Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 12. 2012 19:21

EDNA
♥♥♥♥♥--
Místo: Středočeský kraj

Re: Povídejme si o všem možném

Ahoj všem,
tak jsem dneska trochu popila, červené víno a pak medovinu, ale nic velkého jen vždycky sklenku u filmu.
Zítra budu nejspíš na cestách, tak se nenapiju, tak aby mi to nebylo líto..... big_smile
To je dobře marviko, že jsi měla hezkou oslavu, a že byl albert vytížený a netrápil tě.
U nás bylo dnes zataženo a na večer i pršelo.
U nás nikde nic zadarmo 1.1. nedávají, tak se půjdu projít  do lesa a dám si až nazpět doma.
Přeji všem klidného Silvestra a veselý Nový rok !!
A ahoj v roce 2013 !

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10528.gif  http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1983.gif

"Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit, tak ať mi nikdo neříká jak mám žít! "
                                                                                          (neznámý autor)

Není tady

#27 31. 12. 2012 19:41

EDNA
♥♥♥♥♥--

Všem ještě jednou hezký Nový rok 2013 !
http://www.sladkalu.estranky.cz/img/original/39/zima.jpg

"Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit, tak ať mi nikdo neříká jak mám žít! "
                                                                                          (neznámý autor)

Není tady

#28 31. 12. 2012 21:12

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobrý večer,
přeji Vám  hodně štěstí,zdraví a spokojenosti v příštím roce.storstark

Není tady

#29 1. 1. 2013 8:33

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Dobré ránko, včera jsme oslavili Silvestra u dcery, bylo nás opět 10, s dětma jsme hráli hry, ona má velký byt, tak jsme se všichni vešli do obýváku, alkohol byl jen v minimální míře a po "válce" na náměstí jsme se rozešli. Za chvíli vyrážíme na výšlap, tak přeju všem krásné ráno-u nás probleskuje sluníčko, a samozřejmě krásný a pohodový nový rok, plný štěstí, zdraví a jen příjemných zážitků godlike

Není tady

#30 1. 1. 2013 19:09

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobrý večer, děvčata, také vás zdravím v  Novém roce a přeji  hodně štěstí, zdraví a pohody. Já jsem byla na Silvestra taky u dcery a byla jsem ráda, že se nemusím hýbat. Den předtím jsem  byla se Zdeňkem (to jsou ty "okolnosti"...) na 20-ti kilometrové procházce v Beskydech. Byla krásná, ale nohy mě bolí ještě dnes. Moje děti se tím dobře baví - jak jinak, že? smile Já jsem ještě před čtyřmi lety chodila hodně po horách, ale poslední čtyři roky nebyl čas, tak už nejsem zvyklá. Tak bude chvíli trvat, než se do toho zase dostanu.
Byla tam všude spousta lidí, asi se vylidnilo půl Ostravy. Vypadalo to tam jak na promenádě. Ale sluníčko svítilo a bylo docela teplé (pokud zrovna nefoukal vítr).
Mějte se hezky děvčata a odpočívejte.

Není tady

#31 1. 1. 2013 19:20

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj Haničko , vidím, že tu ještě jsi, tak honem píšu,
doufám, že nohy brzy přestanou bolet , že to nacvičíš. Důležitý je, že máš s kým nacvičovat!
Přeji ti letos hodně krásných kilometrů a hezkých chvil ! Děti to přejde....

Marviko, měla jsem tu dceru a alkoholu jsme taky moc nepili, ale povídali jsme si a koukali na DVD na pohádky a  filmy, které nám tekli v televizi. Bylo nám fajn.
Zítra už jedu hlídat ( jen 1 den) , tak už nám to všem zase začíná.
Mějte se krásně holčičky!
http://www.celysvet.cz/skin/smile/kat2/smajlici-ke-stazeni-2610.gif

http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/thitimontoyai/thitimontoyai1210/thitimontoyai121000331/15655128-barevna-hudebna-2013-rok.jpg

Upravil(a) EDNA (2. 1. 2013 10:01)

(neznámý autor)

Není tady

#32 4. 1. 2013 18:19

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj všechny,
jak se letos máte? U nás od odpoledne leje, ale je 7 st.
No je pátek, tak první pracovní dny jsou pryč.
Marviko co rameno?
Hani už tě nebolí nožky od výletu?
Mějte krásný večer , odpočívejte!!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1PnDptBUyakjT4GV9Is8x2GhAegx-l33ySEi2cKtLcmLx8TCs9SU7sv4CHg

(neznámý autor)

Není tady

#33 5. 1. 2013 3:55

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Přeju krásný nový rok, já do něj vstoupila s chřipkou. Dohnala mne-potvora. No, když kolem mne všichni prskají, tak by to byl div to nedostat taky. Jenže já musela do práce a dělat výplaty s horečkou to není sranda. Takže každé 4 hodiny paralen a hurá. Jinak rameno bolí dál, teď jsem se domluvila s jedním masérem z lázní, jenže musím počkat až nebudou teploty. No a včera, když jsem se připotácela z práce, tak mi albert oznámil, že pozval dceru s vnučkou na oběd. Myslím, že to není dobrý nápad, nerada bych,aby ta malá něco chytila, tak jsem řekla, že holt on uvaří a já se zavřu v jednom pokoji a nebudu vylézat. Mrzí mne to, ale nerada bych viděla tu malou s horečkama, co mám já. Tak koukal jak špatně vyoraná myš, dokud mne holt neodvezou do nemocnice, tak jsem zdravá, pak v nemocnici se ukazuje každý den, ale doma mi ani čaj neuvaří. No prostě je to chlap, kterému nestačí náznak, musí se pořádně kopnout aby pochopil. U nás pořád leje, jsou plné obě přehrady i řeka a co říkáte té amnestii? Tady už je jeden mrtvej, z Kolový (to je kousek) jich pustili skoro 400, samý přičmoudlý,co seděli za čorky. To abych jezdila každou chvíli kontrolovat chalupu, stejně je to houby platný, když už tam vlezou, tak ať, jenže oni většinou poškodí spoustu věcí. No nezávidím těm, co bydlí na samotě! To se ten president na poslední chvíli ukázal butterVšechny zdravím a Hani, pořádně procvičuj chůzi-je zdravá !!

Není tady

#34 5. 1. 2013 10:20

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvčata.
to tě marviko lituju, že je ti zle, hlavně lež, ať se z toho dostaneš! Ten tvůj albert  taky nemá rozumu co by se za nehet vešlo!! Tyhle chřipky se šíří rychle a ani nemusí přijít s tebou do styku, stačí do bytu! No chlapi, že.....
Opatrujte se všechny!
http://petulina.euweb.cz/img/kanarek.gif

(neznámý autor)

Není tady

#35 5. 1. 2013 16:39

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobré odpoledne, děvčata. To Tě lituju, Marviko. K nám včera přijel na víkend syn s přítelkyní z Prahy. Měli přijet na svátky, ale to jsme tady byli nemocní. Včera přijeli, dneska ráno vstával s horečkou a špatným žaludkem, odpoledne jeli domů. My se snad z těch nemocí nevyhrabeme.
Nohy už mě nebolí, to chce jen trochu tréningu.smile V posleních dnech jsem neustále hlídala vnoučata. Už jsem si říkala, že se k nim nastěhuju.big_smile Ale když hlídám samotného Lukáška večer, nemá to chybu. On si chvilku hraje, potom usne (a já taky). Zlatý kluk.tummenupp
Mějte se hezky, děvčata.

Není tady

#36 6. 1. 2013 17:50

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahojky, zapoměla jsem se včera vyjádřit k té amnestii, já jsem se připojila na internetu k té petici proti ní !
Je to hrozný co se kvůli propuštěným vězňům děje a kolik už je jich zase zpět! To jsou vyházené peníze, které by mohly pomict potřebným!
Amnestie prosim, ale v tomhle rozsahu to už je trochu moc! Co tím president  a premiér sledovali to je opravdu vrchol. To, že Klaus je proti Havlovi nijaký president si člověk zvykl, ale opičit se s rozsáhlou amnestií nemusel, ta tenkrát měla aspoň smysl. Tady v lese mám strach kdy se tu objeví někdo akový. Jsou tu prázdné domy, kam jezdí jen občas někdo jinak jsou opuštěné. Takže marviko vím o čem píšeš s chalupou.
No rozčílila jsem se opět, tak raději k vnoučatům....
Hani já mám prvorozeného syna Lukáše, vždycky když píšeš o Lukáškovi vrátím se v čase zpět.....
Je to fajn.
Mějte hezký večer
http://petulina.euweb.cz/obrazky/12/tn_ruze.jpg

(neznámý autor)

Není tady

#37 6. 1. 2013 18:15

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Dobrý večer, děvčata,
s tou amnestií máš Edno pravdu. Kdejakého grázla propustí (jako by jich tady už i tak nebylo dost) a řidiče Smetanu zavřou za přimalování nějakých tykadel. Někdy mi připadá, že ti přihlouplí politici zkoušejí, co vydržíme. Klaus na Havla nemá ani náhodou a ten jeho arogantní výraz už by si taky mohl odpustit. Patrně ODS hledá nové voliče, tak si vybírá ty kriminálníky. No, neříká se "svůj k svému?"
Taky se nechci rozčilovat, já se už ani nekoukám na zprávy, nemám zapotřebí ty pitomce vidět každý den.
U nás sněží takový mokrý sníh.Před chvilkou jsem přišla z procházky, tentokrát ne 20-kilometrové, ale i tak jsem docela mokrá. Zítra má být pod nulou, tak jsem si vzpoměla na slova Nohavicovy písničky- silničáři se diví velice, že sníh zasypal silnice.
Mějte se hezky.godlike

Není tady

#38 7. 1. 2013 0:51

maajka
♥------

Ahoj lidi, jsem tu poprvé a ráda bych probrala složitosti života. Jsem po delší nemoci a zrovna nejsem dobře naložená, i když to je u mně málo obvyklé. Ale bohužel mně to semlelo týden před Vánocemi a trvalo to do včerejška. Tak z čho mít radost. Doufám, že už bude líp.smile

Není tady

#39 7. 1. 2013 1:16

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Holky moc se nerozčilujte, možná jste to viděli v televizi tu chatku, kde našli toho zavražděnýho v Chebu na Skalce. Tak to je cca 500 m od baráku. Já bydlím hned nad přehradou, na hráz to mám tak 300 m a ta chatka je hned  na druhé straně hráze. Ještě o svátcích jsme tam byli na vycházce s tím, že konečně tu chatku někdo dal do kupy a krásně ozdobil, asi tam slaví vánoce-no a teď tohle. A bude hůř. Vítám Tě maajko mezi nás, po nemoci se člověk cítí špatně vždy, já se z toho nemůžu dostat, teď jsem proležela 2 dny no a zas nemůžu spát. Ještě mám ráno jít do práce. Dobře mi ještě není a ještě navíc budu nevyspalá. Hani, tak to vypadá trochu zas na zimu-u nás jen prší, prší no a pak taky leje. Ahoj a hezký sny bez násilí!!!

Není tady

#40 7. 1. 2013 16:38

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvenky,
tak ještě musím souhlasit Hani s tím o Smetanovi. Zrovna nedavno , když ho propouštěli, jsem říkala dceři, že počmáranejch plakátů politiků, jsem za svúj život v Praze viděla od revoluce spousty! Byli tam na každým sloupu osvětlení a nikdy nikoho nechytili a netrestali a pochybuju, že to vůbec někdo vyšetřoval!! A takovýho Smetanu daj do vězení, jako nějakýho vraha a taky s ním tam tak zacházeli, podle toho co jsem četla na i-dnesu! Při tom nikdo nepodal trestní oznámení! Naopak Nečas řekl, že se to jeho dětem líbilo! Hlavně, že soudkyně Langrová po Smetanovi jde, jak slepice po ....,
A to ho bude ještě soudit jednou, za to že nenastoupil do toho vězení jak měl- chudáka!
Máme to tu pěkně naruby a při tom člověk, který zabije někoho autem z nepozornosti dostane amnestii!! A to nemluvím o okrádání lidí ( H systém) Fuj, už by se měl někdo stydět!

U nás taky jen prší a prší marviko, mělo by se ochladit tak snad bude i někdy bílo. Tak koukám jaká jsi noční "můrka", jakpak se ti dnes pracovalo? Nemáš klávesnici na tváři?

No a v neposlední řadě tě tu vítám maajko, doufám, že zůstaneš a pomůže ti, se nám svěřovat s trápením, ale i radostmi, které nás potkávají. Jak se dočteš, probíráme tu kde co!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5f/22_Regen_ubt.jpeg/220px-22_Regen_ubt.jpeg

(neznámý autor)

Není tady

#41 7. 1. 2013 19:44

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata,
tak nám tady napadlo trochu sněhu a přimrzlo. Tentokrát jim předpověď zřejmě vyšla. U vás ještě pořád prší?
Asi fakt nemá cenu se rozčilovat naší politikou, ale když si vzpomenu na arogantní úřednice na našem MÚ, které obtěžuje i to, že tam někdo přijde, vyházela bych je všechny.dumbom
Líbí se mi, že mladá generace herců a zpěváků (Klus, Dyk) neopakují donekonečna jako jejich starší předchůdci, jak je ta demokracie u nás skvělá, ale že dokážou říct, že to tak není. Poslouchá je spousta nejen mladých lidí, tak třeba i to k něčemu pomůže. Fandím jim v tom hrozně moc, protože my starší to asi fakt neumíme změnit.butter
Marviko, co chřipka? Už je to lepší? Taky ty různé virózy nenávidím, ale je jich teď asi spousta.
A děvčata, když jsme tak u té politiky, koho budete volit za prezidenta (pokud to není tajné)?
Také Tě maajko mezi námi vítám.
Mějte se hezky a myslete na něco hezkého, je to dobrá relaxace.storstark

Není tady

#42 8. 1. 2013 10:33

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj všechny,

já ti nevím Hani, tajný to není , volit bych chtěla jít 100 %, ale nejsem si jistá koho! Myslela jsem, že bych volila Fišera, ale byl 9 let v Ksč a to mi vadí.To není tak krátká doba, aby se dalo mluvit o mladické nerozvážnosti. My jsme ode dávna antikomunistická rodina! A ti ostatní? Na té kalkulačce na netu mi vyšel Jiří Dinsbier, jeho tátu jsem měla ráda! Ale ten je zase ČSSD a ty já taky nemusím. A ti zbývající? No, škoda psát. Budu se muset ještě rozmýšlet, ale nerada bych, aby tam nakonec byl Avatar to už podle mého není vůbec typ, co by měl reprezantovat republiku, když už nic jiného! Budu se muset kouknout na internet, co píšou. Snad mi to pomůže.
Tak mi teda někdo poraďte co dělat?

U nás stále ještě prší, ráno byla mlha.
Hlídám, tak mám noťáska po ruce a surfuju. Přeju všem klidný pohodový den.

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8173.gif

(neznámý autor)

Není tady

#43 9. 1. 2013 8:41

EDNA
♥♥♥♥♥--

Hezký dnešní den všem!
http://kubikfoto.cz/pic_snimky/m_5124_zahrady_27.05.11_48.jpg

(neznámý autor)

Není tady

#44 10. 1. 2013 16:44

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky, tak jste na tom s volbama co já, ráda bych volila, ale opravdu není z čeho vybírat.., už mám skoro po chřipce, ještě kašel, ale ten bude dlouho. U nás stále prší, dneska tu byla malá, najednou se rozlezla a už je jí všude plno. Máma už má co hlídat. Edno-ten Avatar mne teda dostal. Doslova záchvat kašle!! Jo a prošla jsem na technické hned napoprvé, tak jsem si za odměnu koupila dálniční známku. Všem pozdrav...godlike

Není tady

#45 10. 1. 2013 18:59

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata,
u nás sněžilo, teď to asi přimrzne a zítra bude nejspíš pěkná klouzačka.
Počkej, marviko, až bude vnučka chodit. Dokud leze, je to ještě dobrý. Když začal Lukášek chodit, neděláme nic jiného, než odklízíme věci se stolu, aby na ně nedosáhl. On je jako blesk. Vždycky tam, kde je toho nejvíce.
S tím prezidentem taky nevím. Tam není nikdo, kdo by se dal volit.Tak si říkám, že ta herečka, Taťana Fischerová, toho snad zkazila nejmíň. Ale podle mně je to jenom o tom, co bude menší zlo.dumbom
Tak vás zdravím a dobrou noc.sova

Není tady

#46 11. 1. 2013 20:35

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvčata, gratuluju marviko za technickou, vsak sis taky s autem užila svoje. Máš klid. Mě to čeká v květnu.
Ale tohle auto je v krásným stavu, takže si myslím, že pohoda.
Byla jsem dnes volit, vybrala jsem si nakonec Dinsbiera, je poměrně mladý a bezúhonný. A budu mít klid , když to dopadne blbě, že já mám čistý svědomí , že jsem případnou katastrofu nevybrala já. ( to jsem alibista co?)
No a co se týče vnoučátek, tak opravdu je co dělat, když začnou lézt a stoupat si k nábytku, nebo už chodit, to máte pravdu!
Tak si to holčičky užívejte, já mám zatím pokoj, malé budou v květnu 3 to už je "slečna", ale za to má keců, až hrůza:" co to děláš? Ty jsi babi jouda" atd . big_smile
Mějte pěkný večer  a ať jste všichni fit smile

(neznámý autor)

Není tady

#47 12. 1. 2013 16:21

EDNA
♥♥♥♥♥--

Ahoj děvčata
vidím, že ještě někde volíte.... Kouká tu na ty výsledky a nejsem spokojená. No za 14 dnů si to zopakujeme, mezi Zemanem a Schwarzenbergem- ten šišla co neumí pořádně česky. No takže to je pro mě jasný. A co vy?
U nás je bílo, ale tak jemně, že to spravilo kolem domu obyč koště , za chvilku bylo hotovo. Ale je to aspoň hezčí, čisto.
Přeju hezký víkend.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcemGsPzjDhMkZwDRLEavX_Mp1JjA1ZLy18fZ4EocGSHXdKrAo4Q

(neznámý autor)

Není tady

#48 12. 1. 2013 16:32

marvika
♥♥♥♥♥♥-

No, Edno, hlavně že tam naní ten "Avatar".To by byla ostuda. U nás mrzne až praští, ale nasucho. V pondělí jede vnuk na lyžařský výcvik a nejstarší dcera  s dětma (třída) na školu v přírodě. Bere s sebou i toho malýho, budou ve stejné chatě na Božím daru. Snad napadne trochu sněhu, zatím ani tam ho moc není. Další lyžovačku mají naplánovanou na jarní prázdniny, Vojta je nadšený lyžař, nevím po kom, nikdo z nás zrovna moc nelyžujeme. Už jsem dneska uklidila vánoce - stromek a výzdobu, jen truhlíky za oknem ještě zdobí řetězy a na oknech vločky. Když nejsou venku..., Rameno mne po masážích přestalo bolet, teď se snažím ho rozhýbat, je to všechno zatuhlé. Takže operace se nekoná a doktorovi to ještě vysvětlím..., nepozná, že je vše od páteře-hlavně by řezal. To je naše zdravotnictví, člověk musí používat holt svůj vlastní rozum. Zatím všechny zdravím...

Není tady

#49 13. 1. 2013 14:29

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata,
mezi Zemanem a Schwarzenbergem je to pro mě taky jasné. Jednak nemám ráda spícího presidenta, kromě toho, nejen, že spí, ještě podporuje Kalouska, kterého nesnáším. sad
Marviko, hlavně, že Tě rameno přestalo bolet. Taková stálá bolest je pěkně otravná.
U nás je taky bílo, občas taky pěkně kluzko.
Za chvíli se jdeme projít, tak doufám, že se nikde nepřerazím. Mějte se hezky.godlike

Není tady

#50 14. 1. 2013 15:56

EDNA
♥♥♥♥♥--

Zdravím děvčata,
tak mám za sebou rozcvičku se sněhem , tdy napadlo tak 10-15 cm, ale zametala jsem 4x, protože na jednou je to na mě už trochu moc a pak se nemůžu hnout.
To je fajn marviko, že je rameno dobrý!  Tak vidíš omladině napadl sníh, tak je to fajn!

Gani doufám, že procházka proběhla v pořádku, tady to místama taky pěkně hlouže.

Hezký večer :-)
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s7471.gif

(neznámý autor)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí