18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
D
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:23)
Není tady
Mám stejnou ivotní zkuenost a zhruba ve stejných letech, jako ty. Bylo to před sedmi lety.
Jen já kolem sebe nevidím, co popisuje, e se mui v drtivé větině za pár měsíců vracejí. Ale přesně naopak, e větinou se nevrátí.
Není tady
Fakt?
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:24)
Není tady
Já píu to, co vidím kolem sebe, ne to, co jsem si vygooglila.
Myslím, e ty se spí nechce vzdát naděje. Je to u tebe jetě krátká doba.
Můj BM se taky vracel, ale pak zase odcházel. 2x. Zbytečně jsme se trápili.
Ne vechno je druhá míza.
Upravil(a) Eva. (4. 1. 2013 19:10)
Není tady
E
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:25)
Není tady
Evi a za jak dlouho se ti vrátil?
Není tady
Vidím to okolo seba, čiastočne som to aj zaila (ako "nástupkyňa", keď sa rozpadol vzah, kvôli ktorému sa rozvádzal), a povedala by som, e ance sú 50:50. A záleí na muovi, pôvodnej ene, tej duruhej, ale aj na tom, nakožko sa ich osudy rozídu, zídu, nakožko sa oni zmenia - v hre je príli veža faktorov. Iste je dôleité aj to, aký bol pôvodný vzah pred neverou, ale nielen to... Neupínala by som sa na to, ale dala by som si "time-out", hýčkala sa, nala nového koníčka, nové kamoky a hžadala to pekné v ivote bez manela. Čas vetko ukáe...
Není tady
sipova napsal(a):
Evi a za jak dlouho se ti vrátil?
To není důleité. Nechci se v tom znovu pitvat.
Jen jsem ti tím chtěla říct, aby ses k tomu neupínala. Moná návrat je těí, ne kdy je rychle udělaný radikální řez. Nalézt ztracenou důvěru je velmi těké.
A ač to zní jako klié, i u tebe to čas vyléčí, i kdy teď tomu třeba nemůe věřit.
Rozchodem ivot nekončí. Určitě tě čeká jetě spousta hezkých dní.
Není tady
S
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:26)
Není tady
Rôzne... Ak sa vrátia medzi polrokom a poldruha rokom od dochodu, je podža mňa nejaká obnova vzahu (alebo skôr nový vzah so starými partnermi) ete moná, potom u zvyčajne nie, obaja sa od seba príli vzdialia. Ale zaila som aj "druhú mízu", ktorá fakt asi nebola o tej druhej... Kamoka bola milenka, odsahovala sa za drahým na opačný koniec republiky, ale keď sa "konečne rozviedol", roziiel sa aj s ňou, cestoval, zmenil prácu a nakoniec si nabrnkol babu o 20 rokov mladiu (ktorá mu po X rokoch v rámci svojej "druhej mízy" urobila to isté , ale to u je iná historka).
Není tady
S
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:27)
Není tady
sipova napsal(a):
Selimo moc děkuji. Napsala jsi to moudře. Ode mne je tři měsíce. Měsíc a půl nevěděl jestli se vrátí, pak řekl e se chce rozvést. Tři měsíce jsou asi krátká doba, viď? Jeho nyní ani nenapadne se vrátit. Chová se sluně, ale straně cize a chladně. Bolí to.
Teď to bolí, ale časem moná přijde k tomu, e o jeho návrat nestojí. I tak to můe být, nebyl by to první případ, i tohle se stává, e nevěrník se chce vrátit, ale u nemá kam.
Není tady
U nas to bylo opacne .BM bylo 25 a zacal kamaradit s 15 letyma.Milence bylo 35 let s trema detma.Navrhnul me,ze on si bude zit svuj zivot a ja take.Nepristoupila jsem na to a hned druhy den jsem sla pozadat o rozvod.Ty 15 lety kamaradi mu slibili,ze ho odstehuji,samozrejme,ze se na nej vykaslali a on stehoval nabytek sam po schodech.
Zil s milenkou v jejim byte v 1+1.Po 4 mesicich se chtel vratit.Ac jsem ho velice milovala nedokazala jsem ho prijmout zpet.Nedokazala bych mu odpustit.Videla bych porad za jakou me vymenil.Zustala jsem sama s detma 2 a pul roku a 4 roky.Po case,uz neznal ani nase deti ani me.Kdyz potkal dceru na namesti otocil se k ni zady.....to ji mohlo byt mozna 8 let.
Není tady
Modroočko - ké bys měla pravdu.
Není tady
E
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:29)
Není tady
sipova napsal(a):
Selimo moc děkuji. Napsala jsi to moudře. Ode mne je tři měsíce. Měsíc a půl nevěděl jestli se vrátí, pak řekl e se chce rozvést. Tři měsíce jsou asi krátká doba, viď? Jeho nyní ani nenapadne se vrátit. Chová se sluně, ale straně cize a chladně. Bolí to.
Po troch mesiacoch je ete čerstvo zamilovaný, rozhodneý, dezorientovaný... chce to čas, aj keď sa ti to asi zle číta, ale je to tak. A čas ukáe...
Není tady
Sípová, poiada hneď o rzovod bola pdoža mňa chyba... aj keď - ktovie. Rozvod je razantný krok, ktorý sa ako berie spä. Nechala by som ho nakoniec, najprv by som rieila praktické logistické veci - odsahovanie alebo dohodu o spolunaívaní, kontakt s demi/dieaom, čo povieme rodičom, kamarátom, ako to bude finančne, s bytom... napríklad. To sú dôleité praktické otázky, rozvod by som ja osobne nechala a na záver, keď je ostatné vyrieené.
Není tady
Se
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:31)
Není tady
Mylsím, e momentálne má asi fakt pocit, e mu zdrhá vlak a e musí rýchlo-rýchlo dobehnú mlados - čo sa mu s najväčou pravdepodobnosou nepodarí. Otázka je, čo sa stane potom. A hlavne - kedy to nastane. Lebo je fakt dos pravdepodobné, e keď zistí, e mlados sa dobehnú nedá a e sloboda znamená o.i. nema u čo strati, bude chcie spä - ale do ivota, ktorý u nebdue existova, a k oso,,e ktorá u bude iná (ty). Take na happy-end, aký čaká, to nevidím, ale mono nastane iný druh happy-endu: obaja budete astní s niekým iným. Holt, aj to sa stáva... Ale fakt nechcem robi vetkyňu, lebo aj keby som vás oboch poznala - akoe nepoznám - tieto veci nedokáe predvída nikto.
Není tady
U nás se to stalo po 27 letech vztahu, oběma nám bylo 46. Manel se zamiloval do kamarádky naí dcery, byla tehdy také vdaná a měla pětiletou dceru. Rozvedli jsme se, ona se také rozvedla, pak se vzali a mají spolu chlapečka. Já jsem ho také moc milovala, ale bylo mi to na houby. Kdy jsem ho prosila, a neodchází, e ho miluju, bylo mi řečeno, a se neponiuju. Letos to bude 7 let, co jsme se rozvedli a já ho stále jistým způsobem miluju. Nikoho jiného nemám a ani nechci, iji sama. Můj bývalý manel je podle mých dětí v novém vztahu velice spokojený a astný a rozhodně nemá a nikdy neměl v úmyslu se vrátit.
Znám spoustu en v mém věku, co je manel opustil po xx letech celkem spokojeného manelství a nikdy se u nevrátil. Je fakt, e manel mé kamarádky se poté, co se mu rozpadl vztah s novou známostí a ona i s jejich dítětem od něj odela, vrátit chtěl, ale ona u měla nový vztah a jeho u nechtěla, nedokázala mu odpustit, e ji podvedl. On se pak ztratil a loni ho prohlásili za mrtvého.
Upravil(a) Ivana (5. 1. 2013 11:27)
Není tady
je
Upravil(a) sipova (8. 4. 2013 14:32)
Není tady
Selimo - ké to dopadne dobře. Pro nás oba. A je jedno jestli spolu.
Není tady
sipova napsal(a):
jeii co mne to čeká!!! Proč vude píí, e se vracejí, kdy to není pravda???
protoe to dotyčné chtějí slyet
Není tady
sipova napsal(a):
Eremurus cituji: Ac jsem ho velice milovala nedokazala jsem ho prijmout zpet.Nedokazala bych mu odpustit.Videla bych porad za jakou me vymenil. - toto si dokázala??????????
Já ho moc miluji, touím po tom aby se vrátil, čekám na to - ale nebojuji o něj.
Prudce se zamiloval a po 14 dnech se odstěhoval - jsem mu řekla a jde (řekl, e chce svobodu, lásku popřel, ale vím o ní). Také mi navrhl e si budeme ít kadý po svém - a také jsem poádala o rozvod hned. Podepsal v touze po svobodě ve co jsem chtěla. Sundal snubák.
Jak to vidíte s jeho návratem?
Sipova a jak myslis,ze by ten spolecny zivot vypadal,kdybych mu odpustila?U me by to bylo vecne podezrivani zarlivost,vycitky.Trapeni se v takovem vztahu.Do toho ty nase male deti ktere by ty hadky poslouchali.Ja bych se utrapila vecnym podezrivanim a on by sel stejne o dum dal,protoze co s zarlivou hysterkou.....a zit v pretvarce v manzelstvi kde bych vsechno dusila v sobe a hrala si na skvelou manzelku po tom vsem bych nedokazala.
Ver,ze po provaleni nevery jsem celou noc nespala a premyslela co dal.Volila jsem vsechny mozne varianty a vysledek byl,ze bych sobe i jemu udelala ze zivota peklo a stejne by jsme sli od sebe.
Není tady
Za ty leta co jsem dospela znam z okoli jen dva pripady kdy se k sobe vratili.Prvni pripad byl,ze ona byla tehotna byla cele tehotenstvi pomalu v nemocnici a on mel vztah v praci....dala mu na vybranou a on se vratil k manzelce od te udalosti ubehlo 20 let a jsou stale spolu.
Dalsi pripad je ,ze pan si nasel mladsi pritelkyni a odesel od manzelky.Pritelkyne nasledkem nejake nemoci ochrnula a zustala na voziku a pan se na milenku vykaslal a odesel zpet k manzelce od teto udalosti uplynulo mozna,uz take 20 let a jsou take stale spolu.
Není tady