18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata, Edno, procházka proběhla vpořádku a dneska je marod. Jo, jo, ti chlapi taky nic nevydrí.
U nás taky pořád sněí, asi si to vynahrazuje ty letní sucha.
Zítra jedeme zkontrolovat chatu, zas asi budeme po kolena ve sněhu. Ale, je to krásné, kdy je to tak zapadané.
Kdy jsme tam v zimě bývali, tak jsme z těch sněhových závějí dosáhli a na okapy na střee. Teď tam jezdí hlavně syn s přítelkyní a dcera s rodinou na víkendy.
Hezký večer, děvčata.
Není tady
Ahoj
Hani, taky mám ráda zasněenou krajinu, je to taková čistota! Jen to příroda nesmí přehánět. Řekla bych , e nám co do uklizení tohle stačilo.
Ráno kdy jsem v 6 hod jela sem na Kladno, tak byla místy i mlha. Já jezdím opatrněji, ne se starým autem, protoe mě připadá, e sedí na silnici hůř ne Citroen. vagr říká, e je to tím, e je o hodně lehčí. Taky s tím nejezdím dlouho, tak si myslím, e to nemám v ruce jak se říká. Ale člověk můe jezdit sebeopatrněji, kdy ti cvoci okolo jezdí jak blázni, tak je to člověku houby platné.
Marviko, rameno stále jetě dobrý? Přála bych ti, aby u jsi měla na pořád pokoj.
Dopoledne tu chvíli troku svítilo sluníčko, teď u je zase zataeno.
Přeji vám vem klidný pohodový den.
Upravil(a) EDNA (15. 1. 2013 12:39)
Není tady
Hani, to jsi ho tak utahala, e se unavil? Jo, ti chlapi fakt nic nevydrí. Edno, u nás vůbec nesněí, mrzne a pratí , dneska ráno bylo -12, ale sníh nikde. No alespoň vymrznou myi. Rameno dobrý,teď ho rozcvičuju, je zatuhlý, ale nebolí, u téměř vzpaím, dozadu ruku jetě nedám, ale i to určitě půjde. Bratránek mi domluvil masáe se svým učitelem z lázní (u je v důchodu, ale má zařízenou místnost doma),Tak mám přijít zase cca za měsíc se ukázat. Poslala jsem tam nejmladí dceru, byla přímo nadená (tahá pořád tu malou, tak je taky namoená) a zítra jde prostřední, ta co chodí s francouzskýma holema. Ta to určitě taky potřebuje. Nerada bych, aby dopadly jako já. Nae mamka k němu zala taky, dělá jí akupresuru na ruce, prý jí to pomáhá od bolesti po těch zlomeninách. No nevím, ale alespoň se vypraví z domu a má nějakou činnost. Děti mi poslali první fotky z Boáku-sníh tam je, lyovat se prý dá, větinou technický na sjezdovkách, ale nic mokrého, tak to jde. Tak mi polete taky trochu sněhu, a si můu alespoň kouli udělat
Upravil(a) marvika (15. 1. 2013 19:39)
Není tady
Ahoj holčičky!
marviko, tady je tak 10-15 cm sněhu, ani se mi nechce věřit, e tam nic nemáte, protoe v pondělí u nás sněilo celý den a tady na Kladně taky.
Zatím od té doby padal tady včera malinkato opoledne, kdy jsem jela pro vnoučka do koly.
Zima tu byla včera ráno -7 ale dnes -3, to jde.
Dneska večer mau domu, ale moc se netěím budu tam mít zimu brrr....
Mamka si topí hlavně u sebe a v kuchyni, na to jí am udělám zásobu . Je jí 82, take od ní nemůu chtít topit a nosit si brikety, navíc u těch krbových kamen jsou skleněná dvířka a mají pero na přitaení ke kamnům, take kdyby je otevřela a pustila, mohlo by se rozbít nárazem. U nám hned na podzim prasklo( byl tam jako by krábanec, ale asi to byla puklina a v té to prasklo) a nové stálo 1000 kč ( a to je malý) take se bojím aby o nevysklila mamka opět.
A od ségry chtít topit- darmo mluvit. Postěovala jsem si.
Taky bych la marviko na masá, ale já můu jen na rehabilitace, protoe prej páteř po operaci simi nikdo u masírovat netroufne.
Přeji vám hezký den
Není tady
Ahoj děvčata, no, marviko, nevím jestli jsem ho utahala. Kdy nic nevydrí... A to je o 3 roky mladí ne já.
Edno, taky to nemá jednoduché.
U nás dnes nesněí, ale je takový smog, e koda mluvit. Jetě nejsou 3 hodiny a u nás je ero. Kdy vyjdu ven, kalu. Tak sedím doma.
Taky bych la na rehabilitaci, jene u mně je to otázka mojí lenosti. Myslím, e by stačilo k tomu neurologovi zajít. Chtěl mě poslat i do lázní. Jene já, dokud není opravdu zle, k doktorovi nejdu.
Mějte se hezky.
Není tady
Ahojky, díky za poslání sněhu-sněí u celé odpoledne, pomalu, ale jistě. Myslím, e ráno budu hledat auto Nae malá má dalí 2 zuby, děda u jí skoro nestačí, dneska se obouval a ona mu utekla a ke schodům, po čtyřech samozřejmě. Taktak jí maminka chytla. Jo, malé děti jsou hbité . Teď mi děda usnul u televize, značně unaven z procházky. Taky nic nevydrí Tak přeju vem krásnou bílou noc ..
Není tady
Zdravím děvčátka zase z domova,
domů jsem dojela v pohodě, zatopila hned v krbovkách a protoe to nestačilo vymrznout, bylo tu docela brzy teplo. Pak jsem "upadla do komatu" a vzbudila se ráno po 5,30. Já kdy jsem na Kladně, tak "slouim" i v noci a obě děti mají rýmu, malá jetě k tomu zánět spojivek a tak se v noci budila, tak jsem lítala nahoru a dolu a do rána. No, u jsem to spaní snad dohnala.
ráno jsem roztopila vechny kamna ( 3 ks), vytřela barák a uklízela sníh, pač by tady někomu upadly ruce, kdyby to uklidil vude. Zametený byli akorát chodníčky těsně kolem baráku. Ten ví , e přijedu večer, ale neuklidil by mi to od garáe! hlavně , e sedí u sudoku. Jojo.
Marviko nezapadli jste? Ometla sis svoje auto, nebo někoho jiného .
Hele Hani já mám o 2 roky mladího,ale je věčně utahanej u straně let!!!! Ty mladý nic nevydrej
Hezký zbytek dne
Není tady
Dobrý den, děvčata, u nás pěkně pomourný. Marviko, kolik aut jsi vyhrabala, ne jsi nala to svoje? U nás od rána padá takový drobný sníh a taky to namrzá.
Edno, kdy se s dětmi nevyspí ani v noci, to je radost. Kdy u nás spí Ivanka, i kdy ona se větinou nebudí, tak já se občas vzbudím a koukám, kde je (ona občas padá z postele). Dneska dopoledne jsem hlídala Lukáka a zase jsem málem usnula s ním.
Edno to, e ten tvůj mu i můj bývalý jsou věčně utahaní, si asi děláme samy. Oni jsou zvyklí, e to za ně uděláme, tak co by se namáhali.
Natěstí Zdeněk je jiný případ ( ten je utahaný opravdu jen z procházky).
Mějte se hezky, děvčata.
Není tady
Tak vás tu zase zdravím,
jsem utahaná asi jako včera, protoe mi tu přes noc napadlo tak 12-15 cm sněhu, nikdo ráno nepřijel protahnout, tak jsem makala, abych mohla jet na nákup. Ten vstal, ometl si auto a vypadl do práce- natěstí a do pondělí, bude klid! Jetě e tady nehrozí ometání cizího auta to by mě trefilo!
Nákup jsem měla veliký, ne jsem to vynosila z auta a uklidila, trvalo mi to skoro hodku.
Od té doby tu zas sedím v křesle, koukám na oheň do krbovek a odpočívám.
Jo Hani, hlídám i v noci, Kuba u je velký( 9 let) toho ne, ale ta mrňavka Klárka v noci zlobí! Teď měla rýmu a zánět spojivek a tak to stálo za to. Já u nich spím dole v obýváku, tak makám vdycky nahoru do patra. No jo, jetě do září. Pak se budu válet.....haha.
Pohodový večer děvčátka
Není tady
Jo,jo děvčata, auto jsem nala na první pokus, ale zase jsem si utrhla kus folie, co mám na přední sklo. Nějak přimrzla mrcha. No, ale musím pochválit silničáře, bylo prohrnuto, jen nahrnuli sníh opět do výjezdu z parkovitě a protoe je to do kopečka, tak to je docela legrace Odpoledne mi přijeli vnoučata z Boáku, tak jsem nandala zavazadla, boby, lye, lékárnu apod. do auta a oni klusali pěky. stejně jsem přes batoinu neviděla ani jak vyjídím z parkovitě a máme těstí, e bydlí ob jeden vchod. Byli samozřejmě nadení, spoustu záitků, dcera utahaná jak kotě (měla na starosti 16 7-9 letých dětí a celý večerní program i pro ty velký puberáky) stěovali si, e televizi nesměli ani zapnout, máma (a teta) je pořád něčím zaměstnávala. Ředitel prohlásil hned u autobusu, před vema rodičema, e takový lyák jetě nezail a e večery se dají trávit i jinak ne u televize. Tak jsem děti vzala vedle, tam udělala večeři pro vechny a Kristýnka (druhá dcera) si je pak převzala. Bára asi usnula i v botách. Edno, teď jsem ráda, e namáme barák s velkou příjezdovou cestou. To bych asi hrablo a kotě ani neodkládala. Nae chalupa počká, a sníh sleze, pak půjdu spočítat kody. Vem přeju krásný večer...
Není tady
Nojo vak taky mám hrablo stále v pozoru vedle vchodu do baráku!
To je fajn, e má marviko tu rodinu zpět v pořádku!
Co ty Hani a procházky?
Hezký pohodový večer
Není tady
Ahoj děvčata, marviko, tak my teda máme barák s velkou příjezdovou cestou, ale odhrabujem, a kdy se nedá vyjet. A zatím to pořád jde.
Edno, procházky nejsou, kdy je nemocnej. Kale jak tuberák (tak se to tady u nás říká, kdy moc kale). Ale v pondělí chce jít do práce-hrdina. On toti nemá nemocenskou, ale dovolenou. Tak pokračování bych odhadla tak na zápal plic. U zase plánoval procházku, tak jsem ho z toho vyvedla, e ani náhodou nehodlám pochodovat v tom mrazu venku. Tak prý jsem pohodlná. Radi budu pohodlná, ne zmrzlá. No, ne? On je procházkový maniak.
Jana s rodinou jsou na chatě, tam si taky uijou sněhu aa.Hlavně, aby se zítra stihli vykopat, aby dojeli domů. No, nezávidím jim to. Není, jak nám pohodlným doma v teple, e?
Mějte se hezky, děvčata.
Není tady
Ahoj kočindy,
vím Hani, u nás se to říká taky, e kale jak tuberák .
Nediv se, e ty tvoje okolnosti pořád chtějí chodit na procházky, třeba do nedávna chodil jen sám a chce si to uít ve dvou !
Já jsem dnes po větinou taky doma, ven, jen co jsem musela..... brrrr. Tady máme -5.
Zítra ráno musím do Prahy na veterinu, můj pejsek Falco se necítí dobře. Před vánoci byl marod- trpí na zánět anální lázy , měl to 2x po roce, ale teď to vypadá opět a to je 6 týdnů po. Nemám z toho radost, ale musím tam jet, ne by bylo zle. Je to typický chlap, chodí pomalu, kouká jako by měl za 5 mun. umřít. Zase mu to budou čistit, dostane práky na bolest a antibiotika. Abych to zkrátila, tak moje dálniční známka je tím pádem v nedohlednu......
Jojo, my chudí důchodci. Co jsem si koupila jiný auto, v říjnu, vydala se z peněz, nejsem schopná uetřit nějakou korunu.
Přeji vám děvčata lepí starosti, ne mám já. HEZKÝ ZBYTEK VEČERA a dobrou noc.
Upravil(a) EDNA (20. 1. 2013 17:54)
Není tady
Zdravím děvčata, Edno, taky jsem věčně bez peněz. Já jsem je sice nevrazila do auta, ale do rekonstrukce domu, ale tak si říkám, e je to hnus, kdy člověk celý ivot pracuje a v důchodu musí pořád jen etřit. Hlavně, e nai poslanci si opět zvýili platy za to svoje nicnedělání.
Ty myslí, e Zdeněk si vynahrazuje to, co zamekal? To bych chápala, ale nevím, proč bych přitom měla mrznout. Taky by to mohl vydret do jara, a bude teplo
Doufám, e Tvému pejskovi u je lépe. Nai dva poslední pejsani u umřeli, oba byli z útulku, Terezka loni v září, měla velké problémy se srdcem a umřela na selhání ledvin. Bertíček předloni v červnu, ten měl cukrovku a 3,5 roku, dvakrát denně jsme mu píchali inzulin. Byl pořád stejně veselý, byl to zkrátka bojovník. Umřel na mozkovou mrtvici. Potom mi straně chyběl nějaký pes, protoe já jsem se psy ila od 8 let. Ale říkala jsem si, e to musím vydret, e dalího psa u nechci. Zezačátku to bylo dost hrozné, ale u jsem si zvykla.
Dneska jedeme s Janou do půjčovny Ivance vybrat kostým na karneval. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Mějte se hezky.
Není tady
Ahoj vechny , tak pejsek Hani si hnul páteří, pravá zadní noha je horí, dostal inijekci a zítra jde na kontrolu, má být v teple, nesmí chodit po schodech , ani skákat na pohovku nebo křeslo. Take zůstává tady v Praze u dětí v bytě. Dcera má zítra volno, tak s ním dojde na kontrolu a já a pojedu z hlídání z Kladna, tak to vezmu tudy pro něj, jestli to u bude dobrý pojede domu. Tak co jaký kostým jste vybrali na makarní Ivance?
Mějte klidný večer děvčata .
Není tady
Jo děvčata, v důchodu si obyčejný člověk rozhodně vyskakovat nemůe. A vyhlídky do budoucna nejsou růové. Co si dnení mladí nenaetří sami,to jim stát na důchodu nedá a jetě půjdou do důchodu bůhvíkdy. Edno, tak co ten tvůj pejsek? Cítím s ním, vím co je to bolest od páteře. Hani, má pravdu, proč by ses měla honit někde v mrazu, kdy na jaře bude líp U nás byla dneska krásná ledovka, o jízdu autem jsem se ani nepokusila, byla jsem ráda, e jsem doklouzala k autobusu. A to říkali, e Karlovarského kraje se ledovka netýká Tak to asi nevím, kde bydlím , děvčata přeju krásnou dobrou noc a vyberte pěkný převlek (moje děti chtěly zásadně jen proncezny!!)
Není tady
Dobré ráno, děvčata. U nás je taky pěkná ledovka. Včera bylo -5 stupňů a prelo. Příroda nám dává pěkné kapky.
Tak Ivanka jde na karneval za pirátku. Ona je taková divoka, tak jí to sedne. Jde tam jetě se dvěma svými kamarádkami, které jdou obě za víly. Bude to pěkná trojka.
Edno, nai pejsani měli taky problémy s páteří, ale to a byli starí. Chodili jsme občas na injekce, občas dostali nějaké práky. U Bertíka s tou cukrovkou to byl trochu problém, ale taky to lo.
Za chvilku jedeme nakupovat a venku zase docela hustě sněí. Doufejme, e někde nezapadneme, cesty tady u nás nic moc, teprve, a dojedeme na hlavní, tak je to dobré. Včera Jana krábala auto, protoe ho nedávají do garáe a ne ho dokrábala, mohla začít znovu. Mrzlo to hodně rychle.
No jo, marviko, Ty se směje s procházkama na jaře. Teď kromě zimy si člověk jetě můe zlomit nohu na té ledovce. I kdy zase - ta péče, co bych potom měla. Ale nechci to přivolávat, jednou jsem měla s natípnutým kotníkem 6 týdnů nohu v sádře a stačilo mi to.
Mějte se hezky, děvčata.
Není tady
Tak já vám nevím děvčátka, čekala jsem Hani princeznu a ona pirátka, to je dobrý! Moje dcera taky nechtěla být princezna, e to je kadá, a ona byla za dalmatina! ( tehdy bylo zrovna v módě 101 Dalmatinů) a ti psi jí zůstali dodnes! A vůbec zvířata! Pracuje jako zástupce vedoucí v Pet-centru, to jsou chovatelské potřeby a zvířátka. Doma máme v rodině 3 psi jedno morče, malého králíka a andulku a já jetě zebřičku. No tak pozor, na ty masky!
Marviko, pejsek je lepí, ale stále ho mám u dětí v Praze, musí jetě v pátek na kontrolu, včera dostal inijekci a práky na bolest. Dcera je plaan, nechala mu za 1500,- udělat rozbor krve, e prý jestli to nejsou ledviny nebo něco horího.
Protoře pejskové čůrají na zahradě, mám teď na sněhu krásnej přehled o moči a ta byla rozhodně v pořádku, na to jsem se la dívat první! Take krom práků a inijekcí za velký peníze, jetě tohle. A přitom jsem jí říkala, e mi doktor ukazoval, od kterého místa na zádech je to hnuté a nepohyblivé a ta noka taky . Myslela to dobře, ale trochu mě natvala, protoe právě jak jsem psala , e jsem na tom finančně dost blbě. Falcovi budou 4 roky v květnu, to je mladý, ale on lítá po té zahradě jak rapl, schody neschody a udělal si to vlastně sám. Nae první fenečka Kačenka ( taky jezevčík) měla se zády taky problémy, ale jen opravdu asi 2x jsme byli na inijekci , a někdy stačil práek, ale to u byla stará. Tu u taky nemáme ty 4 roky co mám po ní toho rapla.
Ale ona dcera u je taková, králík taky není v pořádku, tak ho léčí a sype do něj peníze. ( ale svoje, a tohle za psa byli moje , jo,jo)
Nae druhá stará fenečka Dixi má nemocné srdíčko, tak bere léky kadý měsíc tak za 900,-kč, take toho máme taky dost.
No zase jsem se nechala unést a zanadávala si, ale to je tentokrát jen takové hudrání.
A o ledovce mi ani nepite, já po í jela v pondělí do Prahy na tu veterinu a v úterý ráno sem do Kladna.
Dneska u je to lepí, ale mám dlouhou cestu musím přes Prahu, přijede sem mladí syn na návtěvu za bráchou, tak ho povezu domu. Pejska tam ale jetě nechám nejméně do pátku.
Mějte se pěkně a opatrujte se
Není tady
Dobrý večer, děvčata, Edno, ta různá vyetření u psů jsou pěkně drahá. Taky jsme si to uili. A to nemluvím o operaci a některých lécích. No, jo, co se dá dělat, kdy oni si, chudinky, sami pomoct neumí a nemůou.
Ivanka na makarním řádila jako správný pirát, říkala Jana, e byla k nezastavení. Tak si to uila. Ona je takové společenské dítě, hned má vude kamarádky.
Mladí syn i Jana jdou dnes na ples. Konečně jsem poznala synovu přítelkyni. Moc milé děvče. Starí syn (v Praze) se chytal za hlavu, kdy slyel od své přítelkyně, e by třeba taky mohli jít na ples. Jsem zvědavá, kdy ho k tomu doene.
My jsme v jejich věku stihli vechny plesy v okolí. Oni toti mají jeden problém - nechtěli chodit do tanečních. Teď to horko těko dohánějí.
Kdyby nebyl Zdeněk nemocný, li bychom asi taky. No, tak třeba přítě.
Mějte se hezky, děvčata.
Není tady
Ahoj vem,
tak to je fajn Hani, e si Ivanka uila makarní! Můj vnouček Kuba taky rád tancuje a předvádí se.
A můj starí syn taky nechodil do tanečních, tak nechce chodit tancovat a snachu to asi mrzí. Za to mladí syn tancuje moc rád, do tanečních chodil do několika a dokonce tam dělal asistenta mistrovi, asi 3 roky. Ale ten je zatím svobodný a toho času bez přítelkyně a zatím to nevypadá, co začal tu vysokou kolu, tak nemá moc času, protoe chodí dělat brigádu do nočního baru do atny a volné dny dospává!
Neboj Hani, jetě to tancování doenete!
Co ty marviko, Jak jsi přeila tu ledovku co u vás vlastně nebyla? Nesmí ty předpovědi brát tak doslova, to by tě z nich mohla bolet hlava
Dnes jsem si byla v Praze pro pejska! u je dobrý, jen nesmí do schodů a skákat apod. to bude zajímavé. Taky jsem mu dnes koupila teplý obleček, aby měl záda v teple! Jetě máme práky na bolest a týden má být v klidu- říkám mu to pořád dokola !!!!
Přeju vám krásnou dobrou noc a hezké sny! Je víkend, odpočívejte!!
Upravil(a) EDNA (25. 1. 2013 20:51)
Není tady
Ahoj,
pouívám kupi.cz: http://www.kupi.cz/?u=4slx7
etřím, sbírám body a za odměnu dostanu poukázky do obchodů.
Vyzkouej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?u=4slx7
Není tady
Ahojky, take děti (malé i velké) se vyřádilido sytosti Mýho na ples nedostanu ani párem volů. A je mi to dost líto, ráda tancuju. Byla jsem v Praze s tím ramenem, tak na operaci podle naeho doktora to není, ale dali mi ultimátum, 19 března jedu na kontrolu a pokud to rameno nerozhýbám, tak mi to budou dělat pod narkozou apak v Motole na rehabilitaci cca 3 týdny intenzivně rahabilitovat. Prý je to straně nebezpečné, při nějakém nekontrolovatelném pohybu (pádu) bych se mohla snait chytit a mohl by mi prasknout nějaký úpon a to je prý nevratná záleitost. Tak mi moje rehabilitačka včera prohlásila - konec srandy -dostala i nákres, co má rozhýbávat, a já odcházela se slzama v očích, noc byla docela kruná a jetě mi doporučila bazén (při plavání se zatím můu utopit-tak jen cviky ve vodě). Tak mi drte palce - hlavně a se neutopím - i kdy - bylo by po trápení
Není tady
Ahoj děvenky, tak se nám ty volby nějak nepovedly , ale je to těký, kdy jdou do druhého kola 2 kandidáti, ze kterých se těko vybírá! No nic , teď u je to jedno na 5 let! To zas je mezinárodní ostuda!
Marviko, člověče co s tím ramenem ? To je patně, viď! Já myslela , e je to aspoň o něco lepí a ty si vymyslí tohle! Doufám, e se ti to podaří rozhýbat, i kdy ono se to řekne, já rozhýbávala jen palec u nohy po operaci, mám obě nohy odoperované a levá ( první) naprosto v pohodě a pravá po bolestivých rehabilitacích a neohnu ho u pořádně ani za nic. Vdycky po cvičení s brekem, a jsem se na to vykalala, chodit můu, a na kráse mi to u neubere , take někdy bolí, kdy patně lápnu, ale zvykla jsem si. Jene Tvoje rameno , to je jiná! Buď , prosím , opatrná, není to legrace, obzvlá teď kdy je sníh a mráz a hlavně, jestli přijde a obleva, tak to bude nebezpečné!! Buď opatrná .
Hani co tvůj marod? u je to lepí? Nenakazila ses ?
Mějte se krásně, buďte doma v teple, ne to mrazivé ílenství přejde !!!
Ps : nevím, co znamená zablokovaná Malcher, ale : poukázky - díky, nemám čas ani utratit ty co dostávám normálně v obchodech a taky slevy za body. Take já ne .
Není tady
Ahoj děvčata, no marviko, taky jsem si myslela, e u to má vpořádku.Tak drím palce, a se to spraví. Kdy u jsme
u těch problémů-já mám takový dobrý kotník, ve kterém jsem měla v mladích letech mockrát výron, protoe jsem byla dost divoký sportovec. Nakonec mi na něho spadla babeta, na které jsem vjela do bláta a dostala smyk. Take jsem ho měla natípnutý a dodnes ho mám uvolněný a musím si dávat moc dobrý pozor, kam lapu, protoe mi okamitě vyletí ( a zase zapadne zpět), jene ty svaly kolem pak fantasticky bolí. jo, jo, hříchy mládí, no co se dá dělat.
Edno, nenakazila jsem se, u je mu skoro dobře a zase chce jít na procházku. No, nejsem já chudák?
No, uvidíme, třeba ho ukecám.
Mějte se hezky.
Není tady
Hani, musí ho zkrátka přemluvit na něco jiného, , ale myslím, e to stejně pěkně kloue a s tvým kotníkem to taky neni legrace!
To je co? s čím vím se musíme naučit ít, protoe nám to nae zdravotnictví nedokáe dát do kupy !
Moná by to lo na brusle? Posílám jednu na ukázku
Přeji děvčata hezký zbytek neděle a etřete se!
Není tady