Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 1. 2013 13:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Druhá míza u mužů (ale i žen)

Sipova nemuzes brat v uvahu statistiky kazdy pripad je jiny a kdyz 90% se vrati zpet k manzelce tak zrovna ty muzes byt ta 10%.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#27 5. 1. 2013 13:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

U nás se to stalo po 27 letech vztahu, oběma nám bylo 46. Manžel se zamiloval do kamarádky naší dcery, byla tehdy také vdaná a měla pětiletou dceru. Rozvedli jsme se, ona se také rozvedla, pak se vzali a mají spolu chlapečka. Já jsem ho také moc milovala, ale bylo mi to na houby. Když jsem ho prosila, a neodchází, že ho miluju, bylo mi řečeno, a se neponižuju. Letos to bude 7 let, co jsme se rozvedli a já ho stále jistým způsobem miluju. Nikoho jiného nemám a ani nechci, žiji sama. Můj bývalý manžel je podle mých dětí v novém vztahu velice spokojený a šastný a rozhodně nemá a nikdy neměl v úmyslu se vrátit.
Znám spoustu žen v mém věku, co je manžel opustil po xx letech celkem spokojeného manželství a nikdy se už nevrátil. Je fakt, že manžel mé kamarádky se poté, co se mu rozpadl vztah s novou známostí a ona i s jejich dítětem od něj odešla, vrátit chtěl, ale ona už měla nový vztah a jeho už nechtěla, nedokázala mu odpustit, že ji podvedl. On se pak ztratil a loni ho prohlásili za mrtvého.

ona je otázka, jestli tvůj ex bude taky takhle šastnej i za pár let, jak bude stárnout. jeho žena je zřejmě o dost mladší.
ale fakt je, že to už je jeho problém.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 5. 1. 2013 13:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Za ty leta co jsem dospela znam z okoli jen dva pripady kdy se k sobe vratili.Prvni pripad byl,ze ona byla tehotna byla cele tehotenstvi pomalu v nemocnici a on mel vztah v praci....dala mu na vybranou a on se vratil k manzelce od te udalosti ubehlo 20 let a jsou stale spolu.

Dalsi pripad je ,ze pan si nasel mladsi pritelkyni a odesel od manzelky.Pritelkyne nasledkem nejake nemoci ochrnula a zustala na voziku a pan se na milenku vykaslal a odesel zpet k manzelce od teto udalosti uplynulo mozna,uz take 20 let a jsou take stale spolu.

no tak to nevím, jestli bych takovýho chlapa vzala zpátky. co kdybych ochrnula někdy já ? utekl by úplně stejně, jako utekl od té druhé. tohle si partneři nedělají, je to sprostý.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 5. 1. 2013 13:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Za ty leta co jsem dospela znam z okoli jen dva pripady kdy se k sobe vratili.Prvni pripad byl,ze ona byla tehotna byla cele tehotenstvi pomalu v nemocnici a on mel vztah v praci....dala mu na vybranou a on se vratil k manzelce od te udalosti ubehlo 20 let a jsou stale spolu.

Dalsi pripad je ,ze pan si nasel mladsi pritelkyni a odesel od manzelky.Pritelkyne nasledkem nejake nemoci ochrnula a zustala na voziku a pan se na milenku vykaslal a odesel zpet k manzelce od teto udalosti uplynulo mozna,uz take 20 let a jsou take stale spolu.

no tak to nevím, jestli bych takovýho chlapa vzala zpátky. co kdybych ochrnula někdy já ? utekl by úplně stejně, jako utekl od té druhé. tohle si partneři nedělají, je to sprostý.

To jsem tehdy rikala take.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#30 5. 1. 2013 14:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak, tak. Niekedy je možno lepšie, keď sa nevráti (alebo nevzia ho spä).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 5. 1. 2013 15:34

sipova
♥♥♥♥♥♥-

H

Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:34)

Není tady

#32 5. 1. 2013 15:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nevěřím, že spolu ještě nic neměli. a ta jeho taky nevypadá, že by se do nějákého odchodu od manžela zrovna hrnula.

Není tady

#33 5. 1. 2013 16:11

holcina
♥♥♥♥♥♥-

sipova, co chceš slyšet? Že mᚠvydržet a že se vrátí? Odešel, tak se podle toho zařiď a co bude nebo nebude uvidíš až to přijde. Nebo nepřijde

Není tady

#34 5. 1. 2013 16:19

sipova
♥♥♥♥♥♥-

Asi jo. Začnu si budovat nový život. Bolí to.

Není tady

#35 5. 1. 2013 16:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holčino, tak tomu teda říkám pochopení roll

Není tady

#36 5. 1. 2013 16:30

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Pavli, život mě naučil. Cokoliv co můžu změnit pokusím to změnit. To co změnit nemůžu tím se nemá smysl trápit. Nebo chceš-li - slovy dalajlámy "Má-li problém řešení, nemá smysl dělat si starosti. Když řešení nemá, starosti nepomohou."

Není tady

#37 5. 1. 2013 16:41

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

tak jestli je to tak, že tvůj manžel žije z ruky do huby a ona je zvyklá na určitý standart, který on jí těžko zajistí, tak z její strany ta vášeň rychle vyprchá...nechápu chlapa, který se po třech měsících chce rozvádět. jasný doklad toho, že má přepnuto na spodní okruh. ženský to takhle nemají, pokud ten její není tyran, divím se, že chce přesedlat na horšího koně

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#38 5. 1. 2013 16:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě, u nich je to všechno čerstvý, bolavý. chtít po někom teď, takhle brzo, to, co píšeš, mi přijde prostě mimo.
jak se nemá trápit, když se jí momentálně všechno sesypalo jak domeček z karet. že se ji stýská, chce ho zpátky, brečí, trápí se, má chu do něčeho kopnout a s něčím švihnout je, řekla bych - normální. časem se to změní. teď je to prostě tak, jak to je. není robot, je to člověk, má city.

Není tady

#39 5. 1. 2013 16:56

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Pavli, ano je to čerstvý. Brečet, zuřit a nadávat je normální reakce. Ale k čemu? K tomu, aby se vrátil chlap, který ji i se synem hodil přes palubu?
Je možný, že se bude chtít vrátit, ale co bude dál? Padne mu sipova kolem krku nebo bude muset prosit o odpuštění  atd.? Nevím, co bych dělala na jejím místě, já nejspíš nic. Ani o ten rozvod bych nežádala

Není tady

#40 5. 1. 2013 17:00

agewa
♥♥♥♥♥♥-

laminanonte napsal(a):

tak jestli je to tak, že tvůj manžel žije z ruky do huby a ona je zvyklá na určitý standart, který on jí těžko zajistí, tak z její strany ta vášeň rychle vyprchá...nechápu chlapa, který se po třech měsících chce rozvádět. jasný doklad toho, že má přepnuto na spodní okruh. ženský to takhle nemají, pokud ten její není tyran, divím se, že chce přesedlat na horšího koně

mozna to byl jen impuls neco zmenit.
je hodne lidi, kteri nejsou v manzelstvi spokojeni ( a treba se to boji priznet jak sobe, tak partnerovi) a teprve " dalsi vztah " je donuti nebo jim dovoli  z toho stavajiciho odejit.
a tyka se to obou pohlavi.

Není tady

#41 5. 1. 2013 17:00

holcina
♥♥♥♥♥♥-

sipova napsal(a):

Asi jo. Začnu si budovat nový život. Bolí to.

nemusíš se snažit hned budovat jiný život. Jiný moudrý člověk ( moje babičky) mi vždycky říkala "když nevíš co mᚠdělat nedělej nic" nech to být a za pár týdnů, měsíců může být všechno jinak. A pak už třeba budeš vědět co dělat

Není tady

#42 5. 1. 2013 17:11

trnka
♥♥-----

Šípová - u mně to bylo tak, že odešel za mladší a jinou, po sedmiltém vztahu. Za dva měsíce se chtěl vrátit. Já šastná, že ho mám zpátky, jsem do toho šla. Ale nebyl zpátky, přišel někdo jiný, já jsem byla jiná tou zkušeností. Nebo byl možná stejný, jen já jsem už otevřela oči a začala jsem si uvědomovat, co všechno se mi nelíbí a co bych chtěla jinak. Byli jsme spolu  ještě tři roky, pokoušela jsem se, nechtěla jsem to celé zahodit, byly i pěkné chvíle, ale už to nebylo ono, teda vlastně už to ke konci vůbec nešlo. Teď je to osm týdnů, co jsem opustila já jeho... Neodešla jsem za nikým jiným, jsem sama...pomalu popadám dech.

Naše životy nám nepatří. Od lůna k hrobu jsme spojeni s druhými. V minulosti i v současnosti. A každým zločinem či laskavostí tvoříme naši budoucnost.   z filmu Atlas mraků

Není tady

#43 5. 1. 2013 17:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Pavli, ano je to čerstvý. Brečet, zuřit a nadávat je normální reakce. Ale k čemu? K tomu, aby se vrátil chlap, který ji i se synem hodil přes palubu?
Je možný, že se bude chtít vrátit, ale co bude dál? Padne mu sipova kolem krku nebo bude muset prosit o odpuštění  atd.? Nevím, co bych dělala na jejím místě, já nejspíš nic. Ani o ten rozvod bych nežádala

počkej, jak k čemu ? ty si svoje city a pocity všechny zdůvodňuješ jen rozumově ? je přece úplně jedno, k čemu. prostě tyhle pocity má a jen proto, že ji ti okolo budou říkat netrap se, tak se trápit nepřestane. prostě to chce jenom čas.
a že ji hodil přes palubu, no asi jo, hodil. nemělo by se to stávat, ale stává, lidi chybují. a řešit, jestli mu padne kolem krku, nebo ho bude prosit za odpuštění je předčasný. nikdo neví, jakým směrem se věci pohnou. prostě je teď jen nešastná a přála by si asi slyšet, že se vrátí. no a ?

Není tady

#44 5. 1. 2013 17:30

sipova
♥♥♥♥♥♥-

Holky moje děkuji za každičké vaše slovo. Nad každým se zamýšlím. Přinášíte mi úlevu. Moc vám děkuji, vážím si toho.
Nᚠvztah byl super. muž mi řekl těsně před zamilováním, že poslední rok dva to je úplně nejlepší, až se diví jak (po odchodu syna na internát). Pak nastoupil do zaměstnání mezi baby - je pěkný chlap - a nejhezčí si namlouvá.

Není tady

#45 5. 1. 2013 17:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

laminanonte napsal(a):

mozna to byl jen impuls neco zmenit.
je hodne lidi, kteri nejsou v manzelstvi spokojeni ( a treba se to boji priznet jak sobe, tak partnerovi) a teprve " dalsi vztah " je donuti nebo jim dovoli  z toho stavajiciho odejit.
a tyka se to obou pohlavi.

nebo to impuls nebyl. oni jsou i lidi, kterým prostě mozek spadne do kalhot a odcházejí z fungujícího, spokojenýho vztahu.

Není tady

#46 5. 1. 2013 17:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hezkýmu chlapovi obvykle samy ženský nedaj pokoj ..

Není tady

#47 5. 1. 2013 17:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prostě je teď jen nešastná a přála by si asi slyšet, že se vrátí
No jo, děvče... jenže co když se nevrátí? Pak se taky sipova může trápit o to víc - "všichni mi říkali, že přijde nazpátek..."

Pak nastoupil do zaměstnání mezi baby...
... a připadá si jako malej harant, kterej má k dispozici cukrárnu.
Je docela možný, že se sladkýho přejí, až mu bude zle - ale spolíhat na to nelze. Některý mají kachní žaludky...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#48 5. 1. 2013 17:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helo, tady nejde vůbec o to, aby ji někdo nalhával něco, co sám nemůže vědět. prostě asi jen čekᚠnějákou útěchu, malinkou jiskřičku naděje, že když to jinejm vyšlo, vrátili se k sobě a fungují dál, že by se to mohlo stát třeba i mně ...

Není tady

#49 5. 1. 2013 17:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prostě asi jen čekᚠnějákou útěchu
V tom případě asi spíš než říkat, "že se vrátí", by mi přišlo přijatelnější "stává se to"...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#50 5. 1. 2013 17:57

trnka
♥♥-----

sipova napsal(a):

Holky moje děkuji za každičké vaše slovo. Nad každým se zamýšlím. Přinášíte mi úlevu. Moc vám děkuji, vážím si toho.
Nᚠvztah byl super. muž mi řekl těsně před zamilováním, že poslední rok dva to je úplně nejlepší, až se diví jak (po odchodu syna na internát). Pak nastoupil do zaměstnání mezi baby - je pěkný chlap - a nejhezčí si namlouvá.

Jo, u nás to bylo podobně. Pak dostal sekretářku a už to jelo. Ale já už si dneska myslím, že by rozchod přišel tak jak tak, jen se to tím urychlilo.
Sip - drž se. :-)

Upravil(a) trnka (5. 1. 2013 18:15)

Naše životy nám nepatří. Od lůna k hrobu jsme spojeni s druhými. V minulosti i v současnosti. A každým zločinem či laskavostí tvoříme naši budoucnost.   z filmu Atlas mraků

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí