19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Vítám vechny, které si chtějí popovídat o denních starostech a radostech
Není tady
Tak jsem tady, měla jsem trochu problém s přihláením (zas mne to odhlásilo a nevím proč), s mamkou je to pořád stejné, dneska jsme byly nakoupit protoe a do konce týdne u nebudu mít čas, zítra jedeme k léčiteli, jsem zvědavá, co jí na tu nohu řekne. Zeptám se ho rovnou i na to rameno, jestli bude mít nějaký nápad. narozeniny jsem přeila, padá tady sníh, auto mám před barákem a jezdím autobusem. Zatím ahoj
Není tady
Ahojky,
taky bych chtěla mít auto odstavené a jezdit busem, jene to tady není dost dobře moné.
Dneska jsem např.byla v Praze, měla jsem tam oba psiky , pejsek Falco měl zánět v anální láze, měla jsem ho u dětí, musel na kontroly a jetě dostal dalí antibiotika přítí středu musíme jetě . Celkem mě to stálo zatím ke 3000,- Kč. A Dixinka u je stará 14 let a měla ulámané a bolavé zuby, tak jí to vechno dělali pod narkózou, za 2300,- . Ta je zatím jetě u dětí, kdyby se něco zvrtlo máme tam u nich před barákem naeho vetrrináře. To je ideální neplánovaný výdaj před Vánoci.
Cesta u dneska dopoledne tady z kopce byla uklozaná, zledovatělá, tak jsem zvědavá jak to dopadne a bude ten dé a ledovka.
Klidný a hezký večer vem.
Není tady
Dneska to nádherně klouzalo, li jsme se podívat na náměstí(zpíval Martin Maxa) a docela jsemměla problém s udrením rovnováhy. Trochu jsem poklidila, a byl večer. přítí týden jsem dostala nařízenou dovolenou, tak budu mít dloouhé volno. Docela se těím na vstávání v 8 ráno-pokud mi rameno nevzbudí dřív. Zatím bolí, a to hezký není.Přily mi taky poslední dárky, tak asi dneska budu balit, kontrolovat na koho jsem zapoměla. Vem posílám pozdrav
Není tady
U nás to stále jetě kloue jako blázen, jen okolo domu u máme dlabu čistou, ale musela jsem to posypat včera solí, jinak bychom se tu zabili.
Mariko a co léčitel ? něměl pro tebe na rameno nic? Dobře e má dovču aspoň si odpočine.
Hezkou neděli vem !
Není tady
U nás dneska leje jak z konve, odpoledne si děvčata vymysleli nákupní cestu do německa. Kristýnka la k doktoru se nechat uschopnit od zítřka, no od pátku mají prázdniny, tak snad to zvládne. léčitel prohlásil, e rameno je od zablokované krční páteře (masérka měla to samé podezření), a v ádným případě nepřipustím operaci, kroutil mi palcem na noze, je fakt, e ruku zvednu o trochu víc, ve dne u tolik nebolí, ale v noci kur.., bolí stále. se mne teda pokusil napravit, no poprvé to ve mně křuplo, podruhý mne musel dret jetě asi 1/4 hodiny, protoe se mi rozběhly nějaké kuličky po páteři a to mne jen nadzvihl, ani se mnou nezatřepal. Tak uvidím, co dneska. Mamce dal léčitel spoustu vitaminů, e jí chybí vápník, hořčík, magnezium, B12 atd.., jene to jsem věděla a dostala ode mne ty rozpustné tablety. Ale co jsem nevěděla, e ty nejsou k ničemu, pokud současně nebude brát vitamin d. A ten je prý váe do kostí. Tak nechala v lékárně asi 800, ale je to na 3 měsíce. A ta bolest nohy je prý od páteře, jak spadla , tak se jí tam udělal hematom na tom SY skloubení nad pánví a ten se sám nevstřebá. Tak zase máme jít k neurologovi. Je mi sympatickej tím, e ví, kde pomoct můe a kdy u ne. Netahá zbytečně z lidí peníze za zbytečnou léčbu. máme se objevit asi za 3 měsíce. Tak uvidím.Jo a ty okna jsem přece jen umyla
Není tady
Ahoj marviko, tak já bych ti poradila na to rameno vodu! Teda myslím koupel jako rehabilitaci! Mě zatím vdycky pomohla. Já bych la do vany a bych plakala, ale dokud jezdím hlídat, tak nemůu, protoe jr to ob den. Dá se chodit jen s rukou, ale nevím jestli po rameno, a taky dávají masáe. Od bych si to nenechala být tebou dělat, zvlá kdy tě to tolik bolí! Je to nebezpečný, aby se to nezhorilo!
Dnes jsem pekla cukroví, namazala linecké marmeládou a zítra budu mazat kémy. Záda mě u toho bolí jak čert.
Ve středu jedu do Prahy, jdeme s dcerou na koncert Marek Ztracený, David Koller, David Deyl a Tekej Pokondr, lístky jsem dostala od starího syna. Tam si oddáchnu, jen nevím, jestli tam nebudu spát, kvůli počasí.
Hezký večer ! A kdepak se nám toulá Hani? e by byla tak zaneprázdněná novýma okolnostma?
Upravil(a) EDNA (17. 12. 2012 17:54)
Není tady
Zdravím, děvčata. Edno, novýma okolnostma sice zaneprázdněna jsem, ale ne zas tolik, abych to sem nestihla. Byla jsem o víkendu v Praze s naí Janou, a společně se starím synem, který tam bydlí a jeho přítelkyní jsme li na tu Apassionatu. Bylo to krásné jako vdy, potom jsme proli vánoční trhy, hodinu jsme koukali na ruční výrobu bonbonů. Strávili jsme tam krásné tři dny, klidně bych tam vydrela i dýl. Zítra jdeme s Janou a jejím manelem na toho porcla. Pozítří jim hlídám děti, protoe jdou do divadla. Tak mám "nabitý program" ( mezitím taky ty "jiné okolnosti" jak říká - to se mi moc líbí, směju se jetě teď), no a potom, e má člověk v důchodu klid. A kde by ho asi vzal?
Marviko, my u jsme litovali, e nebydlíme u německých hranic. Taky bychom tam jezdili. Do Polska radi ne, to bychom si mohli solit jídlou taky třeba posypovou solí. S tou rukou Tě lituju, ale to Ti asi nepomůe, e? Tak a to má brzy vpořádku.
Není tady
No sláva Hani je tu taky! Vidím, e má honičku i bez okolností.... Ví nechtěla jsem být vlezlá a tak jsem pouřila tohle a jsem ráda, e ses zasmála!
Já jedu zítra do Prahy na ten koncert, jak jsem psala, tak se ozvu asi a pozítří.
Apassionátu bych taky ráda někdy viděla, snad přítí rok....
Jo a s tím klidem v důchodu s tebou souhlasím, nemám na nic čas!
Mariko, o rameno? Chce to klid, teplo z venku i ze vnitř!
Klidný večer!
Upravil(a) EDNA (18. 12. 2012 16:19)
Není tady
Dobré ráno,děvčata, musím vám napsat, e porcl byl super. A bude někdy u vás, nenechejte si ho ujít, určitě nebudete litovat.
Není tady
Děvčata, já byla na almanovi a taky super. Pohlazení po dui před vánocema. Vem pozdrav!!
Není tady
Tak se děvčata jetě naposled pořádně vyspěte, zítra má být konec světa! Já lezu do vany, abych byla čistá s umytou hlavou a pak brzo spát - co kdyby to přilo hned po půlnoci
Není tady
Tak se musím přidat včera v Sasazu na Vánočním koncertě, taky fajn! Seděli jsme na obrovské koené sdačce, pili koktejly( já nealko) a poslouchali ty kluky, jak jsem psala. Domu jsem dorazila v 1 hod. Vstávala v 5,30, pekla vánočky a tolu, vařila pórkovou polévku a upekla Pizzu k obědu. Jetě s stromek do stojánku, ale je jetě venku na terase, je čas.
je do neděle v práci, tak abych to nedělala zase sama.
Jsem utahaná e půjdu snad za chvíli na kutě. Ten konec světa zaspím!
Nevím co by se tak najednou přihodilo, ale kdyby to mělo být přírodního rázu, u by se muselo něco ukazovt delí dobu! Take... přesně jak jsem četla : kdy nám na konci roku dojde kalendář, koupíme si na nový rok dalí!
Přeji vám klidný večer vem
Není tady
Teda děvčata, nepovídejte mi o konci světa. To u bych nestihla v neděli kafe s "jinými okolnostmi". Dneska u to nestihnu.
U nás marodí půl rodiny, Jana i já jíme antibiotika, Lukáek u z toho vylezl, Ivanka taky. Tak doufám, e u to nikoho nepostihne.
Zatím vám nemůu přát příjemné svátky, kdy nevím, jestli nebude ten konec světa. Tak aspoň - příjemný konec světa- třeba se setkáme v nějakém lepím. Třeba tam taky bude Babinet.
Tak dobrou noc.
Není tady
Hele Hani ty mě chce mít na svědomí, kdy se konec světa nekonal? Jsem dostala záchvat smíchu z toho kafe s okolnostmi...
Neboj kafe bude!!! Mayové si li taky konečně koupit nový kalendář.
Take Vám děvčátka vem přeju krásný Vánoční svátky, nějakou tu maličkost pro radost pod stromkem a hlavně KLID a POHODU!!!!
a ahoj po vánocích.
Není tady
Také vám přeju příjemné svátky, hodně těstí, klidu, pohody a zdraví v přítím roce.
Není tady
Tak konec světa se nekonal aHani, to kafe s " okolnostma" a se zadaří a mockrát!! Na dneek jsme tu měil nai nejmení, je to můra-ve dobrý, ale s jídlem je hrozný problém. Nechce, nechce, jen občas sunar.A jsem na ni večer křikla. Samozřejmě řev, kai stejně nesnědla, v noci jsem jí dala jen 2x napít s tím, e ráno snad.., no zase nic. Chleba s pomazánkou ne, rohlík jen kousek, k svačině přesnídávka s pikotem-snědla 4 ličky. Talk teď la spát do kočáru na balkom, oběd u jí bude krmit mamina. Tady leje a leje. V noci sněilo (je na nás úklod), ráno nic, jen mírně namrzlé schody a loue. Take klasika - vánoce na blátě.
Vm přeju krásné proit ívánoc, pohodu, klid a nějaký ten dárek se snad taky objeví...
Není tady
Tak jsme přeili Jeíka, byl trochu v oku z toho lístku, ale brzo se otřepal a zase usnul hned v půl 8 u televize. Nestihli jsme návtěvu ani vedle u jeho ségry. Včera na tědrý den dostla vnučka 40 teploty, dneska leí u i maminka, zeáka jsme potkali na náměstí s malým a nevypadal moc dobře. Prý jedině Tomáek je k neutahání. Take zítřejsí slezina u mojí mamky asi nebude úplná. Holt si půjčím auto a odvezu marodům oběd domů. Opět prí, u je plná řeka a přehrady upoutějí co se dá. Volala sestřenice, e mají u zatopenou zahradu (Starý Plzenec). Tak snad brzy přestane, nebo nás to odplaví. Zatím se mějte krásně...
Není tady
Ahoj vem, u nás u je klid a u tu mám jen dceru, ale i ta dnes odjede. Tady je jak na jaře a protoe jsme na kopci, tak nám voda nehrozí. Dole ve vsi leze voda u z koryta pomalu ven, ale mslím, e u se to zastaviloi tam !
Marviko, to věřím , e koukal na dárek! Ale a se chytí za nos, chlapi jedni patní!
Já tu měla i nejmladího syna, kolega mu to vyměnil, tak jsem byla ráda, e aspoň 24 a 25 jsme byli pohromadě.
Přeju vám vem klid pohodu a dobrou náladu a teď zasloueně odpočívejme !
ovem takhle by to vypadat mělo!
Není tady
Hezký večer, děvčata
tak vidím, e nejen u nás byly ty vánoce jako na marodce. U nás zase vichni, co jsme se léčili na nachlazení, jsme začali mít 25. problémy se aludkem-jestli pro změnu nějaká aludeční viróza, těko říct. Ty dva dny teda stály za to. Dneska u jsme zase docela vpořádku. Ale nekonala se ádná rodinná selost, syna v Praze jsem zavčasu varovala, take s přítelkyní nepřijeli (oni zase pro změnu, jsou nachlazení). Takové vánoce jsem jetě nezaila. Dva tácy chlebíčků a jednohubek skončily v koi, protoe vem bylo zle. Uzené dám asi na mraák a vánočku se budeme jetě snait sníst dříve ne uschne.
Mějte se hezky.
Není tady
Zdravím děvčata,
u nás zatím ádné choroby nezačali, počasí stále jako na jaře, občas zaprí, bláta je a a.
Mám tu jetě dcery fenečku Dáu do 29.12., take 3 psí roáky a je tu s nima runo.
Vám děvčata přeji brzské uzdravení! A jste na konec roku fit a můete slavit.
Není tady
Hlásím, e u nás snad ji vichni v pořádku, já dělám dort a pomazánky na zítřejí oslavu mých narozenin a za chvíli se půjdu pdívat na Mrazíka. Dávají ho na slovácích, večer chci kouknout na něco jiného.
Upravil(a) marvika (28. 12. 2012 13:43)
Není tady
Dobrý den, děvčata,
marviko, přeji Ti vechno nejlepí k narozeninám, hodně těstí, zdraví, pohody a lásky.
U nás se zdá, e jsou vichni zdraví, tak snad u to stačilo.
Syn dnes odjídí na chatu, nae Jana bude na Silvestra s rodinou doma, my jedeme v neděli do Beskyd, jen tak se projít. Co budu dělat na Silvestra, to netuím-moná půjdu spát, jako několik posledních let.
Mějte se hezky.
Není tady
Marviko, krásné narozeniny, a se oslava vydaří !
Není tady
Oslava se vydařila snad a moc!Obě starí holky tu nakonec přespaly, malá utekla včas. K obědu jen vývar, a teď uklízím.Z jídla nezbylo nic, alkohol natěstí doel v 11 večer, dá se říct, e to byla dámská jízda. přila manelova sestra, oba partneři dcer rozumě s dětma odeli u kolem 8, byl pod patrolou své sestry, ta ho neustále pro něco posílala, tak si "chudák" nestačil ani nalévat. Teď svítí sluníčko, ale myslím e z procházky nebude nic, půjdu si asi
, procházku si necháme na 1.1. , to je u tradiční výlap na Zelenou horu, cca 6km, tam se podává zdarma gulá s chlebem a svařák, ale jen pěím příchozím, případně běkařům a kolařům. Auta tam nesmí!! Tak zítra pořádně zvládněte silvestra a přechod do roku 2013, já u jen nealko!! Vem moc pozdravů a děkuji za přání
Není tady