6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
venue napsal(a):
Ja bych se asi zeptala, co teda bude s tim Silvestrem. Ale pokud se bojis zeptat, tak asi neni neco v poradku, sama to tusis....
Nekteri chlapi toho naslibujou....Já u se zeptala 2x ..... jsem docela zvědavá na výsledek , natěstí mám nějakou náhradní monost . Potřetí u se nezeptám .
2x je moc. To je to tlačení na pilu.
Přijmout pozvání stačilo. A pak nechat běet věci svým tempem.
Není tady
venue napsal(a):
Ja bych se asi zeptala, co teda bude s tim Silvestrem. Ale pokud se bojis zeptat, tak asi neni neco v poradku, sama to tusis....
Nekteri chlapi toho naslibujou....
taky bych se zeptala. a případně si udělala svůj program, kdyby to s ním neklaplo.
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
naopak ... chci to slyet .... ale, vím , e pár lidem tu vadím, take to můou ignorovat . Chci zjistit, co si kdo myslí , ne , aby se do mně naváeli .grainne, já nemám pocit, e bys tu komukoliv vadila. a e ti někdo někdy řekne něco, co zrovna asi nechce slyet neznamená, e tomu člověku vadí, nebo e to s tebou myslí patně.
To jsem moc ráda.... děkuju a hezký nový rok
nemá za co děkovat. i tobě hezký nový rok.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
venue napsal(a):
Nekteri chlapi toho naslibujou....Já u se zeptala 2x ..... jsem docela zvědavá na výsledek , natěstí mám nějakou náhradní monost . Potřetí u se nezeptám .
2x je moc. To je to tlačení na pilu.
Přijmout pozvání stačilo. A pak nechat běet věci svým tempem.
tak to mi vysvětli , prosím . Mám teda sedět na zadku a čekat a nakonec třeba zjistit , e se nic konat nebude ?
Není tady
a ozval se, aby to něják upřesnil ? jestli ne, u bych to nechala plavat a zabývala se tím, jak jsi psala, e kdy něco, program u má.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a ozval se, aby to něják upřesnil ? jestli ne, u bych to nechala plavat a zabývala se tím, jak jsi psala, e kdy něco, program u má.
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:33)
Není tady
Grainne, on z tebe zřejmě a příli cítí, jak straně moc o toho Silvestra stojí. Chová se tak.
Vyzařuje to z tebe.
Já ti to bohuel neumím vysvětlit jinak, lépe, abys to pochopila.
Svět se nezboří, kdy bude na Silvestra sama.
Já bych nabídku přijala a pokud by se on neozval s domluvením detailů, zařídila bych si svého Silvestra a pak řekla, es myslela, e společný Silvestr nebude, kdy se neozval. Klidně, s nadhledem. Ale to se nedá nacvičit, zahrát, to by muselo z tebe být opravdu cítit.
Třeba se tady najdou lidé, kteří ti srozumitelněji vysvětlí, co znamená netlačit na pilu. Ale ty s tím Silvestrem teď na pilu tlačí a prostě to nevidí.
Jo a jestli ti to řekne dneska, jak jsi psala, tak co řeí? Počkej anebo se zařiď po svém. A nedělej z toho tragédii. Vdy o nic nejde.
Upravil(a) Eva. (30. 12. 2012 16:53)
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Já u se zeptala 2x ..... jsem docela zvědavá na výsledek , natěstí mám nějakou náhradní monost . Potřetí u se nezeptám .2x je moc. To je to tlačení na pilu.
Přijmout pozvání stačilo. A pak nechat běet věci svým tempem.tak to mi vysvětli , prosím . Mám teda sedět na zadku a čekat a nakonec třeba zjistit , e se nic konat nebude ?
ne, udelat si vlastni program
Není tady
Já u se zeptala 2x... prý mi to řekne dneska
Dobře - pozvání jsi přijala... ale běhěm tejdne(!) se dvakrát zajímat jestli něco ne/bude... ano, to je tlačení na pilu. Ono to toti vypadá, jako by ses buď nemohla dočkat, nebo tak, e nemá nic jinýho a bez týhle akce bude akorát "sedět na zadku a čekat"... a obojí je patně.
Upravil(a) helena (30. 12. 2012 17:05)
Není tady
Grainne, souhlasím s tím, e ptát se dvakrát je moc, ale zároveň Ti chci říct, e Tě úplně chápu, chovala jsem se stejně. A přitom jsem někde v sobě věděla, e nedělám dobře, ale nemohla jsem si pomoct, tak jsem si namlouvala, e přece mě pozval a já chci jen normálně vědět, jak to teda bude = to moje mluvení o vem a hned.
Tak třeba si zkus představit tu nejhorí variantu - on se neozve a Ty sedí sama doma. Je to fakt taková hrůza? Co se bude dít? Třeba si pobrečí, ale přeije to a třeba pak na sebe bude pyná, es to zvládla a e má svou hrdost. Protoe tím ptaním stejně nic nezmění- jestli chce být s Tebou, dá Ti vědět, jestli ne, nezmění to, i kdyby ses měla rozkrájet.
Já jsem v hodně podobné situaci. Zítra budu sama celý den i večer. Nechtěla jsem to tak, ale nedá se nic dělat. Plánuju si, jak půjdu do polí a budu tam řvát na lesy, zpívat vechny písničky o zklamané lásce, doma se pak polituju a půjdu spát. Jo, bude mi těko, anebo moná ne, uvidím. :-)
Zná Eckharta Tolle? Na youtube jsou jeho přednáky, mně to nesmírně pomohlo - ho vidět a slyet bylo jak balzám.
Není tady
Taky budu sama.... a neni to nic prijemneho. Chapu Grainne, ze chce vedet, co bude.
Vsichni ji tady radite, aby cekala nebo si udelala nahradni program. Proc? Proc musi byt vsechno podle chlapa? Jestli on se uraci nebo ne?
Ja jsem pro to, vyrikat si veci na rovinu.
Není tady
vás ten silvestr tak bere, e řeíte sama nesama ?
Není tady
Grainne, moná u je vyřeeno a jestli ne, nech to plavat. Taky jsem to tak měla, teď u to mám jak píe trnka. Já si teda vdycky říkám - a co se stane, kdy to bude jinak? Nepoloí mě to, udělám si to jinak
Není tady
venue napsal(a):
Taky budu sama.... a neni to nic prijemneho. Chapu Grainne, ze chce vedet, co bude.
Vsichni ji tady radite, aby cekala nebo si udelala nahradni program. Proc? Proc musi byt vsechno podle chlapa? Jestli on se uraci nebo ne?
Ja jsem pro to, vyrikat si veci na rovinu.
prosím tě a v čem to bude podle toho chlapa, kdy si grainne zařídí silvestr bez něj ? fakt tomu nerozumím, můe mi to vysvětlit ? copak tím čeká, jestli se uráčí ?
Není tady
Grainne napsal(a):
venue napsal(a):
Grainne, teda jsem z toho trochu jelen . Ty ses u 2x zeptala na Silvestra a neví výsledek? Nerozumím, ten koho se ptá, tak ti neodpovídá nebo proč neví výsledek? A jestli neodpovídá, tak proč s takovým člověkem chce trávit Silvestra?
Není tady
Vsichni ji tady radite, aby cekala nebo si udelala nahradni program. Proc?
Právě proto, aby nebylo "vsechno podle chlapa"... aby nemusela čekat na to, zda "on se uraci nebo ne".
Ví co? Pokud bych se ani po dvou (předpokládám, e jasných a zřetelných) dotazech nedočkala ničeho jinýho, ne e "prý mi to řekne dneska... snad večer" (zvlá, kdy pozvání vylo od něho), pak bych se na celýho Silvestra s tímhle pánem vykalala i za cenu, e si vezmu práek, abych se jó určitě probudila a na Novej rok před polednem... samozřejmě s tím, e by před ním nesmělo padnout ani slůvko stínosti - prostě ses nemohl rozhoupat, tak jsem si to zařídila jinak...
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:36)
Není tady
A co kdy řekne, Grainne?
Bude viditelně vrtět vocáskem?
Není tady
trnka napsal(a):
Grainne, souhlasím s tím, e ptát se dvakrát je moc, ale zároveň Ti chci říct, e Tě úplně chápu, chovala jsem se stejně. A přitom jsem někde v sobě věděla, e nedělám dobře, ale nemohla jsem si pomoct, tak jsem si namlouvala, e přece mě pozval a já chci jen normálně vědět, jak to teda bude = to moje mluvení o vem a hned.
Tak třeba si zkus představit tu nejhorí variantu - on se neozve a Ty sedí sama doma. Je to fakt taková hrůza? Co se bude dít? Třeba si pobrečí, ale přeije to a třeba pak na sebe bude pyná, es to zvládla a e má svou hrdost. Protoe tím ptaním stejně nic nezmění- jestli chce být s Tebou, dá Ti vědět, jestli ne, nezmění to, i kdyby ses měla rozkrájet.
Já jsem v hodně podobné situaci. Zítra budu sama celý den i večer. Nechtěla jsem to tak, ale nedá se nic dělat. Plánuju si, jak půjdu do polí a budu tam řvát na lesy, zpívat vechny písničky o zklamané lásce, doma se pak polituju a půjdu spát. Jo, bude mi těko, anebo moná ne, uvidím. :-)
Zná Eckharta Tolle? Na youtube jsou jeho přednáky, mně to nesmírně pomohlo - ho vidět a slyet bylo jak balzám.
byla jsem sama i loni , strávila jsem to na chatu s jedním psacím přítelem , tak to v nejhorím bude zase tak nebo jetě můu jít za segrou do hospody , tak nějak přeiju .
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Já u se zeptala 2x... prý mi to řekne dneska
Dobře - pozvání jsi přijala... ale běhěm tejdne(!) se dvakrát zajímat jestli něco ne/bude... ano, to je tlačení na pilu. Ono to toti vypadá, jako by ses buď nemohla dočkat, nebo tak, e nemá nic jinýho a bez týhle akce bude akorát "sedět na zadku a čekat"... a obojí je patně.Chápu , take ted jdu ven , na nic se ptát nebudu a jestli nic neřekne , tak na něj s...
grainne, já bych na něj s...a, i kdyby řekl. nechává to celý na poslední chvíli, jako kdybys byla chuděra, odkázaná na to, jestli tě někam vezme. navíc se ho 2x zeptá a v podstatě ví pořád prd.
Není tady
tak nějak přeiju
Tohle je taky určitej způsob tlačení... za kadou cenu chtít strávit poslední večer v roce zábavou... kdy se přece baví vichni ostatní, tak nebejt probůh o něco voizená...
Co je tak straně divnýho na tom vlízt si například do pelíku s hrnkem čaje a kníkou přestoe je Silvestra?
Není tady
helena napsal(a):
tak nějak přeiju
Tohle je taky určitej způsob tlačení... za kadou cenu chtít strávit poslední večer v roce zábavou... kdy se přece baví vichni ostatní, tak nebejt probůh o něco voizená...
Co je tak straně divnýho na tom vlízt si například do pelíku s hrnkem čaje a kníkou přestoe je Silvestra?
Neni na tom nic divnyho, pokud se lidi okolo tebe porad neptaj, co budes delat na Silvestra. Pro me to napriklad vubec neni dulezity, nenavidim povinnou zabavu, ale ty kecy me tak deptaj, ze si snad otevru tu flasku a zpraskam se jak pes, i kdyz jsem to vubec nemela v umyslu....
Není tady
helena napsal(a):
tak nějak přeiju
nic, tímto způsobem trávím u kolikátý rok
Není tady
[]
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:37)
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:37)
Není tady