6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, jak u vás doma prožíváte Silvestr? A hlavně, pokud ho trávíte doma a ne někde ve větší společnosti, tak jaké dobroty chystáte?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky, jak u vás doma prožíváte Silvestr? A hlavně, pokud ho trávíte doma a ne někde ve větší společnosti, tak jaké dobroty chystáte?
Tak já budu doma, sama. Nic moc nechystám, protože až budu mít chuť něco si udělám.
Není tady
Tak já jdu doporučit tuhle dobrotu: http://www.toprecepty.cz/recept/13410-z … -olomouce/
Jinak jsme doma, tedy spíše jedeme k rodičům.
Upravil(a) LENNNA (31. 12. 2012 12:42)
Není tady
My jsme doma s manželem jako každý rok. Ted už jdou kluci po svých. Dřív jsme tu měli "dětskou" párty.
Není tady
Taky jsem doma, přijdou kamarádi. Udělám jen obloženou sýrovou mísu a nějaký jednohubky. Každý vždycky něco přinese a ani se to nesní.
Není tady
Letošní Silvestr? No, nic moc... poprvé po dlouhých letech budu doma a sama! Dostala jsem od kamarádů k Vánocům výbornou knihu o vínu - Co by měl vědět správný milovník vín (vřele doporučuji jako dárek pro ty, kteří mají víno v oblibě), a tak si otevřu láhvinku, pustím nějakou pěknou hudbu a budu si číst :-)
Není tady
nemám ráda to povinné veselí a tak bych byla nejraději doma, ale manžel je společenskej, tak jdu na oslavu s ním. Bude nás asi 1O v jedné malé hospůdce. Bude guláš, česnečka a každej přinese nějaké jednohubky. Manžel dělá každoročně roládky z parmské šunky, do kterých balí hranolky z tvrdého sýra a jablka
Není tady
Já Silvestra "slavím" doma, pojídám chlebíčky a o půlnoci si s našima připijeme, to je tak asi vše. Jinak jsem se třeba v období, kdy jsem chodila na SŠ, učila, měla vždy na Silvestra hodně energie, dokonce mě to učení i bavilo, což se o jiných dnech říct nedalo/nedá. Dnes jsem se věnovala chvilku diplomce, poslouchám písničky na youtube a čekám, až se vzbudí křečci, až si je budu moct vzít.
Novoroční přípitek nesnáším, bojím se, co přinese nový rok. Navíc ten pocit, že je přede mnou ještě dlouhá zima - dlouhý leden a hlavně únor a Hromnice (většinou velké mrazy), březen bývá taky studený. Nejraději bych dobu od poloviny ledna do konce března zrušila. Nevidím v ní nic pozitivního. Hlavně ta zima je pro mě tak ubíjející. Už se tak těším na jaro, až budou kvést tulipány, narcisky, hyacinty, růže, květen je můj nejoblíbenější měsíc v roce - před námi je léto, kvete šeřík, na konci se sklízí jahody, už je pěkně teplo... Už aby to jaro bylo.
Jediné pozitivum na Silvestru a následujícím dni - Novém roce, shledávám v tom, že si můžu pověsit nový kalendář na zeď, letos jsem si vybrala Josefa Ladu, jsou tam nádherné obrázky. Humbuk okolo nesnáším.
Není tady
Už druhého Silvestra v pořadí trávím doma se svým malým vnoučkem a přítelem na icq. Den jsem strávila s vnoučkem dlouhou procházkou po vesničce, kde jsme kdysi bydleli.
Před chvílí volal syn z Karlova mostu, už byl dost rozjařenej, rozesmál mě dotazem, jakou věžičku vidí před sebou trochu vpravo od Hradu.
Není tady
No, já mám sklon ho neslavit. Přijde mi prdlý, končit rok 31. prosince...uprostřed všecho, bez návaznosti. Přijde mi to vyloženě umělý. Jo, kdyby se slavil 31. března, jako v Římě, tak to má logiku, žejo
A taky mě bavily Silvestry, dokud jsme jezdili s hromadou kamarádů na hory - jenže to bylo o tom setkání, Silvestr byl jen důvod, stejně tak to mohly být narozeniny, třeba
Není tady
taky neslavím Silvestra....slavila jsem s vnoučaty....10,8,5,1 a půl.....supeer
jdu spat....teď.....a v posteli si budu číst
Není tady
Budeme doma .
A slavit nebudeme.
Upravil(a) topazio (31. 12. 2012 22:59)
Není tady
Všem babinetkám přeju do Nového roku spokojonost,štěstí,zdraví.
Tak u nás večer strávený u tv, u pc, já s háčkem v ruce, holka odpadla už v devět.Ale slíbili jsme jí,že jí o půlnoci probudíme na rachejtle. Jdem tedy probudit a počítat vteřiny a otevřít šáno.
Upravil(a) dusička (31. 12. 2012 23:43)
Není tady
Zkouška, zda budu první, kdo napíše příspěvek v tomto roce ... a vypadá to, že jsem. Holky, vše nejlepší v novém roce !
Není tady
taky přeju vše nejlepší
Není tady
klidný a pohodový rok 2013
Upravil(a) aprill (1. 1. 2013 11:53)
Není tady
213 ? no dobrý aprill
všem krásný a úspěšný rok 2013
Není tady
PPavlaa napsal(a):
213 ? no dobrý aprill
všem krásný a úspěšný rok 2013
chybička se vloudila
Není tady
Jak můžu mít pohodovej rok, když je venku někdo, komu ještě neskončila silvestrovská půlnoc...
Ale všem ostatním taky přeju... ať není hůř, když už by nechtělo bejt líp
Není tady
Vilemíno, taky jsem vyvěsila kalendáře. Nad postelí mi visí vodní říše a v kuchyni tradičně ten do Greenpeace - tam si píšu krátké poznámky. Pak mám ještě jeden stojací - jen tak pro radost, protože je krásnej.
Přeji všem štěstí a zdraví.
Není tady
Mě se teda doma moc být nechce :-/ Ale ať půjdu kamkoli tak určitě udělám nějaké klasické jednohubky, pár chlebíčků...rozhodně všechno slané, protože po těch Vánocích má každý sladkého až po krk...
Není tady
Rekapitulace právě končícího roku: pro nás byl hodně úspěšný-oba kluci odpromovali,doplatili jsme předčasně úvěr na rd,nic se nikomu z rodiny nestalo a nebyl nemocný,nikdo nepřišel o práci,..... co více si přát?! Takže ten nový rok 2014 hlavně abychom užili ve zdraví a bez jakýchkoli stresů a v pohodě,více nároků na něj tentorkát nemáme:supr:
Není tady
Tak jakpak jste si ten poslední den v roce užili? Vím, že to je už téměř měsíc (sakra toto letí!) ... Kdepak jste byli? Nadlábli jste se? A nějaký ohňostroj jste viděli?
Není tady
Já byla letos jenom s rodinou a blízkými přáteli, nic velikého ,ale bylo to super.
Není tady