Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 4. 3. 2013 19:39

EDNA
♥♥♥♥♥--
Místo: Středočeský kraj

Re: Povídejme si o všem možném

Ahoj děvčata, tak ráno mažu hlídat, ve středu ráno přijede dcera a pojedeme na 10 h na prohlídku domu. A odpoledne na 17 h máme druhou chalupu . Je to oboje v okolí Kladna jedna cca od syna 9min a druhá 16 min. Tak snad to najdu :-).
Navigaci mi syn ještě pořád nezprovoznil, není čas, tak bude mít dcera v tabletu.
Kdybych se už neozvala, bloudíme Kladenskem   fuckyou
Jsme o tom sekání mluvili nějak moc, když už sekáš i v noci  lol

Hani, neboj kytky nekvetou ani u nás! Marvika je určitě chodí nahřívat fénem a pak je mají dřív!!
Počkáme, bude teď do středy slunko( jestli se trefili s počasím), vylezou.
Přeju vám krásnou dobrou noc holčičky, spěte  v leže  :-)

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12668.gif

Upravil(a) EDNA (4. 3. 2013 19:42)

"Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit, tak ať mi nikdo neříká jak mám žít! "
                                                                                          (neznámý autor)

Není tady

#127 5. 3. 2013 10:38

EDNA
♥♥♥♥♥--

Tak vidím, že i přes cestování, jsem tu dnes  první . Je nádherně, přeji vám děvčata, aby na vás svítilo sluníčko jako tady!!
Hezký den!

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12259.gif  http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4559.gif

"Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit, tak ať mi nikdo neříká jak mám žít! "
                                                                                          (neznámý autor)

Není tady

#128 5. 3. 2013 16:39

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata,
u nás také krásně svítilo sluníčko, i v lese už bláto uschlo, ale kytky pořád žádné. Marviko, pošli nějakou.big_smile

Není tady

#129 6. 3. 2013 8:38

EDNA
♥♥♥♥♥--

Krásné slunečné ráno,
za chvíli vyrážíme na "výlet" na prohlídku domu. Mám s sebou obě vnoučata, tak jsem trochu nervozní.
Na večer  máme druhý dům. Zítra napíšu dojmy.
Opatrujte se

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8653.gif

(neznámý autor)

Není tady

#130 7. 3. 2013 16:44

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvčata , tak jeden barák za moc nestál, na to v jakém je stavu, je drahý a druhý by se nám líbil , ale je tam vvelký zájem, tak uvidíme, zítra jedeme s dcerou už sami bez vnoučat na další, který se nám ve vnitř  moc líbí, ale z venku nejsou fotky, protože prý je ošklivý a rok ho nemůžou prodat. Tak jsme docela zvědavé. Je poměrně levný, takže by nám určitě v pohodě zbylo na případnou fasádu a nějaké úpravy okolo. Takže vám dám holčičky vědět zase zítra, nebo v sobotu, jak to dopadlo, jestli  hledáme dál, nebo už bereme něco z těch už skouknutých.

Vám přeju klidný předvíkendový zítřejší den a pohodovou sobotu a neděli!
posílám kousek jara, ale ne z naší zahrady.

http://www.nasehobby.cz/wp-content/uploads/2010/11/Bramborik-hl.jpg

(neznámý autor)

Není tady

#131 7. 3. 2013 18:17

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky, naše malá měla od soboty 40 teploty a nechtělo to klesnout. K tomu průjem, žádné jídlo, bezvládná-no  známe to všechny. Včera se probudila bez teplot, průjem má sice dál, ale už alespoň něco sní, zatím jen pila. Do toho jí rostou další zuby, no zítra si ji vyfasuju, aby si maminka mohla v noci trochu odpočinout. Nespala už kolik nocí. Tak ke kytkám se nám přidal tavolník (nizoučká žlutá kytička) a sedmikrásky. Sluníčko krásně hřeje, jaro se blíží. Edno, s těma chalupama je to asi zabíračka., prohlídnout, zapamatovat si a ještě přemýšlet, kde na to vzít. Jo, nenarodily jsme se se zlatou lžičkou v puse - bohužel. Přeju hodně úspěchů v dalším hledání. styrka Krásný večer..

Není tady

#132 8. 3. 2013 19:37

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobrý večer, děvčata, no Marviko, nerozčiluj mě s těma kytkama.big_smile  U nás se ještě nezelená ani tráva. Horečky jsme si užili minulý týden, když Ivanka spala u mně a v noci se na mně připlácla se svou horečkou 39,7, byla jsem spocená v tom okamžiku.dumbom
Edno, hlavně dobře vyber.
U nás začíná  šílenství kolem odložených oslav narozenin. Jana peče dorty, já už mám hotové chlebíčky, protože zítra by se všechno nestihlo, zeť dělá svůj oblíbený naložený bůček, který jím dokonce i já a to je co říct a syn pojede za chvilku na nádraží, protože náš Martin s přítelkyní se sem už ženou z Prahy.
Tak se mějte hezky a odpočívejte, dokud můžete.storstark

Není tady

#133 8. 3. 2013 23:35

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahojky
tak asi máme vybráno !! Z venku vypadá malý a ošklivý, ale vevnitř pohádka! Vymalovat uklidit nastěhovat( 4+kk), ostatní dělat už za chodu. Dvorek malý, zpustlý, ale je tam možnost dokoupit vedle zahradu! Záleží na tom, za kolik.
Ale hlavně: Je tam velikánskej obývák s kk, kam se vejdeme všichni, když se sejdeme na nějakou oslavu ! A taky veliká koupelna s vanou i sprchovým koutem!  Práce venku jak na kostele, musí se teda udělat omýtka a okapy, ale neva! Cena je přijatelná, tak  myslím, že to za byt  dáme do kupy. Myslím, že to je ten pravý dům, ale samo sebou záleží taky na dceři. Ta už si ale vybrala pokoj, takže asi do toho jdeme.
Bylo to náročný na čas, hledat stále na internetu do blba a posílat vybrané dětem.

Hani ta Marvika je zlobilka big_smile  , mě tu nekvete ani pampeliška, a leží tu ještě sníh místy kam nesvítilo slunko!

Tak to hezky všechno zvládněte , Hani ty oslavy a Marviko ty to hlídání.
Mějte hezký víkend !!!!! hjarta

(neznámý autor)

Není tady

#134 10. 3. 2013 18:04

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Oobrý podvečer všem, Edno, tak koukej poslat obrázek, jaký je zvenku nevadí, máš dvě ruce a plno elánu, vše dáš do kupy!! A ten pozemek bych taky přikoupila (pokud zbydou peníze) okapy dáte přes léto dohromady, fasáda klidně počká. Hlavně, že je to obyvatelný, vyhovuje rozměrově, má vodu a topení. Pak se dá bydlet. Nám tu včera pršelo, tak jsme byli v bazénu, dneska prosvítávalo sluníčko, tak jsem šla  okopat kytičky před barák. Na mojí zahrádce lezí ještě sníh, na chalupu se pro mokro nedostaneme. Od zítřka se to má zase škaredit, tak uvidíme stolt Všem pozdrav a chystejte se na jaro..

Není tady

#135 12. 3. 2013 10:49

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvenky moje,
tak tady už je zase bílo, přikrývala jsem včera ráno zase honem záhony, aby mi  nepomrzlo to málo co vyčuhuje.
A koukám , že jsem udělala dobře u nás i tady v Kladně je bílo a mrzne. Tak jaro až někdy jindy, ale už mě to fakt štve!!
Obrázek pošlu, ale nevím jestli to sem půjde, když tak e-mailem :-)
Dceři se do toho moc nechce, má výhrady k malé zahrádečce, ale je tak zpustlá, že to bude trvat, než by to vypadalo podle mého.
Ta zahrada vypadá, že snad patřila někdy k domu, protože tam je okolo baráčku zeď místo plotu na zahradu je to jen přepažené vlnitým eternitem, nic víc. A navíc je to jen zahrada nepatřící k žádnému domu! No uvidíme, chci požádat starostku vesnice o pomoc :-), snad to vyjde, když ne koupě, tak třeba pronájem  s údržbou....
Koukám, že ty děti jsou všude stejné, malá taky mívá najednou horečku a druhý den nic.... Ale hlavně to měla k zoubkům!

Tak obrázek nejde, marviko, pošlu e-mailem.
Hani, jestli chceš, pošli v soukromé zprávě e-mail a pošlu ti ho taky :-)
Mějte se hezky papa
http://bestpage.sk/smiles-animovany/smiles-bestpage-sk-286.gif

(neznámý autor)

Není tady

#136 15. 3. 2013 16:10

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvčata, tak teď nevím, jestli jste mi zapadali sněhem( u nás poletuje!) a následně zamrzli, nebo se mnou už nebudete kamarádit, jestli koupíme tu "rezidenci" co jsem vám poslala na kouknutí, nebo vám brání jiné okolnosti wink .
Hlavně doufám, že jste v pořádku a nemarodíte!
Já jsem včera přežila prohlídky bytu, mám jednoho pána co by platil hotově, To jsem teda z toho rozhozená. Jsou tam nějaké problémy, s tím, že složil už zálohu na jiný byt, ale ten není stále prázdný, když do půl rpoku nebude( což je na konci břetna) vrátí mu peníze a on koupí náš byt. No mám i další zájemce, tak snad to dopadne. V neděli jedu se synem na ten domek znova koukne mi na technické věci. Ale více méně jsme rozhodnuté s dcerou, že to vezmeme.
Tak a teď držte ty palečky pořádně, ať nám vše klapne, je toho hodně k vyřízen, aby vše navazovalo, tak snad!!....
Moje představa je trávt už leto renovováním zahrádky u domku!! s vnoučátky!!
Snacha byla s vnučkou včera u zápisu ve školce a vůbec neví jestli jí holku vezmou!
Ze 70 ti dětí budou přijímat asi 25 což je síla!!
Přednost ovšem mají předškoláci, pak 5ti leté děti, a rak dál a nakonec 3leté, což je náš případ. Akorát si zapsali, že snacha už chodí do práce, tak jestli na to přihlédnou, kdoví... Byla ve dvou školkách. Ta dnešní doba je děsná!
Každý se bojí, aby nepřišel o práci a oni ani nemají místa ve školkách, kam by ty maminky dali děti! Plno školek zrušili a teď to takhle vypadá. Když nám Klárku nevezmou, bude se muset druhá bába taky zapojit a hlídat, celý týden teda hlídat nebudu. Budu mít co dělat i tak, ale řekla jsem snaše, že by mi malou museli vozit domu, že bych u nic nemohla být, když bude na domku ze začátku tolik práce.Tak uvidíme co z toho vzejde.
Co vaše štěstíčka? Jsou v pořádku? co teploty? Přeju vám oběma hezký víkend a opatrujte se a odpočívejte.

http://bestpage.sk/gif/snehulaci/gif-bestpage-sk-81.gif

(neznámý autor)

Není tady

#137 15. 3. 2013 17:37

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Jo, Edno, posílala jsem Ti mejla a držím pěsti, ať to dopadne. Já ve středu hlídala všechny 4 čertíky, holky se rozhodly a šly k holiči. Přišly  v půl 8. Včera jsem zase pekla perníčky na velikonoce - zadělávala jsem už v neděli, tak aby se těsto nezkazilo. Teď už jen zdobit. Dneska jsem převážela dceři věci na burzu, teď mi přivezli tu nejmenší, maminka chce být s ostatními od rána na burze, všechno musí připravit, roztřídit (mají to ve škole), já pro všechny vařím a peču, zítra budou kuřecí stehna a bramborový salát (bramborová kaše pro malé) a v poledne to tam vezu, dcera si pojede obstarat malou a já ještě s kamarádkou začnu v půl jedné fungovat coby pokladní. Počítám, že domů se dostanu tak kolem 21 hodiny. K tomu si připočti práci, 3x týdně rehabilitace a 3x týdně hodinu v bazénu. Myslím, že se nenudím (ještě musím připočíst povzbuzování maminky, protože opět sněží, tak se práce na zahrádce oddaluje a ona je nešťastná). Ale Tobě držím všechny pěsti, ať Ti vše vyjde a já můžu přijet na kolaudaci lol

Není tady

#138 15. 3. 2013 17:58

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Edno, taky držím palce a díky za fotky.  Vevnitř mi připadá moc útulný. A venku se to taky spraví. Tak ať se vám tam dobře bydlí.storstark
Na mně po těch oslavách padla taková lenora, že jsem ani moc nekoukala na internet.
Já střídavě hlídám děti, vařím a vysvětluji Z., že opravdu na něho nemám čas, pokaždé, když si vzpomene - a to nejlépe každý den. (Asi ho budu muset seznámit s Ivankou, a Lukáškem). On nechápe, proč mám tolik práce, když jsem v důchodu. big_smile A to ještě nezačaly jarní práce na zahradě  a na chatě.smile
S těmi školkami máš pravdu. Nejdříve všechny zruší a potom se divíme, že není kam dát děti. Kocourkov.
Teď jdu zanést Janě bábovku, teď už rovnou peču dvě. Jana minule upekla  dva plechy buchet a jak se Z. do nich pustil, tak jsem měla pocit, že týden nejedl. Ale ani se nedivím, Jana peče výborné buchty i koláče.
Tak se mějte hezky děvčata a odpočívejte, než přijdou jarní práce. Už teď mě při té představě bolí záda.big_smile

Není tady

#139 16. 3. 2013 20:03

EDNA
♥♥♥♥♥--

Teda  to jsem si početla, a marviko, to ještě nejsi v důchodu, jako já a Hani, tak si představ co všechno stihneš pak!
Někdy mám dojem, že mi v práci bylo líp..... lol
Hani,  taky toho nemáš zrovna málo, a ti chlapi, co? Já být tebou ho s vnoučátky seznámím, oni by ho zabavili!
Zítra jedu se starším synem do toho domku, koukne mi na elektroinstalaci, čerpadlo a bojler a pak už se to snad rozhýbe.
Díky za podporu.
Tady u nás bylo přes noc -12 děsný, co to počasí dělá. A odpoledne na sluníčku skoro 23.  Už aby ta zima táhla do háje!
Nezapomeňte odpočívat! Já to dělala dnes od 16 hod . Přeju vám dobrou noc a hezké sny .
sova sova sova
http://bestpage.sk/smiles-animovany/smiles-bestpage-sk-167.gif

(neznámý autor)

Není tady

#140 18. 3. 2013 13:59

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobré odpoledne, to máš Edno pravdu že v práci bylo líp, já jsem si do práce chodila fyzicky odpočinout. Hlavně po víkendu, když mě všechno bolelo z těch venkovních zahradních prací.stolt
U nás je dnes škaredě, chvilkama sněží, není o co stát.
Jo, děvčata, ty bábovky byly nakonec tři ( naše nenažraná rodina, jinak se to ani nedá říct, do které Z. svou chutí krásně zapadne, to je něco!)
Zítra jedeme s Ivankou na oční, kvůli té její tupozrakosti, která je už prý vpořádku, ještě snad jí ubudou nějaké dioptrie. Lukáška tam dětská doktorka posílá už preventivně taky, jsem zvědavá, jestli na něm něco oční pozná, když má teprve rok a neumí říct, co vidí.
Mějte se hezky a odpočívejte, práce počká. fuckyou

Není tady

#141 18. 3. 2013 19:22

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Hani, jak jsme si je vychovaly..., já taky do školy přivezla brambborový salát, stehna a navrch ještě cca 25 koláčků-dvojctihodné, moravské (uvnitř tvaroh, navrch povidla a mandle.), když jsme vypakovaly poslední kupující, tak že si dám kafe a koláč. Kafe ano, po koláčích zbyla jen krabice lol Já husa ani neochutnala, co jsem upekla, protože to, co zbylo doma, dorazil albert než jsem přišla. Tak byl v něděli k snídani chleba. Zítra jedu do Prahy k doktoru s tím ramenem, rehabilitačka tvrdí, že se to už hnulo, že snad operace ani nebude nutná-no uvidím. Tady od noci vesele sněží, je už cca 15 cm nového sněhu, tak jsem koupila 2 sazenice růží a paklík lila muškátů převislých. No snad nezhynou bídnou smrtí. Tak Edno, už pakuješ? Kdybys byla blíž, tak přijedu ku pomoci, takhle můžu jen zdáli povzbuzovat !!!!!

Není tady

#142 19. 3. 2013 13:02

EDNA
♥♥♥♥♥--

Zdravím holčičky,
jsem na odpis, protože jsem včera musela maminku nechat v Praze v nemocnici. Od soboty do pondělí jí otekla noha, mela jí horkou a rudou. V nemocnici jí dělali vyšetření a zjistili, že se jí ucpala tepna( trombóza).
odjeli jsme po poledni, domů jsem se vrátila večer v 9 hod. Nevím , jestli jsem vám tu psala, že maminka je hluchoněmá , na víc v životě byla v nemocnici málo a poslední dobou nestonala, strašně špatně to nese.
Řekla mi, že ji tam nechávám umřít, řeknu vám, že jsem měla na mále. Já vezla svýho tátu před lety do nemocnice, řekl mi to samé a taky tam zemřel.
Mamce hned začali ředit krev a dostala i večeři, to si šplhli. Věci jsme s sebou neměli, tak jsem je večer doma připravila a albert má dnes volno, tak tam musel jet!! Doufám, že nakoupil časopisy a noviny a vše co měl!
Sotva jsem konečně šla v noci spát, už bylo ráno 5 a vstávat a jet sem hlídat. Myšlenkama jsem pořád u mamky, tak si umíte představit jak to vypadá.....
Hani doufám, že očička oběma dětem dopadla dobře, a jsou v pořádku. S mojí rodinou je to podobné, kyž se sejdeme, tak se sní, všechno co se najde. Říkám jim " kobylky".
Tak to je marviko dobrý s těmi koláči! hlavně že se s tím děláš a pak nic.... Kytky by ti měli vydržet, do víkendu bude teplo, tak je zasadíš.
Na tvou otázku jestli pakuju, jsem ti vlastně odpověděla v úvodu, ne .
Včera jsem byla taky v bance , kvůli hypotéce, tak to vypadá dobře, jen až budu mít zálohu a byt , tak nahlásím bance, že chci doplatit hypotéku oni to do týdne spočítají a oznámí mi kolik a který den si to vezmou z účtu. To je vše a stojí to 1500,-Kč. To spočítání doplatku. Takže příští týden budu vědět kdy mi přijde záloha a pak....
Byt ale mám s maminkou na půl, takže budu muset počkat na ni, protože plnou moc k prodeji bytu jsme neudělali, s tím, že pojedeme spolu na ty podpisy.
To je dnes všechno, mějte se

(neznámý autor)

Není tady

#143 19. 3. 2013 21:52

V2rka
♥------

Ahoj, chystám se se synem do aqvaparku Aquapalace Praha. Byli jste tam někdo? Jak se Vám tam líbilo? Slysela jsem, že i přes drazsi vstupne stoji za to tam jet. Nerada bych utratila tolik penez a s malym si to tam neuzili. Diky za info Věra

Není tady

#144 20. 3. 2013 19:13

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Věrko, v Praze v Aqua jsem nebyla, nemohu posoudit, Edno, ať Ti to s maminkou dobře dopadne, s chaloupkou též. Já jedu opět zítra do Prahy do Motola, tentokrát pro termín operace. Hani a co vnoučata aočička? Jak to měřili tomu malému? Náš Vojta bude mít rovnátka, až se mi protočili panenky nad tou cenou. No alekřivé zuby má hodně. Všem posílám palce, Edno držím pěsti s maminkou !!!

Není tady

#145 21. 3. 2013 12:34

EDNA
♥♥♥♥♥--

Zravím,
marviko díky, mamku mi dají zítra domů, jedu pro ní hned ráno! Zlepšila se a bude dál brát léky až 1/2 roku na ředění krve a chodit na kontroly. Tak snad to zvládnu.
Takže dnes večer domů, uklidit, zatopit a ráno připravit oběd a šup do Střešovic.
A ty fakt budeš muset na operaci?, myslela jsem , že ti rehabka řekla, že je to lepší?  Vím, že to bude znít blbě, ale když budeš v tom Motole, přišla bych se na tebe podívat, jestli bude mamča v pohodě! Tam to mám kousek.
Až se sem Hani dostaneš, napiš co Lukášek  na očním? A jestli už Ivanka není bez brýliček?
Opatrujte se  a já se ozvu nespíš až zítra večer, nebo v sobotu odpoledne.
smile

(neznámý autor)

Není tady

#146 21. 3. 2013 13:16

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata, tak už jsem dorazila z nakupování - včera dala Jana děti druhé babičce a my jsme si udělaly "šopovací den". Tak říkáme tomu, když strávíme část dne v obchodech bez dětí.smile
Dnes jsem doma doháněla, co jsem včera nestihla, hlavně vaření a žehlení.
Edno, ať je to s maminkou už jenom lepší.
Marviko, ať Ti to všechno dobře dopadne.
Ivance na očním řekla paní doktorka, že zalepené očko stačí už jen 3 hodiny denně, doteďka to musela mít ob den. A Jana jí to může zorganizovat jak chce, takže 2 dny bude mít očko zalepené a zbytek týdne ne. Brýle ještě nosit musí. Na Lukáškovi toho moc nepoznala, jen to, že nešilhá. Nám se totiž zdálo, že šilhá docela dost.
Jdu dovařit oběd.
Mějte se hezky.tummenupp

Není tady

#147 21. 3. 2013 17:27

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Hani, je dobře, že se to podchytilo takhle včas, Ivanka bude brzo bez zalepování. Ono potom ve škole je to horší-děti dokážou být docela zlé. Edno, jsem ráda za Tvou maminku, s těmi léky-no nevím, albert je dostal na ředění krve taky na půl roku a už je bere 4 rok bez přestávky. S tou Prahou si to klidně můžeš naplánovat, 24.4. nastupuju Motol-ortopedie, 25. operace a po neděli (možná i v neděli) domů.Rehabilitaci můžu absolvovat doma (pokud si ji zařídím-a to já ráda), bolesti mi způsobují dva výrůstky, které mi musí obrousit, protože zasahují při rehabilitaci na nervy svalů a tím nepustí sval dále, až tam nebudou, tak prý to bude jednoduché lol , takže odpadá to rehabilitační oddělení v Motole, to prý není bezpodmínečně nutné a pokud nenastanou komplikace, tak to zvládneme i doma. Teď jsem udělala večeři a odcházím s dcerama na Nezmary !!!

Není tady

#148 22. 3. 2013 17:43

EDNA
♥♥♥♥♥--

Tak Hani, nakupovací den jsem s dcerou měla naposledy před vánocema od té doby nebyl čas. Takže ti to přeju, my s dcerou si vždycky zajdeme na jídlo a kafe( i klidně KFC hlavně v teple) a klábosíme a odpočíváme po hoňce po krámech.
Koukám , že s očkama dětí dobré, to je fajn!
Marviko, 24.4 je středa, to nemůžu, jsem v Kladně hlídám, 25. budeš spinkat a odpočívat, takže by to vypadalo na 26.4 pátek. Víc říkat nebudu, víš jak to dopadá s našima domluvama! ostatní si domluvíme než pojedeš do Prahy! http://bestpage.sk/smiles-animovany/smiles-bestpage-sk-252.gif Doufám, že tě dají do pořádku!!

Pro maminku jsem byla dnes ráno po 8 hod, ale marné to domlouvat, stejně jí teprve sundavali  budík na srdíčko( nepravidelně jí tluče, takže jí monitorovali) a vyndavali kanylu a tak jsem tam čučela skoro 2 hodiny.
Ale mamka je jinak v pohodě, je ráda , že je doma! Jen jí budeme píchat 2x denně iniekce do břicha, albert to umí, píchá si je občas taky, má s tím problémy od křečových žil.
Ještě máme nějaká vyšetření, ale to je vše ambulantně a kontroly krve u praktické doktorky.
Tak u mě dobrý big_smile
Přeju vám hezký víkend( u nás mrzne!) hlavně klid a pohodu!
smile

(neznámý autor)

Není tady

#149 23. 3. 2013 7:48

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Já dneska odjíždím s mamkou na každoroční objížďku hřbitovů a příbuzných (na velikonoce musí být hroby upravené i kdyby sebevíc sněžilo), tak se ozvu až zítra. Edno, máš pravdu, nic neslibuj, hlavně přijed, JSEM RÁDA, ŽE MÁŠ MAMKU DOMA S JEJÍM POSTIŽENÍM TO MUSÍ BÝT V NEMOCNICI UTRPENÍ.  TAK AHOJ..

Není tady

#150 23. 3. 2013 14:14

EDNA
♥♥♥♥♥--

Zdravím, dneska je mrazivo, ale sluníčko, alespoň u nás, tak to vypadá, že by se vám marviko s maminkou výlet měl vydařit!!
Já jsem dneska uvařila rajskou s plněnýma  paprikama a knedlíkem a květákovou polévku . Už nemakám, sedím a vychutnávám, že nikam nemusím!( vyštvala jsem albert pro brikety a pečivo big_smile )
Přdpokládám, Hani, žes pekla buchtičku ke kávě pro svoje"okolnosti"  big_smile wink tak ať vám chutná a ať ti to nesnědí jako marvice !
Užijte si odpočinek a opatrujte se !

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8653.gif

(neznámý autor)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí