6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata, Edno, koukám, e Tě čeká docela runý rok. Ale to se zase srovná a bude dobře. Mi trvalo skoro rok, ne jsem vzala chlapy "na milost" a uznala jsem, e to jsou taky lidské bytosti. Teď je to fajn a nelituju toho. Lituju jen těch ztracených let. Ale nad tím je u zbytečné přemýlet.
Marviko, u je s ramenem vidět nějaký pokrok? Drím palce.
U nás je sníh, syrovo a nevlídno. Sice mi to je celkem jedno, jedeme s Janou jen nakoupit a budeme doma. Včera jsme u nich opět poseděli u vínka (i ze u mohl s námi - antibiotika u dojedl). V poslední době tam popíjíme docela často, ale musíme trénovat na Ivančiny narozeniny, na začátek března. (ale 1 max.1,5 láhve vína na 4 lidi zase tak moc není. My to spí prokecáme).
Tak se mějte hezky a odpočívejte.
Není tady
Vude sněí a u nás nic, zato hned po ránu hodně patná zpráva, kousek od Chebu auto a náklaďák v sobě. Přitom kdy jsem ráno jela, tak suché silnice a tam ten úsek je docela přehledný, jestli jeden vyjíděl z benzinky a druhý jel jako blázen-no to u nám asi neřeknou, ten v autě u určitě-znala jsem ho a ten v náklaďáku má asi pořádně pocuchané nervy. Děvčata, jezděte opatrně, nikdy člověk neví, co se můe přihodit a větinou to odnesou ti, co za nic nemůou. Rameno nebolí, ale hýbat se nechce, včera jsem byla v bazénu, zítra jdu zase, plavat u to docela jde, včera jsem zkouela na rychlost s vnukem a prohrála jsem na celé čáře. Tak budu trénovat. V práci hrůza, daně a nechápaví, co si zruí pojistku a celá léta uplatňovali odpočty nechápou, proč musí dělat sami vyrovnání s Finančákem. Letos se s nimi roztrhl pytel, alespoň nebudu mít tolik počítání. Ale těch papírů... jsme jetě pořád papírová velmoc... Vem dobrou noc a krásné sny
Není tady
Tak kočky, u nás sníh, ale dnes je 0,5 st, tak to trochu taje, ráno jsme měli pěknou mlhu!
Taky je tu syrovo fuj. Jsem nějaká přetaená, tak dnes u asi dělat nic nebudu ! dopoledne vařila a pekla perník.
No tak marviko musí trenovat, abys trumfla vnuka. Já jsem mýmu vnoučkovi v plavání a potápění pro smích a to mu letos bude v září 10 . No babička..... Jinak ti moc drím palce, abys rameno rozhýbala a byla v pořádku!!!
Hani my taky moc alkoholu nevypijeme, ale mám taky ráda popít a poklábosit s dětma! ( teda mýma dospělýma!).
Zasmějme se a přijdeme na jiné mylenky.
Holčičky, jestli se budeme letos stěhovat s dcerou dohromady, tak pak bude teprve legrace!! Teď nemáme moc na sedánky čas.
Přeju vám klidný zbytek dne a ahoj
Upravil(a) EDNA (15. 2. 2013 14:52)
Není tady
Ahoj děvčata, u nás taky taje a je karedě a ero. A to jsem dnes vstávala před půl desátou. Konečně jsem dospala celý týden vysedávaní a vykecávání a do noci. A to jsem jetě ve čtvrtek musela vstávat o půl sedmé, protoe jsem la na preventivní kontrolu. Myslela jsem si, e se tam snad ani nedoplazím a málem jsem v té čekárně usnula. No, na noční ivot si budu muset teprve zvyknout.
Marviko, my tady máme občas auta v příkopu přímo pod nosem. Kolem nás toti vede zatáčka, je to s kopce a v té zatáčce má soused plot a před ním příkop. A v zimě kadou chvíli končí nějaké auto v tom jeho plotě. U ho ani nespravuje. Vdycky na začátku zimy koukáme, kdo tam skončí první. Přitom úplně stačí, jak říkají předpisy, přizpůsobit jízdu stavu vozovky. Ale kdo by se s tím otravoval, kdy s kopce se jede tak hezky rychle - přímo do plotu.
Mějte se hezky.
Není tady
ahoj v sobotu,
koukám Hani, e je to s těmi blbci na silnici vude stejné! Myslím, e soused má recht, e se u na plot vykalal, taky by mě to nebavilo!
Já jsem dneka například "rozbila" plot sousedovi od naproti, co tu bývá jen pár dnů v létě. Aby jste viděli, čím já se tu v lese zabývám:
Sousedovo rozbitým plotem se k němu na zahradu dostala srnka a to u nejspí od začátku týdne, co jsem tu nebyla, lítala tam chudák v zahradě sem a tam a nemohla najít tu díru, co tam tudy skočila dovnitř. Tak jsem vzala 2 silný klacky, vyrvala plot od země , podloila ho, aby zůstala díra, dala tam suchý chleba a pak jsme s jedním sousedem( je od nás dál, ale jejich děti ho sem dotahli na tu srnu) odendali jetě rozbitý díl dřevěného plotu, jen opřeného o sloupky, aby měla víc moností.
No a zabralo to. Srna je ze zahrady pryč , tak mám klid! Psi včera večer těkali dole pod garáí, a jsem je musela zahnat, ale nenapadlo mě, e je to a takhle.
Za to moje "inteligentní sestra o srně od začátku týdne ví a neudělala naprosto nic k její záchraně, to mě teda pěkně na.......( pardon, sluně to nejde napsat). Chudák srnka.
Já u jsem tu zachraňovala ptáčky, veverky, zajíce, ale srnku jetě ne.
Přeju vám krásný víkend !! Opatrujte se
Není tady
Ahojky holky, s tou srnkou to bylo dobré.., já byla na chalupě včera a myslím, e nám tam srnka pobíhala po zahradě, jen nevím, kudy se tam dostala, obela jsem vechno a plot není nikde protrený. Jen stopy ve sněhu. Včera jsme měli selost, bývalému ekonomovi se po nás nejspí na chalupě stýská, tak nás sezval na pokec, no skončili jsme cca v jednu v noci. Za měsíc si to prý zopakujeme Dneska hlídáme Natálku, rodiče jeli lyovat, Maruka se sice zítra v noci vrátí, ale otec zůstává celý týden (jeho rodiče měli jet s mladím synem a ten dostal zápal plic, tak aby to nepropadlo). Zítra mi ostatní vnoučata s nejstarí dcerou odjídějí na Boák, Vojta je dneska taky u nás, zítra ho i s vybavením vezu na sraz. Tady moc sněhu není, v pátek jsem byla a nad Mariánskýma Lázněma-směr Kladská, máme tam úpravnu vody, loni tam nebylo mono dojet autem, i značky je malinko vykukovali nad závěje a letos bylo vidět i zábradlí u cesty. A na Asku je sněhu jetě míň, ani na běky se nedá. Tak zítra jedeme i s Natálkou do Bazénu. Snad jí uhlídáme, kdy mamča lyuje Hezký večer...
Není tady
Ahoj, dnes jsem byla zkontrolovat sousedovu zahradu a v nově napadaném sněhu u není ani stopa, take dobrý. Odstranila jsem podpěry a urovnala plot jak jen to lo a soused u asi včera zakral tady ve předu odtaený díl plotu.
A je tu opět klid a ticho. Marviko, srnky skáčou pěkně vysoko, tak jestli nemáte moc vysoký plot, mohla to zvládnout. Tahle u nás do té zahrady taky musela vyskočit dost vysoko, ale ven u to nezvládla, nejspí jí vyplaili nai psi těkáním, peoroe auta tu nejezdí teď v zimě!Oni tady teď srnky a zajíci běhají, asi nemají v lese co batit a vzadu za sousedy je krmelec.
Zítra musím do Prahy a pozítří do Kladna, take mi začne týdenní obvyklá hoňka. Ne, e bych je nehlídala ráda, ty moje vnoučata, ale kadý týden 2 celé dny a pak nákupy a ostatní vyřizování, vdycky se něco najde! u mě to zmáhá. A půjde malá do kolky, tak to bude lepí, pak si budu hrát na babičku občas a spí o víkendech.
ráno jsem uklízela sníh , těký mokrý, atk teď u zse odpočívám, po vaření a mytí nádobí. Jetě e je v práci, tak mám na strost jen mamku.
Přeju vám děvčata pohodový , klidný zbytek neděle, mějte se krásně.
Upravil(a) EDNA (17. 2. 2013 13:36)
Není tady
Dobré odpoledne, k nám na chatě taky chodí srnky. Jene my tam máme jenom ivý plot, take ten hravě zvládnou přeskočit. Taky tam chodí zajíci, veverky a kočka, která seere vechno, co najde. Občas jim tam do lesa dávám suché rohlíky a vdycky je vechno serané.
U nás je mokrý sníh a ero celý den. limity prachu jsou opět překročené ( jak jinak), co ani nemusím číst. Stačí, kdy začnu chraptět. U i doktorka mi řekla, e bych mohla předpovídat stav ovzduí.
Edno, to má pěkný fofr, Ti řeknu. Občas se mi toho hlídání taky sejde tolik, e s Janou přemýlíme, e se k nim rovnou můu nastěhovat. Ale není to zas tak často. Ty to má horí, kdy to má pravidelně. Ale zase, kdy vidím Ivanku, jak radostně poskakuje, kdy vidí, e ji jdu hlídat a Lukáka, jak se na mně s úsměvem vrhá, tak to stojí za to.
Slyím na schodech Ivanku. Tak se mějte hezky.
Není tady
Hani o těch limitech prachu vím, sleduju to v počasí na Frekvenci 1, někdy z toho mám mráz po zádech, co dýcháme. Jste tam pěkní chudáci!
A s tím hlídáním, kdybych neměla ten barák sama na hřbetě, tak nebudu tak utvaná, ale pevně věřím, e letos to vyjde se stěhováním, pracujeme na tom a o to větí kolotoč mám! ( banka, prohlídky, budoucí opravy-úpravy, hlava kolem :-D).
Pak a bude hotovo, dám vědět! A budu mít ( ) klid a pohodu! ádný starosti s topením a lítáním z jedné domácnosti do druhé případně do třetí ! To pak budud mít čas i na pletení a vyívání, moná.
Jsem zase v Kladně, a malá spí. Tak mám chvíli čas. Je pravda, e vnouček je nadený e ho hlídá babička, malá tolik ne, ona je závislák na tatínkovi! a mamince. Mě musí víc poslouchat, oni jí rozmazlují. Je to pěkně vyčůraná potvůrka a jetě za ní vnouček odnáí vechno. Doufám, e a bude větí, tak se to spraví. Já neodpustím nic ani jednomu a jsem i ve vyhubování spravedlivá, ona u to zjistila, tak se ani nesnaí začít srdceryvně plakat, kdy něco nařídím. Kdy se vrátí rodiče, jako kdy mávne proutkem a je tu zas ta ufňukaná chudinka má to prostě zmáknutý.
Tak se děvčátka opatrujte, já u zase uklízena sníh i tady, protoe syn má vyvrknutý kotník, tak aby to nedělal večer on. Ale padá stále dokola.
Není tady
Ahoj děvčata, u nás sněí a sněí. Edno, Ivanka zkouela fňukání na Janu, kdy se narodil Lukáek, ale taky jí to nepomohlo. Jana ji pole vyřvat se do předsíně a je klid. Na mně to nezkouí, protoe my jsme si spolu hned vyjasnily, e fňuká zbytečně a bylo to. Zkrátka děti zkouí...
Přítí týden bude oslava Ivančiných narozenin, bude nás tam nejméně 15 (nae rodina a zeova rodina), oslavujeme to tak kadý rok. Ivanka je nadená, pro ni čím víc lidí, tím lépe. Nestydí se, má ráda společnost.
Zároveň taky bude oslava narozenin mých obou kluků a Jirkovy přítelkyně, protoe je mají v lednu a v únoru a ná Martin se Zuzkou z Prahy sem kadý měsíc jezdit nemohou. Take to tak musíme spojit. Ale stojí to za to!
Take teď s Janou plánujeme, kdo co uvaří, upeče, kdo komu s čím pomůe, a tak.
Mějte se hezky děvčata.
Není tady
Ahojky, koukám, e je to samá oslava, ale kdy je velká rodina,, Já taky tvrdím, čím větí, tím lepí a oslavy slučujeme vdy taky do jedné za měsíc. Dneska tady taky sněí, ale hned to taje, ráno jsem viděla i kopeček sněenek u vchodu, mají bílé konečky - jaro se blíí. Tak jsem ostřihala a přesadila mukáty zatím do 4 truhlíků a začínám pěstovat. Natálka je suprová, zatím nemluví, ale dokáe vysvětlit vechno (jen jí nerozumíme). Zítra u jí přijede mamča (volá snad 4x denně) a já zase do práce. Bude mi chybět. No Edno, tak to vechno pořádně vyřid - má se alespoň na co těit. Pak dej vědět, třeba to vyjde a stavím se Pěkný večer ...
Není tady
No tak to oslavy děláme vichni podobně, sdruujeme je dohromady, taky se sejdeme skoro vichni.
Marviko, taky někdy nerozumím naí Klárce, co říká a to bys viděla jak se rozčiluje a stále to slovo opakuje, ale babička nic. A kdy mě konečně napadne co by to mohlo být, tak říká noooooooooo to to jo.
Hani, se mnou u Klárka taky nezkouí nic , protoe ví, e je to zbytečné. Ale hned jak se vrátí rodiče z práce, je to úplně jiné dítě! Ale já do toho nezasahuju, budou mít co si vychovají!
Tak to Hani hezky oslavte, A má malá radost.
Opatrujte se děvčátka, dobrou noc. Jdu padnout za vlast.
Není tady
Tak u nás krásně celý den mírně sněí-přímo praan, jestli budou u vás dávat "Babovřesky" mohu doporučit, u dlouho jsem se tak nezasmála. Děj nic moc, ale nikdo mne nechtěl zastřelit a pracovat, ani přemýlet mne ten film rozhodně nenutil Vem krásnou dobrou noc
Není tady
Dobrý večer, u nás zasněený. Dnes jsem hlídala Lukáka, protoe Jana s Ivankou jezdí 1x týdně do kolky, kde oni zpívají a tančí. Ivance se to moc líbí. Lukáek opět usnul, jak bývá jeho zvykem a já skoro taky.
O tom filmu, marviko jsem slyela, ale prý je jetě lepí film Atlas mraků. Ale nevím, jestli se to u nehrálo a nevzpoměla jsem si pozdě. Neviděly jste to, náhodou?
Před chvilkou jsem doehlila a teď jdu pověsit dalí prádlo.
Mějte se hezky.
Není tady
Zdravím ve spolek!
Tak ani jeden z filmů jsem jetě neviděla, ale na oba jsem slyela chválu. Doufám, e mi vyjde na to někdy čas !
Přeju vám hezkou sobotu a neděli!!!
Odpočívejte a uívejte volna. Pokud nebudeme uklízet a uklízet sníh.
Dobrou noc!
Není tady
Ahojky, tak se nai meteorologové zase trochu sekli. Bude sněit po celé repuplice, kromě Karlovarského kraje. Tak nevím kam patřím, od včerejka napadalo skoro 20 cm nového sněhu-krásný praan, lehce se zametá Mám tu malou, včera jsem jí vyfasovala, holka přijela z hor a včera odpoledne měla 39,8. Tak jsem jí poslala s paralenem do postele. Dneska má přijet i její přítel, tak jsem zvědavá, jestli se přijde na malou podívat. Teď spí na balkoně, ale je to potvora, nic nejí. Včera tak 50 kae z flaky, potom v noci čaj a teď ráno asi tak 4 cm kousky chleba. Nela spát (vstávala v půl 6, tak dostala 1/2 banánu a trochu čaje. Sunar u nechtěla. Z čeho ije to nevím, teď jí vařím zvlá trochu kuřecí polévky s těstovinou a mrkev s kuřecím masem a bramborem (my budeme mít smaený sýr). Tak jsem zvědavá, u chodí, poutí se a uděla i pár kroků sama. Odpoledne přijedou ostatní vnoučata z hor, tak jim musím jetě upéct buchtu a přijít jim naproti (s autem) a to netahají vechno v náručí! Tak mám co dělat, vechny zdravím...
Není tady
Ahoj děvčata, u nás taky vkuse sněí. Marviko, moje vnoučata taky občas nechtějí jíst. Ivanka má takové období, kdy obědvá vude, jen doma ne. Tak kdy Jana chce, aby obědvala, přivede ji na oběd ke mně, někdy jí i ten uvařený oběd přinese sebou. Doma nejí, tady se cpe, jako o ivot. U druhé babičky taky nemají s jídlem problémy.
Lukáek, ten zase buď chce pít pořád mléko a ostatní jídlo má jako doplněk nebo zase vůbec nechce pít mléko. Ale pravidelně se v noci budí, i kdy u má rok a čtvrt a chce pít. A ráno vstává v pět hodin a má hlad. Jana se vyspí jen v sobotu a v neděli, kdy má manela doma. Ale na Lukákovi je to jídlo vidět, je to vazba. Na Ivance se zase nepozná, kdy nechce jíst. No, mají s tím jídlem veselo.
Tak jsem odhrábla vchod, a Z. přijede, aby nebyl po kolena ve sněhu, ale stejně si myslím, e to je zbytečné. Za chvilku to zase zasněí.
Tak se mějte hezky.
Není tady
Ahoj děvčátka, my tu uklízíme průběně u od včera, řekla bych , e tu napadlo u tak 50 cm sněhu a kolem domu u máme mantinely tak Do metru! Jetě e je tu a vagr, jinak bych to tu zas dělala sama!!
Skoro se bojím napsat, e před 1/4 hod. přestalo sněit!
Ale stromy jsou ohnuté a hrůza. Jetě e o víkendu nikam nemusím jet !
Děti jsou potvůrky, nae Klárka se taky v noci budí a chce mlíčko, teď u si zvykla i na kakao, ale snacha říká, e u se asi nikdy nevyspí! A ta malá mrcha kdy jsem tam já, tak větinou spí celou noc!
Tak se opatruje, snad jsme pro dneek skončili s uklízením sněhu, bolí mě u celý člověk.
Není tady
Tak jsme se pokoukali na sníh přes soboru a neděli a teď tady prí. Ráno to sluně klouzalo, teď u jen čvachtá. Já neděli prokalala, dneska v práci jsem se raději zavřela, abych nikoho nenakazila, jako obvykle je mi zle na uzávěrku. Jestli ona to není alergie Ta má prý velijaké příznaky. Ale spí myslím, e to je ten páteční studený bazén. Dneska jsem chtěla přesadit zbytek mukátů, ale prdím na to a zalézám do pelíku. Vem jeden usmrkaný pozdrav...
Není tady
Tak kde jste kdo, Edna má starosti s baráčkem ale Hani, snad jsi nám posledním sněhem nezapadla nadobro? Nebo snad má jiné starosti příjemnějí? Tady sníh u skoro není, před barákem se znovu objevili sněenky, lezou fofrem ven narcisky a tulipány, dokonce mne to přimnělo sundat vločky z okem a trochu je umýt. Take jaro se hlásí.....
Není tady
Ahojte, tady jsem Marviko, u vás u rostou sněenky a narcisky? To jste asi na nějaké jiné planetě nebo je u nás ten smog tlačí zpět do země.
Musím vám říct, e jsem nikdy nevěřila, jaký mohou mít dva dospělí lidé problém. Z. měl enu, která se o nic nestarala, finance, výchova dětí, a tak, od narození dětí byla a jetě stále je doma, take on měl 2 zaměstnání a ivil celou rodinu.
Můj bývalý manel byl podobný, pracoval sice, ale na domácnost nedával téměř nic, poslední roky u nic, o výchovu dětí se taky nestaral, take u nás to bylo podobné. Výsledkem toho je, e Z. i já, nejsme zvyklí se s tím druhým o něčem radit nebo domlouvat, protoe nebylo s kým a jsme zvyklí se rozhodovat sami. Protoe tak jsme to museli dělat, jinak to nelo. A teď se to patrně budeme muset naučit. No, je to občas hodně zajímavé, ale jak Z. prohlásil, - "tak to bude těké, ale dá se to zvládnout." Taky doufám.
U nás se oslava přesunula na přítí týden, protoe tentokrát onemocněl můj syn a opět Ivanka. Doktoři u nás u říkají, e je to sice viróza, ale ve spojení s tím smogem. Asi bude opravdu nejlepí se odstěhovat, my u o tom přemýlíme asi rok, ale děti chtějí nejdříve doplatit hypotéky, tak tady budeme muset tak 4 roky jetě vydret. Ale je to fakt hnusné, kdo nezail, neuvěří.
Mějte se hezky a odpočívejte.
Není tady
Hani, ta smogová situace musí být něco příerného, my jsme to zaívali hned po 89, to se otevřeli hranice a vechny auta jezdili kolem nás. V zimě pod naím barákem je přehrada a nad ní se váleli smogové mraky. Pohled to byl příerný a u bych to nechtěla zaít. Byl vybudován obchvat, zjemnili se kontroly na hranicích, take se fronty netvoří a my máme opět pohodu. Dneska svítí sluníčko, sněenky u přímo rozkvetly (byla jsem vynést ko-tak jsem se kochala)a ty narcisky u jsou 10 cm nad zemí, dokonce jsem u viděla na trávníku i kvítek sedmikrásky. Fialky u taky vypadají na květ - máme je pod keřem. K tomu to sluníčko - jaro je tady. S tím Zdeňkem to bude trochu problém v komunikaci, moje dcera je celý ivot se synkem sama, teď má přítele a taky ta komunikace vázne. Ntětí jezdí jako řidič TIR a tak je doma jen občas. Taky není zvyklá se radit a dělá rozhodnutí sama. Tak Ti popřeju zlepení smogu a buduj komunikaci !!! M
Není tady
Zdravím děvčátka,
opravdu u mi z baráků jde hlava kolem, ve středu se jedeme podívat zase na jeden, vnouček má prázdniny, tak budu mít obě děti s sebou, ale jsou hodní, tak to asi zvládneme s dcerou bez problémů.
Teda marviko, kde e to bydlí? ( já vím, neboj) tady nekvete jetě nic protoe je ve pod sněhem!! Jen tam kde bylo odklizeno u sníh není, jinak bílo! I kdy dnes je krásně slunečno po dlouhé době!! Četla jsem, e letos bylo vidět sluníčko celkem jen 20 hodin!!! To je děsný , co?
Tak jdu ven a kouknu se pod sníh jestli u mám sněenky vidět!!
Hani, jsem na tom jak ty, taky jsem se musela ve vem rozhodovat sama a tak nevím, jestli bych si zvykla hledat kompromis. I kdy někdy si říkám, e u by tu zodpovědnost, za ta rozhodnutí taky mohl nést někdo jiný!! Dost mě to tíí. Rozhodnutí o prodeji bytu a následné koupi domu je taky ode mě a mám pochybnosti, jestli mám právo od dcery tohle chtít! Ona ale souhlasí a přeje si to jako já, tak snad nebudeme litovat. V dnení době je to finanční zátě dost velká.
Mějte krásný víkend, jdu ven kouknout pod sníh!
Není tady
Dobré ráno, má pravdu Edno, na jedné straně je to úleva, kdy člověk nemusí vechno řeit, ale já tak automaticky skoro pořád vechno řeím. Ale u jsem udělala pokrok. U se mi občas podaří počkat a to vyřeí Z. a taky pomalu zjiuji, e mi to začíná vyhovovat. (Jemu taky)
A neboj, zvykla by sis. Musím spravedlivě uznat, e ty kompromisy nejsou zase tak strané, jenom na to nejsem zvyklá. (Ale snaím se, i kdy to tak občas nevypadá.)
Marviko, prola jsem celou zahradu , a kromě rozpadajících se sněhuláků, tam není nic. A kytky u vůbec ne. Tak si to asi příroda rozdělila. Na jedné straně budou kytky, na druhé smog, aby to nebylo tak jednotvárné.
Mějte se hezky.
Není tady
Tak dneska sluníčko nesvítí, ráno jsem zvlá pro vás la tři patra dolu a vyfotila inkriminované kytičky a teď jsem je snad 1/2 hodiny za pomoci svého vnuka snaím vloit a pořád se to nedaří. Tak prd. No mám je s datumem v počítači. Odpoledne vyráíme na oslavu Tomáů (máme v rodině 3 ajeden z nich má i narozeniny), včera u nás byla Maruka s malou a ténajednouvylítla teplota, musela jsem k sousedům pro čípky, já doma u nic pro děti nemám a pak odpoledne si pro ně přijel otec s autem. V noci prý měla přes 39, zatím nechce jíst, ale prý pije hodně, tak snad to nic hrozného nebude. Asi nějaká viroza. Tak Hani, sna se zlepovat komunikaci a Edno, ty pořádně prohlíej chalupy. Mně se u dokonce zdálo, e jsem na té "mé" sekala trávu Vechny zdravím...
Upravil(a) marvika (3. 3. 2013 12:55)
Není tady