6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upřímnou soustrast celé rodině
S Kači jsme se znaly pouze po SZ,kdy Kačík zjišťovala možnosti náhradní matky..asi takový její sen krátce po první léčbě ,chtěla pro Barušku sourozence
Kačenko odpočívej v pokoji
Není tady
Stále se z toho nemůžu vzpamatovat, je to tak nespravedlivé,dovedu si předtstavit jako moc musela trpět když opouštěla své dítě svou rodinu...pro mne asi při zdolávání téhle nemoci byla tahle myšlenka nejtěžší
Není tady
IvaMarik napsal(a):
Stále se z toho nemůžu vzpamatovat, je to tak nespravedlivé,dovedu si předtstavit jako moc musela trpět když opouštěla své dítě svou rodinu...pro mne asi při zdolávání téhle nemoci byla tahle myšlenka nejtěžší
Ivuško, na toto myslím stále a naprosto mě to drtí
holky jsou v Dubí na rozloučení, prý tam je hafo lidí.....hoří mi tu svíčka a dám si skleničku
Není tady
Kačko budeš mi chybět! Neumím si představit, co musela prožít než se dočkala klidu a odpočinku a co teď prožívá rodina...
Není tady
Tak nějak nemam co dodat-je to smutný. Když koukam na fotky / tak si říkám, že Kačka měla krásný život a nechala tu jeden ,,velkej,, malej poklad. Žila jsem v pocitu, že se má dobře. Poslední dovolená mě tak nějak v tom utvrzovala .-( ale oči asi klamou...vůbec jsem nevěděla, že má další nález, jak mi řekla Lenka. Je to fakt s prominutim v pr.... Nalhávat si že se má teĎ někde lépe nechci a nemam to v povaze, raději bych aby byla tady a šťastná .-( Ach jo...
Není tady
Taky jednu přidam .-(
Upravil(a) Leda (28. 12. 2012 21:36)
Není tady
Ahoj holky. Zdravim vas z hotelu... jen bych chtela rict, ze rozlouceni bylo "fajn"... moc jsem se toho bala, i kdyz jsem tajne doufala, ze s ohledem na povahu kacky to bude "ok"... a jo bylo... jsem moc rada ze jsem jela. Kacka mi bude moc schazet, ale tohle mi pomaha to uzavrit... snad budou obcas nejake zpravy jak to dan s baruskou a babickama zvladaji...
Tak holky na Kacku
Není tady
Mufi škoda, že jsem nevěděla, že jedeš připojila bych se. Já přidam ještě dvě .-( S Barunkou. Doufam,že se s babičkama a tátou bude mít stále dobře.
Mája si dává pusinku s Barunkou .-(
Není tady
holky jsem ráda, že jste tam zajeli...jen kdybych to neměla tak z ruky, jela bych taky , celý den jsem na to myslela...
já mám teď v hlavě jen vzpomínky a vzpomínky....
Není tady
jo a holky podepsala jsem do kondolence nás všechny snad jsem na nikoho nezapoměla napočítala jsem nás 14. už mám v sobě tři skleničky a tak nějak hodnotím život..
Není tady
Ahoj. I já jsem ráda, že jsem se nakonec rozhoupala a jela. Myslím, že Dan byl mile překvapen. Držím mu pěsti ať to zvládá.
Upravil(a) Pavka (28. 12. 2012 22:23)
Není tady
čau kočky,a kde spíte..u někoho nebo v hotelu?..Jak to vypadalo v hospodě?..svíčky,kytky,fotka..byli tam rodiče..?
Kdy se to Kačce tak zhouplo...? Jak dlouho trpěla...víte něo bližšího...?
Není tady
Clare ao, přesně tak... Já fakt nechápu tu nespravedlnost. Když si vzpomenu na babku a dědu, jak už nechtěli žít a dožili se, ač nemocní, takového věku...
Není tady
Mám nalito...koukám na fotky od Ledy...si vzpomínám jak tam jela se fotit..ty fotky měly být pro Dana překvapení..a neebo se pletu
Není tady
Stranpo rodiče tam nebyli jen Dan a kamarádi asi to byli.. fotky tam na stole byli,kytičky jsme dávali do vázy. Jinak víme všechno.. já nevim jestli tady tu historii psát.. přeci jen to může číst kdokoliv
Není tady
Marky ahoj. No spravedlnost se v tom fakt hledat nedá.
Stranpo v hospodě kytky, fotky a hromada kamarádů a známých.
Není tady
jo Leni tak tyhle věci s 5 chlapama doma už vážně neřeším....
Markétko jo přesně to já říkám taky, ale zase na druhou stranu, každej máme nějakou cestu osudu, ale proč je ten osud takhle krutej a nespravedlivej, nevím, nechápu.....
Není tady