|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Štěstí způsobené vnější příčinou je formou utrpeni, protože příčina muze kdykoliv zmizet. Byt šťastný bezdůvodně je štěstí, které chcete prožívat. Deepak Chopra
Není tady
potřebuju nějakou spřízněnou duši
To je jen bonus... třešnička na dortu.
Nebo taky vejmluva a kamuflování vlastní neschopnosti či nechuti si tu radost dělat... možná...
Není tady

sandra napsal(a):
Štěstí způsobené vnější příčinou je formou utrpeni, protože příčina muze kdykoliv zmizet. Byt šťastný bezdůvodně je štěstí, které chcete prožívat. Deepak Chopra
A taky mizí .... 
Není tady
Grainne napsal(a):
sandra napsal(a):
A taky mizí ....
Grainne, vůbec jsi to nepochopila. Ale to nevadí, vidíš teď jen tu svoji pravdu. Hezky novy rok!
Není tady
Grainne napsal(a):
sandra napsal(a):
A taky mizí ....
Ne nemizí.
Štěstí, o kterém mluví Chopra, je tvou trvalou SOUČÁSTÍ. Nemůže tedy zmizet, je všude tam, kde jsi ty 
Není tady

sandra napsal(a):
Grainne napsal(a):
sandra napsal(a):
A taky mizí ....
Grainne, vůbec jsi to nepochopila. Ale to nevadí, vidíš teď jen tu svoji pravdu. Hezky novy rok!
i tobě, stejně jsem selhala .... nakonec jsem mu řekla , at přijde .... ale stejně je to jen taková náhražka .
Není tady
já se z tebe picnu 
Není tady
nakonec jsem mu řekla , at přijde
Až mi je to blbý, jak na mý slova dochází... 
Ty vlastně žádnej "plán B" nepotřebuješ, páč bys ho stejně nepoužila.
Jenže pak se nemůžeš divit, že si s tebou chlapec mává jak chce a potřebuje... ne proto, že by byl nespolehlivej - prostě proto, že může 
Upravil(a) helena (31. 12. 2012 18:21)
Není tady
Grainne, takže žádný poučení pro příště nebude:-) nediv se, že to udělá zas a znova, proč by neměl?
Není tady
Nekterym chlapum se proste odolat neda! Hlavne kdyz jsou nedosazitelni, vid Grainne? 
Upravil(a) venuše (31. 12. 2012 18:36)
Není tady
Nekterym chlapum se proste odolat neda!
Každýmu chlapovi se dá odolat! 
Není tady
Heleno, chlapovi se odolat nedá, nakonec každá ho chceme, ale chlapečkovi, klukovi a hošíkovi lze odolat bez problémů
)
Není tady
venuše napsal(a):
[b]Nekterym chlapum se proste odolat neda! [/b]Hlavne kdyz jsou nedosazitelni, vid Grainne?
ale kdeze. Hlavneze nemusi SAMA na SOBE pracovat a ma se zase cim zabyvat
Není tady
helena napsal(a):
jsem řekla , že budu bud doma nebo někam vyrazím... prý se večer ozve
Špatně, špatně, špatně...
"To je smůla, že musíš bejt s maminkou... ale možná se večer nedovoláš, on ten mobil taky všude není slyšet..."
Manipulace jak Brno
Není tady
Ale jo, Pan... šak já vím... 
Co takhle namísto "odolat" použít "umět si odepřít"? (Nejen chlapa)
Manipulace jak Brno...
... aneb jak se do lesa volá 
Upravil(a) helena (31. 12. 2012 18:50)
Není tady

venuše napsal(a):
Nekterym chlapum se proste odolat neda! Hlavne kdyz jsou nedosazitelni, vid Grainne?
ale dá, skoro všem
vyjímek je málo
Není tady
helena napsal(a):
Nekterym chlapum se proste odolat neda!
Každýmu chlapovi se dá odolat! http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Proc odolavat? Proc si neuzit?
Není tady
helena napsal(a):
Ale jo, Pan... šak já vím...
Co takhle namísto "odolat" použít "umět si odepřít"? (Nejen chlapa)
Helčo, já už jsem ve stádiu, kdy nevidím sebemenší důvod pro nějaké tanečky typu: odepřu si/odolám tomu, co vlastně chci a potřebuji. Stejně tak to platí naopak - proč se zabývat něčím, co nechci a už ani nepotřebuji 
Ale každému, co jeho jest 
Není tady
Grainne napsal(a):
venuše napsal(a):
ale dá, skoro všem
vyjímek je málo
Tohle je ten neodolatelnej jo?
Není tady
Proc si neuzit?
Protože jsou i tací, kteří (mají dojem, že) si užívají - a sbohem rozume.
Když neumím pít, tak buď si s flaškou užívat nebudu nebo se smířím s kalnými rány...
tanečky typu: odepřu si/odolám tomu, co vlastně chci a potřebuji
Nebo tomu, co si myslím, že "chci a potřebuji" 
Upravil(a) helena (31. 12. 2012 18:57)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
helena napsal(a):
jsem řekla , že budu bud doma nebo někam vyrazím... prý se večer ozve
Špatně, špatně, špatně...
"To je smůla, že musíš bejt s maminkou... ale možná se večer nedovoláš, on ten mobil taky všude není slyšet..."Manipulace jak Brno
Tak já jsem asi naivní a blbá,ale kdyby mi řekl chlap,že musí být doma s mámou, řekla bych,že mi to je líto, ale že když bude chtít, může přijít o půlnoci na přípitek. šlo přeci o to, že nemůže na hory, ale na návštěvu může ne? proč bych mu měla lhát a říkat, jak mám něco už jiného?
Upravil(a) dusička (31. 12. 2012 19:23)
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:11)
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:13)
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale dá, skoro všemvyjímek je málo
Tohle je ten neodolatelnej jo?
ne, ale momentálně existující , i když do budoucna to moc nevidím
Na budoucnost se vybodni, žiješ teď -)
Není tady
no nakonec jsem si to tak přebrala , důvod je jasný , tak proč máme být oba sami , když tu můžeme být spolu a dělat zbytečně scény, stejně se mi o něj , až tak moc nejedná , tak si s tím nemusím dělat hlavu .
Ahááá, takproto to do budoucna moc nevidíš:-) píšeš v každé větě něco jinýho
Není tady