18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
l
Upravil(a) Grainne (3. 8. 2013 23:37)
Není tady
co je to za větu, komu vadím, nemusí se zde vyjadřovat. mám to chápat jako - nechci slyet nic negativního, s tím běte do háje ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
co je to za větu, komu vadím, nemusí se zde vyjadřovat. mám to chápat jako - nechci slyet nic negativního, s tím běte do háje ?
naopak ... chci to slyet .... ale, vím , e pár lidem tu vadím, take to můou ignorovat . Chci zjistit, co si kdo myslí , ne , aby se do mně naváeli .
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
naopak ... chci to slyet .... ale, vím , e pár lidem tu vadím, take to můou ignorovat . Chci zjistit, co si kdo myslí , ne , aby se do mně naváeli .
neni to totez nebo velmi podobne?
Není tady
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
neni to totez nebo velmi podobne?
nevím.... já myslím, e není
Není tady
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
naopak ... chci to slyet .... ale, vím , e pár lidem tu vadím, take to můou ignorovat . Chci zjistit, co si kdo myslí , ne , aby se do mně naváeli .neni to totez nebo velmi podobne?
Také to vidím, e to není toté! Já to chápu tak, e jiný názor si ráda vyslechne, i ten co se jí nemusí líbit. Ale nechce, aby sem přili rýpat ti, kdo jí nemusí a ti sem přili jen a pouze s úmyslem do ní rýpnout, né říct svůj názor.
Není tady
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
naopak ... chci to slyet .... ale, vím , e pár lidem tu vadím, take to můou ignorovat . Chci zjistit, co si kdo myslí , ne , aby se do mně naváeli .neni to totez nebo velmi podobne?
to je ten problem, pokud budes brat kritiku nebo negativni pohled na tvre chovani jako , ze se do tebe nekdo navazi - nenajdes , CO presne je to zrnko pisku, ktere dre.
ano je to velmi neprijemne , ale moudry clovek se nad tim alespon zamysli.
Není tady
Jinak k tématu přesně nevím co poradit, protoe jsem se s tím nikdy nesetkala. Netlačit na pilu - třeba to, e v partnerství nebýt závislá na tom druhém, nenutit ho být jen spolu, ale mít i svůj ivot a své koníčky? To je jediné, co mě tak napadá, fakt nevím.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
neni to totez nebo velmi podobne?nevím.... já myslím, e není
Také to vidím, e to není toté! Já to chápu tak, e jiný názor si ráda vyslechne, i ten co se jí nemusí líbit. Ale nechce, aby sem přili rýpat ti, kdo jí nemusí a ti sem přili jen a pouze s úmyslem do ní rýpnout, né říct svůj názor.
no pokud ten rypanec ji zaboli, tak neco u ni v poradku neni. to, co mam vyreseno , me ani jako rypnuti od jineho neboli (dokonce si toho casto ani nevsimnu).
a pokud ji nekdo nemusi - i v realu se s takovymi lidmi setka, taky musi setkani ustat.
Není tady
agewa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Grainne napsal(a):
nevím.... já myslím, e neníTaké to vidím, e to není toté! Já to chápu tak, e jiný názor si ráda vyslechne, i ten co se jí nemusí líbit. Ale nechce, aby sem přili rýpat ti, kdo jí nemusí a ti sem přili jen a pouze s úmyslem do ní rýpnout, né říct svůj názor.
no pokud ten rypanec ji zaboli, tak neco u ni v poradku neni. to, co mam vyreseno , me ani jako rypnuti od jineho neboli (dokonce si toho casto ani nevsimnu).
a pokud ji nekdo nemusi - i v realu se s takovymi lidmi setka, taky musi setkani ustat.
Nerozumím ti, co to má co společného s nějakým bolením? Prostě jen nechce si povídat s lidma co nemusí, oni jí nemusí samozřejmě poslechnout a můou přijít, ale zkusila je poádat. Nic víc, nic míň. Chce slyet názory, klidně i nehezké, ale názory k věci né to, e si někdo přijde jen za účelem kopnout. Takhle já to teda chápu. Navíc, tohle není předmětem diskuse, tak proč takové hlouposti vůbec řeíme?
Není tady
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
neni to totez nebo velmi podobne?nevím.... já myslím, e není
to je ten problem, pokud budes brat kritiku nebo negativni pohled na tvre chovani jako , ze se do tebe nekdo navazi - nenajdes , CO presne je to zrnko pisku, ktere dre.
ano je to velmi neprijemne , ale moudry clovek se nad tim alespon zamysli.
Ok, nevadí - tak se klidně naváejte , ale napite tedy co si o tomto problému myslíte a nemyslím, směrem ke mně , ale celkově . Co to je, jak se to projevuje , co to způsobí , jak to odstranit apod.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Jinak k tématu přesně nevím co poradit, protoe jsem se s tím nikdy nesetkala. Netlačit na pilu - třeba to, e v partnerství nebýt závislá na tom druhém, nenutit ho být jen spolu, ale mít i svůj ivot a své koníčky? To je jediné, co mě tak napadá, fakt nevím.
Nic z toho nedělám ani náhodou , tak proč mají ostatní pocit, e někde tlačím ?
Není tady
Moje tlačení na pilu, se kterým mám bohaté zkuenosti, je chtít vechno vyřeit teď hned. Veho nechat a řeit a řeit, dokud nebude vechno jasné, vichni spokojeni, vechno vysloveno. A s tím souvisí dalí způsob mého tlačení - o vem mluvit, vechno natěsnat do slov a kategorií, udělat přesný plán, jak a co bude dál. Tohle vechno (kromě jiného) mě teď dovedlo (a ne e bezbolestně) tam, kde jsem - pár týdnů neřeím nic, pozoruju, co se děje. A není to tak úplně k zahození...
Není tady
trnka napsal(a):
Moje tlačení na pilu, se kterým mám bohaté zkuenosti, je chtít vechno vyřeit teď hned. Veho nechat a řeit a řeit, dokud nebude vechno jasné, vichni spokojeni, vechno vysloveno. A s tím souvisí dalí způsob mého tlačení - o vem mluvit, vechno natěsnat do slov a kategorií, udělat přesný plán, jak a co bude dál. Tohle vechno (kromě jiného) mě teď dovedlo (a ne e bezbolestně) tam, kde jsem - pár týdnů neřeím nic, pozoruju, co se děje. A není to tak úplně k zahození...
a jak toho dosáhnout, kdy ti na něčem záleí .... jen pozorovat , co se děje ?
Není tady
Grainne napsal(a):
trnka napsal(a):
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:31)
Není tady
je tlačením na pilu , kdy se zeptám, jak to tedy bude s tím silvestrem ?
Záleí na dalích okolnostech... ty´s ten návrh přijala, nepřijala, nebo jsi řekla "uvidíme"?
Není tady
Grainne napsal(a):
trnka napsal(a):
uvedomit si , ze i kdyz ti zalezi a nestane se tak - neumres. tvuj zivot pujde dal.
prestat byt zavisla na vysledku, presat kazdy i mini vysledek brat jako , ze "konecne". prestat hledat ve vsem potvrzeni tveho prani....
Není tady
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mas pravdu - neni to totez. Jenze lidi, kterych se tve tema aktualne nedotyka, maji ho dobre zpracovane a tedy maji nadhled a odstup, na tohle tve tema nejspis moc neprijde, takze se nejspis onomu "navazeni"nevyhnes. Ale to je vlastne dobre, dostanes ty "nejsyrovejsi" informace, se kterymi pak muzes pracovat ;o)
Není tady
Ja bych se asi zeptala, co teda bude s tim Silvestrem. Ale pokud se bojis zeptat, tak asi neni neco v poradku, sama to tusis....
Nekteri chlapi toho naslibujou....
Není tady
helena napsal(a):
je tlačením na pilu , kdy se zeptám, jak to tedy bude s tím silvestrem ?
Záleí na dalích okolnostech... ty´s ten návrh přijala, nepřijala, nebo jsi řekla "uvidíme"?
J
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:32)
Není tady
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
trnka napsal(a):
uvedomit si , ze i kdyz ti zalezi a nestane se tak - neumres. tvuj zivot pujde dal.
prestat byt zavisla na vysledku, presat kazdy i mini vysledek brat jako , ze "konecne". prestat hledat ve vsem potvrzeni tveho prani....
Díky... to chápu .... neumřu , to je bezva představa
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
grainne, já nemám pocit, e bys tu komukoliv vadila. a e ti někdo někdy řekne něco, co zrovna asi nechce slyet neznamená, e tomu člověku vadí, nebo e to s tebou myslí patně.
Není tady
o
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 17:32)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
grainne, já nemám pocit, e bys tu komukoliv vadila. a e ti někdo někdy řekne něco, co zrovna asi nechce slyet neznamená, e tomu člověku vadí, nebo e to s tebou myslí patně.
To jsem moc ráda.... děkuju a hezký nový rok
Není tady
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
a jak toho dosáhnout, kdy ti na něčem záleí .... jen pozorovat , co se děje ?uvedomit si , ze i kdyz ti zalezi a nestane se tak - neumres. tvuj zivot pujde dal.
prestat byt zavisla na vysledku, presat kazdy i mini vysledek brat jako , ze "konecne". prestat hledat ve vsem potvrzeni tveho prani....Díky... to chápu .... neumřu , to je bezva představa
fajn a pridej - i tak muzu byt stastna, spokojena, v pohode .....
ale masis to citit "ze vnitr" ne si to jen rozumove namlouvat.
Není tady