6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hm a nelekla se toho, es ji poádal o ruku ? nejdřív byla třeba ráda, ale moná si pak uvědomila to, e je to dost vánej krok.
jinak teda ten kamarád, to je taky něco
Upravil(a) PPavlaa (6. 1. 2013 16:24)
Není tady
Esem napsal(a):
V pohode, tak chápu, ze kdyz přijme zadost o ruku a za tři dny po 7mi letech rekne, ze teda vlastně neví a pak opila z mého domu odjede na hotel s mým kamaradem, take je to v pohode? Takhle mi to vychází tedy z vaich odpovědi... Ja tu de facto nemám co dělat, tudí se nechci dohadovat, ale myslím si, ze to je hloupost. Ted mi vola, ze nic nema, ze je zase u rodičů a ze se vrátila s holým zadnem a ze za to muzu ja. Ale ja ji zpět uz nechci! Tak co se takove holce honí hlavou,? To jediny je pro me nepochopitelny.
Nič, v hlave má prázdno... lomcujú ňou hormóny, asi... pon 7 rokoch bývajú vo vzahoch krízy normálne, a ten vá bol od začiatku trochu nerovný a divný. Sory, ale je to tak.
Není tady
přijme zadost o ruku a za tři dny po 7mi letech rekne, ze teda vlastně neví
No tak si vzala tři dny na rozmylenou a zjistila, e takhle to asi nechce... e doteď byla na tobě závislá (i kdy se jí to mohlo líbit, nepopírám) a tou svatbou by se její závislost jetě upevnila.
A to, e řekla, ze jsem nudnej, ze me nechce a odjela na víkend s mým kamarádem můe bejt něco jako "první krok k nezávislosti"... i kdy, pravda, ne úplně standardní. Ale třeba to jinak neumí a nemá korektiv.
Upravil(a) helena (6. 1. 2013 16:46)
Není tady
dobře helo, třeba změnila názor, ale proč ty výčitky, e je u rodičů s holým zadkem
Není tady
proč ty výčitky, e je u rodičů s holým zadkem
No přeci to nenechá na sobě, ne... nebo e by si krom těch prsou nestačila nic odvézt?
Není tady
Esem, vysvětlení je jednoduchý, ona dozrává, dospívá, začala si uvědomovat to, e ije ivot usedlý, vím, měla, na co si vzpomněla, nemusela se o nic starat, atd, atd. Ale jednak jsi její první partner a navíc, v jejích jednadvaceti ijete téměř jako manelé, pro mladou holku je sedm let takovéhoto ivota tak akorát na změnu. Podobnou situaci zail můj brácha, měl partnerku mladí o nějakých 12 let a ona mu po čtyřech letech řekla, e si chce uít mladýho ivota, ne ít usedlej,téměř manelskej ivot.
Esem, je to jejím věkem, chce zkusit ít i jinej ivot, nabrat i jiný zkuenosti. ivot s tebou,v luxusu mít cokoliv, se jí přejedl. Nemusí být mazaná potvora, která tě vyuívala, jen chce být sama sebou a ít podle sebe.
Jinak souhlasím, e je to poněkud zvlátní,kdy rodiče dovolí 15ctileté holce ít s klukem. Mně je 43 a kdybych kdysi ve svých 15cti s tímhle přila domů, nai by mě vyčistili, e bych si to za rámeček nedala.
Není tady
Esem napsal(a):
Ahoj holky, na tento web moc nepatřím, ale musím to napsat, protoe jedine tady dostanu rady, které pochopil. Potreboval bych pochopeni me, ji bývalé přítelkyně. Mne je 26 let, ji 21 jsme spolu 7 let. Po prvním roce jsme spolu zacali bydlet, mám prostředky na to, ze jsem se o ni mohl starat. Přes skolu, bydlení, denni reii a vse bylo na mne, holka měla rada kabelky, boticky a podobne holcici věci, vse jsem ji s láskou kupoval a měl z ni radost. Dovolene, výlety byly samozřejmostí. Domácí práce nam dělala hospodyne, aby ona měla čas na ranní kávu a cvičeni a wellness, který měla zaplacené vdy na rok dopředu. Me zaměstnáni je sport, take jsem se vracel domu vdy kolem 14.hodiny a byli jsme vdy spolu. S dalími roky jeji nároky rostly, pred pul rokem si nechala udělat prsa, jeji chování pak bylo jiné, ale krotil jsem ji. Pred Vánoci jsem ji dal prstynek, ona ho přijala, po třech dnech mi řekla, ze jsem nudnej, ze me nechce a odjela na víkend s mým kamarádem, kteremu je 20 let, ije u rodičů a ije z tydne na týden, aby se opil na diskotéce. A ze me se stal ten největí zm*d, kret*n a hajzl, kterej ji zničil ivot a kterej mue za to, ze pry ted nic nemá a je sama. Zpátky ji nechci, ale jsem stále zamilovanej a chci s tím pryc, chci přestat myslet na ty hezke věci a chci vědet co takova holka ma v hlave a co se ji stalo. Vem díky za jakoukoliv radu. M.
Dobrá, jeliko nesmím moralizovat, tak asi tak:
Ty sis sem přiel nechat pofoukat bebí. Ona je mrcha a tys takový hodný, ba přímo vzneený.
Malou holku jsi vytáhl z bídy, nakoupil jí kabelčíčky a kozičky. A hele, holka se nudí.
Chce mít černé na bílém, e tvoje bývalá je zlatokopka.
No je, ale kdo to z ní udělal?
Tak má rada pro přístě : hledej v jiných kruzích ne mezi roztleskávačkami.
Není tady
Tak jestli ji nechce, tak u ti můe být celkem jedno, co se jí honí hlavou, ne? Jsi rozhodnutý ji zpátky nebrat, tak ji nechej, a dělá, co chce, a Ty si s tím u hlavu nelámej. :-)
Není tady
Esem: Myslím, e jsi jí rozmazlil! A jak se říká: "S jídlem roste chu". Neváila si toho co má a chtěla pořád více, moná buď rád, e odela. To e jsi byl její první chlap v tom bych problém neviděla, já si taky vzala po 7 letech svýho prvního Teďka to bude mít asi dost těký dalí chlap, kdy si holčina zvykla na takový luxus, který jsi jí dopřával. A co jí teďka honí hlavou ví asi jen ona sama...
Není tady
Luxus není vechno
Není tady
ty woe..to je síla..
tuhle holku sis chtěl vzít? typická zlatokopka..
a co se jí honí hlavou? těko říct...je trochu znuděná, moná hodně, chce se uívat ivot i s někým jiným, ale u rodičů
jí rychle dolo, takový servis jako s tebou s nikým jiným mít nebude.
Na svatbu je hodně nezralá a ani bych ti to neradila si ji brát. Do pár let bys byl rozvedenej a zchudlej
Není tady
jinak proč si myslí, e sem nepatří? Sem chodí běně i mui a jsou zde vítaní
Není tady
typická zlatokopka
A není to tak trochu i jeho "vina", e si slečnu "naučil" dostat vechno, na co si ukázala? e si doma "choval" pusinku, která od nějakejch čtrnácti nemusela hnout prstíčkem a vechno dostala a pod nosánek?
Není tady
Moje vina? Přece to, ze se o někoho strate nemůe byt patná věc. Nebo??
Není tady
Přece to, ze se o někoho strate nemůe byt patná věc. Nebo??
Nebo!
Ty ses nestaral, ty jsi rozmazloval...
"Přes skolu, bydlení, denni reii a vse bylo na mne, holka měla rada kabelky, boticky a podobne holcici věci, vse jsem ji s láskou kupoval a měl z ni radost. Dovolene, výlety byly samozřejmostí. Domácí práce nam dělala hospodyne, aby ona měla čas na ranní kávu a cvičeni a wellness, který měla zaplacené vdy na rok dopředu."
a odpus, ale to JE tvoje vina, kdy jsi slečně předvedl, e pro dosaení pozemskejch statků stačí, aby byla milá, přítulná a dekorativní.
Jednak je málokdo tak silnej, aby nebral, kdy dávají, jednak ona doteď vlastně nikdy nepoznala, e je nutný se přičinit i jinak... Jestli si tohle ponese do dalího ivota - od vztahů po zaměstnání - nebude to mít holka lehký.
Není tady
Dnes si holka přila pro dárky, který jsem pro ni měl nakoupené k Vánocům!!! Řekla, ze ji je mám dat, ze jsou jeji, ze jsem je kupoval jeste kdyz jsme byli spolu. Řekl jsem ji, ze se zbláznila a ona na to, at je dam vem ku**** co potkám, ze z toho budou mít Vánoce cely rok, ze ona moje dárky nepotrebuje! Tak co tohle to je za chování!!!
Není tady
počkej, chce říct, e si přila sama pro dárky, které jsi jí předtím nepředal? Něco jiného by bylo, kdybys jí dárky dal, ona si je tam nechala a pak si pro ně přila. To bych chápala...ale takhle??
moná to byl její způsob jak se k tobě dostat blí, moná čekala, e jí padne "k nohám" a bude jí přemlouvat k návratu. Zřejmě to jinak neumí..a pokud je to tak, moc se jí to nepovedlo. takhle si omluvu za své chování nepředstavuji.
helena psala, e je to částečně i tvoje vina..bohuel ano. Děvče k tomu zřejmě ji sklony mělo a ty jsi v tom utvrdil, e stačí brát a nic moc za to nedávat.
Dost děvčat si myslí, e stačí napulit rty a zamrkat kukadly a mui se pro ně přetrhnou..
Není tady
Jasné, to bych pochopil, kdyz holka někoho poznává, nebo kdyz si hraje na ku*vu a je brana pouze za milenku. Ale ze tohle udělá holka, která s někým ije 6a pul roku?
Není tady
Esem napsal(a):
Dnes si holka přila pro dárky, který jsem pro ni měl nakoupené k Vánocům!!! Řekla, ze ji je mám dat, ze jsou jeji, ze jsem je kupoval jeste kdyz jsme byli spolu. Řekl jsem ji, ze se zbláznila a ona na to, at je dam vem ku**** co potkám, ze z toho budou mít Vánoce cely rok, ze ona moje dárky nepotrebuje! Tak co tohle to je za chování!!!
A čemu se diví?Nastavil sis to tak,chtěls Kikinu se vím vudy,no tak jí má...Dobré poučení..bych se rychle vzpamatovala,slečnu vykmitla obloukem a hooodně přemýlela o tom,co znamená partnerství...aby sis přítě nenabil tlamu a taky aby ses za své chyby do budoucna nemstil na nějaké nevinné holce..
Není tady
Revliba napsal(a):
Esem napsal(a):
A čemu se diví?Nastavil sis to tak,chtěls Kikinu se vím vudy,no tak jí má...Dobré poučení..bych se rychle vzpamatovala,slečnu vykmitla obloukem a hooodně přemýlela o tom,co znamená partnerství...aby sis přítě nenabil tlamu a taky aby ses za své chyby do budoucna nemstil na nějaké nevinné holce..
Ja v ádným případe nemám potrebu se mstit! Ani ji, nato někomu jinému. 90% příspěvku je vesměs stejných, ale tak nějak proste nevím co si pod tím vím mám představit, jako v praxi (ve vztahu) jelikoz sám byt nechci!
Není tady
Esem - kdo ví jak to vechno je.
Docela ráda bych si vyslechla vae story z dívčiny strany. Nějak Ti nevěřím.
Není tady
Dus: ted moc nerozumím... Ja tu o zádné story nemluvím, nerozebiram, ani nic. Ja jsem jen napsal problém, který nastal po me ádosti o ruku a kterou ona prijmula. Take.....?
Není tady
Přijde mi zvlátní,e Ty se bez chyby. Jak ses tu popsal.
Ale kadý má chyby. Jak já, tak Ty, tak holčina,tak kadý
Není tady
esem, myslím si to co větina tady. Holčička od 14 let nemusela hnout prstem a to jsi ji naučil ty. Ona by to ve svých letech těko dokázala zvládnout jinak. Vem si z toho ponaučení do dalího vztahu a kali na ni
Není tady
Ale ja nikdy neřekl, ze jsem bez chyby! Nikdo neni bez chyby, jen me proste zajímalo mylení holky, která je semnou skoro 7 let, přijme zasnoubení a za 3 dny udělá tohle a začne me nenávidět a nadávat! To je cely.
Není tady