|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

nechtěla jsem to psát, ale asi musím objasnit, proč to považuji za nevěru.
Po 3 měsících co odešel, se k nám vrátil. Bylo to vše hrozně napnuté, já se maximálně snažila, byla milá, usměvavá, vstřícná. On byl nevrlý, podrážděný, protivný. Když se mnou mluvil, díval se všude, jen ne na mě. Neřešila jsem, říkala jsem si, chce to čas. Po týdnu jsem nevydržela a zeptala se, zda to s ní má vyřešeno, když se k nám vrátil. Řekl, že neví, požádala jsem ho, zda mi půjčí svůj mobil, měl vše důkladně promazané až na výpisy doručených zpráv. Byly jich desítky, vše na její jméno....řekla jsem ať k nám už nechodí, dokud nebude mít jasno, co vlastně chce.
Není tady
dataline, dusička má pravdu. oba jste na tom měli svůj podíl, hoď to za hlavu a snaž se k tomu nevracet. je jasný, že ta důvěra se neobnoví ze dne na den, ale časem určitě 
užívej si toho, že je to mezi vámi teď hezký, chybu může udělat každej a vy jste chybovali oba, nejen on. ono je to těžký se k tomu v myšlenkách nevracet, ale fakt si tím jen zbytečně otravuješ život.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ježišmarjá, agewo, proč proč proč. proč se na to ptáš do pr.dele mně ? píšu, co mně napadlo, evidentně s možností, že si tak rychle najde ženskou nepočítala.
Pavli - já bych řekla,že Agewa nereaguje na Tebe
Ty si prostě dle mého vyjádřila správně,co Dataline očekávala od svého přítele.
Prostě neumíme občas říct věci na rovinu. A tak řekla - vypadni ode mě - to mělo jako znamenat - obejmi mě.no jo, ale reagovala na můj příspěvek
y jsi to napsala, tak jsem reagovala na tvuj prispevek. netusila jsem , ze se musim nejdriv zeptat D. jestli tve domenky jsou spravne.
a nejak nevim, proc si tak vyjela, to te moje otaka tak nastvala? proc?
Není tady
ne agewo, mně vadilo to, jak jsi vystartovala na můj příspěvek, proč tohle a proč tamto. jako kdybych to snad já měla vědět
prostě jsem jen měla dojem, že asi čekala, co jsem psala a ty na mně hned, proč by měl řešit její nespokojenost a proč mu to neřekla atd.
Není tady
Pavli ale fakt možná jen Tobě to přišlo, mně to tak nepřišlo. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ne agewo, mně vadilo to, jak jsi vystartovala na můj příspěvek, proč tohle a proč tamto. jako kdybych to snad já měla vědět
prostě jsem jen měla dojem, že asi čekala, co jsem psala a ty na mně hned, proč by měl řešit její nespokojenost a proč mu to neřekla atd.
ale ja nevystartovala, ja se pouze zeptala. pokud by to rekla takto D., taky bych se ji zeptala.
Není tady
sahleb napsal(a):
Tomu nerozumim. On vecne pryc a ty nastvana a frustrovana....a on ti predelava koupelnu a jeste se te pta, co jako si do ty koupelny prejes. No s takovym bych se nerozvedla a dost bych si ho vazila. Nebo je manzel budujici koupelnu podle prani manzelky blb? Ja jsem nezazila, tak se ptam. zazila jsem uplne neco jineho....napr. kdyz jsem nakoupila (ze sveho samozrejme) a polozila lino, dostala sjem vynadano , ze jsem nevymalovala, jsem jako byla lina jako prase.
No, to už bylo po . . . to už byl doma a vzornej
. Jenže to stejně nemělo žádný efekt. Jsem moc malej materialista, nedokázala jsem nadřadit koupelnu nad to všechno, co nefungovalo.
Hm, to je zajímavé s tím linem. To zase nezažila já. Vlastně by mě nikdy nenapadlo jet sama koupit něco jako lino
.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nu a ta koupelna ti bude prostě připomínat, jak moc jsi byla........ nu, jak to říct...však ty víš
Dobře mi tak! 
Není tady
Dataline napsal(a):
připoravilo mě to o iluze
No hurá, konečně rozumné slovo.
ILUZE a ralita jsou často DVĚ různé věci.
Ty dnes už víš, že jediné, na co se můžeš spolehnout, jsi ty sama.
A ani to neplatí stoprocentně, protože i ty sama sebe můžeš zklamat.
Nemůžeš tedy od jiného člověka očekávat, že zvládne to, co ty sama také nedokážeš.
Až tohle přijmeš, nesmírně se ti uleví a konečně získáš to, co ti chybí nejvíc - vědomí vlastní hodnoty, která přece vůbec nezáleží na tom, jak tě berou druzí,ale na tom, jak ty sama sebe přijímáš a nebo nepřijímáš 
Není tady
werena30 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nu a ta koupelna ti bude prostě připomínat, jak moc jsi byla........ nu, jak to říct...však ty víš
Dobře mi tak!
Klid, těch +-20 let uteče jako voda 

Není tady
dusička napsal(a):
Pavli ale fakt možná jen Tobě to přišlo, mně to tak nepřišlo.
jo, to je možný.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale ja nevystartovala, ja se pouze zeptala. pokud by to rekla takto D., taky bych se ji zeptala.
ok, promiň.
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Dataline napsal(a):
připoravilo mě to o iluze
No hurá, konečně rozumné slovo.
ILUZE a ralita jsou často DVĚ různé věci.
Ty dnes už víš, že jediné, na co se můžeš spolehnout, jsi ty sama.
A ani to neplatí stoprocentně, protože i ty sama sebe můžeš zklamat.
Nemůžeš tedy od jiného člověka očekávat, že zvládne to, co ty sama také nedokážeš.
Až tohle přijmeš, nesmírně se ti uleví a konečně získáš to, co ti chybí nejvíc - vědomí vlastní hodnoty, která přece vůbec nezáleží na tom, jak tě berou druzí,ale na tom, jak ty sama sebe přijímáš a nebo nepřijímáš
Kdyz ty iluze jsou mnohem hezci nez realita .... zbavit se jich , nevim , jestli by za to zivot vubec jeste stal
Není tady

Když člověk potká partnera, se kterým k sobě patří, realita je krásnější než všechny iluze.
Není tady

Eva. napsal(a):
Když člověk potká partnera, se kterým k sobě patří, realita je krásnější než všechny iluze.
ano, ale kdyz ho nepotka , je lepsi si nechat alespon ty iluze , ze se to jeste muze stat nez se podivat realite do oci a uvedomit si , ze uz mne nic neceka ...
Není tady

Dataline napsal(a):
Napsala jsem to proto, že nechci vypadat jako nevděčná potvora, která vyhodí milujícího vzorného muže. Prostě jsme v té době byli pro něj navíc, břemeno.....sám to později, když jsme zvažovali, zda budeme zase spolu žít, přiznal.
te´d na nás čas má, dokonce to funguje tak, jak jsem ho kdysi žádala, aby když má práce moc, nemá čas, klidně ať se jí věnuje, ale pak si udělá čas na nás třeba celý den, dva, jak bude chtít. teď to najednou jde.
Co řeším? Strach. Strach z toho, že momentálně nedokážu na 100% věřit. Strach, že možná tohle nikdy nepřekonám, připoravilo mě to o iluze o lásce a věrnosti na celý život. Já jsme prostě takový hlupák, který na tohle věří
Ilúzie sú ilúzie, na tie by som sa vys.rala. Dôležité sú skutočnosti, slová a činy. Moemtnálne sú OK, tak to proste skús, choď do toho s tým, že nikto nevie, čo bude "do smrti": možno sa pre zmenu zamiluješ ty a odídeš, možno sa rozídete kvôli niečomu inému, možno jeden z vás ochorie a to "do smrti" bdue kratšie, ako myslíte... A čo? Prestaneš kvôli tomu žiť? Hodíš si kvôli tej neistote mašľu? Určite nie. Tak prijmi neistotu do budúcnosti aj vo vzťahu. Podstatné je, čo je TU a TERAZ.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jenže to nikdy nevíš, dokud neležíš na smrtelné posteli.
Není tady
Ivana napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jojo, přesně tak. Proto by člověk měl žít co je teď tady, a ne co bylo, bude.
Není tady
Kdo se bojí, se*re v síni...
nebo slušněji "Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně." (Pitigrilli), případně Lepší usouložit se k smrti, než v domě důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy 
Není tady

helena napsal(a):
Kdo se bojí, se*re v síni... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png nebo slušněji "Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně." (Pitigrilli), případně Lepší usouložit se k smrti, než v domě důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
tak to souhlas, tim se momentalne ridim 
Není tady