6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Esem napsal(a):
Ale ja nikdy neřekl, ze jsem bez chyby! Nikdo neni bez chyby, jen me proste zajímalo mylení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat! To je cely.
je to jednoduché...patně sis vybral slečnu. To je celé. Lidi kolikrát roky neví, s kým ili. Protějek se vybarví třeba při rozchodu
Není tady
Řekla, ze ji je mám dat, ze jsou jeji, ze jsem je kupoval jeste kdyz jsme byli spolu... Tak co tohle to je za chování!!!
Co? Přesně to, na který sis ji naučil... Ona prostě ty věci povauje za svý, kdy byly kupovaný "na její adresu" a není rozhodující, jestli by je dostala přímo v krámě nebo s malí a v lesklým papíře pod stromečkem.
co si pod tím vím mám představit, jako v praxi (ve vztahu) jelikoz sám byt nechci!... jen me proste zajímalo mylení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat
Je docela moný, e se lekla "závazku"... e si to prostě rozmyslela a protoe je (podle mýho názoru) nezralá... ono se taky v bavlnce dozrává blbě... zareagovala takhle, místo aby řekla "děkuju, nechci".
Asi by sis měl hledat partnerku, ne děcko - ale moná má důvod, proč potřebuje lolitku a ne enskou.
Není tady
Já pořád nemůu pochopit, co vlastně chce slyet...
Prostě sis ji drel dárky, moná ti byla jistou dobu vděčná, zavázaná, jenome jednoho dne ji to přestalo bavit.
Ty ji nechce, tak nech být.
Nevidím nic, co by se mělo dál rozebírat a ty se vlastně na nic ani neptá...
Není tady
Nebylo to o darkach! Vztah po 6 ti a pul letech neni o darkach! Spousta z vás to nechápe. Je to sakra dlouha doba, ale to je jedno. Kadopádně díky za kady vás příspěvek, a na příspěvky od jedne uivatelky mi ty vae příspěvky moc nerekly, ale i tak dík. Myslím, ze tím by jsme mohli diskuzi ukončit.
Není tady
Vztah po 6 ti a pul letech neni o darkach!... Je to sakra dlouha doba
Jo, je to dlouho... ale pokus se pochopit, e ta holka v podstatě nepoznala nic jinýho, ne tvoje rozmazlování - a nezlob se, v nějakejch čtrnácti, patnácti letech, kdy sis s ní začal, byla telátko... mohla tě mít ráda - svým způsobem...
Není tady
Esem napsal(a):
Nebylo to o darkach! Vztah po 6 ti a pul letech neni o darkach! Spousta z vás to nechápe. Je to sakra dlouha doba, ale to je jedno. Kadopádně díky za kady vás příspěvek, a na příspěvky od jedne uivatelky mi ty vae příspěvky moc nerekly, ale i tak dík. Myslím, ze tím by jsme mohli diskuzi ukončit.
z tvé strany to nebylo o dárkách, ale z její strany to klidně mohlo být i z vypočítavosti..kdoví. My jí do hlavy nevidíme.
Pravou povahu člověka pozná v krizové situaci. Kdy je nebe bez mráčku, dá se nuceně usmívat do alelujá.
Není tady
... pálí ji dobré bydlo. Potřebuje si nabít hubu o tvrdý kámen = tvůj diskofilní kamarád socka, aby si uvědomila, co ztratila. To chce slyet?
Nebo moná i ty jsi nebyl svatý ve vaem vztahu.. na kadém prochu pravdy trochu. Kdy jsi teda podle ní ten největí haj..l, asi ses pokukoval po jiných. Kdoví, jak to mezi vámi bylo. To víte jen vy 2.
Musel bys to rozebrat do detailu a jít zpátky v čase, abys rozuzlil problém.
Moná byly u ní náznaky nespokojenosti u dřív a ty sis jich nevímal. Zkus zapátrat v paměti, vybav si situace, kvůli kterým se s tebou hádala. Moná jsi jí něčím nevyhovoval a ona ti to upřímně neřekla.
Moná si nala jiného. U bab je to otázka psychiky - např. e si nerozumí s chlapem, je s ním neastná, nebo jí zalichotilo, e ji začal oblbovat někdo jiný a u s ním i je... je moc důleité dávat eně najevo jak moc ji miluje a obdivuje, lichotit jí a umět ji překvapit a u dárky nebo nevedním sexem v nečekané chvíli.. jinak to bude hledat jinde! Neuspokojená enská je nespokojená :-) Stereotyp je děsný. To nebaví nikoho.
Není tady
... tím jsem chtěla říct - můe ji zahrnovat bohatstvím a luxusním ivotem, ale kdy duevně strádá, vztah se rozpadne. Duevní stereotyp + i v sexu je patná kombinace. Je třeba často si povídat a komunikovat spolu. Rozebírat problémy, ne je házet za hlavu. Ani to sezení u telky či plavání v bazénu nepomůe, protoe konverzace můe být jenom povrchní. Bavil ses s ní kadý den a rozebírali jste kdejakou kravinu? Smáli jste se spolu něčemu ? Uměl jsi ji vyslechnout, kdy ji někdo tval? Nebo jsi sobec zahleděný do sebe a její denní problémy tě nezajímaly ani ses na ně neptal?
Není tady
Esem napsal(a):
Ale ja nikdy neřekl, ze jsem bez chyby! Nikdo neni bez chyby, jen me proste zajímalo mylení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat! To je cely.
Esem, ale tady se Ti dostalo na Tvoje otázky odpovědí víc ne dost, jene ty odpovědi se Ti - bohuel - příli nelíbí
Není tady
Vztah má být rovnocenný. Podle toho, co jsi napsal, sis její pozornost musel kupovat. Z druhé strany barikády bys ty byl děvkař a nechal jí za sebou dolézat a měl ji jako pumpu na ego. No za sedm let by jeden druhé měl poznat. Aspoň má cennou lekci na celý ivot.
Není tady
Esem napsal(a):
Moje vina? Přece to, ze se o někoho strate nemůe byt patná věc. Nebo??
No tak to není patný věc.Jene na to, aby se o nás staral, máme my holky tatínka.
Kdy dospějeme v eny, tak potřebujeme partnera.
Ta tvoje nejspí neví, čí teď je...co je...kdo je...
Nějak se zasekla.
Asi se začne chovat jak rozmazlená holka, vlastně u se tak chová,kdy ti vechno vyčítá.
Jene ty sis o to řekl.
Nechovej se k eně jako k někomu, koho můe rozmazlovat a on bude vdy dělat to, co ty potřebuje - bude ti vděčný.
Ve vztahu je dobré nejen dávat, ale i brát.
Pokud oboje nedělá alespoň přiblině stejnou měrou, dostane prostě po papuli.
A nevztekej se. Raději naslouchej. Je normální, e to, co slyíme od druhých, se nám nemusí líbit. Obvykle to, co se nám líbí nejmíň, je "přesně to vono"
Není tady