Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 1. 2013 16:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Konec po 7mi letech

hm a nelekla se toho, žes ji požádal o ruku ? nejdřív byla třeba ráda, ale možná si pak uvědomila to, že je to dost vážnej krok.

jinak teda ten kamarád, to je taky něco roll

Upravil(a) PPavlaa (6. 1. 2013 16:24)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 6. 1. 2013 16:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Esem napsal(a):

V pohode, tak chápu, ze kdyz přijme zadost o ruku a za tři dny po 7mi letech rekne, ze teda vlastně neví a pak opila z mého domu odjede na hotel s mým kamaradem, takže je to v pohode? Takhle mi to vychází tedy z vašich odpovědi... Ja tu de facto nemám co dělat, tudíž se nechci dohadovat, ale myslím si, ze to je hloupost. Ted mi vola, ze nic nema, ze je zase u rodičů a ze se vrátila s holým zadnem a ze za to muzu ja. Ale ja ji zpět uz nechci! Tak co se takove holce honí hlavou,? To jediny je pro me nepochopitelny.

Nič, v hlave má prázdno... lomcujú ňou hormóny, asi... pon 7 rokoch bývajú vo vzahoch krízy normálne, a ten vᚠbol od začiatku trochu nerovný a divný. Sory, ale je to tak.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 6. 1. 2013 16:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

přijme zadost o ruku a za tři dny po 7mi letech rekne, ze teda vlastně neví
No tak si vzala tři dny na rozmyšlenou a zjistila, že takhle to asi nechce... že doteď byla na tobě závislá (i když se jí to mohlo líbit, nepopírám) a tou svatbou by se její závislost ještě upevnila.
A to, že řekla, ze jsem nudnej, ze me nechce a odjela na víkend s mým kamarádem může bejt něco jako "první krok k nezávislosti"... i když, pravda, ne úplně standardní. Ale třeba to jinak neumí a nemá korektiv.

Upravil(a) helena (6. 1. 2013 16:46)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 6. 1. 2013 16:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dobře helo, třeba změnila názor, ale proč ty výčitky, že je u rodičů s holým zadkem roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 6. 1. 2013 16:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

proč ty výčitky, že je u rodičů s holým zadkem
No přeci to nenechá na sobě, ne... nebo že by si krom těch prsou nestačila nic odvézt? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#31 6. 1. 2013 17:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Esem, vysvětlení je jednoduchý, ona dozrává, dospívá, začala si uvědomovat to, že žije život usedlý, vím, měla, na co si vzpomněla, nemusela se o nic starat, atd, atd. Ale jednak jsi její první partner a navíc, v jejích jednadvaceti žijete téměř jako manželé, pro mladou holku je sedm let takovéhoto života tak akorát na změnu.  Podobnou situaci zažil můj brácha, měl partnerku mladší o nějakých 12 let a ona mu po čtyřech letech řekla, že si chce užít mladýho života, ne žít usedlej,téměř manželskej život.
Esem, je to jejím věkem, chce zkusit žít i jinej život, nabrat i jiný zkušenosti. Život s tebou,v luxusu mít cokoliv, se jí přejedl. Nemusí být mazaná potvora, která tě využívala, jen chce být sama sebou a žít podle sebe.
Jinak souhlasím, že je to poněkud zvláštní,když rodiče dovolí 15ctileté holce žít s klukem. Mně je 43 a kdybych kdysi ve svých 15cti s tímhle přišla  domů, naši by mě vyčistili, že bych si to za rámeček nedala.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#32 6. 1. 2013 18:00

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Esem napsal(a):

Ahoj holky, na tento web moc nepatřím, ale musím to napsat, protože jedine tady dostanu rady, které pochopil. Potreboval bych pochopeni me, již bývalé přítelkyně. Mne je 26 let, ji 21 jsme spolu 7 let. Po prvním roce jsme spolu zacali bydlet, mám prostředky na to, ze jsem se o ni mohl starat. Přes skolu, bydlení, denni režii a vse bylo na mne, holka měla rada kabelky, boticky a podobne holcici věci, vse jsem ji s láskou kupoval a měl z ni radost. Dovolene, výlety byly samozřejmostí. Domácí práce nam dělala hospodyne, aby ona měla čas na ranní kávu a cvičeni a wellness, který měla zaplacené vždy na rok dopředu. Me zaměstnáni je sport, takže jsem se vracel domu vždy kolem 14.hodiny a byli jsme vždy spolu. S dalšími roky jeji nároky rostly, pred pul rokem si nechala udělat prsa, jeji chování pak bylo jiné, ale krotil jsem ji. Pred Vánoci jsem ji dal prstynek, ona ho přijala, po třech dnech mi řekla, ze jsem nudnej, ze me nechce a odjela na víkend s mým kamarádem, kteremu je 20 let, žije u rodičů a žije z tydne na týden, aby se opil na diskotéce. A ze me se stal ten největší zm*d, kret*n a hajzl, kterej ji zničil život a kterej muže za to, ze pry ted nic nemá a je sama. Zpátky ji nechci, ale jsem stále zamilovanej a chci s tím pryc, chci přestat myslet na ty hezke věci a chci vědet co takova holka ma v hlave a co se ji stalo. Všem díky za jakoukoliv radu. M.

Dobrá, jelikož nesmím moralizovat, tak asi tak:
Ty sis sem přišel nechat pofoukat bebí. Ona je mrcha a tys takový hodný, ba přímo vznešený.
Malou holku jsi vytáhl z bídy, nakoupil jí kabelčíčky a kozičky. A hele, holka se nudí.
Chceš mít černé na bílém, že tvoje bývalá je zlatokopka.
No je, ale kdo to z ní udělal?
Tak má rada pro přístě : hledej v jiných kruzích než mezi roztleskávačkami.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#33 6. 1. 2013 18:38

trnka
♥♥-----

Tak jestli ji nechceš, tak už ti může být celkem jedno, co se jí honí hlavou, ne? Jsi rozhodnutý ji zpátky nebrat, tak ji nechej, a dělá, co chce, a Ty si s tím už hlavu nelámej. :-)

Naše životy nám nepatří. Od lůna k hrobu jsme spojeni s druhými. V minulosti i v současnosti. A každým zločinem či laskavostí tvoříme naši budoucnost.   z filmu Atlas mraků

Není tady

#34 6. 1. 2013 19:25

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

Esem: Myslím, že jsi jí rozmazlil! A jak se říká: "S jídlem roste chu". Nevážila si toho co má a chtěla pořád více, možná buď rád, že odešla. To že jsi byl její první chlap v tom bych problém neviděla, já si taky vzala po 7 letech svýho prvního smile Teďka to bude mít asi dost těžký další chlap, když si holčina zvykla na takový luxus, který jsi jí dopřával. A co jí teďka honí hlavou ví asi jen ona sama...

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#35 6. 1. 2013 19:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Luxus není všechno vissla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#36 6. 1. 2013 19:39

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

ty woe..to je síla..

tuhle holku sis chtěl vzít? typická zlatokopka..

a co se jí honí hlavou? těžko říct...je trochu znuděná, možná hodně, chce se užívat život i s někým jiným, ale u rodičů
jí rychle došlo, takový servis jako s tebou s nikým jiným mít nebude.
Na svatbu je hodně nezralá a ani bych ti to neradila si ji brát. Do pár let bys byl rozvedenej a zchudlej smile

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#37 6. 1. 2013 19:42

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

jinak proč si myslíš, že sem nepatříš? Sem chodí běžně i muži a jsou zde vítaní

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#38 7. 1. 2013 6:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

typická zlatokopka
A není to tak trochu i jeho "vina", že si slečnu "naučil" dostat všechno, na co si ukázala? Že si doma "choval" pusinku, která od nějakejch čtrnácti nemusela hnout prstíčkem a všechno dostala až pod nosánek?

Není tady

#39 7. 1. 2013 9:57

Esem
♥------

Moje vina? Přece to, ze se o někoho strate nemůže byt špatná věc. Nebo??

Není tady

#40 7. 1. 2013 10:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Přece to, ze se o někoho strate nemůže byt špatná věc. Nebo??
Nebo!
Ty ses nestaral, ty jsi rozmazloval...
"Přes skolu, bydlení, denni režii a vse bylo na mne, holka měla rada kabelky, boticky a podobne holcici věci, vse jsem ji s láskou kupoval a měl z ni radost. Dovolene, výlety byly samozřejmostí. Domácí práce nam dělala hospodyne, aby ona měla čas na ranní kávu a cvičeni a wellness, který měla zaplacené vždy na rok dopředu."
a odpus, ale to JE tvoje vina, když jsi slečně předvedl, že pro dosažení pozemskejch statků stačí, aby byla milá, přítulná a dekorativní.
Jednak je málokdo tak silnej, aby nebral, když dávají, jednak ona doteď vlastně nikdy nepoznala, že je nutný se přičinit i jinak... Jestli si tohle ponese do dalšího života - od vztahů po zaměstnání - nebude to mít holka lehký.

Není tady

#41 7. 1. 2013 17:53

Esem
♥------

Dnes si holka přišla pro dárky, který jsem pro ni měl nakoupené k Vánocům!!! Řekla, ze ji je mám dat, ze jsou jeji, ze jsem je kupoval jeste kdyz jsme byli spolu. Řekl jsem ji, ze se zbláznila a ona na to, at je dam všem ku**** co potkám, ze z toho budou mít Vánoce cely rok, ze ona moje dárky nepotrebuje! Tak co tohle to je za chování!!!

Není tady

#42 7. 1. 2013 18:15

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

počkej, chceš říct, že si přišla sama pro dárky, které jsi jí předtím nepředal? Něco jiného by bylo, kdybys jí dárky dal, ona si je tam nechala a pak si pro ně přišla. To bych chápala...ale takhle??

možná to byl její způsob jak se k tobě dostat blíž, možná čekala, že jí padneš "k nohám" a budeš jí přemlouvat k návratu. Zřejmě to jinak neumí..a pokud je to tak, moc se jí to nepovedlo. takhle si omluvu za své chování nepředstavuji.

helena psala, že je to částečně i tvoje vina..bohužel ano. Děvče k tomu zřejmě již sklony mělo a ty jsi v tom utvrdil, že stačí brát a nic moc za to nedávat.
Dost děvčat si myslí, že stačí našpulit rty a zamrkat kukadly a muži se pro ně přetrhnou..

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#43 7. 1. 2013 18:45

Esem
♥------

Jasné, to bych pochopil, kdyz holka někoho poznává, nebo kdyz si hraje na ku*vu a je brana pouze za milenku. Ale ze tohle udělá holka, která s někým žije 6a pul roku?

Není tady

#44 7. 1. 2013 18:56

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Esem napsal(a):

Dnes si holka přišla pro dárky, který jsem pro ni měl nakoupené k Vánocům!!! Řekla, ze ji je mám dat, ze jsou jeji, ze jsem je kupoval jeste kdyz jsme byli spolu. Řekl jsem ji, ze se zbláznila a ona na to, at je dam všem ku**** co potkám, ze z toho budou mít Vánoce cely rok, ze ona moje dárky nepotrebuje! Tak co tohle to je za chování!!!

A čemu se divíš?Nastavil sis to tak,chtěls Kikinu se vším všudy,no tak jí máš...Dobré poučení..bych se rychle vzpamatovala,slečnu vykmitla obloukem a hooodně přemýšlela o tom,co znamená partnerství...aby sis příště nenabil tlamu  a taky aby ses za své chyby do budoucna nemstil na nějaké nevinné holce..

Není tady

#45 7. 1. 2013 19:20

Esem
♥------

Revliba napsal(a):

Esem napsal(a):

A čemu se divíš?Nastavil sis to tak,chtěls Kikinu se vším všudy,no tak jí máš...Dobré poučení..bych se rychle vzpamatovala,slečnu vykmitla obloukem a hooodně přemýšlela o tom,co znamená partnerství...aby sis příště nenabil tlamu  a taky aby ses za své chyby do budoucna nemstil na nějaké nevinné holce..

Ja v žádným případe nemám potrebu se mstit! Ani ji, natož někomu jinému. 90% příspěvku je vesměs stejných, ale tak nějak proste nevím co si pod tím vším mám představit, jako v praxi (ve vztahu) jelikoz sám byt nechci!

Není tady

#46 7. 1. 2013 19:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Esem - kdo ví jak to všechno je.
Docela ráda bych si vyslechla vaše story z dívčiny strany. Nějak Ti nevěřím. vissla

Není tady

#47 7. 1. 2013 19:35

Esem
♥------

Dus: ted moc nerozumím... Ja tu o zádné story nemluvím, nerozebiram, ani nic. Ja jsem jen napsal problém, který nastal po me žádosti o ruku a kterou ona prijmula. Takže.....?

Není tady

#48 7. 1. 2013 20:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Přijde mi zvláštní,že Ty seš bez chyby. Jak ses tu popsal.
Ale každý má chyby. Jak já, tak Ty, tak holčina,tak každý

Není tady

#49 7. 1. 2013 20:10

holcina
♥♥♥♥♥♥-

esem, myslím si to co většina tady. Holčička od 14 let nemusela hnout prstem a to jsi ji naučil ty. Ona by to ve svých letech těžko dokázala zvládnout jinak. Vem si z toho ponaučení do dalšího vztahu a kašli na ni

Není tady

#50 7. 1. 2013 20:11

Esem
♥------

Ale ja nikdy neřekl, ze jsem bez chyby! Nikdo neni bez chyby, jen me proste zajímalo myšlení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat! To je cely.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí