6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivčo jj pravda... strašně to uteklo... spoustu věcí je jinak... jsem ráda, že tě vídám aspoň přes FB...
Lenko hodila jsem ti žádost na FB na přidání... jak to vidíš s tím pátkem... samotná tam nepůjdu, ale jinak bych to asi dala... vím, že tím ničemu nepomůžu... vzpomenout a rozloučit se můžu i doma, ale nevím... prostě...
Není tady
Zdravím,
taky hlásím probdělou noc,pořád to nějak nechápu a musím na ně myslet
Na srazík bych taky ráda..
Já už na mammo objednaná jsem na unor,tak snad to bude dobrý
Není tady
Holky....jsem hotová,furt na to myslím..máte někdo bližší zprávy..?Já vím,že je to jedno..ale prostě furt tomu nemůžu věřit.
Není tady
Mila Kacko,
ta zprava mne zasahla dnes - od Gabi, znaly jsme se pres ni jen kratce, nejvice jsme se poznaly na jedne spolecne dovolene....verim, ze se mas jiz dobre - i kdyz jsem si myslela opak....preji hodne sil cele rodine a stale jeste male holcicce....je to strasne smutne¨
zuzi
Není tady
Holky,zjištovala jsem jestli bude pohřeb a kopčim odpověd:
Dobrý den,v pátek 28.12. Bude od 17:00 rozlozčení s Kačenkou v restauraci Čtyřlístek v Dubí.Pohřeb jako takový nebude..jsou přátelé od Dana a ten se prý o pohřbu nezminuje..
Upravil(a) mates (26. 12. 2012 22:46)
Není tady
Upřímnou soustrast.NEvím,co bych víc napsala,všechno by znělo jako fráze. Jdu si nalít panáka
Není tady
Ahojky holky, tak mi to nedalo, nebyla jsem tu snad tri roky... Ale včera psala Stranpa...
Je mi to lito s Kacikem..., drti mne pocit, ze mala ma je stejne stara jako Baruska a ztratila maminku...Je to strasny...
Uprimnou soustrast rodine..., nemam slov, abych napsala neco jiného...
Holky, opatrujte se a sve prdolky a blizke, pusu Berus:hjarta: Rada na vas všechny vzpominam....
Není tady
Ad mamograf, já byla teď na podzim na sonu. Stojí to asi 200,- jako samoplátce. Gyndař mi říkal, že je to pro mladší ženy vhodnější než mamograf. Každopádně je asi jedno, jaké vyšetření podstoupíte, hlavně dbát na prevenci. Jako předsevzetí je to dobrý nápad...
Není tady
Tak mě tak napadlo,ja se tu píše s tím předsevzetím..co jít hromadně na Avon pochod 8.6? Za kačíka?
Není tady
Ahojky... tak já taky po letech...na jednu stranu smutný, na druhou zvláštní... asi to tak má být...dověděla jsem se náhodou z FB... pořvala jsem si, zapálila svíčku... stejně těžko uvěřit...
Cokoli budete organizovat, ráda se připojím... A Kačí nahoru už jen klidný spánek...
Jinak všechny moc ráda vidím a zdravím !
Není tady
holky zlaté, jsem v šoku, nevím co napsat, protože jsme toho v letňátkách všechny i s Kačou dost napovídaly. Upřímnou soustrast rodině víc se ani říct nedá. Do mamografické akce se zapujuji s vámi, i když na větší dálku.
je to let, co jsme tu na starém nebyly....
Upravil(a) makca (28. 12. 2012 9:08)
Není tady
Sice jsem Kačku znala jen přes monitor, ale myslím, že jsme sledovaly její osud všechny, ať jsme ji znaly osobně, či virtuálně, tohle je strašná rána, čekala jsem jiné zprávy... Je to strašně smutné a nespravedlivé, Kačce už je líp, rodina se s tím bude dlouho prát.. Sice to mám za barákem, ale je mi trapné dorazit, když nikoho neznám osobně, tak si dejte prosím panáka na její počest i za mě.. Rodině i přátelům upřímnou soustrast...
Není tady