Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 1. 2013 21:05

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Konec po 7mi letech

Esem napsal(a):

Ale ja nikdy neřekl, ze jsem bez chyby! Nikdo neni bez chyby, jen me proste zajímalo myšlení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat! To je cely.

je to jednoduché...špatně sis vybral slečnu. To je celé. Lidi kolikrát roky neví, s kým žili. Protějšek se vybarví třeba při rozchodu

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#52 8. 1. 2013 7:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Řekla, ze ji je mám dat, ze jsou jeji, ze jsem je kupoval jeste kdyz jsme byli spolu... Tak co tohle to je za chování!!!
Co? Přesně to, na který sis ji naučil... Ona prostě ty věci považuje za svý, když byly kupovaný "na její adresu" a není rozhodující, jestli by je dostala přímo v krámě nebo s mašlí a v lesklým papíře pod stromečkem.
co si pod tím vším mám představit, jako v praxi (ve vztahu) jelikoz sám byt nechci!... jen me proste zajímalo myšlení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat
Je docela možný, že se lekla "závazku"... že si to prostě rozmyslela a protože je (podle mýho názoru) nezralá... ono se taky v bavlnce dozrává blbě... zareagovala takhle, místo aby řekla "děkuju, nechci".
Asi by sis měl hledat partnerku, ne děcko - ale možná mᚠdůvod, proč potřebuješ lolitku a ne ženskou.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 8. 1. 2013 9:00

annie
♥♥♥♥♥♥-

Já pořád nemůžu pochopit, co vlastně chceš slyšet...
Prostě sis ji držel dárky, možná ti byla jistou dobu vděčná, zavázaná, jenomže jednoho dne ji to přestalo bavit.
Ty ji nechceš, tak nech být.
Nevidím nic, co by se mělo dál rozebírat a ty se vlastně na nic ani neptáš...

Není tady

#54 8. 1. 2013 9:12

Esem
♥------

Nebylo to o darkach! Vztah po 6 ti a pul letech neni o darkach! Spousta z vás to nechápe. Je to sakra dlouha doba, ale to je jedno. Každopádně díky za každy vás příspěvek, až na příspěvky od jedne uživatelky mi ty vaše příspěvky moc nerekly, ale i tak dík. Myslím, ze tím by jsme mohli diskuzi ukončit.

Není tady

#55 8. 1. 2013 10:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Vztah po 6 ti a pul letech neni o darkach!... Je to sakra dlouha doba
Jo, je to dlouho... ale pokus se pochopit, že ta holka v podstatě nepoznala nic jinýho, než tvoje rozmazlování - a nezlob se, v nějakejch čtrnácti, patnácti letech, kdy sis s ní začal, byla telátko... mohla tě mít ráda - svým způsobem...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#56 8. 1. 2013 10:37

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Esem napsal(a):

Nebylo to o darkach! Vztah po 6 ti a pul letech neni o darkach! Spousta z vás to nechápe. Je to sakra dlouha doba, ale to je jedno. Každopádně díky za každy vás příspěvek, až na příspěvky od jedne uživatelky mi ty vaše příspěvky moc nerekly, ale i tak dík. Myslím, ze tím by jsme mohli diskuzi ukončit.

z tvé strany to nebylo o dárkách, ale z její strany to klidně mohlo být i z vypočítavosti..kdoví. My jí do hlavy nevidíme.
Pravou povahu člověka poznᚠv krizové situaci. Když je nebe bez mráčku, dá se nuceně usmívat do alelujá.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#57 31. 1. 2013 0:29

zlatá rybka
♥------

... pálí ji dobré bydlo. Potřebuje si nabít hubu o tvrdý kámen = tvůj diskofilní kamarád socka, aby si uvědomila, co ztratila. To chceš slyšet?
Nebo možná i ty jsi nebyl svatý ve vašem vztahu.. na každém šprochu pravdy trochu. Když jsi teda podle ní ten největší haj..l, asi ses pokukoval po jiných. Kdoví, jak to mezi vámi bylo. To víte jen vy 2.
Musel bys to rozebrat do detailu a jít zpátky v čase, abys rozuzlil problém.
Možná byly u ní náznaky nespokojenosti už dřív a ty sis jich nevšímal. Zkus zapátrat v paměti, vybav si situace, kvůli kterým se s tebou hádala. Možná jsi jí něčím nevyhovoval a ona ti to upřímně neřekla.

Možná si našla jiného. U bab je to otázka psychiky - např. že si nerozumí s chlapem, je s ním nešastná, nebo jí zalichotilo, že ji začal oblbovat někdo jiný a už s ním i je...  je moc důležité dávat ženě najevo jak moc ji miluješ a obdivuješ, lichotit jí a umět ji překvapit a už dárky nebo nevšedním sexem v nečekané chvíli.. jinak to bude hledat jinde! Neuspokojená ženská je nespokojená :-) Stereotyp je děsný. To nebaví nikoho.

Není tady

#58 31. 1. 2013 0:48

zlatá rybka
♥------

... tím jsem chtěla říct - můžeš ji zahrnovat bohatstvím a luxusním životem, ale když duševně strádá, vztah se rozpadne. Duševní stereotyp + i v sexu je špatná kombinace. Je třeba často si povídat a komunikovat spolu. Rozebírat problémy, ne je házet za hlavu. Ani to sezení u telky či plavání v bazénu nepomůže, protože konverzace může být jenom povrchní. Bavil ses s ní každý den a rozebírali jste kdejakou kravinu? Smáli jste se spolu něčemu ? Uměl jsi ji vyslechnout, když ji někdo štval? Nebo jsi sobec zahleděný do sebe a její denní problémy tě nezajímaly ani ses na ně neptal?

Není tady

#59 31. 1. 2013 1:31

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Esem napsal(a):

Ale ja nikdy neřekl, ze jsem bez chyby! Nikdo neni bez chyby, jen me proste zajímalo myšlení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat! To je cely.

Esem, ale tady se Ti dostalo na Tvoje otázky odpovědí víc než dost, jenže ty odpovědi se Ti - bohužel - příliš nelíbí stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#60 14. 4. 2013 20:11

lchaloupkova
♥♥-----

Vztah má být rovnocenný. Podle toho, co jsi napsal, sis její pozornost musel kupovat. Z druhé strany barikády bys ty byl děvkař a nechal jí za sebou dolézat a měl ji jako pumpu na ego. No za sedm let by jeden druhé měl poznat. Aspoň mᚠcennou lekci na celý život.

Není tady

#61 17. 4. 2013 20:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Esem napsal(a):

Moje vina? Přece to, ze se o někoho strate nemůže byt špatná věc. Nebo??

No tak to není špatný věc.Jenže na to, aby se o nás staral, máme my holky tatínka.
Když dospějeme v ženy, tak potřebujeme partnera.

Ta tvoje nejspíš neví, čí teď je...co je...kdo je...
Nějak se zasekla.
Asi se začne chovat jak rozmazlená holka, vlastně už se tak chová,když ti všechno vyčítá.
Jenže ty sis o to řekl.

Nechovej se k ženě jako k někomu, koho můžeš rozmazlovat a on bude vždy dělat to, co ty potřebuješ - bude ti vděčný.
Ve vztahu je dobré nejen dávat, ale i brát.
Pokud oboje nedělᚠalespoň přibližně stejnou měrou, dostaneš prostě po papuli.

A nevztekej se. Raději naslouchej. Je normální, že to, co slyšíme od druhých, se nám nemusí líbit. Obvykle to, co se nám líbí nejmíň, je "přesně to vono" stoltwink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí