6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím, kam to zařadit, prosím moderátory o ponechání a zvýraznění.....
Jsem poslem patných zpráv. Kdo chodil na babinet dlouhá léta, určitě si vzpomíná na skvělou holku, maminku 5ti leté Baruky....naí usměvavou bojovnici Kačíka
Kopíruji její poslední status na FB, snad se nebude zlobit, ale vím, e tu má stále mnoho kamarádek, přestoe sem u nějaký čas nechodíme ... třeba se tu opět na její památku sejdeme
"Dobrý den přátelé moji,
Nezlobte se prosím za smutné zprávy v době vánoc, ale po čtyřletém boji jsem se ve dni předvánočním proměnila v anděla. Nyní u jsem v nebi spolu se svým tatínkem a je mi dobře. Budu Vás z výky pozorovat a posílat Vám těstí. Pokud budete chtít, můete na mne zavzpomínat ve společnosti mých přátel a to v pátek 28.12.2012 od 17:00 v restauraci Čtyřlístek v Dubí. A pokud Vám to čas nedovolí, nebudu se zlobit. Mějte se rádi a někdy si vzpomeňte na veselé chvíle, které jsme společně proili."
Kačka
Za vechny staré babinety UPŘÍMNOU SOUSTRAST A MNOHO SIL manelovi a malé Barunce, maminka Tě bude opatrovat z nebe....
Nikdy nezapomenu na Tvůj úsměv, hodně jsi mě naučila....objímám Tě Andri
Upravil(a) Andri (25. 12. 2012 22:30)
Není tady
Není tady
Kačí,nikdy nezapomenu!!!!
Není tady
Ano, také vzpomínám a brouzdám po starém BBN
její největí těstí.... http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=22609
Upravil(a) Andri (25. 12. 2012 21:46)
Není tady
Poctive jsem si precetla Kacikovu slohovku, neubranila jsem se slzam. Je to fakt v pr..., ze i mlady lidi, maminky od deti muzou dostat tuhle mrchu nemoc a dokonce zemrit. Cely den ji mam v hlave a je mi jasny, ze i v noci se mi o ni bude zdat, vzdycky to tak mam... Je mi smutno
Není tady
Kačí,vzpomínám a posílám pozdrav tam nahoru!Prohlíím fotky a pořád nemůu uvěřit....
Není tady
Kaci, Hildegardo ingezbrundo... myslim na tebe, Barusku i Dana... opatrujte se vsichni... ty tam nahore a ostatni... vy to zvladnete... posilam moc sil...
Kaci, byla jsi jedna z prvnich potvor odtud, absolvovaly jsme srazy at uz babineti nebo nase soukrome... dodnes si pamatuju tvuj mega dlouhy cyklus ze ktereho je ta slohovka, kterou dala Andri... mam te rada
Andri diky
Není tady
holky, jsem moc ráda, e jsme se tu zase po dluhé době sely....měla by určitě radost. Nedáme si zase skleničku, jako dříve ? já ano, připíjím a loučím se se skvělou holkou, na kterou mám spoustu vzpomínek, vdy ji vidím s úsměvem, i kdy bylo zle.....
Není tady
upřímnou soustrast... je mi to tak líto.
Snad 2 nebo 3 roky jsem tu nebyla... ale tohle mě sem dostalo.
Holky, známe se dost dlouho na to abychom se tu sely a daly sklenku na nai kamarádku a bbnetku Kačíka
Kačíku nikdy nezapomene.
Není tady
Holky,připíjím na Kačku!Dneska to chce něco střejího :-(
Není tady
mám jenom nějakej čoko krém... ale teď bez ledu
Holky připíjím....
Není tady
http://mufina1.rajce.idnes.cz/Babineti_ … son....jpg
Nepamatuju si jak se sem davaji fotky... tak aspon takhle
Není tady
clare napsal(a):
já nemůu ani psát, je to tak silný...