|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:06)
Není tady

[
Není tady
ale vysvětlení tak dokonalé...
... že nezbývá, než (se pokusit) uvěřit.
řekl , že už to tam domluvil , ale že dnes musí ještě něco vyřídit , takže to upřesní později
To chceš říct, že dneska by upřesňoval váš předpokládaný dnešní odjezd?
Není tady

[
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
podle mailu, který mi ted napsal , zruší hory a bude chtít přijít ke mně...
já se opiju pokud to nezvládnu psychicky .... že je silvestr a já sama
Tak přijde nebo nepřijde? Nějak mi to není jasný... a asi nejen mně.
aby když někdo něco řekne , tak to taky splnil , případně vysvětlil, z jakých důvodů se akce ruší a domluvil se na všem tak, aby bylo na obou stranách jasno
Takže - on ti konkrétně slíbil, že na Silvestra pojedete na hory... nebo řekl "mohli bychom jet"?
Nezdá se mi, že byste byli napevno domluveni, když jsi z něho musela lámat detaily... v takovém případě by sis mohla udělat jasno sama - jakýmkoli jiným vlastním programem... aneb "to se chlapče nezlob, když nejsi schopen domluvy"...
Z mého pohledu to vypadá, jako bys jen trpně čekala na jeho rozhodnutí, aniž bys trvala na konkrétním vyjádření - i když se 2x optáš, stejně se nic nedozvíš (moje mámai říkávala "mluv nebo s*er písmena") - ale ty se jeho "nespolehlivostí" cejtíš bejt ublížená, i když máš na hlavě vlastní máslíčko...
vysvětlení : uraz v rodinně , musí dělat pečovatelku, v mailu napsal , že na delší dobu se vzdálit nemůže z čehož je jasné , že se nikam nejede - takže zase nedodržel , co navrhal , ale vysvětlení tak dokonalé , že zase nevím, co je zač
a ty mu nevěříš nebo proč jsi tak naštvaná?
člověk míní, pánbuh mění. několikrát se mi stalo, že jsem musela překopat své plány, protože se NĚCO vy...lo
Není tady

aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
podle mailu, který mi ted napsal , zruší hory a bude chtít přijít ke mně...
já se opiju pokud to nezvládnu psychicky .... že je silvestr a já sama
Tak přijde nebo nepřijde? Nějak mi to není jasný... a asi nejen mně.
aby když někdo něco řekne , tak to taky splnil , případně vysvětlil, z jakých důvodů se akce ruší a domluvil se na všem tak, aby bylo na obou stranách jasno
Takže - on ti konkrétně slíbil, že na Silvestra pojedete na hory... nebo řekl "mohli bychom jet"?
Nezdá se mi, že byste byli napevno domluveni, když jsi z něho musela lámat detaily... v takovém případě by sis mohla udělat jasno sama - jakýmkoli jiným vlastním programem... aneb "to se chlapče nezlob, když nejsi schopen domluvy"...
Z mého pohledu to vypadá, jako bys jen trpně čekala na jeho rozhodnutí, aniž bys trvala na konkrétním vyjádření - i když se 2x optáš, stejně se nic nedozvíš (moje mámai říkávala "mluv nebo s*er písmena") - ale ty se jeho "nespolehlivostí" cejtíš bejt ublížená, i když máš na hlavě vlastní máslíčko...
vysvětlení : uraz v rodinně , musí dělat pečovatelku, v mailu napsal , že na delší dobu se vzdálit nemůže z čehož je jasné , že se nikam nejede - takže zase nedodržel , co navrhal , ale vysvětlení tak dokonalé , že zase nevím, co je zač
a ty mu nevěříš nebo proč jsi tak naštvaná?
člověk míní, pánbuh mění. několikrát se mi stalo, že jsem musela překopat své plány, protože se NĚCO vy...lo
no nevěřím, protože to není poprvé , a já asi nejsem akční typ , těšila jsem se na to , a ted nemám náladu na nic . Nějaké jiné nabídky sice mám, ale nějak se mi nic nechce .
Není tady
nevěřím, protože to není poprvé
Tím spíš by ses neměla vázat jen a jen na jeho nabídky a sliby. Pak je totiž logický, že se ti "nic nechce", kromě toho, na co ses těšila. Když víš, že (mu něco) dokáže změnit plány na poslední chvíli, ať už je to vis maior nebo on sám, pak bys prostě měla mít připravenej plán B... a klidně (bez vzteku, fňukání a lítosti či pocitu ublíženosti), ho použít. Dokonce až tak, že s úsměvem (a opět bez výše uvedených emocí) dokážeš jeho "na poslední chvíli" odmítnout s tím, že když jsi neměla jasný informace, zařídila ses jinak.
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:07)
Není tady
navenek se tak chovám
Fajn... takže budeš čekat, že se "vzdálí na kratší dobu" k tobě, nebo rozběhneš plán B?
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:07)
Není tady
grainne, je dobře, že se na něj nevážeš.
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:08)
Není tady
jsem řekla , že budu bud doma nebo někam vyrazím... prý se večer ozve
Špatně, špatně, špatně...
"To je smůla, že musíš bejt s maminkou... ale možná se večer nedovoláš, on ten mobil taky všude není slyšet..."
Není tady
heleno, přesně tak !
Není tady
grainne, máš poučení pro příště, pokud není jasně řečeno co se bude dít dělej si to po svým. Dnes vyraž, chtěla ses bavit tak se bav. A pro něj to třeba taky poučení a bude se příště víc snažit
Není tady

helena napsal(a):
jsem řekla , že budu bud doma nebo někam vyrazím... prý se večer ozve
Špatně, špatně, špatně...
"To je smůla, že musíš bejt s maminkou... ale možná se večer nedovoláš, on ten mobil taky všude není slyšet..."
taky, že nebude 
Není tady

holcina napsal(a):
grainne, máš poučení pro příště, pokud není jasně řečeno co se bude dít dělej si to po svým. Dnes vyraž, chtěla ses bavit tak se bav. A pro něj to třeba taky poučení a bude se příště víc snažit
Dneska už nemám náladu
Není tady
Neblázni, nenech si kazit náladu:-)
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Dneska už nemám náladu
nemelas ji ani pred tim, kdyz jsi si nebyla jista , ze budete spolu. Ty proste odmitas moznost se bavit i bez nej - radsi se budes litovat .ale za tvoji spokojenost jsi zodpovedna TY - pochop to.
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:08)
Není tady
grainne, agewa má pravdu.
jinak nechápu, proč nemáš náladu ..
Není tady
ale neumím to zařídit
Ty si sama sobě nedovedeš zařídit, abys byla spokojená? Ty k tomu potřebuješ někoho dalšího, kdo to "zařídí" za/pro tebe?
Není tady

helena napsal(a):
ale neumím to zařídit
Ty si sama sobě nedovedeš zařídit, abys byla spokojená? Ty k tomu potřebuješ někoho dalšího, kdo to "zařídí" za/pro tebe?
asi .... potřebuju nějakou spřízněnou duši
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ale neumím to zařídit
Ty si sama sobě nedovedeš zařídit, abys byla spokojená? Ty k tomu potřebuješ někoho dalšího, kdo to "zařídí" za/pro tebe?asi .... potřebuju nějakou spřízněnou duši
NE.
musis se to naucit sama. sama pro sebe. nehledej porad nekde jinde.
Není tady

agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ale neumím to zařídit
Ty si sama sobě nedovedeš zařídit, abys byla spokojená? Ty k tomu potřebuješ někoho dalšího, kdo to "zařídí" za/pro tebe?asi .... potřebuju nějakou spřízněnou duši
NE.
musis se to naucit sama. sama pro sebe. nehledej porad nekde jinde.
snad na to přijdu , abych to uvedla na pravou míru .... já s tím problém, až tak nemám .... jen dneska mi to nějak nesedi .... ale už mám otevřené vínko ....
Není tady