6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judy je vidět e dobře řee nebo jsi dobře řezala.
Není tady
Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Na pilu je třeba tlačit aby to lo pěkně přeříznout.
Konečně příspěvek k tématu
Není tady
Selima napsal(a):
Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Konečně příspěvek k tématu
Nuda v Babi?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Moná u někoho i únava z vývoje politický situace...
Fakt ..tak moc to řeíte ? Mně politika nebaví
Není tady
Dřív jsem politiku sledovala víc, zajímala jsem se o ni. Teď to nějak nestíhám dopodrobna sledovat a občas mi připadá, e je na to i koda času... I kdy si uvědomuju, e takový přístup není v pořádku.
Není tady
Grainne napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Moná u někoho i únava z vývoje politický situace...
Fakt ..tak moc to řeíte ? Mně politika nebaví
To není o tom, jestli to někoho baví nebo ne. A se o ní zajímáme, nebo nezajímáme, baví, nebaví, a chceme či ne, politika do ivota kadého z nás zasahuje. Politika řídí stát, ve kterém ijeme, ovlivňuje zákony, podle kterých ijeme a pracujeme.
Upravil(a) Eva. (1. 5. 2018 20:52)
Není tady
Je to tak.
Není tady
Petr100 napsal(a):
přesně tak ..ale s mírou
Není tady
Eva. napsal(a):
To není o tom, jestli to někoho baví nebo ne... Politika řídí stát, ve kterém ijeme, ovlivňuje zákony, podle kterých ijeme a pracujeme...
Kdepaaaaaak!!! Politika neovlyvnuje lidicky, kery se zakonem ridi, ani ty kery na ne s.e.r.o.u...
Politika neni to, co NAS VSECHNY ovlyvnuje!
Je to nase SVĚDOMÍ...
No jo, to ano, s tim politika zamavat umi, ac s nim absolutne nesouvisi...
Jo, jeste presneji: Nejdrive svedomi, pak zvazeni politicke situace - tak nejak, no...
Není tady