|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jaku inzeráty máme víckrát , co šlo , co jsme si tam dali sami. Na ně teď volají realitky....
Děvčata ![]()
Není tady

EDNA napsal(a):
Jaku inzeráty máme víckrát , co šlo , co jsme si tam dali sami. Na ně teď volají realitky....
Děvčata http://thumbnail065.mylivepage.com/chun … 05.gif.jpg
Jj,rk vždycky volají,jak na prodej,tak na pronájmy,nicméně je dobře,že to řešíte i takto sami vl.cestou,ne jen se spoléhat na rk.My třeba přes rk vůbec nechceme nemovitosti kupovat,nechce se nám platit jejich provizi pro nic za nic,když sami zvládnem smlouvy,úložku peněz v bance na jistotním účtu,atd.A tak holt jdem s makléřem na prohlídku bytu,který se nám líbí a zpětně na katastru si dohledáme jméno majitele bytu,kterého se pak snažím vypátrat na netu - kontakt na něj a takto se nám to už podařilo několikrát udělat a rk utřela hubu.My bychom s nimi nešli ani na tu prohlídku,abychom je takto nezneužívali,ale není jinak možno se na ty byty dostat,je jen málo lidí,kteří si byt prodávají sami a spousta lidí,kteří to nechtějí přes rk kupovat.
Tak tady máte i ostatní návod,jak to lze udělat,když nechcete přes rk něco kupovat.
Není tady
Ahoj děvčata, žijete?
U nás je zataženo, pořád ještě sníh. Ne, že by mi to vadilo. Jakmile se oteplí, začnou jarní práce a nějak se z té zimní lenosti nemůžu probrat. Koukala jsem na kulturní programy tady u nás i v Praze, že bych si udělala výlet, no nic moc. Syn mne neustále ukecává na zájezd do Říma, oni jsou s přítelkyní takoví cestovatelé, už sjeli kus světa. Tak zhruba 4x ročně vyráží na dovolenou do zahraničí (oni jezdí sami, bez cestovek. S domluvou nemají problém, jazyky umí, tak jsou spokojeni).
Tak si říkám, že až dorekonstruujeme tady ten náš dům, což by mělo být letos a Z. si taky doma dodělá nějaké úpravy, mohli bychom začít jezdit taky. Na dovolené v zahraničí jsem byla naposled před 5 lety a už mi to docela chybí. Tak uvidíme.
Edno, ať Ti všechno dobře dopadne a marviko, ozvi se taky někdy.
Není tady
Máš pravdu Hani, s těma jarníma pracema, u nás je dnes docela hezky, tak jsem snaše koupila nějaké primule , když jsme jeli ze školy a u vchodu mají na zábradlí truhlík, tak jsme je do něj s vnučkou nasázeli. Hned je to veselejší !
Ale jinak se letos na zahradní práce netěším , ale to jen než se do toho pustím, pak už to bude dobrý. Taky jsem ještě nějak v zimním spánku
.
Hezký večer děvčata ! Snad už bude hezky, dnes to odpoledne už šlo.
Není tady

Konečně jarní den!
Hezký večer.
Není tady
Jarní den byl i u nás, zasadila jsem konečně růže před barák, primulky do oken zvenku a hned je veseleji. Trochu nám i sprchlo, takže zalévat se nemusí a je to dobré. Děti jsou v pohodě, mamka sice jela na chalupu, ale bylo moc mokro, tak se tam nedostala, tak snad příští týden. Já si objednala přezutí auta na příští středu, tak snad nám to jaro přece přijde
Všem sluníčkový pozdrav..
Není tady
No o přezutí auta mi ani nepovídej, šla jsem si připravit kola s letníma pneumatikama, potřebuji je vyvážit, ulítlo mi vloni při mytí jedno závaží, oni se na elektrony jen lepí. K tem elektronům musíš mít ještě vymezovací kroužky, které ležely v jednom kole a ty tam nebyli!
přeházel svoje gumy s mýma, něco asi hledal a kroužky mi ztratil. Prohledala jsem kde co, ale nic. Kola jsem odvezla vyvážit, ale budu si muset koupit nové kroužky( zase vyhozených asi 500,-) ! Myslím, že je dobře že byl
vpráci, pač by mě zavřeli za vraždu
.
Kroužky budu mít příští týden, tak pak přezuju auto.
Jinak už zahrada volá, tak bude méně času! Snad máš marviko pravdu a už máme konečně to jaro. Dala jsem na okno a verandu taky primule. Přeji vám všem hezkou sobotu a neděli a nezapomeňte i odpočívat 

Není tady
Tak opět jeden krásný den, šla jsem z práce pěšky, krásná procházka, do bazenu si zaplavat s vnoučaty, převzít auto zpět do svých rukou (včera jeli holky s dětma na cyklostezku do Německa) a pak s nákupem domů. Doma zabedněno,
u počítače, svoji peřinu a polštář na balkoně (moji ne), neumyté nádobí, truhlíky doma aby nenastydly za oknem. Tak jsem shodila jeho peřinu z balkonu, dala si tam křeslo, uvařila kávu a četla jsem si až do teď. Nádobí jsem nenašpinila, nebudu ho mýt, já nevečeřela, nebudu ani vařit na zítra. Pokud bude zítra taky hezky, půjdu zase pěšky (ovšem bez nákupu) dali jsme si sraz s dětma na Krajince pod hradem na zmrzlinu. (tam je krásně upravená část podél řeky v podhradí Chebského hradu). Přeju pevné nervy a hodně sluníčkových dnů všem... 
Není tady
Ahoj
tak marviko, máš to jak já, včera ráno jsem vstala , vyčistila morčeti a králíkovi králíkárnu, připravila oběd, umyla okno,převlíkla postele vyluxovala.
přijel o 13,30 " strhaný z práce, snědl oběd udělal SI kávu a sedl na sluníčko a četl.
Moje sestra se přivalila dolu a otravoala, že jsem neměla klid ani na čtení novin. Tak jsem se naštvala, sbylila si věci, prádlo na vyprání, psi a skočila do auta a jela sem na Kladno! Po cestě jsem koupila víno a dali jsme si večer lahvinku s Míšou a synem! To ti byl klid!
Už abychom se stěhovali!
Všude je něco, ale člověk si to musí udělat snesitelné jak to jde!
Přeji ti hezké odpoledne s dětma a domů nepospíchej!! Je hezky.
A co ty Hani? Jsi v pořádku? Nepřeháníš to s prací nebo vycházkama?
Mějte se krásně!! 
Není tady
Dobré odpoledne, děvčata, to sluníčko, které teď u nás svítí, člověka docela utahá. Myslela jsem si, že jenom já jsem taková unavená, ale naše Jana se dnes sotva plazila, prý ji to jaro zničí. Tak vidím, že nejsem sama. Hned se člověku uleví.
Včera jsem pomáhala synovi uklízet po malování, už si to pomalu dává dohromady. Dneska jsem to dodělala, potom jsme řezali dřevo, a potom jsem už toho měla plné zuby. Uklidila jsem trochu, zítra zase přijde Z., tak aby ho nepořádek neporazil hned ve dveřích, a už nedělám nic.
Uvidíme, jak zítra bude, mohli bychom si udělat výlet na Ostravici na chatu. Ale má pršet, tak se uvidí.
Koukám, že máte práce taky ažaž. Za oknem mi rostou rajčata a papriky, naší Janě taky, každý rok zvětšujeme záhon. Letos asi budeme muset taky. Ne, že by se mi chtělo se přetrhnout při práci na zahradě, ale když vidím ty "chcípliny" v těch obchodech, tak si to radši zasadím doma.
Tak doufám, že se Z. bude zítra odpočinkový den. Kdyby bylo teplo, plácnem se na chatu pod slunečník, je to v závětří, krásně tam hřeje sluníčko a ani se nehnu.
Tak děvčata odpočívejte a užívejte si sluníčka.
Není tady
Ahojky, tak pokud se nic neskazí, budeš to mít Hani na ten výlet na chatu akorát. U nás je pořád sluníčko(zatím) a tak jsme od rána venku s malou na zahradě.
Hani bacha, meze jsou ještě studený!
Marviko, jak bylo na zmrzlině ?
Mějte krásný den 
Není tady
Dobrý večer,
tak nám ten výlet docela vyšel. Ráno sice pršelo, ale potom už začalo svítit sluníčko a bylo celkem teplo.
No, Edno, na meze ani nemyslím.
Mám teplý byt, to mi celkem stačí.

Zítra máme opět šopovací den, musím si koupit nějaké botky, rifle, atd. Jana už taky plánuje, co všechno potřebuje, tak bych řekla, že to ani všechno nestihneme. Děti budou u druhé babičky, takže to naštěstí můžeme protáhnout.
Marviko, co zmrzlina? Ještě vás nebolí v krku? Když jezdíme na Ostravici, tam mají výbornou zmrzlinu. Vždycky si kupujeme, ale oni prodávají většinou jen o víkendech a prázdninách, když je tam hodně lidí. Jinak jim to asi moc nestojí za to.
Mějte se krásně.
Není tady
Děvčata, moc krásný den, stačila jsem si vyzvednout zprávu od lékaře (předoperační), vyměnit gumy u auta a ještě i tu zmrzlinu. Naší Natálce už nestačíme, běhá jak zajíc a já dneska měla podpatky
Měli vanilkovou a pistáciovou, přitom svítilo sluníčko, zpívali ptáci a už tu a tam i nějaká kytička. Tak Hani, přeju pěkné nákupy, Edno, ten barák ať máš co nejdřív - zahrádka tam čeká a já Ti moc a moc fandím.
Není tady
Zkontrolovala jsem zahrádku, česnek roste, ostříhala růže, plevel stačil už vystrčit drápky, zasela jsem hrách a začalo pršet. Zatím je ale doscela teplo. Tak posílám všem pozdrav..
Není tady
Ahoj děvčata, tak už začala volat ta zahrada, a jsem v jednom kole. Ani sem netíhám zaskočit.
Taky jsm se pustila do oken, ( některá už minulý týden) dnes jsem myla mamce . Že by mi někdo pomohl něčím ani nepočítám! Zítra ráno jedu hlídat, tak budu mít víc času na psaní.
Zatím je krásně, tak užívejte pohodu! 

Upravil(a) EDNA (22. 4. 2013 21:15)
Není tady
Tak jsme tu Hani zatím osaměli, marvika je v té Praze.
Tak nám nezbývá než držet palce, aby to dobře dopadlo.
Už není času na psaní, když je venku tolik práce. Ale snažím se aspoň tak 2x týdně se sem dostat.
Hezkou sobotu a neděli a nepřehánět to s prací!! Měj se 

Není tady
Ahoj Edno, u nás pálí slunce, až je to nechutné. Kromě toho mám hnisavou angínu, a aby to bylo ještě veselejší, Z. se asi zbláznil a chce, abych se k němu nastěhovala, nejraději hned. Vůbec s ním není řeč. No, říká se : jak se s..e, tak se s..e. Tak jsem mu řekla, ať si k tomu najde někoho jiného, a to prý zase ne. Pořád to řeší. Včera jsme to probírali do půl třetí do rána (no, vlastně už dnes). Když odjel do práce, tak jsem si oddechla, že se konečně vyspím, ale ve čtvrt na 8 už mi zase volal. Na to se dá říct jenom, no, chlap 
Já, díky té angíně, zatím jenom sleduji, jak na zahradě všechno roste.
Doufám, že Marvice to dopadne dobře. Taky to nemá jednoduché.
Co Tvůj domeček?
Měj se hezky.
Není tady
Ahoj,
no tak to mi povídej o tom svém Z. Se ti s jarem splašil či co? To asi není jen tak se sbalit a šup. Není nám 20. I když kdyby tě hýčkal... tak to by šlo ne?
Marvika už je doma, takže jsme se opět nepotkali!, protože ji pustili dnes dopoledne domu. A to jela domů autobusem!
Psala ale že je doma, tak snad je v pořádku.
Ona až se jí udělá líp, tak se nám ozve.
Přeju dobrou noc!
Není tady
Dobré ráno,
to je dobře, že už marviku pustili. Doma se člověk přece jen rychleji vzpamatuje. No, Edno, mluvíš mi z duše. Taky Z.říkám, že to nejde se takhle sbalit a prásknout za sebou dveřma. Ale taky jsem mu nikdy neslibovala, že se tam nastěhuju. Až třeba budeme starší, tak jo, ale rozhodně ne hned. No, uvidíme, jestli to rozchodí. Já jsem schopná udělat hodně kompromisů, ale tohle ne. To není kompromis.
Já teď jedu na víkend k němu, tak se ozvu asi až v pondělí. Jestli budeš mluvit s marvikou, tak ji pozdrav ode mně.
Ahoj a moc se nehoň.
Není tady
Ahoj děvčata, tak jsem se už taky dostala k počítači. Hani, co se to s těma mužskýma děje? Oni se jim ke stáru a ještě na jaře splaší hormony a co?? Hlavně aby Tě měl doma co chceš ty. ho zrovna moc nezajímá. Já bych po své zkušenosti asi hooodně přemýšlela, než bych do toho šla. No rameno vesele bolí, dneska jsem si šla vyzvednout recept na prášky proti bolesti a oni je nemají. Objednají-budou v pondělí a já do té doby
A to mám pilně rehabilitovat. Tak jsem zašla na zahrádku a zasadila tu svoji majoránku ( z pytlíku mi vzešlo celých 5 sazeniček), přesadila petržel do záhonu (
mi ji za ty tři dny nechal zvadnout-tak ostříhat a usušit) , no pak přijela mamka z chalupya ze zahrádky mne vyhnala, přišla Kristýnka s Vojtou a hráli jsme karty. Venku je zamračeno, občas poprchává a fouká dost nepříjemně. Tak snad bude líp.
Není tady
Ahoj !
tak ty si nedáš pokoj s tou prací? Vezmi si příklad z Hanky, když se vrátila z toho zákroku se srdíčkem, pilně koukala na filmy a odpočívala!
Takhle si představuješ rehabilitaci?
Ty karty to už je lepší! Tak seď u počítače, koukej na televizi, čti! no a sem tam cvič to rameno. Marviko, to bys nemohla aspoň ibalgin? a tu bolest? To je hrozný vydržet to až do pondělí! takhle čerstvě po operaci! To se ani moc nevyspíš.
Držím palce ať tě to moc nebolí!
Hani se nám "rekreuje" tak uvidíme s čím ji ten její překvapí 
papa dobrou noc
Není tady
Ahoj Edno, ibalgin mám, ale nemůžu přece 5x denně ibalgin. Ty prášky mají delší účinnost a stačí mi 2 denně. Já s tou alergii nemám k práškům moc důvěru a když mi nějaký nevadí, tak si ho musím šetřit na horší časy
A s tou zahrádkou - myslíš, že by bylo lepší sedět doma a dívat se jak se
tváří ublíženě, protože on přece nic neudělal. Řekla jsem mu, ať se v tom Londýně rozmyslía do konce května si najde nějaké bydlení. Bez něj mi bude líp. Dneska má přijít Maruška s Natálkou - prý uvařit, no mám připravenou čočku, uzený a budu dělat žraločí stejky. Natálce pořádnou bramboračku a pudink. U nás je zataženo, v noci byla pořádná bouřka, ale naštěstí bez krup. Zítra do práce. Tam se se mnou alespoň někdo baví.
Není tady
Marviko, nemyslela jsem tolik ibalginu, jen hlavně na noc, aby ses vyspala a odpočinula si!
Taky tě chápu, že jdeš raději na zahrádku než se doma dívat na tohle
, jen hlavně že jsi opatrná.
Tady u nás byla taky bouřka bez krup a dnes už docela chladno,ráno bylo 5 st přes den jen 10.
Chvíli jsem po obědě dělala na zahradě.
Co tvoje majoránka a petržel, neumlátil ti je déšť?
Přeju klidnou dobrou noc a zítra tady! Hani bude vyprávět
.
Není tady
Ahoj děvčata, no Marviko, nemáš to jednoduché. Tak ať se to už konečně pohne k lepšímu.
No, děvčata, Z. najednou zjistil, že se mu blíží 60-tka a má pocit, že najednou musí stihnout úplně všechno, jako kdyby měl zítra umřít. Rychle se k němu musím nastěhovat:D, protože každého dne, který nevyužijeme, je škoda. Zajímalo by mne, jestli tak blbne víc mužů nebo jen on.
Dopadlo to tak, že když jsem viděla, že s ním není rozumná řeč, zvedla jsem se, že jdu domů. Já jsem realistka, a když vidím, že neustále mluvíme o něčem a nemá to žádné výsledky, tak končím. Myslím si, že jsme dospělí lidé

Takže, když viděl, že to myslím vážně, tak vyycouval a jakžtakž se vzpamatoval. Původně jsem tam chtěla být až do zítřka do rána ale z "výchovných důvodů" jsem šla domů už dnes. Prostě, chci mít vedle sebe dospělého člověka, a ne ufňukaného puberťáka. Uvidíme, jestli to pochopil, ale už se o tom nehodlám dále bavit, protože už jsme to probrali tak důkladně ze všech stran, že více to snad ani nejde. Kdybych ho neznala a nevěděla, že je to fakt hodný člověk, společenský, veselý, povaha, která mi vyhovuje, tak nevím, co bych si myslela.
Dobrou noc a hezké sny.
Není tady
Tak děvčata, dneska večer nezapomeňte na dobré vychování, lítejte nízko nad zemí a vyhybáme se zásadně vpravo. Držte se košťat oběma rukama a žádná akrobacie-přece jen už máme svůj věk
Nevím kam vy, ale my lítáme na Petrvy kameny a o půlnoci je sraz. Zatím nám tu začalo pršet, jen aby nám ohňostroj nezmokl a ohně pod hradem neuhasly dřív než vzplanou. A zítra do průvodu - a máváme !!!! No nebyly to hezký časy? My vždycky z průvodu v půlce zahnuli do vrat k babičce, (nesměla jsem nést prapor nebo heslo-ale já byla v podniku, kde bylo dost kluků), ta už měla příjemně vytopenou kuchyň, bábovku a bílý kafe, každému vnoučeti dala 1 balonek (stála na ně chudák frontu hned ráno-prodávali je u nich na dvoře) a pravidelně se u ní sešlo všechno příbuzenstvo. Vždycky říkala, že se staví i ti, kteří nestilhli její narozeniny. K obědu měla připravenou sekanou (několik šišek) a br.salát. Domů se chodilo až pozdě odpoledne, dodnes nechápu, jak jsme se všichni do té kuchyně naskládali
Tak letu zdar...
Není tady