Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 12. 2. 2013 8:49

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Re: Povídejme si o všem možném

Ahoj děvčata, Edno, koukám, že Tě čeká docela rušný rok. Ale to se zase srovná a bude dobře. Mi trvalo skoro rok, než jsem vzala chlapy "na milost" a uznala jsem, že to jsou taky lidské bytosti.big_smile  Teď je to fajn a nelituju toho. Lituju jen těch ztracených let. Ale nad tím je už zbytečné přemýšlet.
Marviko, už je s ramenem vidět nějaký pokrok? Držím palce.
U nás je sníh, syrovo a nevlídno. Sice mi to je celkem jedno, jedeme s Janou jen nakoupit a budeme doma. Včera jsme u nich opět poseděli u vínka (i ze už mohl  s námi - antibiotika už dojedl). V poslední době tam popíjíme docela často, ale musíme trénovat na Ivančiny narozeniny, na začátek března.fuckyou (ale 1 max.1,5 láhve vína na 4 lidi zase tak moc není. My to spíš prokecáme).
Tak se mějte hezky a odpočívejte.smile

Není tady

#102 12. 2. 2013 17:44

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Všude sněží a u nás nic, zato hned po ránu hodně špatná zpráva, kousek od Chebu auto a náklaďák v sobě. Přitom když jsem ráno jela, tak suché silnice a tam ten úsek je docela přehledný, jestli jeden vyjížděl z benzinky a druhý jel jako blázen-no to už nám asi neřeknou, ten v autě už určitě-znala jsem ho a ten v náklaďáku má asi pořádně pocuchané nervy. Děvčata, jezděte opatrně, nikdy člověk neví, co se může přihodit a většinou to odnesou ti, co za nic nemůžou. Rameno nebolí, ale hýbat se nechce, včera jsem byla v bazénu, zítra jdu zase, plavat už to docela jde, včera jsem zkoušela na rychlost s vnukem a prohrála jsem na celé čáře. Tak budu trénovat. V práci hrůza, daně a nechápaví, co si zruší pojistku a celá léta uplatňovali odpočty nechápou, proč musí dělat sami vyrovnání s Finančákem. Letos se s nimi roztrhl pytel, alespoň nebudu mít tolik počítání. Ale těch papírů... jsme ještě pořád papírová velmoc... Všem dobrou noc a krásné sny sova

Není tady

#103 15. 2. 2013 14:51

EDNA
♥♥♥♥♥--
Místo: Středočeský kraj

Tak kočky, u nás sníh, ale dnes je 0,5 st, tak to trochu taje, ráno jsme měli pěknou mlhu!
Taky je tu syrovo fuj. Jsem nějaká přetažená, tak dnes už asi dělat nic nebudu ! dopoledne vařila a pekla perník.
No tak marviko musíš trenovat, abys trumfla vnuka. Já jsem mýmu vnoučkovi v plavání a potápění pro smích a to mu letos bude v září 10 big_smile . No babička..... Jinak ti moc držím palce, abys rameno rozhýbala a byla v pořádku!!!
Hani my taky moc alkoholu nevypijeme, ale mám taky ráda popít a poklábosit  s dětma! ( teda mýma dospělýma!).
Zasmějme se a přijdeme na jiné myšlenky.
Holčičky, jestli se budeme letos stěhovat s dcerou dohromady, tak pak bude teprve legrace!! Teď nemáme moc na sedánky čas.
Přeju vám klidný zbytek dne a ahoj

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12323.gif

Upravil(a) EDNA (15. 2. 2013 14:52)

"Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit, tak a mi nikdo neříká jak mám žít! "
                                                                                          (neznámý autor)

Není tady

#104 16. 2. 2013 10:25

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata, u nás taky taje a je škaredě a šero. A to jsem dnes vstávala před půl desátou. Konečně jsem dospala celý týden vysedávaní a vykecávání až do noci. A to jsem ještě ve čtvrtek musela vstávat o půl sedmé, protože jsem šla na preventivní kontrolu. Myslela jsem si, že se tam snad ani nedoplazím a málem jsem v té čekárně usnula. big_smile No, na noční život si budu muset teprve zvyknout.smile
Marviko, my tady máme občas auta v příkopu přímo pod nosem. Kolem nás totiž vede zatáčka, je to s kopce a v té zatáčce má soused plot a před ním příkop. A v zimě každou chvíli končí nějaké auto v tom jeho plotě. Už ho ani nespravuje. Vždycky na začátku zimy koukáme, kdo tam skončí první.smile Přitom úplně stačí, jak říkají předpisy, přizpůsobit jízdu stavu vozovky. Ale kdo by se s tím otravoval, když s kopce se jede tak hezky rychle - přímo do plotu.big_smile
Mějte se hezky.

Není tady

#105 16. 2. 2013 14:14

EDNA
♥♥♥♥♥--

ahoj v sobotu,
koukám Hani, že je to s těmi blbci na silnici všude stejné!  Myslím, že soused má recht, že se už na plot vykašlal, taky by mě to nebavilo!
Já jsem dneka například "rozbila" plot sousedovi od naproti, co tu bývá jen pár dnů v létě. Aby jste viděli, čím já se tu v lese zabývám:
Sousedovo rozbitým plotem se k němu na zahradu dostala srnka a to už nejspíš od začátku týdne, co jsem tu nebyla, lítala tam chudák v zahradě sem a tam a nemohla najít tu díru, co tam tudy skočila dovnitř. Tak jsem vzala 2 silný klacky, vyrvala plot od země , podložila ho, aby zůstala díra, dala tam suchý chleba a pak jsme s jedním sousedem( je od nás dál, ale jejich děti ho sem dotahli na tu srnu) odendali ještě rozbitý díl dřevěného plotu, jen opřeného o sloupky, aby měla víc možností.
No a zabralo to. Srna je ze zahrady pryč , tak mám klid! Psi včera večer štěkali dole pod garáží, až jsem je musela zahnat, ale nenapadlo mě, že je to až takhle.
Za to moje "inteligentní sestra o srně od začátku týdne ví a neudělala naprosto nic k její záchraně, to mě teda pěkně na.......( pardon, slušně to nejde napsat). Chudák srnka.
Já už jsem tu zachraňovala ptáčky, veverky, zajíce, ale srnku ještě ne.
Přeju vám krásný víkend !! Opatrujte se

http://bestpage.cz/smiles/zima012.gifhttp://bestpage.cz/smiles/zima015.gif

"Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit, tak a mi nikdo neříká jak mám žít! "
                                                                                          (neznámý autor)

Není tady

#106 16. 2. 2013 19:47

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky holky, s tou srnkou to bylo dobré.., já byla na chalupě včera a myslím, že nám tam srnka pobíhala po zahradě, jen nevím, kudy se tam dostala, obešla jsem všechno a plot není nikde protržený. Jen stopy ve sněhu. Včera jsme měli sešlost, bývalému ekonomovi se po nás nejspíš na chalupě stýská, tak nás sezval na pokec, no skončili jsme cca v jednu v noci. Za měsíc si to prý zopakujeme dumbom Dneska hlídáme Natálku, rodiče jeli lyžovat, Maruška se sice zítra v noci vrátí, ale otec zůstává celý týden (jeho rodiče měli jet s mladším synem a ten dostal zápal plic, tak aby to nepropadlo). Zítra mi ostatní vnoučata s nejstarší dcerou odjíždějí na Božák, Vojta je dneska taky u nás, zítra ho i s vybavením vezu na sraz. Tady moc sněhu není, v pátek jsem byla až nad Mariánskýma Lázněma-směr Kladská, máme tam úpravnu vody, loni tam nebylo možno dojet autem, i značky je malinko vykukovali nad závěje a letos bylo vidět i zábradlí u cesty. A na Ašsku je sněhu ještě míň, ani na běžky se nedá. Tak zítra jedeme i s Natálkou do Bazénu. Snad jí uhlídáme, když mamča lyžuje vissla Hezký večer...

Není tady

#107 17. 2. 2013 13:31

EDNA
♥♥♥♥♥--

http://bestpage.cz/smiles/s6451.gif
Ahoj, dnes jsem byla zkontrolovat sousedovu zahradu a v nově napadaném sněhu už není ani stopa, takže dobrý. Odstranila jsem podpěry a urovnala plot jak jen to šlo a soused už asi včera zakral tady ve předu odtažený díl plotu.
A je tu opět klid a ticho. Marviko, srnky skáčou pěkně vysoko, tak jestli nemáte moc vysoký plot, mohla to zvládnout. Tahle u nás do té zahrady taky musela vyskočit dost vysoko, ale ven už to nezvládla, nejspíš jí vyplašili naši psi štěkáním, peorože auta tu nejezdí teď v zimě!Oni tady teď srnky a zajíci běhají, asi nemají v lese ž co baštit a vzadu za sousedy je krmelec.
Zítra musím do Prahy a pozítří do Kladna, takže mi začne týdenní obvyklá hoňka. Ne, že bych je nehlídala ráda, ty moje vnoučata, ale každý týden 2 celé dny a pak nákupy a ostatní vyřizování, vždycky se něco najde! už mě to zmáhá. Až půjde malá do školky, tak to bude lepší, pak si budu hrát na babičku občas a spíš o víkendech.
ráno jsem uklízela sníh , těžký mokrý, atk teď už zse odpočívám, po vaření a mytí nádobí. Ještě že  albert je v práci, tak mám na strost jen mamku.
Přeju vám děvčata pohodový , klidný zbytek neděle, mějte se krásně.

Upravil(a) EDNA (17. 2. 2013 13:36)

(neznámý autor)

Není tady

#108 17. 2. 2013 16:20

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobré odpoledne, k nám na chatě taky chodí srnky. Jenže my tam máme jenom živý plot, takže ten hravě zvládnou přeskočit. Taky tam chodí zajíci, veverky a kočka, která sežere všechno, co najde. Občas jim tam do lesa dávám suché rohlíky a vždycky je všechno sežrané.big_smile
U nás je mokrý sníh a šero celý den. limity prachu jsou opět překročené ( jak jinak), což ani nemusím číst. Stačí, když začnu chraptět. Už i doktorka mi řekla, že bych mohla předpovídat stav ovzduší.dumbom
Edno, to mᚠpěkný fofr, Ti řeknu. Občas se mi toho hlídání taky sejde tolik, že s Janou přemýšlíme, že se k nim rovnou můžu nastěhovat. Ale není to zas tak často. Ty to mᚠhorší, když to mᚠpravidelně. Ale zase, když vidím Ivanku, jak radostně poskakuje, když vidí, že ji jdu hlídat a Lukáška, jak se na mně s úsměvem vrhá, tak to stojí za to.fuckyou
Slyším na schodech Ivanku. Tak se mějte hezky. smile

Není tady

#109 19. 2. 2013 15:13

EDNA
♥♥♥♥♥--

Hani o těch limitech prachu vím, sleduju to v počasí na Frekvenci 1, někdy z toho mám mráz po zádech, co dýcháme.  Jste tam pěkní chudáci!
A s tím hlídáním, kdybych neměla ten barák sama na hřbetě, tak nebudu tak uštvaná, ale pevně věřím, že letos to vyjde se stěhováním, pracujeme na tom a o to větší kolotoč mám! ( banka, prohlídky, budoucí opravy-úpravy, hlava kolem :-D).
Pak až bude hotovo, dám vědět! A budu mít ( tummenupp ) klid a pohodu! Žádný starosti s topením a lítáním z jedné domácnosti do druhé případně do třetí ! To pak budud mít čas i na pletení a vyšívání, možná.

Jsem zase v Kladně, a malá spí. Tak mám chvíli čas. Je pravda, že vnouček je nadšený že ho hlídá babička, malá tolik ne, ona je závislák na tatínkovi! a mamince. Mě musí víc poslouchat, oni jí rozmazlují. Je to pěkně vyčůraná potvůrka a ještě za ní vnouček odnáší všechno. Doufám, že až bude větší, tak se to spraví. Já neodpustím nic ani jednomu a jsem i ve vyhubování spravedlivá, ona už to zjistila, tak se ani nesnaží začít srdceryvně plakat, když něco nařídím. Když se vrátí rodiče, jako když mávneš proutkem a je tu zas ta ufňukaná chudinka lol má to prostě zmáknutý.

Tak se děvčátka opatrujte, já už zase uklízena sníh i tady, protože syn má vyvrknutý kotník, tak aby to nedělal večer on. Ale padá stále dokola.

http://nd01.jxs.cz/408/440/3b1a47b19c_19467612_o2.gif

(neznámý autor)

Není tady

#110 19. 2. 2013 16:16

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata, u nás sněží a sněží. Edno, Ivanka zkoušela fňukání na Janu, když se narodil Lukášek, ale taky jí to nepomohlo. Jana ji pošle vyřvat se do předsíně a je klid. Na mně to nezkouší, protože my jsme si spolu hned vyjasnily, že fňuká zbytečně a bylo to. Zkrátka děti zkouší...smile
Příští týden bude oslava Ivančiných narozenin, bude nás tam nejméně 15 (naše rodina a zeova rodina), oslavujeme to tak každý rok. Ivanka je nadšená, pro ni čím víc lidí, tím lépe. Nestydí se, má ráda společnost. storstark
Zároveň taky bude oslava narozenin mých obou kluků a Jirkovy přítelkyně, protože je mají v lednu a v únoru a nᚠMartin se Zuzkou z Prahy sem každý měsíc jezdit nemohou. Takže to tak musíme spojit. Ale stojí to za to!big_smile
Takže teď s Janou plánujeme, kdo co uvaří, upeče, kdo komu s čím pomůže, a tak.smile
Mějte se hezky děvčata.tummenupp

Není tady

#111 19. 2. 2013 17:27

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky, koukám, že je to samá oslava, ale když je velká rodina,, Já taky tvrdím, čím větší, tím lepší a oslavy slučujeme vždy taky do jedné za měsíc. yikes Dneska tady taky sněží, ale hned to taje, ráno jsem viděla i kopeček sněženek u vchodu, mají bílé konečky - jaro se blíží. Tak jsem ostřihala a přesadila muškáty zatím do 4 truhlíků a začínám pěstovat. Natálka je suprová, zatím nemluví, ale dokáže vysvětlit všechno (jen jí nerozumíme). Zítra už jí přijede mamča (volá snad 4x denně) a já zase do práce. Bude mi chybět. No Edno, tak to všechno pořádně vyřid - mᚠse alespoň na co těšit. Pak dej vědět, třeba to vyjde a stavím se lol Pěkný večer ...

Není tady

#112 21. 2. 2013 21:13

EDNA
♥♥♥♥♥--

No tak to oslavy děláme všichni podobně, sdružujeme je dohromady,  taky se sejdeme skoro všichni.
Marviko, taky někdy nerozumím naší Klárce, co říká a to bys viděla jak se rozčiluje a stále to slovo opakuje, ale babička nic. A když mě konečně napadne co by to mohlo být, tak říká noooooooooo to to jo.
Hani, se mnou už Klárka taky nezkouší nic , protože ví, že je to zbytečné. Ale hned jak se vrátí rodiče z práce, je to úplně jiné dítě! Ale já do toho nezasahuju, budou mít co si vychovají!
Tak to Hani hezky oslavte, A má malá radost.
Opatrujte se děvčátka, dobrou noc. Jdu padnout za vlast.

sova sova sova

(neznámý autor)

Není tady

#113 21. 2. 2013 22:10

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Tak u nás krásně celý den mírně sněží-přímo prašan, jestli budou u vás dávat "Babovřesky" mohu doporučit, už dlouho jsem se tak nezasmála. Děj nic moc, ale nikdo mne nechtěl zastřelit a pracovat, ani přemýšlet mne ten film rozhodně nenutil lol Všem krásnou dobrou noc sova

Není tady

#114 22. 2. 2013 18:03

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobrý večer, u nás zasněžený. Dnes jsem hlídala Lukáška, protože Jana s Ivankou jezdí 1x týdně do školky, kde oni zpívají a tančí. Ivance se to moc líbí. Lukášek opět usnul, jak bývá jeho zvykem a já skoro taky.wink
O tom filmu, marviko jsem slyšela, ale prý je ještě lepší film Atlas mraků. Ale nevím, jestli se to už nehrálo a nevzpoměla jsem si pozdě. Neviděly jste to, náhodou?
Před chvilkou jsem dožehlila a teď jdu pověsit další prádlo.
Mějte se hezky.smile

Není tady

#115 22. 2. 2013 20:41

EDNA
♥♥♥♥♥--

Zdravím ve spolek!

Tak ani jeden z filmů jsem ještě neviděla, ale na oba jsem slyšela chválu. Doufám, že mi vyjde na to někdy čas !
Přeju vám hezkou sobotu a neděli!!!
Odpočívejte a užívejte volna. Pokud nebudeme uklízet a uklízet sníh.sad
Dobrou noc! sova

(neznámý autor)

Není tady

#116 23. 2. 2013 9:05

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky, tak se naši meteorologové zase trochu sekli. Bude sněžit po celé repuplice, kromě Karlovarského kraje. Tak nevím kam patřím, od včerejška napadalo skoro 20 cm nového sněhu-krásný prašan, lehce se zametá lol Mám tu malou, včera jsem jí vyfasovala, holka přijela z hor a včera odpoledne měla 39,8. Tak jsem jí poslala s paralenem do postele. Dneska má přijet i její přítel, tak jsem zvědavá, jestli se přijde na malou podívat. Teď spí na balkoně, ale je to potvora, nic nejí. Včera tak 50 kaše z flašky, potom v noci čaj a teď ráno asi tak 4 cm kousky chleba. Nežšla spát (vstávala v půl 6, tak dostala 1/2 banánu a trochu čaje. Sunar už nechtěla. Z čeho žije to nevím, teď jí vařím zvl᚝ trochu kuřecí polévky s těstovinou a mrkev s kuřecím masem a bramborem (my budeme mít smažený sýr). Tak jsem zvědavá, už chodí, pouští se a uděla i pár kroků sama. Odpoledne přijedou ostatní vnoučata z hor, tak jim musím ještě upéct buchtu a přijít jim naproti (s autem) a to netahají všechno v náručí! Tak mám co dělat, všechny zdravím...

Není tady

#117 23. 2. 2013 13:37

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata, u nás taky vkuse sněží. Marviko, moje vnoučata taky občas nechtějí jíst. Ivanka má takové období, kdy obědvá všude, jen doma ne. Tak když Jana chce, aby obědvala, přivede ji na oběd ke mně, někdy jí i ten uvařený oběd přinese sebou. Doma nejí, tady  se cpe, jako o život. U druhé babičky taky nemají s jídlem problémy.smile
Lukášek, ten zase buď chce pít pořád mléko a ostatní jídlo má jako doplněk nebo zase vůbec nechce pít mléko. Ale pravidelně se v noci budí, i když už má rok a čtvrt a chce pít. A ráno vstává v pět hodin a má hlad. Jana se vyspí jen v sobotu a v neděli, když má manžela doma.dumbom Ale na Lukáškovi je to jídlo vidět, je to vazba. Na Ivance se zase nepozná, když nechce jíst. No, mají s tím jídlem veselo.smile
Tak jsem odhrábla vchod, až Z. přijede, aby nebyl po kolena ve sněhu, ale stejně si myslím, že to je zbytečné. Za chvilku to zase zasněží.
Tak se mějte hezky.stolt

Není tady

#118 23. 2. 2013 16:32

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvčátka, my  tu uklízíme průběžně už od včera, řekla bych , že tu napadlo už tak 50 cm sněhu a kolem domu už máme mantinely tak Do metru! Ještě že je tu  albert a švagr, jinak bych to tu zas dělala sama!!
Skoro se bojím napsat, že před 1/4 hod. přestalo sněžit!
Ale stromy jsou ohnuté až hrůza. Ještě že o víkendu nikam nemusím jet !
Děti jsou potvůrky, naše Klárka se taky v noci budí a chce mlíčko, teď už si zvykla i na kakao, ale snacha říká, že už se asi nikdy nevyspí! A ta malá mrcha když jsem tam já, tak většinou spí celou noc!

Tak se opatruje, snad jsme pro dnešek skončili s uklízením sněhu, bolí mě  už celý člověk.
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12298.gif

(neznámý autor)

Není tady

#119 25. 2. 2013 16:28

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsme se pokoukali na sníh přes soboru a neděli a teď tady prší. Ráno to slušně klouzalo, teď už jen čvachtá. Já neděli prokašlala, dneska v práci jsem se raději zavřela, abych nikoho nenakazila, jako obvykle je mi zle na uzávěrku. Jestli ona to není alergie lol Ta má prý všelijaké příznaky.  Ale spíš myslím, že to je ten páteční studený bazén. Dneska jsem chtěla přesadit zbytek muškátů, ale prdím na to a zalézám do pelíšku. Všem jeden usmrkaný pozdrav...

Není tady

#120 1. 3. 2013 19:16

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Tak kde jste kdo, Edna má starosti s baráčkem ale Hani, snad jsi nám posledním sněhem nezapadla nadobro? Nebo snad mᚠjiné starosti lol příjemnější?  Tady sníh už skoro není, před barákem se znovu objevili sněženky, lezou fofrem ven narcisky a tulipány, dokonce mne to přimnělo sundat vločky z okem a trochu je umýt. Takže jaro se hlásí.....

Není tady

#121 2. 3. 2013 9:10

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahojte, tady jsem smile  Marviko, u vás už rostou sněženky a narcisky? To jste asi na nějaké jiné planetě nebo je u nás ten smog tlačí zpět do země.
Musím vám říct, že jsem nikdy nevěřila, jaký mohou mít dva dospělí lidé problém. Z. měl ženu, která se o nic nestarala, finance, výchova dětí, a tak, od narození dětí byla a ještě stále je doma, takže on měl 2 zaměstnání a živil celou rodinu.
Můj bývalý manžel byl podobný, pracoval sice, ale na domácnost nedával téměř nic, poslední roky už nic, o výchovu dětí se taky nestaral, takže u nás to bylo podobné. Výsledkem toho je, že Z. i já, nejsme zvyklí se s tím druhým o něčem radit nebo domlouvat, protože nebylo s kým a jsme zvyklí se rozhodovat sami. Protože tak jsme to museli dělat, jinak to nešlo. A teď se to patrně budeme muset naučit. No, je to občas hodně zajímavé, ale jak Z. prohlásil, - "tak to bude těžké, ale dá se to zvládnout." Taky doufám.dumbom
U nás se oslava přesunula na příští týden, protože tentokrát onemocněl můj syn a opět Ivanka. Doktoři u nás už říkají, že je to sice viróza, ale ve spojení s tím smogem. Asi bude opravdu nejlepší se odstěhovat, my už o tom přemýšlíme asi rok, ale děti chtějí nejdříve doplatit hypotéky, tak tady budeme muset tak 4 roky ještě vydržet. Ale je to fakt hnusné, kdo nezažil, neuvěří.sad
Mějte se hezky a odpočívejte.

Není tady

#122 2. 3. 2013 10:56

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Hani, ta smogová situace musí být něco příšerného, my jsme to zažívali hned po 89, to se otevřeli hranice a všechny auta jezdili kolem nás. V zimě pod naším barákem je přehrada a nad ní se váleli smogové mraky. Pohled to byl příšerný a už bych to nechtěla zažít. Byl vybudován obchvat, zjemnili se kontroly na hranicích, takže se fronty netvoří a my máme opět pohodu. Dneska svítí sluníčko, sněženky už přímo rozkvetly (byla jsem vynést koš-tak jsem se kochala)a ty narcisky už jsou 10 cm nad zemí, dokonce jsem už viděla na trávníku i kvítek sedmikrásky. Fialky už taky vypadají na květ - máme je pod keřem. K tomu to sluníčko - jaro je tady. S tím Zdeňkem to bude  trochu problém v komunikaci, moje dcera je celý život  se synkem sama, teď má přítele a taky ta komunikace vázne. Nštěští jezdí jako řidič TIR a tak je doma jen občas. Taky není zvyklá se radit a dělá rozhodnutí sama. Tak Ti popřeju zlepšení smogu a buduj komunikaci !!! M

Není tady

#123 2. 3. 2013 15:02

EDNA
♥♥♥♥♥--

Zdravím děvčátka,
opravdu už mi z baráků jde hlava kolem, ve středu se jedeme podívat zase na jeden, vnouček má prázdniny, tak budu mít obě děti s sebou, ale jsou hodní, tak to asi zvládneme s dcerou bez problémů.
Teda marviko, kde že to bydlíš? ( já vím, neboj) tady nekvete ještě nic protože je vše pod sněhem!! Jen tam kde bylo odklizeno už sníh není, jinak bílo! I když dnes je krásně slunečno po dlouhé době!! Četla jsem, že letos bylo vidět sluníčko celkem jen  20 hodin!!! To je  děsný , co? 
Tak jdu ven a kouknu se pod sníh jestli už mám sněženky vidět!! 
Hani, jsem na tom jak ty, taky jsem se musela ve všem rozhodovat sama a tak nevím, jestli bych si zvykla hledat kompromis. I když někdy si říkám, že už by tu zodpovědnost, za ta rozhodnutí taky mohl nést někdo jiný!! Dost mě to tíží. Rozhodnutí o prodeji bytu a následné koupi domu je taky ode mě a mám pochybnosti, jestli mám právo od dcery tohle chtít! Ona ale souhlasí a přeje si to jako já, tak snad nebudeme litovat. V dnešní době je to finanční zátěž dost velká.
Mějte krásný víkend, jdu ven kouknout pod sníh!
http://jankoweb.moxo.cz/gallery/verejna/obdobi/jaro/p3123671.jpg

(neznámý autor)

Není tady

#124 3. 3. 2013 9:35

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobré ráno, mᚠpravdu Edno, na jedné straně je to úleva, když člověk nemusí všechno řešit, ale já tak automaticky skoro pořád všechno řeším. Ale už jsem udělala pokrok. Už se mi občas podaří počkat až to vyřeší Z. a taky pomalu zjišuji, že mi to začíná vyhovovat. (Jemu taky) big_smile
A neboj, zvykla by sis. Musím spravedlivě uznat, že ty kompromisy nejsou zase tak strašné, jenom na to nejsem zvyklá. (Ale snažím se, i když to tak občas nevypadá.)wink
Marviko, prošla jsem celou zahradu , a kromě rozpadajících se sněhuláků, tam není nic. A kytky už vůbec ne. Tak si to asi příroda rozdělila. Na jedné straně budou kytky, na druhé smog, aby to nebylo tak jednotvárné. storstark
Mějte se hezky.

Není tady

#125 3. 3. 2013 12:17

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Tak dneska sluníčko nesvítí, ráno jsem zvl᚝ pro vás šla tři patra dolu a vyfotila inkriminované kytičky a teď jsem je snad 1/2 hodiny za pomoci svého vnuka snažím vložit a pořád se to nedaří. Tak prd. No mám je s datumem v počítači. Odpoledne vyrážíme na oslavu Tomášů (máme v rodině 3 ajeden z nich má i narozeniny), včera u nás byla Maruška s malou a ténajednouvylítla teplota, musela jsem k sousedům pro čípky, já doma už nic pro děti nemám a pak odpoledne si pro ně přijel otec s autem. V noci prý měla přes 39, zatím nechce jíst, ale prý pije hodně, tak snad to nic hrozného nebude. Asi nějaká viroza. Tak Hani, snaž se zlepšovat komunikaci a Edno, ty pořádně prohlížej chalupy. Mně se už dokonce zdálo, že jsem na té "mé" sekala trávu  dumbom Všechny zdravím...

Upravil(a) marvika (3. 3. 2013 12:55)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí