6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, které chodíte na FB - chtěly bychom pro Barunku vyhrát portrét Kačíka od paní Alice. Kdo můete - zapojte se sem:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb … mp;theater
Není tady
To jsou opravdu smutné zprávy.....upřímnou soustrast. Úplně si vzpomínám, jak jsme sledovali, kdy se chystala malá usídlit v bříku a teď takové zprávy....ááách jooooooo!
Není tady
Kačí, odpočívej v pokoji, určitě je u dobře!
Holky vechny moc zdravím, úplně mně to dostalo....
Není tady
Není tady
Ahoj děvčata, ani nevím proč mi napadlo otevřít tyto stránky a pročítat diskuze Letňatek
. Třeba moje porodní slohovka je stále tady ☺
. Jsou tady opravdu silné vzpomínky na to jak jsme řeily doslova kadý prdík 😉 No teď u jsou ty nae ratolesti trochu větí a starosti zase jiné.
Píu to vechno sem, pod vzpomínku na jednu z nás ( 🌹) a je mi smutno, jak ten čas letí.
Tak třeba sem některá nakouknete, tak vás moc zdravím
. a zase někdy ahoj 😘
Není tady
Zlatynka napsal(a):
Ahoj děvčata, ani nevím proč mi napadlo otevřít tyto stránky a pročítat diskuze Letňatek . Třeba moje porodní slohovka je stále tady ☺ . Jsou tady opravdu silné vzpomínky na to jak jsme řeily doslova kadý prdík 😉 No teď u jsou ty nae ratolesti trochu větí a starosti zase jiné.
Píu to vechno sem, pod vzpomínku na jednu z nás ( 🌹) a je mi smutno, jak ten čas letí.
Tak třeba sem některá nakouknete, tak vás moc zdravím . a zase někdy ahoj 😘
ahooj, ráda tě zase vidím.
Není tady