Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 1. 2013 13:17

Esem
♥------

Konec po 7mi letech

Ahoj holky, na tento web moc nepatřím, ale musím to napsat, protože jedine tady dostanu rady, které pochopil. Potreboval bych pochopeni me, již bývalé přítelkyně. Mne je 26 let, ji 21 jsme spolu 7 let. Po prvním roce jsme spolu zacali bydlet, mám prostředky na to, ze jsem se o ni mohl starat. Přes skolu, bydlení, denni režii a vse bylo na mne, holka měla rada kabelky, boticky a podobne holcici věci, vse jsem ji s láskou kupoval a měl z ni radost. Dovolene, výlety byly samozřejmostí. Domácí práce nam dělala hospodyne, aby ona měla čas na ranní kávu a cvičeni a wellness, který měla zaplacené vždy na rok dopředu. Me zaměstnáni je sport, takže jsem se vracel domu vždy kolem 14.hodiny a byli jsme vždy spolu. S dalšími roky jeji nároky rostly, pred pul rokem si nechala udělat prsa, jeji chování pak bylo jiné, ale krotil jsem ji. Pred Vánoci jsem ji dal prstynek, ona ho přijala, po třech dnech mi řekla, ze jsem nudnej, ze me nechce a odjela na víkend s mým kamarádem, kteremu je 20 let, žije u rodičů a žije z tydne na týden, aby se opil na diskotéce. A ze me se stal ten největší zm*d, kret*n a hajzl, kterej ji zničil život a kterej muže za to, ze pry ted nic nemá a je sama. Zpátky ji nechci, ale jsem stále zamilovanej a chci s tím pryc, chci přestat myslet na ty hezke věci a chci vědet co takova holka ma v hlave a co se ji stalo. Všem díky za jakoukoliv radu. M.

Není tady

#2 6. 1. 2013 13:40

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Re: Konec po 7mi letech

Jestli to správně počítám byli jste spolu od jejich čtrnácti let. Začal jsi si s dítětem, které teď dospívá a vidí, že není nutné se vázat na toho jednoho.

Není tady

#3 6. 1. 2013 13:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ji 21 jsme spolu 7 let. Po prvním roce jsme spolu zacali bydlet
http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#4 6. 1. 2013 13:56

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Teda to je síla! Co to bylo za holku, z jaké rodiny, že jí rodiče dovolili bydlet s klukem od 14 let? To je strašné!
Na tohle v podstatě ani nevím co říct, co poradit. Vše bylo už od začátku vzato ze špatného konce. Teď to chce jen čas, každý rozchod bolí a pomůže jen čas.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#5 6. 1. 2013 14:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak jestli dobře počítám lennno, bydleli spolu od jejich 15. což samozřejmě na celé věci moc nemění, snad jen to, že už nebyla pod zákonem.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 6. 1. 2013 14:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jinak se taky nedivím, že to skončilo, jak skončilo. každej by měl v životě vyzkoušet pár vztahů, partnerů, aby vlastně věděl, co chce. ona se v podstatě ještě v době, kdy byla pomalu dítě pověsila na prvního a teď zjišuje, že se v životě o spoustu jiných věcí ošidila. že to takhle skončí se dalo čekat. zase lepší teď, než za pár let, až by tu byly děti.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 6. 1. 2013 14:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Rodičovská odpovědnost trvá až do zletilosti dítěte.

Není tady

#8 6. 1. 2013 14:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to ano, ale dneska mi přijde, že rodiče dětem dovolí kde co. buď je jim to jedno, nebo si myslí, jak jsou moderní, kdo ví.

Není tady

#9 6. 1. 2013 14:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dneska mi přijde, že rodiče dětem dovolí kde co
"Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své učitele." (Sókratés) http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#10 6. 1. 2013 14:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

znám tyhle jeho slova, a ?

Není tady

#11 6. 1. 2013 14:20

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

tak jestli dobře počítám lennno, bydleli spolu od jejich 15. což samozřejmě na celé věci moc nemění, snad jen to, že už nebyla pod zákonem.

a cely rok pred tim se spolu modlili

Upravil(a) agewa (6. 1. 2013 14:21)

Není tady

#12 6. 1. 2013 14:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vlastní zkušenost, agewo ?

samozřejmě nevím, jak to mezi nimi bylo, jen by mě nenapadlo to, co tebe.

Není tady

#13 6. 1. 2013 15:23

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

moje ne, ja zacala s rvnim klukem chodit v 16.
ale nejak se mi nechce verit ze 21letemu klukovi rok staci sem tam pusa

Není tady

#14 6. 1. 2013 15:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jinak - mozna za holce se nechtelo uz delat jen vydrzovanou hplcinu a zacala "hledat sama sebe". Bez dohlizejiciho oka a (mozna) poucovani a moralizovani

Není tady

#15 6. 1. 2013 15:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

moje ne, ja zacala s rvnim klukem chodit v 16.
ale nejak se mi nechce verit ze 21letemu klukovi rok staci sem tam pusa

no nevíš hele. já randila taky asi od těch 14 - po základce - a většinou s klukama, co byli o 4 - 5 let starší. a nikdo z nich mě nikdy do ničeho nenutil. ani bych se nedala. první sex jsem měla až skoro v 18.
je taky pravda, že dneska je ta doba asi jiná, za nás to chození bývalo asi jiný.

jinak si myslím, že je to celkem jedno, jestli spolu něco měli nebo ne, vůbec se to netýká toho, co chce vědět.

Není tady

#16 6. 1. 2013 15:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

jinak - mozna za holce se nechtelo uz delat jen vydrzovanou hplcinu a zacala "hledat sama sebe". Bez dohlizejiciho oka a (mozna) poucovani a moralizovani

dobře, proč se teda nechala vydržovat ? proč si půl roku zpátky nechala dělat umělý kozy, když teda už ji to nebavilo ?

Není tady

#17 6. 1. 2013 15:49

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

dobře, proč se teda nechala vydržovat ? proč si půl roku zpátky nechala dělat umělý kozy, když teda už ji to nebavilo ?

no nevime. je zvlastni, ze ji takhle mladou rodice nechali bydlet s klukem.
treba za tech 7 let dospela, ne?

Není tady

#18 6. 1. 2013 15:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no zvláštní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, že jim 15 letý kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali ještě volnější.
a nebo si z nás dělá jen srandu, si všimni, jak se vypařil jak pára nad hrncem ... smile

agewo a já moc nevěřím na to dospěla - ze svýho okolí vidím, že pokud je mladá holka zvyklá na určitej standard, tak od něj neupustí.

Upravil(a) PPavlaa (6. 1. 2013 15:57)

Není tady

#19 6. 1. 2013 15:58

Esem
♥------

PPavlaa napsal(a):

no zvláštní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, že jim 15 kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali ještě volnější.
a nebo si z nás dělá jen srandu, si všimni, jak se vypařil jak pára nad hrncem ... smile

Nevypaříl jsem se, ani si nedělám srandu. Vaše příspěvky čtu. Bohužel nějak nenacházím to co bych potreboval. Ja tu neplacu, ani si nestezuju, jen proste by me zajímalo jeji myšlení. Moralizovani v teto chvíli neni na míste.

Není tady

#20 6. 1. 2013 16:00

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Esem napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no zvláštní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, že jim 15 kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali ještě volnější.

Nevypaříl jsem se, ani si nedělám srandu. Vaše příspěvky čtu. Bohužel nějak nenacházím to co bych potreboval. Ja tu neplacu, ani si nestezuju, jen proste by me zajímalo jeji myšlení. Moralizovani v teto chvíli neni na míste.

A co je na jejím myšlení tak nepochopitelného nebo zvláštního? Nic, málokdo zůstane se svým prvním partnerem.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#21 6. 1. 2013 16:03

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Esem napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aco bys potreboval?
jinak mozna by to chtelo na prispevky odpovidat, takhle vsichni vari z vody

Není tady

#22 6. 1. 2013 16:04

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

no zvláštní jo, ale zase dneska rodiče berou normálně, že jim 15 letý kluk spává u nich doma se stejně starou holkou. tihle to asi jen nechali ještě volnější.

agewo a já moc nevěřím na to dospěla - ze svýho okolí vidím, že pokud je mladá holka zvyklá na určitej standard, tak od něj neupustí.

ale treba tohle ji nemuselo hned dojit

Není tady

#23 6. 1. 2013 16:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Esem napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já nevím, co bys chtěl nebo potřeboval slyšet. uvědom si, že sis začal s mladou holkou. ona s tebou přeskočila to, co patří k tomu věku - randění, kino, oukávání se s jinejma klukama, první lásky, zklamání a tak. prostě rovnejma nohama skočila do vážnýho vztahu s tebou. a prostě ty zkušenosti, to poznávání, randění, to ji teď chybí.
málokomu vydrží první vztah na celej život.
možná, kdybyste se potkali později, starší, až by za sebou už měla tohle všechno, bylo by to jiný a vztah by měl šanci vydržet.

Není tady

#24 6. 1. 2013 16:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Esem napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ja tak neuvažujem, ani som nikdy neuvažovala, takže neviem, či poradím, ale: pdoža mňa sa vzah vyvíja a niekam posúva - buď dopredu, alebo teda spä, k rozpadu. Ak vás vzah už dlhšie stagnoval a ona to cítila, možno zatúžila po nejakej zmene. A keď neprišla zvnútra, hžadala ju vonku. Inak  ažko hodnoti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 6. 1. 2013 16:18

Esem
♥------

V pohode, tak chápu, ze kdyz přijme zadost o ruku a za tři dny po 7mi letech rekne, ze teda vlastně neví a pak opila z mého domu odjede na hotel s mým kamaradem, takže je to v pohode? Takhle mi to vychází tedy z vašich odpovědi... Ja tu de facto nemám co dělat, tudíž se nechci dohadovat, ale myslím si, ze to je hloupost. Ted mi vola, ze nic nema, ze je zase u rodičů a ze se vrátila s holým zadnem a ze za to muzu ja. Ale ja ji zpět uz nechci! Tak co se takove holce honí hlavou,? To jediny je pro me nepochopitelny.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí