29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám takový malý dotaz...antikoncepci beru něco málo přes 7 let..Asi 6 let jsem měla MINISISTON, teď LOGEST...a v čem je problém? Ztrácím menstruaci...mám to sotva 2 dny a nic...to by mi ani tak moc nevadilo, ale i během měsíce mě bolí břicho, jako kdybych to měla dostat..
HA jsem začala brát kvůli problémům s menstr.
Mám ji na několik měsíců přestat brát, aby se tělo vyčistilo? Je mi 23 let, kdybych otěhotněla, ani by mi to nevadilo...Myslíte, že mi začnou opět problémy s menstr?
Není tady
Já beru Mercilon asi 8 let a nemenstruuju vůbec. Je mi 39.
Takových holek znám spoustu, bereme to jako výhodu, je to super.
Lékařka mně řekla, že pokud nechci už děti, tak to vůbec nevadí.
Pokud ovšem děti teprve plánuješ, asi to bude chtít poradit se s dr.
díky, asi budu muset
Není tady
Pokud HA nepřerušuješ po 21 dnech, tak je jasné že nemenstruuješ, mě to doktorka doporučila jen v létě,když se chci koupat. Asi je zdravý se občas vyčistit (odchodem krve)
Logest jsem brala 7 let a neměla jsem problémy, ale loni mi doktorka řekla že je hodně silný (má hodně hormonů) a dala mi Jeanine.
Není tady