6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nechtěla jsem to psát, ale asi musím objasnit, proč to povauji za nevěru.
Po 3 měsících co odeel, se k nám vrátil. Bylo to ve hrozně napnuté, já se maximálně snaila, byla milá, usměvavá, vstřícná. On byl nevrlý, podráděný, protivný. Kdy se mnou mluvil, díval se vude, jen ne na mě. Neřeila jsem, říkala jsem si, chce to čas. Po týdnu jsem nevydrela a zeptala se, zda to s ní má vyřeeno, kdy se k nám vrátil. Řekl, e neví, poádala jsem ho, zda mi půjčí svůj mobil, měl ve důkladně promazané a na výpisy doručených zpráv. Byly jich desítky, ve na její jméno....řekla jsem a k nám u nechodí, dokud nebude mít jasno, co vlastně chce.
Není tady
dataline, dusička má pravdu. oba jste na tom měli svůj podíl, hoď to za hlavu a sna se k tomu nevracet. je jasný, e ta důvěra se neobnoví ze dne na den, ale časem určitě
uívej si toho, e je to mezi vámi teď hezký, chybu můe udělat kadej a vy jste chybovali oba, nejen on. ono je to těký se k tomu v mylenkách nevracet, ale fakt si tím jen zbytečně otravuje ivot.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jeimarjá, agewo, proč proč proč. proč se na to ptá do pr.dele mně ? píu, co mně napadlo, evidentně s moností, e si tak rychle najde enskou nepočítala.
Pavli - já bych řekla,e Agewa nereaguje na Tebe
Ty si prostě dle mého vyjádřila správně,co Dataline očekávala od svého přítele.
Prostě neumíme občas říct věci na rovinu. A tak řekla - vypadni ode mě - to mělo jako znamenat - obejmi mě.no jo, ale reagovala na můj příspěvek
y jsi to napsala, tak jsem reagovala na tvuj prispevek. netusila jsem , ze se musim nejdriv zeptat D. jestli tve domenky jsou spravne.
a nejak nevim, proc si tak vyjela, to te moje otaka tak nastvala? proc?
Není tady
ne agewo, mně vadilo to, jak jsi vystartovala na můj příspěvek, proč tohle a proč tamto. jako kdybych to snad já měla vědět prostě jsem jen měla dojem, e asi čekala, co jsem psala a ty na mně hned, proč by měl řeit její nespokojenost a proč mu to neřekla atd.
Není tady
Pavli ale fakt moná jen Tobě to přilo, mně to tak nepřilo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ne agewo, mně vadilo to, jak jsi vystartovala na můj příspěvek, proč tohle a proč tamto. jako kdybych to snad já měla vědět prostě jsem jen měla dojem, e asi čekala, co jsem psala a ty na mně hned, proč by měl řeit její nespokojenost a proč mu to neřekla atd.
ale ja nevystartovala, ja se pouze zeptala. pokud by to rekla takto D., taky bych se ji zeptala.
Není tady
sahleb napsal(a):
Tomu nerozumim. On vecne pryc a ty nastvana a frustrovana....a on ti predelava koupelnu a jeste se te pta, co jako si do ty koupelny prejes. No s takovym bych se nerozvedla a dost bych si ho vazila. Nebo je manzel budujici koupelnu podle prani manzelky blb? Ja jsem nezazila, tak se ptam. zazila jsem uplne neco jineho....napr. kdyz jsem nakoupila (ze sveho samozrejme) a polozila lino, dostala sjem vynadano , ze jsem nevymalovala, jsem jako byla lina jako prase.
No, to u bylo po . . . to u byl doma a vzornej . Jene to stejně nemělo ádný efekt. Jsem moc malej materialista, nedokázala jsem nadřadit koupelnu nad to vechno, co nefungovalo.
Hm, to je zajímavé s tím linem. To zase nezaila já. Vlastně by mě nikdy nenapadlo jet sama koupit něco jako lino .
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nu a ta koupelna ti bude prostě připomínat, jak moc jsi byla........ nu, jak to říct...vak ty ví
Dobře mi tak!
Není tady
Dataline napsal(a):
připoravilo mě to o iluze
No hurá, konečně rozumné slovo.
ILUZE a ralita jsou často DVĚ různé věci.
Ty dnes u ví, e jediné, na co se můe spolehnout, jsi ty sama.
A ani to neplatí stoprocentně, protoe i ty sama sebe můe zklamat.
Nemůe tedy od jiného člověka očekávat, e zvládne to, co ty sama také nedokáe.
A tohle přijme, nesmírně se ti uleví a konečně získá to, co ti chybí nejvíc - vědomí vlastní hodnoty, která přece vůbec nezáleí na tom, jak tě berou druzí,ale na tom, jak ty sama sebe přijímá a nebo nepřijímá
Není tady
werena30 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nu a ta koupelna ti bude prostě připomínat, jak moc jsi byla........ nu, jak to říct...vak ty ví
Dobře mi tak!
Klid, těch +-20 let uteče jako voda
Není tady
dusička napsal(a):
Pavli ale fakt moná jen Tobě to přilo, mně to tak nepřilo.
jo, to je moný.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale ja nevystartovala, ja se pouze zeptala. pokud by to rekla takto D., taky bych se ji zeptala.
ok, promiň.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Dataline napsal(a):
připoravilo mě to o iluze
No hurá, konečně rozumné slovo.
ILUZE a ralita jsou často DVĚ různé věci.
Ty dnes u ví, e jediné, na co se můe spolehnout, jsi ty sama.
A ani to neplatí stoprocentně, protoe i ty sama sebe můe zklamat.
Nemůe tedy od jiného člověka očekávat, e zvládne to, co ty sama také nedokáe.
A tohle přijme, nesmírně se ti uleví a konečně získá to, co ti chybí nejvíc - vědomí vlastní hodnoty, která přece vůbec nezáleí na tom, jak tě berou druzí,ale na tom, jak ty sama sebe přijímá a nebo nepřijímá
Kdyz ty iluze jsou mnohem hezci nez realita .... zbavit se jich , nevim , jestli by za to zivot vubec jeste stal
Není tady
Kdy člověk potká partnera, se kterým k sobě patří, realita je krásnějí ne vechny iluze.
Není tady
Eva. napsal(a):
Kdy člověk potká partnera, se kterým k sobě patří, realita je krásnějí ne vechny iluze.
ano, ale kdyz ho nepotka , je lepsi si nechat alespon ty iluze , ze se to jeste muze stat nez se podivat realite do oci a uvedomit si , ze uz mne nic neceka ...
Není tady
Dataline napsal(a):
Napsala jsem to proto, e nechci vypadat jako nevděčná potvora, která vyhodí milujícího vzorného mue. Prostě jsme v té době byli pro něj navíc, břemeno.....sám to později, kdy jsme zvaovali, zda budeme zase spolu ít, přiznal.
te´d na nás čas má, dokonce to funguje tak, jak jsem ho kdysi ádala, aby kdy má práce moc, nemá čas, klidně a se jí věnuje, ale pak si udělá čas na nás třeba celý den, dva, jak bude chtít. teď to najednou jde.
Co řeím? Strach. Strach z toho, e momentálně nedokáu na 100% věřit. Strach, e moná tohle nikdy nepřekonám, připoravilo mě to o iluze o lásce a věrnosti na celý ivot. Já jsme prostě takový hlupák, který na tohle věří
Ilúzie sú ilúzie, na tie by som sa vys.rala. Dôleité sú skutočnosti, slová a činy. Moemtnálne sú OK, tak to proste skús, choď do toho s tým, e nikto nevie, čo bude "do smrti": mono sa pre zmenu zamiluje ty a odíde, mono sa rozídete kvôli niečomu inému, mono jeden z vás ochorie a to "do smrti" bdue kratie, ako myslíte... A čo? Prestane kvôli tomu i? Hodí si kvôli tej neistote mažu? Určite nie. Tak prijmi neistotu do budúcnosti aj vo vzahu. Podstatné je, čo je TU a TERAZ.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jene to nikdy neví, dokud neleí na smrtelné posteli.
Není tady
Ivana napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jojo, přesně tak. Proto by člověk měl ít co je teď tady, a ne co bylo, bude.
Není tady
Kdo se bojí, se*re v síni... nebo sluněji "Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý ivot v čekárně." (Pitigrilli), případně Lepí usouloit se k smrti, ne v domě důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy
Není tady
helena napsal(a):
Kdo se bojí, se*re v síni... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png nebo sluněji "Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý ivot v čekárně." (Pitigrilli), případně Lepí usouloit se k smrti, ne v domě důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
tak to souhlas, tim se momentalne ridim
Není tady