravděpodobně přijede a zase zmizí...
divné mi je, že se třeba měsíc neozval... má náročnou práci, nemá volno, ale napsat večer před spaním nebo ráno může snad každý ...
jak poznám, že chlapovi na mě záleží a že mě nechce jen na sex.....
když jsem se ho ptala proč mi aspoň nenapsal, neodepsal... měl hodně práce.....
naspal jednou za měsíc, někdy dvakrát, ale spíše jednou... chybíš mi nebo něco takového nikde..
Upravil(a) 2013 (12. 1. 2013 23:05)
Není tady
2013 napsal(a):
Přečti si znovu, znovu a znovu příspěvek č. 3.
Až dokud nepochopíš, neprocítíš, co je tam napsáno.
Není tady
Eva. napsal(a):
2013 napsal(a):
chápu...takže důvod proč chce abych přijela je sex?
ptám se na zkušenosti..... proč by jinak chtěl abych dojela....
Není tady
Eva. napsal(a):
2013 napsal(a):
tak jo dlouhý vedení mám......
je zajímavé, že předtím se snažil moc a jak odjel vůbec nic.. teď má přijet ozval se........bylo to celé hrané....????dostat mě do postele?
chci to nějak pochopit..
Upravil(a) 2013 (12. 1. 2013 23:41)
Není tady
Jak moc jsi ho zajímala, když byl pryč? Kolik času na tebe měl? ...
Není tady
2013 napsal(a):
Eva. napsal(a):
2013 napsal(a):
Až dokud nepochopíš, neprocítíš, co je tam napsáno.tak jo dlouhý vedení mám......
je zajímavé, že předtím se snažil moc a jak odjel vůbec nic.. teď má přijet ozval se........bylo to celé hrané....????dostat mě do postele?
chci to nějak pochopit..
Chlap, který se o tebe zajímá, se ozývá víckrát než dvakrát do mesice. Tenhle si te tak nějak udržuje v naději, aby až přijede, měl s kým prožít nezávazný víkend. Záleží, co chceš ty? Vztah? Nezávazné víkendové pobavení? Podle toho se rozhodni.
Není tady
Eva. napsal(a):
on hodně cestuje a cestoval, předtím když se vracel do ČR co 3 dny chtěl se vidět když přijel... jinak předtím psal i když byl mimo každý den.... teď pracuje pro jinou firmu....a je dočasně mimo ČR, ale má se vrátit....
zajímavé, že on byl kdo plánoval budoucnost a společné bydlení...já byla ta, která se rozmýšlela a sledovala jaký je....
Upravil(a) 2013 (13. 1. 2013 0:30)
Není tady
2013 napsal(a):
Eva. napsal(a):
on hodně cestuje a cestoval, předtím když se vracel do ČR co 3 dny chtěl se vidět když přijel... jinak předtím psal i když byl mimo každý den.... teď pracuje pro jinou firmu....a je dočasně mimo ČR, ale má se vrátit....
zajímavé, že on byl kdo plánoval budoucnost a společné bydlení...já byla ta, která se rozmýšlela a sledovala jaký je....
Proč máš potřebu omlouvat ho sama před sebou? Abys sama sobě dokázala, že je takový, jaký chceš, aby byl? Ale takový není. I kdyby cestoval rok, dnes jsou mobily, PC, internet, skype... Kdyby o tebe měl opravdový zájem, ozval by se denně. A ty to uvnitř víš, jen si to zatím nechceš připustit.
Předtím (před čím?) psal každý den. Měl zájem. Teď se situace zřejmě změnila...
Není tady
2013 napsal(a):
Eva. napsal(a):
2013 napsal(a):
Až dokud nepochopíš, neprocítíš, co je tam napsáno.chápu...takže důvod proč chce abych přijela je sex?
ptám se na zkušenosti..... proč by jinak chtěl abych dojela....
ehm a tobě se chce jet za někým, komu nestálas ani za kontakt přes sms tak tomu teda říkám zoufalství !
Není tady
2013 napsal(a):
Eva. napsal(a):
2013 napsal(a):
Až dokud nepochopíš, neprocítíš, co je tam napsáno.tak jo dlouhý vedení mám......
chci to nějak pochopit..
co chceš pochopit ? to jsi fakt taková chuděra, co má tohle zapotřebí ?
Není tady
2013 napsal(a):
Eva. napsal(a):
no ano z ciziny se nedá ani dovolat, ani napsat sms bóóže, ten chlap je ale fakt chudák
on určitě chtěl, ale nebyl signál čas a nevím co ještě, že jo
Není tady
Eva. napsal(a):
2013 napsal(a):
Eva. napsal(a):
zajímavé, že on byl kdo plánoval budoucnost a společné bydlení...já byla ta, která se rozmýšlela a sledovala jaký je....Proč máš potřebu omlouvat ho sama před sebou? Abys sama sobě dokázala, že je takový, jaký chceš, aby byl? Ale takový není. I kdyby cestoval rok, dnes jsou mobily, PC, internet, skype... Kdyby o tebe měl opravdový zájem, ozval by se denně. A ty to uvnitř víš, jen si to zatím nechceš připustit.
Předtím (před čím?) psal každý den. Měl zájem. Teď se situace zřejmě změnila...
Máte pravdu a děkuji... nepřijedu....
jen jsem chtěla pochopit, čím to je, že někdo má půl roku velký zájem, pak odjede a ze dne na den nic.... kdyby to bylo postupné.... ale najednou odjel a ticho..... ta velká náhlá změna....vypovídá to o tom, že ani předtím to nemyslel vážně?
Není tady