Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 12. 2012 22:53

Dataline
♥------

Re: Po nevěře...

nechtěla jsem to psát, ale asi musím objasnit, proč to považuji za nevěru.
Po 3 měsících co odešel, se k nám vrátil. Bylo to vše hrozně napnuté, já se maximálně snažila, byla milá, usměvavá, vstřícná. On byl nevrlý, podrážděný, protivný. Když se mnou mluvil, díval se všude, jen ne na mě. Neřešila jsem, říkala jsem si, chce to čas. Po týdnu jsem nevydržela a zeptala se, zda to s ní má vyřešeno, když se k nám vrátil. Řekl, že neví, požádala jsem ho, zda mi půjčí svůj mobil, měl vše důkladně promazané až na výpisy doručených zpráv. Byly jich  desítky, vše na její jméno....řekla jsem a k nám už nechodí, dokud nebude mít jasno, co vlastně chce.

Není tady

#52 17. 12. 2012 8:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dataline, dusička má pravdu. oba jste na tom měli svůj podíl, hoď to za hlavu a snaž se k tomu nevracet. je jasný, že ta důvěra se neobnoví ze dne na den, ale časem určitě smile
užívej si toho, že je to mezi vámi teď hezký, chybu může udělat každej a vy jste chybovali oba, nejen on. ono je to těžký se k tomu v myšlenkách nevracet, ale fakt si tím jen zbytečně otravuješ život.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#53 17. 12. 2012 8:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ježišmarjá, agewo, proč proč proč. proč se na to ptᚠdo pr.dele mně ? píšu, co mně napadlo, evidentně s možností, že si tak rychle najde ženskou nepočítala.

Pavli - já bych řekla,že Agewa nereaguje na Tebe smile
Ty si prostě dle mého vyjádřila správně,co Dataline očekávala od svého přítele.
Prostě neumíme občas říct věci na rovinu. A tak řekla - vypadni ode mě - to mělo jako znamenat - obejmi mě. dumbom

no jo, ale reagovala na můj příspěvek big_smile

y jsi to napsala, tak jsem reagovala na tvuj prispevek. netusila jsem , ze se musim nejdriv zeptat D. jestli tve domenky jsou spravne.
a nejak nevim, proc si tak vyjela, to te moje otaka tak nastvala? proc?

Není tady

#54 17. 12. 2012 9:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ne agewo, mně vadilo to, jak jsi vystartovala na můj příspěvek, proč tohle a proč tamto. jako kdybych to snad já měla vědět roll prostě jsem jen měla dojem, že asi čekala, co jsem psala a ty na mně hned, proč by měl řešit její nespokojenost a proč mu to neřekla atd.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 17. 12. 2012 11:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Pavli ale fakt možná jen Tobě to přišlo, mně to tak nepřišlo.  vissla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#56 17. 12. 2012 12:12

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

ne agewo, mně vadilo to, jak jsi vystartovala na můj příspěvek, proč tohle a proč tamto. jako kdybych to snad já měla vědět roll prostě jsem jen měla dojem, že asi čekala, co jsem psala a ty na mně hned, proč by měl řešit její nespokojenost a proč mu to neřekla atd.

ale ja nevystartovala, ja se pouze zeptala. pokud by to rekla takto D., taky bych se ji zeptala.

Není tady

#57 17. 12. 2012 14:36

werena30
♥♥♥♥---

sahleb napsal(a):

Tomu nerozumim. On vecne pryc a ty nastvana a frustrovana....a on ti predelava koupelnu a jeste se te pta, co jako si do ty koupelny prejes.  No s takovym bych se nerozvedla a dost bych si ho vazila. Nebo je manzel budujici koupelnu podle prani manzelky blb? Ja jsem nezazila, tak se ptam. zazila  jsem uplne neco jineho....napr. kdyz jsem nakoupila (ze sveho samozrejme) a polozila lino, dostala sjem vynadano , ze jsem nevymalovala, jsem jako byla lina jako prase.

No, to už bylo po . . . to už byl doma a vzornej lol . Jenže to stejně nemělo žádný efekt. Jsem moc malej materialista, nedokázala jsem nadřadit koupelnu nad to všechno, co nefungovalo.
Hm, to je zajímavé s tím linem. To zase nezažila já. Vlastně by mě nikdy nenapadlo jet sama koupit něco jako lino gloria .

Není tady

#58 17. 12. 2012 16:32

werena30
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

Nu a ta koupelna ti bude prostě připomínat, jak moc jsi byla........ nu, jak to říct...však ty víš pussa

Dobře mi tak! big_smile

Není tady

#59 17. 12. 2012 19:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dataline napsal(a):

připoravilo mě to o iluze

No hurá, konečně rozumné slovo.
ILUZE a ralita jsou často DVĚ různé věci.
Ty dnes už víš, že jediné, na co se můžeš spolehnout, jsi ty sama.
A ani to neplatí stoprocentně, protože i ty sama sebe můžeš zklamat.
Nemůžeš tedy od jiného člověka očekávat, že zvládne to, co ty sama také nedokážeš.
Až tohle přijmeš, nesmírně se ti uleví a konečně získᚠto, co ti chybí nejvíc - vědomí vlastní hodnoty, která přece vůbec nezáleží na tom, jak tě berou druzí,ale na tom, jak ty sama sebe přijímᚠa nebo nepřijímᚠwink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#60 17. 12. 2012 19:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

werena30 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nu a ta koupelna ti bude prostě připomínat, jak moc jsi byla........ nu, jak to říct...však ty víš pussa

Dobře mi tak! big_smile

Klid, těch +-20 let uteče jako voda lolpar

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#61 18. 12. 2012 9:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli ale fakt možná jen Tobě to přišlo, mně to tak nepřišlo.  vissla

jo, to je možný.

Není tady

#62 18. 12. 2012 10:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ale ja nevystartovala, ja se pouze zeptala. pokud by to rekla takto D., taky bych se ji zeptala.

ok, promiň.

Není tady

#63 18. 12. 2012 16:28

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Dataline napsal(a):

připoravilo mě to o iluze

No hurá, konečně rozumné slovo.
ILUZE a ralita jsou často DVĚ různé věci.
Ty dnes už víš, že jediné, na co se můžeš spolehnout, jsi ty sama.
A ani to neplatí stoprocentně, protože i ty sama sebe můžeš zklamat.
Nemůžeš tedy od jiného člověka očekávat, že zvládne to, co ty sama také nedokážeš.
Až tohle přijmeš, nesmírně se ti uleví a konečně získᚠto, co ti chybí nejvíc - vědomí vlastní hodnoty, která přece vůbec nezáleží na tom, jak tě berou druzí,ale na tom, jak ty sama sebe přijímᚠa nebo nepřijímᚠwink

Kdyz ty iluze jsou mnohem  hezci nez realita ....  zbavit se jich , nevim , jestli by za to zivot vubec jeste stal

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#64 18. 12. 2012 18:17

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Když člověk potká partnera, se kterým k sobě patří, realita je krásnější než všechny iluze.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#65 18. 12. 2012 19:03

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Když člověk potká partnera, se kterým k sobě patří, realita je krásnější než všechny iluze.

ano, ale kdyz ho nepotka , je lepsi si nechat alespon ty iluze , ze se to jeste muze stat nez se podivat realite do oci a uvedomit si , ze uz mne nic neceka ...

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#66 21. 12. 2012 9:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Dataline napsal(a):

Napsala jsem to proto, že nechci vypadat jako nevděčná potvora, která vyhodí milujícího vzorného muže. Prostě jsme v té době byli pro něj navíc, břemeno.....sám to později, když jsme zvažovali, zda budeme zase spolu žít, přiznal.
te´d na nás čas má, dokonce to funguje tak, jak jsem ho kdysi žádala, aby když má práce moc, nemá čas, klidně a se jí věnuje, ale pak si udělá čas na nás třeba celý den, dva, jak bude chtít. teď to najednou jde.
Co řeším? Strach. Strach z toho, že momentálně nedokážu na 100% věřit. Strach, že možná tohle nikdy nepřekonám, připoravilo mě to o iluze o lásce a věrnosti na celý život. Já jsme prostě takový hlupák, který na tohle věří dumbom

Ilúzie sú ilúzie, na tie by som sa vys.rala. Dôležité sú skutočnosti, slová a činy. Moemtnálne sú OK, tak to proste skús, choď do toho s tým, že nikto nevie, čo bude "do smrti": možno sa pre zmenu zamiluješ ty a odídeš, možno sa rozídete kvôli niečomu inému, možno jeden z vás ochorie a to "do smrti" bdue kratšie, ako myslíte... A čo? Prestaneš kvôli tomu ži? Hodíš si kvôli tej neistote mašžu? Určite nie. Tak prijmi neistotu do budúcnosti aj vo vzahu. Podstatné je, čo je TU a TERAZ.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#67 21. 12. 2012 10:40

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Jenže to nikdy nevíš, dokud neležíš na smrtelné posteli.

Není tady

#68 21. 12. 2012 10:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ivana napsal(a):

Eva. napsal(a):

Jojo, přesně tak. Proto by člověk měl žít co je teď tady, a ne co bylo, bude.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#69 21. 12. 2012 10:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdo se bojí, se*re v síni... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png nebo slušněji "Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně." (Pitigrilli), případně Lepší usouložit se k smrti, než v domě důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#70 21. 12. 2012 19:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Kdo se bojí, se*re v síni... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png nebo slušněji "Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně." (Pitigrilli), případně Lepší usouložit se k smrti, než v domě důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

tak to souhlas, tim se momentalne ridim smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí