6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata,
tak mám zase problém s noáskem, nebo s bankou....
Z pátku na sobotu nelo "jít" do banky, byla údrba systému a od té doby se na účet nedostanu haha
Taky jsem si povolila "update" AVG take teď nevím, jestli je to tím, nebo to zmrvili v bance, ale syn má stejnou a dostane se tam... Jetě e k nim zítra jedu hlídat, tak se mi na to koukne, ne zavolám banku a seřvu je! Těch peněz co člověk bance dá a pořád jsou nějaký problémy přes ten internet.
Jinak ráno jsem ulkízela asi tak 6 cm sněhu ,
ale mokrýho těkýho, tak jsem trochu utahaná, jetě jsem vařila oběd a pekla buchtu, po obědě uklízela koteček morčeti ( máme ho přes zimu v garái v takové malé králíkárně). A ve 14,3O zasedla ke kávě a zjistila, e ta banka mi stále nejde, tak jsem natvaná. Přitom vechno ostatní funguje i mojí mamce se na účet dostanu. Tak vám nevím jestli to není rukama.......
Zítra ráno jedu v 6 hod, jestli jetě napadne nějaký sníh, budu muset před tím uklidit, tak vstávám ve 4. S autem u jsem raději před vrátkama, u tak mi to dnes odpoledne klouzalo od vrat nahoru, jk to bylo mokré. Teď tu máme 1 st, take bude pěkná břečka. A já bych patně spala, starostí, e uváznu hned tady.
To mám blbý starosti , co? Ale já vím, e mi rozumíte a jsem ráda, e sem můu napsat cokoliv.
Mějte klidný večer a odpočívejte!
Není tady
Ahoj děvčata, tak Ti Edno nezávidím, to jedění autem v zimě. Já jsem odhrabávala včera, poprvé v letoní zimě, ná dojezd do garáe, který je docela dlouhý. Natěstí ten sníh jetě nebyl a tak těký,
S bankou jsem jednou taky řeila problém, ale byl to jejich problém, take jsem jim napsala, e za ty prachy, které jim platíme ve vech moných poplatcích by měli fungovat kdykoliv a perfektně. Tak mi odepsali tak, e polovina e-mailu obsahovala omluvy a druhá polovina ujitění, e dělají vechno pro to, aby byli lidé spokojeni.
Zdeňkovi jsem vysvětlila, e opravdu nebudu za kadého počasí chodit na procházky, tak nevím, jestli to rozdýchá...
Děvčata, nemáte náhodou pekárnu na chleba? Nevíte, co mám udělat, aby ten chleba neměl tak tvrdou kůrku?
Mějte se hezky.
Není tady
EDNA napsal(a):
Ahoj děvčata,
tak mám zase problém s noáskem, nebo s bankou....
Z pátku na sobotu nelo "jít" do banky, byla údrba systému a od té doby se na účet nedostanu haha
Taky jsem si povolila "update" AVG take teď nevím, jestli je to tím, nebo to zmrvili v bance, ale syn má stejnou a dostane se tam... Jetě e k nim zítra jedu hlídat, tak se mi na to koukne, ne zavolám banku a seřvu je! Těch peněz co člověk bance dá a pořád jsou nějaký problémy přes ten internet.
Jinak ráno jsem ulkízela asi tak 6 cm sněhu http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1563.gif,
ale mokrýho těkýho, tak jsem trochu utahaná, jetě jsem vařila oběd a pekla buchtu, po obědě uklízela koteček morčeti ( máme ho přes zimu v garái v takové malé králíkárně). A ve 14,3O zasedla ke kávě a zjistila, e ta banka mi stále nejde, tak jsem natvaná. Přitom vechno ostatní funguje i mojí mamce se na účet dostanu. Tak vám nevím jestli to není rukama.......
Zítra ráno jedu v 6 hod, jestli jetě napadne nějaký sníh, budu muset před tím uklidit, tak vstávám ve 4. S autem u jsem raději před vrátkama, u tak mi to dnes odpoledne klouzalo od vrat nahoru, jk to bylo mokré. Teď tu máme 1 st, take bude pěkná břečka. A já bych patně spala, starostí, e uváznu hned tady.
To mám blbý starosti , co? Ale já vím, e mi rozumíte a jsem ráda, e sem můu napsat cokoliv.
Mějte klidný večer a odpočívejte!
Edno,vypadá to,e problém bude spí u tebe ne v bance.
Píe o ílených poplatích bance,ale proč,kdy jsi schopna si obsluhovat účet po internetu,čili má internetové bankovnictví,tak proč jetě nemá účet v jiné bance,kde bude mít ve zadara.Je takových dnes několik a jsou velmi spolehlivé,ve funguje jak po drátku a platební karta pro mě i manela zdarma - např. u Mbank,kde máme běný účet ji několik let.
Není tady
Zdravím,
Hani, s pekárnou zkuenosti nemám, kdysi jsem pekla chleba normálně v troubě s hrnkem vody a bylo to v pohodě, ale poptám se a kdy něco zjistím napíu .
Marviko, co tvoje zlobivé rameno? Asi nic moc, jinak bys nám napsala. Dej se dohromady holčičko a a tě moc netrápí na té rehabilitaci a a tě doktoři nestraí! a raděj ti pomůou.
Tady na Klaně lilo celý den, taky foukal silný vítr.
A jak u vás ?
Přeju hezký zbytek večera
Není tady
Ahoj děvčata, Edno, taky jsem pekla chleba v troubě. A neměla jsem s tím ádný problém. Potom jsem začala v pekárně, a ta kůrka je tvrdá a moc. A nedaří se mi s tím něco udělat.
U nás dneska fouká a taje. Těký sníh a břečka. To bylo lepí, kdy mrzlo.
U nás je zajímavý způsob čitění cest. Projede sypač , posype to a nechá to tak. Take přibývá břečka, míchaná se struskou. Je to zajímavé (jako kadou zimu), a to roztaje, budeme mít kolem cest docela dost posypu. Někteří sousedé si to vozí domů.
Marviko, ije, neutopila ses jetě?
Mějte se hezky a radi ani nechoďte ven, pokud je u vás tak hnusně a smogově jako u nás.
Není tady
Ahoj Hani, taky mám o marviku starost, nějak se neozývá. Tak snad je v pořádku a nepadla nám někde na té břečce!
Já jsem jetě dneska na Kladně a tady u po sněhu není ani památky! Jen tam kde byly velké hromady z úklidu, zůstalo něco malinko.
U nás doma zatím nevím, ale v tom lese se to drí jak klítě , tam asi bude jetě dost vidět.
Vzduch tady byl docela sluný, protoe tady foukal celý den příerný vítr. Tak snad dofoukne a k vám a vyfouká vám ten smog , jako tady. Dokonce odpoledne svítilo sluníčko, kdy jsem s malou jela pro vnuka do koly, tak jsem vytahla sluneční brýle! Ale bylo to pěkný ho zas jednou vidět :-)
Opatrujte se , dobrou noc.
Není tady
Nebojte se, neutopila jsem se, i kdy..., ze začátku jsem chodila po dně, na konci těch 2 hodin u jsem plavala, sice do kruhu, ale udrela jsem se nad vodou. Dneska mne pochválila rehabilitačka, u si sundám svetr normálně přes hlavu, netahám ho za krkem za výstřih. Jo a poklepu si rukou na druhé rameno!! Jinak tady leje a leje, na stole čekají daně, evidenční listy jsem u poslala, ale začínají opět výplaty a teprve zítra dostanu do počítače novou verzi programu s opravami od ledna. Take zase kontrolovat a kontrolovat, já těm ajákům moc nevěřím, tak raději počítám na kalkulačce. Jo a dneska jsem si zala k doktoru jen pro recept (beru práky na tlak a ty daně-no raději neriskovat), tak mi sestra změřila tlak, pak řekla máte 10 let od injekce proti tetanu, vypadáte zdravě, tak to píchnem hned a kdy jsem si postěovala doktorovi, tak mi hned udělal dvouletou prohlídku a odcházela jsem odtamtud po hodině. Prý kdy u si stěuju, tak a mám na co. Tak jsem si počkala na autobus a jela busem domu. Přehradu máme opět plnou, ráno si stěoval mistr z úpravny vody,e musel otevřít i náhradní zdre na vodu, nestíhají čistit odpadní vody. Nemám ani čas se tam zajít podívat, můe to vypadat zajímavě. No třeba to vydrí, a budu obcházet pro podpisy. Pekárnu máme, v létě na chalupě peču, ale kůrka je v pořádku, drím se vdycky návodu a jde to. Tak se mějte, Edno, a Tě to nespláchne z toho kopce dolů a Hani, v deti procházky taky nemusím
Není tady
Cauky,
vubec nevim, co mam delat...pritel me nechal... jsem tehotna.... napsal mi, ze byl se mnou jenom kvuli sexu.. a ted' uz me nechce.....
Není tady
Ahoj vem,
marviko, to jsem ráda, e plave NAD vodou! Hlavně aby to bylo lepí a lepí ! Tu práci ti nezávidím! Musí to být někdy . Kdy u mluvíme o té práci, volali mi z krámu dole ze vsi, jestli bych jim nechtěla chodit vypomáhat.
Tak jsem to přehrála na mladího syna vysokokoláka a ve dnech kdy bude ve kole bych asi la já. Kadá koruna dobrá.
Uvidíme jak se syn domluví.
Hani u by pomalu mohlo přijít počasí na ty vycházky, včera tu dopoledne krásně svítilo sluníčko a bylo modro, jak jsem psala, tak ti to lákalo jít, ale pak se zatahlo, začal fučet hrozný vítr a foukal a do noci. Nemám tyhle foukanice ráda, to je slyet i nápory na střechu....fuj, a stromy se tu v lese ohýbají a hrůza.
Karkulko6, těko se radí někomu koho vůbec nezná a u sem moná vůbec ani nepřijde. Kdy nevím ani kolik ti je let a jestli u má po kole, jsi zaměstnaná a vůbec....
S tímhle by ti měl spí poradit někdo z rodiny , kdo tě zná ! Moná najde řeení i sama, kdy si vechno promyslí.
My jsme tu starí enské- u i babičky. Take máme na ivot u poměrně jiný náhled!
Přeji vem pohodový den posílám malikaté jaro.......
Upravil(a) EDNA (1. 2. 2013 14:51)
Není tady
Zakoupili jsme kočárek firkon verano long v Tuchlovicích batolatko jsme moc spokojený kočárek je prostorný a má velký sportak dostali jsme i dárky zdarma taku,plátěnku,sítku a koík mají tam straně velký výběr a moc ochotné prodavačky
Není tady
Pajo, to s tím kočárkem je moc hezký, ale asi bys uspěla na dětech, zrovna tak rozchod s přítelem se řeí na jinémm vlákně, ne e bychom vás tady nechtěly, ale přeci jen jsme jiná věková kategorie a kočárky nás tak úplně u neberou. Edno, s tím krámkem je to dobrý nápad, přijde na chvíli mezi jiné lidi a odreaguje se. Kdy nemusí, ale jen můe, tak je to o něčem jiném. Dneska jsem chtěla zase jít plavat, ale jsou prázdniny, tak mi hned v pokladně řekla, e je tam plno dětí, tak jsem to vzdala. Půjdu jindy, nebo zítra večer, mají do 21 hodin. U nás leje jako z konve, modré nebe jsme neviděli u dost dlouho a o sluníčku ani nemluvě Teď mí rozhodil , pořád e bude nakupovat, stačí říct co a já se s tím nemusím tahat. Tak koupil jen půlku, e to dalí neměli. Tak má za úkol vymyslet sobotní a nedělní oběd, protoe z plánovaných věcí mi nepřinesl něco na sobotu a něco na neděli. Jinak budou jahodové ovocné knedlíky (tvaroh mám v mrazáku a na neděli čevabčiči. Jo a nejmladí holka (ta s miminkem) má pásovej opar. Tak se mějte...
Není tady
No tak koukám , jak nám sem vdycky někdo "zabloudí" napíe a u se tu neukáe, má pravdu marviko, e sem klidně můe kdo chce, ale jak jsem u psala Karkulce6, jsme jiná věková kategorie.
Sice jsem zrovna dneska byla v Berouně nakupovat a koupila tam pro miminko své známé 2 body s krátkým rukávkem. Je to paní, od které jsem si koupila auto( dcery kamarádka) A k nim půjdu na návtěvu, tak musím chlapečkovi taky něco donést.
Jinak u nás včera taky dost prelo, dnes bylo zamračeno, ale bez detě. V OBI jsem si dneska koupila krokusy 2 květináče, zasadila jsem je u ven, ale zakryla je chvojím, tak doufám, e přeijí. No vůbec jsem dneska utrácela co lo. Asi mě namlsala ta práce :-D.
Marviko, u vás je to taky stále něco, pásovej opar.... Nevím jak hodně to má , ale slyela jsem , e je to dost bolestivý, chudinka! Můe se vůbec starat o mimi? To jí teda nepřeju. Kamarádka ho měla 1/2 roku, ne se toho zbavila, ale u je to nějakej rok dozpátku, třeba je to dnes lepí, co do léků.
Tak se opatruj plavkyně, a ti to plave pořád líp! koda, e jsme daleko, hned bych s tebou la plavat, moje páteř by to potřebovala jako sůl.
Tak hezky odpočívejte děvčátka a hezkou neděli!
Není tady
Zdravím vás, děvčata, u nás včera prelo, dnes sněí a sněí. Byli jsme zkontrolovat chatu, je tam dost nového sněhu a pořád sněí. Úplná idylka. Kupodivu tam ádný soused není, i kdy jsou jarní prázdniny. Větinou tam bývá dost lidí.
S tím pásovým oparem, to je teda radost. Kdysi to měl můj otec, dostával na to antibiotika a jetě nějaké zábaly. Jak se to léčí dnes? Dolo aspoň k nějakému pokroku?
Teď jdu péct bábovku, jdeme se večer se synem "opíjet" k dceři a zeovi. U jsme tam dávno nebyli posedět (naposledy, mám dojem, minulý týden).
Tak se mějte hezky a nechoďte ven, a nezapadnete do sněhu.
Není tady
Ahoj, tak nám Hani napi jak dopadlo "opíjení" . Já to plánovala u syna na Kladně v úterý, večeři jsem dovezla hotovou z domova, taky lahev medoviny a nakonec li mladí večer na večeři , take jsme si dali jen panáčka , kdy se v noci vrátili.
Tak někdy přítě.
U nás bylo mrazivo, ale neprelo ani nesněilo, naopak dnes od rána modrá obloha a sluníčko a do oběda( celé dopoledne jsem vařila a pekla.....) a kdy jsem se chtěla jít projít, tak se zatahlo, fouká vítr a je fuj. Tak se "procházím" u počítače v křesle
Taky jsem zvědavá co se teď dává na pásový opar, tak počkáme, a to marviko vyjde, dej vědět. Hlavně, aby to zabíralo, vím, e to chce teplo a KLID! . To je ideální s malým dítětem, e jo.
Klidný zbytek neděle děvčátka
Upravil(a) EDNA (3. 2. 2013 14:39)
Není tady
Tak děvčata, u nás se oba dva dny čerti enili. Vítr, sníh, dé, ledovka, vánice-no, vybrat jsme si mohli, jen to sluníčko a modrá obloha nikde. V sobotu ráno jsem si sjela pro děvčata-mamču s miminkem, byl u nás i Vojta, ten jel odpoledne domů, la jsem ho vyprovodit a ne jsem se vrátila od autobusu, tak vechno spalo. Natálka v kočárku na balkoně, děda pod peřinou hlídal dveře od balkonu, e to bylo slyet a na chodbu, holka si lehla a usnula asi hned v pokojíku (televizi jsem vypnula já), tak sem s kníkou zalezla do obýváku a měla jsem 3 hodiny pro sebe. Nejdřív se ovem vzbudila Natálka a teprve pak ostatní. Na pásový opar se antibiotika nedávají, jen mastička (270 Kč a není skoro vidět tuba) a případně paralen při teplotě. Dodrovat hygienu, nepůjčovat si ručník, inku, po namazání umýt antibakteriálním mýdlem, no a upozornil jí doktor, e malá klidně můe chytit pláňata, je to prý stejný virus a ona je teď silně nakalivá. Tak budemečekat. Dneska se staral otec, zítra jde vozit děda. Já byla opět v bazénu, byli tam vichni (kromě Maruky s Natálkou), e Vojta skáče z věe (je mu 13), to je jasný, ale ten malejprďola, kterýmu je 6 let dělá salta z můstku do vody,no, to mne dostalo.Ale ujsem přeplavala bazén 15x na dýlku a neutopila jsem se. Sice na závod to nebylo, Vojta potom kontatoval, e ze začátku jsem plavala spí ouko, ne prsa, ale na konci u to prý bylo poznat. Tak Hani příjemnej večer, a Tě hlava nebolí a Edno,koda e nejsi blí, já v týdnu taky musím chodit sama a moc mne to nebaví, dneska to bylo fajn, měla jsem pořád co sledovat. Přeju příjemný večr...
Není tady
Zdravím vás, děvčata, Edno "opíjení" dopadlo dobře. My s Janou pijeme taková vína jako Vermut, Cinzano, apod. a kluci normální víno. Taky se někdy dáme nalákat na Tramín nebo Modrý portugal (to jsou taky nae oblíbená vína, ale není nad ty slaďáky s citronem a s ledem...).
Z. u pochopil, e z procházek dostanu tak nanejvý rýmu, take u i dokáe přijít k nám na kafe s tím, e riskne, e tady potká někoho z rodiny. To ho asi hodně strailo:dumbom:
No, koukám marviko, e v rodině jste samí "vodní ivlové". Já jsem nepřeplavala 15 bazénů, ani kdyby se sečetly vechny postupně. Zato jsem se jednou topila na přehradě v Plumlově. A tehdá bych se snad asi utopila, protoe u jsem nemohla vůbec dýchat, natěstí ke mně stihl doplavat můj bývalý manel a vytáhl mě. Brr, nikomu to nepřeju. Potom jsem z toho roky měla problém v tom, e kdy jsem někde plavala a věděla jsem, e nedosáhnu na dno, nemohla jsem dýchat. Asi nějaký psychický blok. Přitom a do té doby jsem normálně plavala kdekoliv, skákala ipky, ani mě nenapadlo, e by se mi mohlo něco stát. No, Z. se chystá, e v létě budeme chodit plavat na přehradu, tak doufám, e se neutopím. Nebo, e má dost síly na to, aby mě vytáhl.
Mějte se hezky děvčata a odpočívejte, a vás neskolí nějaký bacil.
Není tady
Zdravím opět z Kladna, no vidí marviko, jak je ta léčba pásového oparu jiná, před lety hned dávali antibiotika na vechno a dneska u pomalu nezabírají ani na obyč.angínu. Hlavně aby ta "mastná" mastička zabrala !
asi na moc dlouho nevydrí kdy je malinká.
No a kdy malá chytí ty plané netovice, tak zase bude v předstihu, moje děti si je vechny donesly ze kolky! Ale ti dva mladí oba najednou, neměli je nijak moc a odjela jem s nima tenkrát na barák, tak byli rádi, e nemusí do kolky.
Ty jsi marviko dobrá, 15 bazénů teda neuplavu jedině moná tady u syna, mají kulatý asi 4 m průměr .
Hani , vy jste holky moje krevní skupina s tím pitím, já kdy u tak taky sladí víno, jetě bych doplnila značky o Sklepmistra ! No a medovinu. Máme jednu oblíbenou značku medoviny, ta je moc dobrá, Dolská, mandlová.
No docela chápu tvého Z. protoe člověk čím je starí, tím asi je váhavějí v nových začátcích. Já se Hani topila , kdy jsem byla malá, vytáhla mě máma, ale dodnes si pamatuju , jak se ta voda zamnou zavírala! A to mi bylo jen 5 let. Asi to byl ok, ale ten blbej pocit z vody nad hlavou mám do dnes, jen nevím jestli je to následek z dětství.
Přeji vám vem hezký den ( tady mraky a dé
Není tady
No děvčata, co to slyím-topení v dětství a zanevření na vodu? Já se topila v kachňáku u babi s dědou, to mi bylo tak 5 let, vytáhl mne děda neplavec (seděla jsem v nafukovacím kruhu, ten se se mnou převrátil a moje "pr..." tam byla tak zapasovaná, e nela ven), podruhé na řece, jsem plavala skoro km pod kánoí, převrátili jsme se v peřeji a já zůstala pod lodí (natěstí tam byl vzduch a drela jsem se vzpěry), pak jsme se cvakli u Budějovic na Vltavě, to jsme jeli na pramicích a já se dostala na břeh na pytli s chlebem, co jsme vezli pro celou partu. Ten u tedy nebyl moc k jídlu, ale já přeila. No a poslední-to bylo o velikonocích, trochu jsme ometali sníh z lodí, jeli jsme na "jistotu" jen kousek, tak jsme tam skončili. Mohu říct, e voda měla tak -10 stupňů, kdy mne vytáhli, tak mi vůbec nevadilo, e jsou kolem cizí lidi, vechno lo dolů, rum do mě (normálně ho nepiju) a kdo co měl navíc, tak půjčoval. Domů jsem jela taxíkem, vymoděná tak, e taxikář pochyboval o mé solventnosti. A vodu miluju pořád. No, u jedné přehrady bydlím a na druhou jezdím na chalupu k mamince. Moje děti uměli plavat u ve 3 letech, měla jsem strach z té přehrady u domu (máme k ní přímou čarou tak 200 m). A s tím pitím, to máme asi podobný, já ráda bílé víno, nebo medovinu, taky jsem si přivezla z Karltejna Valaský penicilín (to je slivovice s medem-mňam-u není). A Hani, koukám, e se ve zdárně vyvíjí, u "chodí" do rodiny, tak jetě tu bábovku a pak pořádnou procházku na vytrávení U nás napůl prí, napůl sněí, vody dost a jetě k tomu to kloue. Auto jsem dala do servisu, vyjíděla jsem z parkovitě a nějak mne zradili brzdy, tak na kontrolu. Zítra bude hotové, tak zase do bazénu, tentokrát do Lázní, tam je voda teplejí a jsou tam vodní masáe Krásnou dobrou noc
Není tady
Ahoj, dneska jem krátce, jedeme s Klárkou nakoupit a vyzvedneme dceru na autobusáku, přijede se sem podívat na bráchu s rodinou
Já jsem marviko na vodu nezanevřela , naopak, jen kdy i se potápím, jen takový pocit ve mě zůstal, třeba kdy nade mnou bylo lehátko a nemohla jsem nad hladinu- pocit paniky. Jinak jsme kachny vichni. To tvoje auo zlobí, no, brzdy jsou důleitý, hlavně, e se nic nestalo!
Hani u peče tu bábovku? Ono nám za chvíli začne rachota na zahradě a okolo domu a bude po legraci, tak si to uívej, dokud je klid .
Tak hezký den , mějte se .Je tu zatím krásně slunečno.
Není tady
Ahoj děvčata, jo u mně je to z extrému do extrému. Nejdřív samé procházky a teď by u nás nejraději pobýval non stop. Jetě, e se můu občas vymluvit, e jdu hlídat vnoučata, a e on jetě chodí do práce.
Já jsem na vodu taky nezanevřela. Jenom jsem opatrnějí a ipky u neskáču. Moje děti jsou vichni vodníci.
Tu medovinu mám taky ráda, ale není nad ty "slaďáky". Zrovna včera jsme s Janou zase popíjely - ze nemohl, protoe uívá antibiotika (a hodně těce se musel přemáhat a syn nebyl doma).
Mějte se hezky, děvčata.
Není tady
Ahoj , u jsem zase u sebe v lese :-) .
Ani mě tak neunaví to hlídání, jako to ponocování na Kladně. V úterý večer tam přijela moje kamarádka tady odtud s manelem, potřeboval opravit noasa, tak mu to syn dělal a do 23 h. Při tom jsme popíjeli medovinu a povídali a byla legrace. Odjeli asi ve 23, 15 a my jetě "chvíli" povídali, pak li mladí spát, já si sedla k počitači a najednou byla 1, tak jsem si taky zalezla do postele a jetě četla, to u jsem asi předrela spaní, ale v 1, 30 jsem zhasla a asi hned usnula. V půl 4 se vzbudila malá, tak jsem jí dala "mlíčko" a byla jsem jak mátoha, take jsem jetě usnula . V půl 7 vstávají mladí do práce , moc se mi nechtělo.... No a ve středu přijela dcera, take jsme opět kecali ale jen do 10, pak jsem ji vezla domů do Prahy a pak teprve já sem, a spát jsem la opět v 1 a spala jak dudek do 7 hod, ale stejně jetě nejsem nějak dospalá.
Dneska jsem uklidila barák a trochu pracovala venku.
Tak si děvčátka uívejte večera a dobrou noc
Není tady
Ahoj děvčata, nezapadali jste mi tam někde sněhem? Dneska u jsem 5x zametala sníh , od 1 hod. u tu nepadá.
Take pokud padá i u tebe Hani, tak to na procházky moc nevidím . Spí na ten čaj, kávu, grog v teple.
Marviko, byli jste zase v bazénu s dětma? A co na chalupě byla ses mrknout? Kouká jí jetě střecha ze sněhu?
Přeju vám hezkou sobotu a neděli !!!
Upravil(a) EDNA (9. 2. 2013 15:41)
Není tady
No EDNO, u nás je to jak na houpačce, jeden den napadne sníh, pak prí, je z toho ledový sajrajt, e nevím, zda si vzít gumovky (ty klouou) nabo kozačky (ty se promočí),na chalupě jsem od vánoc nebyla, počítám, e autem bych nedojela a pěky v bahně se brodit, to nemá cenu. Určitě není zapadaná, v současné době máme -3 stupně a venku tak 10 cm sněhu, začíná vykukovat sluníčko, tak to bude zase tát. Do bazénu chodím, na rehabilitaci taky (zkouí novou metodu a bolí to jak čert), ale ádné velké pokroky nevidím. Za chvíli jedu do bazénu, jsem domluvená se vagrovou, pak jde k nám na oběd vaří (řízky s brmborem, polévka je hotová), tak se bude snait vytáhnout a snad nic nepokazí. Holce ten opar trochu mizí, u to vypadá, e zasychá, včera jsme tam byli, přila i její teta (je sestrou na koním), tak ve zkontrolovala a nařídila klidový reim, otec má chodit na procházky s mimčem a ona odpočívat Hani, povedla se bábovky, a máte co k svačině Procházky si nechte na jaro. U se blíí, nae mamka u začíná sít do bedýnak. Vem hodně pozdravů...
Upravil(a) marvika (10. 2. 2013 8:59)
Není tady
Dobré ráno, děvčata, u nás od včerejka sněí. To zas bude břečky!
S procházkami jsme skončili v okamiku, kdy jsem se nachladila a dostala jsem horečku. Tak mu dolo, e to asi opravdu není dobrý nápad. Tak sedíme doma v teple.
Občas zajdeme k jednomu jeho kamarádovi, je to fajn chlap a je s ním veselo. Je sám, tak je rád, kdy občas přijdeme. (Ale asi dlouho sám nebude, prý to chce řeit. Tak jsem zvědavá, jakou budu mít novou kamarádku, protoe oni u plánují výlety ve čtyřech).
Marviko, drím Ti palce, a ta metoda, co na Tobě zkouejí, zabere.
Edno, Ty si při tom odhazování sněhu neueň nachlazení.
Mějte se hezky.
Není tady
Ahoj děvčata, já jsem dneska ráno měla na teploměru venku -8 st. V 6 ráno.
tady na Kladně měli -7. Taky poletuje sem tam sníh a fouká ledový vítr. Kromě ve kole pro vnoučka jsme ani nikam neli! Brr.
Ani pejskové nechtějí být venku, jen co musí.
Marviko, nechci tě strait, ale takhle jsem to měla s tou nohou cvičení bolelo jak blázen a nikam to nevedlo! Jene palec u nohy vezmi čert, já se na to nakonec vykalala, dávám si pozor jak lapu, nenosím podpatky( můu jen malý klínek) a mám pokoj, někdy bolí ( počasí) někdy dobrý. Jene rameno a ruka to je jiná! Aby ti něco nezanedbali a cvičením jetě víc to nepohnojili, jestli by to nechtělo teplo- elektroléčbu!! Mě to na páteř moc pomohlo! To ti bylo teplo a to pálilo ( nastavují co kdo snese) ale uvolnilo mi to svaly a bezva. Zkus se na to zeptat, ne tě cvičením zničí .
Hani, u sníh neodhazuju, popadává tak, e stačí kotě, tak to u je lepí. No a výlety ve 4 by byli lepí, hlavně kdy je legrace. Docela ti závidím( neboj malinko), ale já se hodlám teď rozvádět a zatím nic nového ani neplánuju. Ale tobě to taky trvalo dýl, ne ses začala scházet se Zdeňkem , tak uvidím.
Taky mě letos čeká stěhování, take mám do konce roku co na práci! U s dcerou hledáme domek . Mladí syn chce zůstat v Praze nael si podnájem, tak tam budeme zatím 3 enské, 3 psi a ostatní zvířáta dcery.
Opatrujte se !
Není tady