6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, na tento web moc nepatřím, ale musím to napsat, protoe jedine tady dostanu rady, které pochopil. Potreboval bych pochopeni me, ji bývalé přítelkyně. Mne je 26 let, ji 21 jsme spolu 7 let. Po prvním roce jsme spolu zacali bydlet, mám prostředky na to, ze jsem se o ni mohl starat. Přes skolu, bydlení, denni reii a vse bylo na mne, holka měla rada kabelky, boticky a podobne holcici věci, vse jsem ji s láskou kupoval a měl z ni radost. Dovolene, výlety byly samozřejmostí. Domácí práce nam dělala hospodyne, aby ona měla čas na ranní kávu a cvičeni a wellness, který měla zaplacené vdy na rok dopředu. Me zaměstnáni je sport, take jsem se vracel domu vdy kolem 14.hodiny a byli jsme vdy spolu. S dalími roky jeji nároky rostly, pred pul rokem si nechala udělat prsa, jeji chování pak bylo jiné, ale krotil jsem ji. Pred Vánoci jsem ji dal prstynek, ona ho přijala, po třech dnech mi řekla, ze jsem nudnej, ze me nechce a odjela na víkend s mým kamarádem, kteremu je 20 let, ije u rodičů a ije z tydne na týden, aby se opil na diskotéce. A ze me se stal ten největí zm*d, kret*n a hajzl, kterej ji zničil ivot a kterej mue za to, ze pry ted nic nemá a je sama. Zpátky ji nechci, ale jsem stále zamilovanej a chci s tím pryc, chci přestat myslet na ty hezke věci a chci vědet co takova holka ma v hlave a co se ji stalo. Vem díky za jakoukoliv radu. M.
Není tady
Jestli to správně počítám byli jste spolu od jejich čtrnácti let. Začal jsi si s dítětem, které teď dospívá a vidí, e není nutné se vázat na toho jednoho.
Není tady
ji 21 jsme spolu 7 let. Po prvním roce jsme spolu zacali bydlet
Není tady
Teda to je síla! Co to bylo za holku, z jaké rodiny, e jí rodiče dovolili bydlet s klukem od 14 let? To je strané!
Na tohle v podstatě ani nevím co říct, co poradit. Ve bylo u od začátku vzato ze patného konce. Teď to chce jen čas, kadý rozchod bolí a pomůe jen čas.
Není tady
tak jestli dobře počítám lennno, bydleli spolu od jejich 15. co samozřejmě na celé věci moc nemění, snad jen to, e u nebyla pod zákonem.
Není tady
jinak se taky nedivím, e to skončilo, jak skončilo. kadej by měl v ivotě vyzkouet pár vztahů, partnerů, aby vlastně věděl, co chce. ona se v podstatě jetě v době, kdy byla pomalu dítě pověsila na prvního a teď zjiuje, e se v ivotě o spoustu jiných věcí oidila. e to takhle skončí se dalo čekat. zase lepí teď, ne za pár let, a by tu byly děti.
Není tady
Rodičovská odpovědnost trvá a do zletilosti dítěte.
Není tady
to ano, ale dneska mi přijde, e rodiče dětem dovolí kde co. buď je jim to jedno, nebo si myslí, jak jsou moderní, kdo ví.
Není tady
dneska mi přijde, e rodiče dětem dovolí kde co
"Nae mláde miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své učitele." (Sókratés)
Není tady
znám tyhle jeho slova, a ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak jestli dobře počítám lennno, bydleli spolu od jejich 15. co samozřejmě na celé věci moc nemění, snad jen to, e u nebyla pod zákonem.
a cely rok pred tim se spolu modlili
Upravil(a) agewa (6. 1. 2013 14:21)
Není tady
vlastní zkuenost, agewo ?
samozřejmě nevím, jak to mezi nimi bylo, jen by mě nenapadlo to, co tebe.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
samozřejmě nevím, jak to mezi nimi bylo, jen by mě nenapadlo to, co tebe.
moje ne, ja zacala s rvnim klukem chodit v 16.
ale nejak se mi nechce verit ze 21letemu klukovi rok staci sem tam pusa
Není tady
jinak - mozna za holce se nechtelo uz delat jen vydrzovanou hplcinu a zacala "hledat sama sebe". Bez dohlizejiciho oka a (mozna) poucovani a moralizovani
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
samozřejmě nevím, jak to mezi nimi bylo, jen by mě nenapadlo to, co tebe.moje ne, ja zacala s rvnim klukem chodit v 16.
ale nejak se mi nechce verit ze 21letemu klukovi rok staci sem tam pusa
no neví hele. já randila taky asi od těch 14 - po základce - a větinou s klukama, co byli o 4 - 5 let starí. a nikdo z nich mě nikdy do ničeho nenutil. ani bych se nedala. první sex jsem měla a skoro v 18.
je taky pravda, e dneska je ta doba asi jiná, za nás to chození bývalo asi jiný.
jinak si myslím, e je to celkem jedno, jestli spolu něco měli nebo ne, vůbec se to netýká toho, co chce vědět.
Není tady
agewa napsal(a):
jinak - mozna za holce se nechtelo uz delat jen vydrzovanou hplcinu a zacala "hledat sama sebe". Bez dohlizejiciho oka a (mozna) poucovani a moralizovani
dobře, proč se teda nechala vydrovat ? proč si půl roku zpátky nechala dělat umělý kozy, kdy teda u ji to nebavilo ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
dobře, proč se teda nechala vydrovat ? proč si půl roku zpátky nechala dělat umělý kozy, kdy teda u ji to nebavilo ?
no nevime. je zvlastni, ze ji takhle mladou rodice nechali bydlet s klukem.
treba za tech 7 let dospela, ne?
Není tady
no zvlátní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, e jim 15 letý kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali jetě volnějí.
a nebo si z nás dělá jen srandu, si vimni, jak se vypařil jak pára nad hrncem ...
agewo a já moc nevěřím na to dospěla - ze svýho okolí vidím, e pokud je mladá holka zvyklá na určitej standard, tak od něj neupustí.
Upravil(a) PPavlaa (6. 1. 2013 15:57)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no zvlátní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, e jim 15 kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali jetě volnějí.
a nebo si z nás dělá jen srandu, si vimni, jak se vypařil jak pára nad hrncem ...
Nevypaříl jsem se, ani si nedělám srandu. Vae příspěvky čtu. Bohuel nějak nenacházím to co bych potreboval. Ja tu neplacu, ani si nestezuju, jen proste by me zajímalo jeji mylení. Moralizovani v teto chvíli neni na míste.
Není tady
Esem napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no zvlátní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, e jim 15 kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali jetě volnějí.
a nebo si z nás dělá jen srandu, si vimni, jak se vypařil jak pára nad hrncem ...Nevypaříl jsem se, ani si nedělám srandu. Vae příspěvky čtu. Bohuel nějak nenacházím to co bych potreboval. Ja tu neplacu, ani si nestezuju, jen proste by me zajímalo jeji mylení. Moralizovani v teto chvíli neni na míste.
A co je na jejím mylení tak nepochopitelného nebo zvlátního? Nic, málokdo zůstane se svým prvním partnerem.
Není tady
Esem napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a nebo si z nás dělá jen srandu, si vimni, jak se vypařil jak pára nad hrncem ...Nevypaříl jsem se, ani si nedělám srandu. Vae příspěvky čtu. Bohuel nějak nenacházím to co bych potreboval. Ja tu neplacu, ani si nestezuju, jen proste by me zajímalo jeji mylení. Moralizovani v teto chvíli neni na míste.
aco bys potreboval?
jinak mozna by to chtelo na prispevky odpovidat, takhle vsichni vari z vody
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no zvlátní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, e jim 15 letý kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali jetě volnějí.
agewo a já moc nevěřím na to dospěla - ze svýho okolí vidím, e pokud je mladá holka zvyklá na určitej standard, tak od něj neupustí.
ale treba tohle ji nemuselo hned dojit
Není tady
Esem napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já nevím, co bys chtěl nebo potřeboval slyet. uvědom si, e sis začal s mladou holkou. ona s tebou přeskočila to, co patří k tomu věku - randění, kino, oukávání se s jinejma klukama, první lásky, zklamání a tak. prostě rovnejma nohama skočila do vánýho vztahu s tebou. a prostě ty zkuenosti, to poznávání, randění, to ji teď chybí.
málokomu vydrí první vztah na celej ivot.
moná, kdybyste se potkali později, starí, a by za sebou u měla tohle vechno, bylo by to jiný a vztah by měl anci vydret.
Není tady
Esem napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ja tak neuvaujem, ani som nikdy neuvaovala, take neviem, či poradím, ale: pdoža mňa sa vzah vyvíja a niekam posúva - buď dopredu, alebo teda spä, k rozpadu. Ak vás vzah u dlhie stagnoval a ona to cítila, mono zatúila po nejakej zmene. A keď neprila zvnútra, hžadala ju vonku. Inak ako hodnoti.
Není tady
V pohode, tak chápu, ze kdyz přijme zadost o ruku a za tři dny po 7mi letech rekne, ze teda vlastně neví a pak opila z mého domu odjede na hotel s mým kamaradem, take je to v pohode? Takhle mi to vychází tedy z vaich odpovědi... Ja tu de facto nemám co dělat, tudí se nechci dohadovat, ale myslím si, ze to je hloupost. Ted mi vola, ze nic nema, ze je zase u rodičů a ze se vrátila s holým zadnem a ze za to muzu ja. Ale ja ji zpět uz nechci! Tak co se takove holce honí hlavou,? To jediny je pro me nepochopitelny.
Není tady