6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sipová jak jste spolu dlouho?
Není tady
lami, v prvním příspěvku píe, e skoro 20 let
Není tady
sipova napsal(a):
Holky manel si tady byl pro věci. Poprvé ji přiznal - e chce s ní ít, jetě spolu nic neměli, u tři měsíce čeká e odejde od partnera (ji třetího, má 6leté dítě). Ale je dokonalá. Zná ji ji tři a půl měsíce a nic mu na ní nevadí. Sice je její partner movitý a manel má plat 9 000 - ale to tam, kde je váeň, nevadí. Odeel a rozvádí se aby byl pro ní volný.
Není to trochu naivní?
To ses tak najivni,ze veris,ze spolu nic nemeli?Me to muj byvaly taky rikal,ze spolu nic nemeli,jen u ni byl cely tyden asi se tam modlili.
Není tady
Jestli spolu něco měli nebo neměli je teď to nejmení
Není tady
Sice je její partner movitý a manel má plat 9 000 - ale to tam, kde je váeň, nevadí.
To říká ona nebo on?
Obávám se, e ona bude tý váně hodně potřebná... hlavně pořád nový, kdy je tvůj mu u čtvrtej v pořadí. Je docela moný, e od něj taky odejde, a potká jetě větí váeň... a dítě si s ním snad neuplete - to váni bejvá na překáku.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
laminanonte napsal(a):
tak jestli je to tak, e tvůj manel ije z ruky do huby a ona je zvyklá na určitý standart, který on jí těko zajistí, tak z její strany ta váeň rychle vyprchá...nechápu chlapa, který se po třech měsících chce rozvádět. jasný doklad toho, e má přepnuto na spodní okruh. enský to takhle nemají, pokud ten její není tyran, divím se, e chce přesedlat na horího koně
mozna to byl jen impuls neco zmenit.
je hodne lidi, kteri nejsou v manzelstvi spokojeni ( a treba se to boji priznet jak sobe, tak partnerovi) a teprve " dalsi vztah " je donuti nebo jim dovoli z toho stavajiciho odejit.
a tyka se to obou pohlavi.nebo to impuls nebyl. oni jsou i lidi, kterým prostě mozek spadne do kalhot a odcházejí z fungujícího, spokojenýho vztahu.
ja to vim, jen to nevidim tak jednoduche a cernobile jako nektere.¨
nabizim to jako dalsi moznost. jak to bylo jen manzel a mozna ani on sam.
Není tady
holcina napsal(a):
sipova napsal(a):
Asi jo. Začnu si budovat nový ivot. Bolí to.
nemusí se snait hned budovat jiný ivot. Jiný moudrý člověk ( moje babičky) mi vdycky říkala "kdy neví co má dělat nedělej nic" nech to být a za pár týdnů, měsíců můe být vechno jinak. A pak u třeba bude vědět co dělat
To si dám za rámeček!!!
Není tady
helena napsal(a):
Sice je její partner movitý a manel má plat 9 000 - ale to tam, kde je váeň, nevadí.
To říká ona nebo on? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Obávám se, e ona bude tý váně hodně potřebná... hlavně pořád nový, kdy je tvůj mu u čtvrtej v pořadí. Je docela moný, e od něj taky odejde, a potká jetě větí váeň... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png a dítě si s ním snad neuplete - to váni bejvá na překáku.
4tvrtej s kterým by ila - ostatní se nepočítají. je jí 35, fanaticky věřící (to nechápu). ale ona si jen hraje. baví ji to.
Není tady
a
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:39)
Není tady
holcina napsal(a):
to jo, ale musím říct, e mi přijde docela směný, jak kadej chlap říká to samý - nic jsme spolu neměli, je to kamarádka a tak
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
mozna to byl jen impuls neco zmenit.
je hodne lidi, kteri nejsou v manzelstvi spokojeni ( a treba se to boji priznet jak sobe, tak partnerovi) a teprve " dalsi vztah " je donuti nebo jim dovoli z toho stavajiciho odejit.
a tyka se to obou pohlavi.nebo to impuls nebyl. oni jsou i lidi, kterým prostě mozek spadne do kalhot a odcházejí z fungujícího, spokojenýho vztahu.
ja to vim, jen to nevidim tak jednoduche a cernobile jako nektere.¨
nabizim to jako dalsi moznost. jak to bylo jen manzel a mozna ani on sam.
jj
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
to jo, ale musím říct, e mi přijde docela směný, jak kadej chlap říká to samý - nic jsme spolu neměli, je to kamarádka a tak
jo - nejdřív to byla super kamarádka . ale je jedno co spolu mají nebo nemají - miluje ji, opustil kvůli ní rodinu aby byl pro ní volnej a ona udělala to samé pro jejich čistou a nehynoucí lásku
Není tady
sipova napsal(a):
helena napsal(a):
Obávám se, e ona bude tý váně hodně potřebná... hlavně pořád nový, kdy je tvůj mu u čtvrtej v pořadí. Je docela moný, e od něj taky odejde, a potká jetě větí váeň... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png a dítě si s ním snad neuplete - to váni bejvá na překáku.4tvrtej s kterým by ila - ostatní se nepočítají. je jí 35, fanaticky věřící (to nechápu). ale ona si jen hraje. baví ji to.
a ona s ním chce ít, nebo je to představa jen tvýho mue ? já teda nevím, ale kdybych byla tááááák íííleně zamilovaná, tak bych byla od manela nejspí u dávno pryč. neumím si představit, e by chlap mýho srdce byl u tři měsíce sám a já teda pořád tvrdla u chlapa, od kterého se teda chystám odejít. vdy u teoreticky nic nebrání tomu, aby byli spolu, nebo jo ?
Není tady
sipova napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
jo - nejdřív to byla super kamarádka . ale je jedno co spolu mají nebo nemají - miluje ji, opustil kvůli ní rodinu aby byl pro ní volnej a ona udělala to samé pro jejich čistou a nehynoucí lásku
jo tak, take oni dva u ijí spolu ? já měla za to, e ona je s manelem a on na ubytovně.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sipova napsal(a):
helena napsal(a):
Obávám se, e ona bude tý váně hodně potřebná... hlavně pořád nový, kdy je tvůj mu u čtvrtej v pořadí. Je docela moný, e od něj taky odejde, a potká jetě větí váeň... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png a dítě si s ním snad neuplete - to váni bejvá na překáku.4tvrtej s kterým by ila - ostatní se nepočítají. je jí 35, fanaticky věřící (to nechápu). ale ona si jen hraje. baví ji to.
a ona s ním chce ít, nebo je to představa jen tvýho mue ? já teda nevím, ale kdybych byla tááááák íííleně zamilovaná, tak bych byla od manela nejspí u dávno pryč. neumím si představit, e by chlap mýho srdce byl u tři měsíce sám a já teda pořád tvrdla u chlapa, od kterého se teda chystám odejít. vdy u teoreticky nic nebrání tomu, aby byli spolu, nebo jo ?
V to doufá můj mu. Dnes jsem mu naznačila, e to tak ona moná nevidí - bránil ji a věří e jim to vyjde. Je slepý podnapilý hormonama.
Není tady
On se i chtěl vrátit - ale ikovně napsaná a načasovaná sms ho k ní přitáhla.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sipova napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to jo, ale musím říct, e mi přijde docela směný, jak kadej chlap říká to samý - nic jsme spolu neměli, je to kamarádka a takjo - nejdřív to byla super kamarádka . ale je jedno co spolu mají nebo nemají - miluje ji, opustil kvůli ní rodinu aby byl pro ní volnej a ona udělala to samé pro jejich čistou a nehynoucí lásku
jo tak, take oni dva u ijí spolu ? já měla za to, e ona je s manelem a on na ubytovně.
Neijí - on z ní dochází do práce (zdravotní sestra) kdy má noční. Ona je doma a on na ubytovně.
Není tady
sipova napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sipova napsal(a):
4tvrtej s kterým by ila - ostatní se nepočítají. je jí 35, fanaticky věřící (to nechápu). ale ona si jen hraje. baví ji to.a ona s ním chce ít, nebo je to představa jen tvýho mue ? já teda nevím, ale kdybych byla tááááák íííleně zamilovaná, tak bych byla od manela nejspí u dávno pryč. neumím si představit, e by chlap mýho srdce byl u tři měsíce sám a já teda pořád tvrdla u chlapa, od kterého se teda chystám odejít. vdy u teoreticky nic nebrání tomu, aby byli spolu, nebo jo ?
V to doufá můj mu. Dnes jsem mu naznačila, e to tak ona moná nevidí - bránil ji a věří e jim to vyjde. Je slepý podnapilý hormonama.
u mu to neříkej. oni v tomhle nevidí - nechtějí, neslyí. mysli si svý a a se v tom plácá sám.
Není tady
ta
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:41)
Není tady
neupínej se k tomu, a nejsi zklamaná, kdyby ne. nakonec kdo ví, jestli bys o to pak jetě stála.
Není tady
Já jen nerozumím tomu, proč jsi tak rychle dávala ádost o rozvod, kdy ho tolik chce zpět.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neupínej se k tomu, a nejsi zklamaná, kdyby ne. nakonec kdo ví, jestli bys o to pak jetě stála.
Ji se neupínám. Začínám se bavit a jsem zvědavá. Nazpátek asi ne - to a z něj vyumí, tak budu snad z nejhorího venku. Ale někdy na mne přijde taková bolest, e bych mu řekla a se vrátí.
Jen mne zajímá vá názor. Pro mne je důleitý.
Není tady
sipova napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ji se neupínám. Začínám se bavit a jsem zvědavá. Nazpátek asi ne - to a z něj vyumí, tak budu snad z nejhorího venku. Ale někdy na mne přijde taková bolest, e bych mu řekla a se vrátí.
Jen mne zajímá vá názor. Pro mne je důleitý.
A dokazes odpustit a zapomenout?
Není tady
eremuruss napsal(a):
sipova napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jen mne zajímá vá názor. Pro mne je důleitý.A dokazes odpustit a zapomenout?
Nevím, asi ne.
Není tady
Nevím jak by to dopadlo kdyby se chtěl vrátit. Teď řeím jestli se vrátí - jestli je prostě zamilovaný a ztratil rozum, nebo mi v manelství hrál komedii o lásce. To je pro mne moc důleité. Opravdu moc.
Není tady