Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 6. 3. 2006 13:50

pacho
Host

Antikoncepcia

Ahoj ,
chcel by som tu riesit otazku ktora bude zaujimat asi viac zien.
HA tabletkova vs. naplaste vs. podkozny implantat.
Ak ma niekto skusenosti nech sem predlozi. S priatelkou rozmyslame ze prejdeme na naplaste alebo na implantat. Implantat sme zatial zavrhli pretoze po implantate ma zena problem otehotniet aj dva roky po vybrati. Neviem co je an tom pravdy. Existuje vraj aj nejaka injekcna HA ale to nemam potvrdene.

Takze ak mate skusenosti alebo znalosti v tomto obore tak piste .   Dakujem smile

#2 6. 3. 2006 16:06

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Antikoncepcia

Nebo k českým, kamarádka na podobné injekce chodí a jsou jistě na delší dobu než tři měsíce.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#3 6. 3. 2006 17:32

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud jde o implantát, musíš počítat s tím, že po ukončení jeho trvání se ta tyčinka zase musí vyndat, a to  je jizva na 1-2 stehy...Moje 3 kolegyně nakonec od implantátů upustily právě kvůli těm jizvám...Jedné kolegyni dokonce tyčinku nemohli nějak vyjmout a jizva pak hnisala...

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 6. 3. 2006 19:27

Pešta
♥♥♥♥---

U injekcí je riziko, že ti nesedne a pak může celou dobu do odeznení HA třeba bolet hlava nebo jiné nepříjemnosti. 
Náplasti Evra jsem měla také a vadilo mi jak se po okrajích špiní (od oblečení) a odchlipují .
Každý den ted baštím jednu pilulku Jeanine a to mi vyhovuje. Dá se na to zvyknout, aby člověk nezapomínal.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí