Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 12. 2012 16:24

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Netlačit na pilu

Grainne napsal(a):

venuše napsal(a):

Ja bych se asi zeptala, co teda bude s tim Silvestrem. Ale pokud se bojis zeptat, tak asi neni neco v poradku, sama to tusis....
Nekteri chlapi toho naslibujou....

Já už se zeptala 2x ..... jsem docela zvědavá na výsledek , naštěstí mám nějakou náhradní možnost . Potřetí už se nezeptám .

2x je moc. To je to tlačení na pilu.
Přijmout  pozvání stačilo. A pak nechat běžet věci svým tempem.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#27 30. 12. 2012 16:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Ja bych se asi zeptala, co teda bude s tim Silvestrem. Ale pokud se bojis zeptat, tak asi neni neco v poradku, sama to tusis....

taky bych se zeptala. a případně si udělala svůj program, kdyby to s ním neklaplo.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 30. 12. 2012 16:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

naopak ... chci to slyšet .... ale, vím , že pár lidem tu vadím, takže to můžou ignorovat . Chci zjistit, co si kdo myslí , ne , aby se do mně naváželi .

grainne, já nemám pocit, že bys tu komukoliv vadila. a že ti někdo někdy řekne něco, co zrovna asi nechceš slyšet neznamená, že tomu člověku vadíš, nebo že to s tebou myslí špatně.

To jsem moc ráda.... děkuju a hezký nový rok

nemᚠza co děkovat. i tobě hezký nový rok.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 30. 12. 2012 16:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

venuše napsal(a):

Já už se zeptala 2x ..... jsem docela zvědavá na výsledek , naštěstí mám nějakou náhradní možnost . Potřetí už se nezeptám .

tak to mi vysvětli , prosím . Mám teda sedět na zadku a čekat a nakonec třeba zjistit , že se nic konat nebude ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#30 30. 12. 2012 16:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a ozval se, aby to něják upřesnil ? jestli ne, už bych to nechala plavat a zabývala se tím, jak jsi psala, že když něco, program už máš.

Není tady

#31 30. 12. 2012 16:44

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

a ozval se, aby to něják upřesnil ? jestli ne, už bych to nechala plavat a zabývala se tím, jak jsi psala, že když něco, program už máš.

Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:33)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#32 30. 12. 2012 16:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne, on z tebe zřejmě až příliš cítí, jak strašně moc o toho Silvestra stojíš. Chovᚠse tak.
Vyzařuje to z tebe.
Já ti to bohužel neumím vysvětlit jinak, lépe, abys to pochopila.
Svět se nezboří, když budeš na Silvestra sama.
Já bych nabídku přijala a pokud by se on neozval s domluvením detailů, zařídila bych si svého Silvestra a pak řekla, žes myslela, že společný Silvestr nebude, když se neozval. Klidně, s nadhledem. Ale to se nedá nacvičit, zahrát, to by muselo z tebe být opravdu cítit.
Třeba se tady najdou lidé, kteří ti srozumitelněji vysvětlí, co znamená netlačit na pilu. Ale ty s tím Silvestrem teď na pilu tlačíš a prostě to nevidíš.

Jo a jestli ti to řekne dneska, jak jsi psala, tak co řešíš? Počkej anebo se zařiď po svém. A nedělej z toho tragédii. Vždy o nic nejde.

Upravil(a) Eva. (30. 12. 2012 16:53)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#33 30. 12. 2012 16:56

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

tak to mi vysvětli , prosím . Mám teda sedět na zadku a čekat a nakonec třeba zjistit , že se nic konat nebude ?

ne, udelat si vlastni program

Není tady

#34 30. 12. 2012 17:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já už se zeptala 2x... prý mi to řekne dneska
Dobře - pozvání jsi přijala... ale běhěm tejdne(!) se dvakrát zajímat jestli něco ne/bude... ano, to je tlačení na pilu. Ono to totiž vypadá, jako by ses buď nemohla dočkat, nebo tak, že nemᚠnic jinýho a bez týhle akce budeš akorát "sedět na zadku a čekat"... a obojí je špatně.

Upravil(a) helena (30. 12. 2012 17:05)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#35 30. 12. 2012 17:38

trnka
♥♥-----

Grainne, souhlasím s tím, že ptát se dvakrát je moc, ale zároveň Ti chci říct, že Tě úplně chápu, chovala jsem se stejně. A přitom jsem někde v sobě věděla, že nedělám dobře, ale nemohla jsem si pomoct, tak jsem si namlouvala, že přece mě pozval a já chci jen normálně vědět, jak to teda bude = to moje mluvení o všem a hned.
Tak třeba si zkus představit tu nejhorší variantu - on se neozve a Ty sedíš sama doma. Je to fakt taková hrůza? Co se bude dít? Třeba si pobrečíš, ale přežiješ to a třeba pak na sebe budeš pyšná, žes to zvládla a že mᚠsvou hrdost. Protože tím ptaním stejně nic nezměníš- jestli chce být s Tebou, dá Ti vědět, jestli ne, nezměníš to, i kdyby ses měla rozkrájet.
Já jsem v hodně podobné situaci. Zítra budu sama celý den i večer. Nechtěla jsem to tak, ale nedá se nic dělat. Plánuju si, jak půjdu do polí a budu tam řvát na lesy, zpívat všechny písničky o zklamané lásce, doma se pak polituju a půjdu spát. Jo, bude mi těžko, anebo možná ne, uvidím. :-)
ZnᚠEckharta Tolle? Na youtube jsou jeho přednášky, mně to nesmírně pomohlo - ho vidět a slyšet bylo jak balzám.

Naše životy nám nepatří. Od lůna k hrobu jsme spojeni s druhými. V minulosti i v současnosti. A každým zločinem či laskavostí tvoříme naši budoucnost.   z filmu Atlas mraků

Není tady

#36 30. 12. 2012 17:45

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Taky budu sama.... a neni to nic prijemneho. Chapu Grainne, ze chce vedet, co bude.
Vsichni ji tady radite, aby cekala nebo si udelala nahradni program. Proc? Proc musi byt vsechno podle chlapa? Jestli on se uraci nebo ne?
Ja jsem pro to, vyrikat si veci na rovinu.

Není tady

#37 30. 12. 2012 17:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vás ten silvestr tak bere, že řešíte sama nesama ?

Není tady

#38 30. 12. 2012 17:53

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Grainne, možná už je vyřešeno a jestli ne, nech to plavat. Taky jsem to tak měla, teď už to mám jak píše trnka. Já si teda vždycky říkám - a co se stane, když to bude jinak? Nepoloží mě to, udělám si to jinak

Není tady

#39 30. 12. 2012 17:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Taky budu sama.... a neni to nic prijemneho. Chapu Grainne, ze chce vedet, co bude.
Vsichni ji tady radite, aby cekala nebo si udelala nahradni program. Proc? Proc musi byt vsechno podle chlapa? Jestli on se uraci nebo ne?
Ja jsem pro to, vyrikat si veci na rovinu.

prosím tě a v čem to bude podle toho chlapa, když si grainne zařídí silvestr bez něj ? fakt tomu nerozumím, můžeš mi to vysvětlit ? copak tím čeká, jestli se uráčí ?

Není tady

#40 30. 12. 2012 18:02

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

venuše napsal(a):

Grainne, teda jsem z toho trochu jelen smile. Ty ses už 2x zeptala na Silvestra a nevíš výsledek? Nerozumím, ten koho se ptáš, tak ti neodpovídá nebo proč nevíš výsledek? A jestli neodpovídá, tak proč s takovým člověkem chceš trávit Silvestra?

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#41 30. 12. 2012 18:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Vsichni ji tady radite, aby cekala nebo si udelala nahradni program. Proc?
Právě proto, aby nebylo "vsechno podle chlapa"... aby nemusela čekat na to, zda "on se uraci nebo ne".
Víš co? Pokud bych se ani po dvou (předpokládám, že jasných a zřetelných) dotazech nedočkala ničeho jinýho, než že "prý mi to řekne dneska... snad večer" (zvl᚝, když pozvání vyšlo od něho), pak bych se na celýho Silvestra s tímhle pánem vykašlala i za cenu, že si vezmu prášek, abych se jó určitě probudila až na Novej rok před polednem... samozřejmě s tím, že by před ním nesmělo padnout ani slůvko stížnosti - prostě ses nemohl rozhoupat, tak jsem si to zařídila jinak...  http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#42 30. 12. 2012 18:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:36)

Není tady

#43 30. 12. 2012 18:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A co když řekne, Grainne?
Budeš viditelně vrtět vocáskem?

Není tady

#44 30. 12. 2012 18:13

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

trnka napsal(a):

Grainne, souhlasím s tím, že ptát se dvakrát je moc, ale zároveň Ti chci říct, že Tě úplně chápu, chovala jsem se stejně. A přitom jsem někde v sobě věděla, že nedělám dobře, ale nemohla jsem si pomoct, tak jsem si namlouvala, že přece mě pozval a já chci jen normálně vědět, jak to teda bude = to moje mluvení o všem a hned.
Tak třeba si zkus představit tu nejhorší variantu - on se neozve a Ty sedíš sama doma. Je to fakt taková hrůza? Co se bude dít? Třeba si pobrečíš, ale přežiješ to a třeba pak na sebe budeš pyšná, žes to zvládla a že mᚠsvou hrdost. Protože tím ptaním stejně nic nezměníš- jestli chce být s Tebou, dá Ti vědět, jestli ne, nezměníš to, i kdyby ses měla rozkrájet.
Já jsem v hodně podobné situaci. Zítra budu sama celý den i večer. Nechtěla jsem to tak, ale nedá se nic dělat. Plánuju si, jak půjdu do polí a budu tam řvát na lesy, zpívat všechny písničky o zklamané lásce, doma se pak polituju a půjdu spát. Jo, bude mi těžko, anebo možná ne, uvidím. :-)
ZnᚠEckharta Tolle? Na youtube jsou jeho přednášky, mně to nesmírně pomohlo - ho vidět a slyšet bylo jak balzám.

byla jsem sama i loni , strávila jsem to na chatu s jedním psacím přítelem , tak to v nejhorším bude zase tak  nebo ještě můžu jít za segrou do hospody , tak nějak přežiju .

Není tady

#45 30. 12. 2012 18:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

Já už se zeptala 2x... prý mi to řekne dneska
Dobře - pozvání jsi přijala... ale běhěm tejdne(!) se dvakrát zajímat jestli něco ne/bude... ano, to je tlačení na pilu. Ono to totiž vypadá, jako by ses buď nemohla dočkat, nebo tak, že nemᚠnic jinýho a bez týhle akce budeš akorát "sedět na zadku a čekat"... a obojí je špatně.

Chápu , takže ted jdu ven , na nic se ptát nebudu a jestli nic neřekne , tak na něj s...

grainne, já bych na něj s...a, i kdyby řekl. nechává to celý na poslední chvíli, jako kdybys byla chuděra, odkázaná na to, jestli tě někam vezme. navíc se ho 2x zeptᚠa v podstatě víš pořád prd.

Není tady

#46 30. 12. 2012 18:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tak nějak přežiju
Tohle je taky určitej způsob tlačení... za každou cenu chtít strávit poslední večer v roce zábavou... když se přece baví všichni ostatní, tak nebejt probůh o něco vošizená...
Co je tak strašně divnýho na tom vlízt si například do pelíšku s hrnkem čaje a knížkou přestože je Silvestra?

Není tady

#47 30. 12. 2012 18:34

venuše
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

tak nějak přežiju
Tohle je taky určitej způsob tlačení... za každou cenu chtít strávit poslední večer v roce zábavou... když se přece baví všichni ostatní, tak nebejt probůh o něco vošizená...
Co je tak strašně divnýho na tom vlízt si například do pelíšku s hrnkem čaje a knížkou přestože je Silvestra?

Neni na tom nic divnyho, pokud se lidi okolo tebe porad neptaj, co budes delat na Silvestra. Pro me to napriklad vubec neni dulezity, nenavidim povinnou zabavu, ale ty kecy me tak deptaj, ze si snad otevru tu flasku a zpraskam se jak pes, i kdyz jsem to vubec nemela v umyslu....

Není tady

#48 30. 12. 2012 18:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

tak nějak přežiju

nic, tímto způsobem trávím už kolikátý rok

Není tady

#49 30. 12. 2012 18:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[]

Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:37)

Není tady

#50 30. 12. 2012 18:54

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:37)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí