27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
sipova napsal(a):
Čau holky moje rádkyně, vrby ... !!!
znova jsem sem zabloudila a vzpomínám, jak jste mi pomáhaly v tom nejtěím porozchodovém období. Byly jste úasné a drely jste mě nad vodou, byly jste tady pro mne. Daly jste mi moc. Pak jsem zde jako bonus poznala Kelly a doposud ve denně spolu probíráme - ale u ne rozvod, ale to, co nově proíváme. A máme se čím chlubit: obě od září studujeme, máme nový job - mnohem lukrativnějí a zajímavějí ne ředitelovat. Kelly je astně zamilovaná.
Já to v lásce nějak nedávám, chtěla bych být zamilovaná, nejde mi to. Tak uvidím, třeba to přijde. Poznala jsem úasné chlapy (dva), kteří mi jsou pořád oporou a jsem jim vděčná za mnohé. Ale v lásku to nepřerostlo. Taková skoroláska. Víc nedám. A někdy dolehne smutek. Truchlím za rodinou pořád. Tu u nikdy mít nebudu-jen přítele. Moná. Moná ani to ne.
Je to normální dva roky po rozchodu jetě smutit? Necítit jetě pevnou půdu pod nohama? Tak nevím ... . Asi je pořád brzy na vztah.
Buď ráda, e to tak má ... rozhodně lepí ne potkat ty ..pravé.. a proívat neustálá zklamaní
Není tady
olasik napsal(a):
sipova napsal(a):
Čau holky moje rádkyně, vrby ... !!!
znova jsem sem zabloudila a vzpomínám, jak jste mi pomáhaly v tom nejtěím porozchodovém období. Byly jste úasné a drely jste mě nad vodou, byly jste tady pro mne. Daly jste mi moc. Pak jsem zde jako bonus poznala Kelly a doposud ve denně spolu probíráme - ale u ne rozvod, ale to, co nově proíváme. A máme se čím chlubit: obě od září studujeme, máme nový job - mnohem lukrativnějí a zajímavějí ne ředitelovat. Kelly je astně zamilovaná.
Já to v lásce nějak nedávám, chtěla bych být zamilovaná, nejde mi to. Tak uvidím, třeba to přijde. Poznala jsem úasné chlapy (dva), kteří mi jsou pořád oporou a jsem jim vděčná za mnohé. Ale v lásku to nepřerostlo. Taková skoroláska. Víc nedám. A někdy dolehne smutek. Truchlím za rodinou pořád. Tu u nikdy mít nebudu-jen přítele. Moná. Moná ani to ne.
Je to normální dva roky po rozchodu jetě smutit? Necítit jetě pevnou půdu pod nohama? Tak nevím ... . Asi je pořád brzy na vztah.Tak moje ségra smutní u 10 let ,to má kadej jinak .
Ale mám tu zkuenost , e moc dlouho čekat taky není dobrý, člověk si zvykne na samotu a těko se časem přizpůsobuje někomu druhýmu.
Nejdřív lidi smutněj a pak se to otočí a u jsou liný do vztahu jít.
to má opravdovou pravdu
Není tady
olasik napsal(a):
gymnasión napsal(a):
sipova napsal(a):
olasik - toho se bojím. takto je to fakt jednoduí a nehrozí, e se opět zklamu. snad ze mne jednou nebude oputěná podivínka. nebo u je? to je moné. jéii !!!!
Se nenechej vykejvat
. Klídek, klídeček... piluj si nehty a odpočívej. Vdy je dobře, co?
Jeímarjá ty bys nejradi ,aby celej svět il jako ty ......posledních 40 let bez rodiny, bez sexu, bez vztahů , ale to nikdo nechce , u to pochop..........
Pochop, e si mě s někým plete...
Není tady
Grainne napsal(a):
Buď ráda, e to tak má ... rozhodně lepí ne potkat ty ..pravé.. a proívat neustálá zklamaní
Kdy to nevylo, nebyl to ten pravý. Kdyby byl, logicky by to vylo. Pravost toti musí být oboustranná, pravý je pouze ten, pro kterého je současně ta pravá i jeho partnerka.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kdy to nevylo, nebyl to ten pravý. Kdyby byl, logicky by to vylo. Pravost toti musí být oboustranná, pravý je pouze ten, pro kterého je současně ta pravá i jeho partnerka.
Tak já na ty pravý u taky nevěřím,kdy vidím jak můj BM si nael "tu pravou " a ona pracuje v Praze , on na Vysočině , v novým domě je sám,bojí se spláchnout záchod , aby "ta pravá " neodhalila, e za den spláchnul dvakrát.......
A jetě ho připravila o kontakt s dětma.
Není tady
Tihle to taky mají zajímavě nastavený :-D http://vipstory.cz/3117-milostne-trojuh … -tetu.html
Není tady
Čau holky!!!!
přeji vám vem super konec roku a perfektní rok 2016.
Není tady
Ahoj ípová, také přeji hodně těstí a zdraví v novém roce. A také čekám na zprávy, jak jsi v ití pokročila, co je u tebe nového, také co tvůj bývalý, co syn a hlavně, jak jsi spokojena. A co tvoje práce? Prostě u tebe bylo tolik ivotních změn, tak chci vědět, zda pokračují. Ahoj.
Není tady
estka napsal(a):
Ahoj ípová, také přeji hodně těstí a zdraví v novém roce. A také čekám na zprávy, jak jsi v ití pokročila, co je u tebe nového, také co tvůj bývalý, co syn a hlavně, jak jsi spokojena. A co tvoje práce? Prostě u tebe bylo tolik ivotních změn, tak chci vědět, zda pokračují. Ahoj.
ahoj:) - tak jsou za mnou 3 porozvodové roky. změnilo se fakt ve v mém ivotě. a teprve se ve "usazuje" :
1. bývalý - nevím o něm nic, 2x za rok (vánoce a narozeniny) kontaktuje syna, ale syn se mu vyhýbá, nechce se s ním takto setkávat a předstírat jak se mají rádi - chtěl se s ním setkávat tak, jak si slíbili kdy odeel za milenkou (ale ex na to neměl čas). ex mu v poslední době vypisuje jak jej miluje, syna to vdy rozhodí, ale vidět tátu nechce. dokonce přiel k nám na zahradu!!! v létě kdy byl u nás jeho syn!!! mě málem kleplo - seděli venku on+ jeho syn + můj syn a ex si prohlíel co je tam nové!!! nevyhodila jsem ho kvůli klukům, ale nevylezla jsem z baráku, nechtěla jsem se přetvařovat e ho ráda vidím a zajímá mě jak ije kdy s ním pohrdám a mám ho za nekvalitní kus).
- exovo syn (kterého měl s přítelkyní přede mnou - 24 let) byl u nás vloni i letos v létě na dovolené, bylo to super, jsme v kontaktu furt. znám ho od 4 let, mám k němu vazbu, zajímá mě jeho ivot a jsem ráda e on taky.
2. syn - nesl těko ná rozvod, velmi těce, nakonec hůř ne já. doposud není OK. Ale jinak je úasný - odmaturoval s vyznamenáním (jediný ze třídy) a udělal státní zkouky z angličtiny (chce překládat) a začal studovat V která ho baví, tak i kdy je náročná, "ere" ji.
3. a já? studuji také V - protoe jsem změnila povolání - podnikám v sociálních slubách, je to krásná, naplňující práce - v zrekonstruovaných prostorách, kde měl být penzion je útočitě pro lidi kteří potřebují pomoc
- přítele mám u 2,5 roku - ale jen velmi velmi pomalu ná vztah zrál. je to opak ex: abstinent, dříč, lásku mi nevyznává, ale dělá pro mne i syna co můe. sestěhovaní nejsme, ale kráčí to k tomu, je to těké pro nás oba asi. připravuje si to tady k nastěhování, jak má volno tak něco buduje, sází stromky ..., nevím jak bych to bez něj dávala. Nai klienti ho zboňují - umí s nimi komunikovat líp ne já, je bezprostřednějí.
Řekla bych, e si nemám na co stěovat, e mi rozvod přinesl jen dobré věci, mám se mnohem lépe, zbavila jsem se líného pivaře - a přesto mě bolí ztráta rodiny (syn to odnesl nejvíce), e jsem to nedala hned na začátku a nevybírala si ivotního partnera zodpovědněji.
Straně moc jste mi tady pomohly kdy mi bylo opravdu nejhůř - zůstala jsem tenkrát na tu bolest sama a nemohla jsem to unést. Jsem vám za to dodnes vděčná.
Holky - napite co vy - jak se změnil vá ivot?
Není tady
Jsou to samá pozitiva, co jsi napsala. I kdy je tam stále cítit hořkost z toho, co se stalo. Ale dostává se z té závislosti dobře. A a si tvůj syn najde někoho, koho bude mít rád, zapomene i na tu hořkost z minula a bude se těit tím, co jetě přijde. Je dobře, e má přítele, i kdy je to jiné, ne kdy jsi měla manela. Nikdy to nemůe být stejné, ale buď ráda za to, co má. To, e ena po padesátce po rozvodu nerezignuje a k tomu jetě najde přítele je malý zázrak.Potvrdí ti to i psychiatři. Vím o čem píu, prola jsem si obdobným, ale nebudu to na fóru rozebírat, protoe tady se do padlých klove. Ale já vstala lépe ne Fénix.
Není tady
estka napsal(a):
Jsou to samá pozitiva, co jsi napsala. I kdy je tam stále cítit hořkost z toho, co se stalo. Ale dostává se z té závislosti dobře. A a si tvůj syn najde někoho, koho bude mít rád, zapomene i na tu hořkost z minula a bude se těit tím, co jetě přijde. Je dobře, e má přítele, i kdy je to jiné, ne kdy jsi měla manela. Nikdy to nemůe být stejné, ale buď ráda za to, co má. To, e ena po padesátce po rozvodu nerezignuje a k tomu jetě najde přítele je malý zázrak.Potvrdí ti to i psychiatři. Vím o čem píu, prola jsem si obdobným, ale nebudu to na fóru rozebírat, protoe tady se do padlých klove. Ale já vstala lépe ne Fénix.
To není závislost - to je nevolnost z člověka který se zachoval tak, e jsem si ho přestala váit (ne kvůli tomu e odeel - ale jak odeel) a kterým pohrdám - jako pohrdám s kýmkoliv jiným kdo udělal něco, co není koer.
Řeknu to asi hnusně - s novým chlapem v peřinách mě závislost opustila raz dva. Kór kdy mi předvedl to, o čem jsem neměla do té doby ani tuení!
Není to ani hořkost - to je smutek za tím nejcennějím: rodinou. Nikdy u nemůu zaloit novou.
Syn mi dělá radost pořád - to nikdy nebude mít vliv na pocit nevolnosti z ex. Ve kole exceluje, učitelé o něm mluví s obdivem - z toho řvu vdycky týden těstím. Netuila jsem co v něm je. Ani on ne. Na přítelkyni nemá moc času, je to asi kariérista. Má spoustu koníčků taky.
S přítelem to je opravdu jiné - lepí!!! přizpůsobujeme se jeden druhému, někdy je to na nervy, ale jsem za něj ráda - říkám si, e mi byl dán za odměnu. Jsem astná e to se mnou první rok vydrel, dělala jsem mu hrozné věci, nevěděla jsem jestli s ním chci být nebo ne, odháněla jsem ho ... . Jetě e se nedal. Nějak se to otočilo a teď je diktátor on. Je to sladké nerozhodovat. Můu si v klidu studovat.
Myslím si, e nejsem já ani ty výjimkou. e eny po padesátce to mají jednoduí ne ty mladí, protoe neřeí děti. Kdy se trochu vzpamatují, naberou nový dech, omládnou a získají jakoby svůj ivot zpět - tam kde byl před svatbou (těce za to zaplatí ztrátou rodiny ovem). Můou cokoliv - do zahraničí, na kolu, podnikat, nebo si uívat dovolených, zahrádky, vnoučat ... . A chlapů v tomto věku je dost. Byl o mě snad větí zájem ne ve dvaceti. A fajn chlapi, hodní. Já si ale moc nevybírala - ten můj mě rafnul a nepustil. A mi je líto, e jsem si té svobody neuila víc.
Jsem ráda, e i tobě rozvod nastartoval úspěnou část ivota. Vdy nás čeká jetě mnoho let - tak a jsou proité zajímavě, ne ???!!! A je úplně jedno jestli s chlapem nebo single. Oni nás potřebují víc ne my je!
Nikdy bych nevěřila, e mě ten převeliký smutek a zoufalství někdy přejde. A ejhle!
Píu toto vechno i kvůli vám, které potkalo to co mne a jste zoufalé. BUDE LÍP!!! Fakt! Rodinu opustí jen slabý kus. Nebo vadný???
Holky napite si své přání a někam schovejte. Vyplní se.
Upravil(a) juliana (31. 12. 2015 19:27)
Není tady