Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 12. 2012 6:47

beltain
♥------

Vznechané tablety a krvácení

Ahoj, potřebovala bych poradit. Beru YAZ a v neděli jsem si uvědomila, že jsem zapomněla vzít páteční a sobotní piluli z druhého řádku. Tohle se mi stalo prvně a návod říká poraďte se s lékařem, ale ten můj teď není dostupný.. Tak jsem vzala v neděli i ty zapomenuté prášky, ale pak jsem začla špinit a dnes už regulérně krvácím. Potřebuju vědět jestli to může být tou zapomenutou antikoncepcí a případně jaký vliv to má na antikoncepční efekt. Díky smile

Není tady

#2 11. 12. 2012 7:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vznechané tablety a krvácení

to bude těmi vynechanými prášky, taky se mi to asi 2x stalo.
ale na tvým místě bych se raději chránila ještě jinak, když sis to takhle celý rozhodila, aspoň tenhle cyklus. jeden nikdy neví wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 11. 12. 2012 16:37

beltain
♥------

Díky smile No já manželovi naznačovala, že chcu mimčo, ale on, že by to ještě o nějaký ten rok odložil, aspoň bych teď byla z obliga tillfreds No, nebudu riskovat ! gloria Asi si budu muset nastavit ty alarmy tři, jako na ranní vstávání do práce dumbom

Není tady

#4 12. 12. 2012 8:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, to by fakt nebyl dobrý nápad, na dítěti by jste se měli dohodnout oba.
nepřemýšlelas zkusit náplasti, nebo jinou antiko, kde nemusíš pořád myslet na to, aby sis vzala den co den pilulku ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 13. 12. 2012 11:26

beltain
♥------

Když naposledy, když to vypadalo, že čekáme, tak na moji upřímnou hrůzu reagoval jen pokrčením ramen a slovy "no tak budem mít sviště no.." Kdyby na to došlo, tak by mu to nevadilo, ale vím, že nás chce ještě zabezpečit, než na to dojde, třeba vlastním bydlením.  Tomu dobře rozumím, ale taky to může trvat pár let a mě není dvacet neutral Ale to je na jinou diskuzi storstark

NAd jinou antiko jsem uvažovala, ale s mým doktorem se to probrat nedá, toho vidím za celý rok jen na preventivce, jinak posílá recepty po sestřičce, a bere pacientky jako kusy. šup a další. vybavov at se nechce , takže nic. A z toho výběru na netu moc moudrá nejsem, potřebovala bych znát plusy a minusy od někoho kdo tomu rozumí... JAk to je s těma náplastma? Mᚠzkušenost?

Není tady

#6 13. 12. 2012 18:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak změň doktora, proč chodíš k někomu takovýmu va
jinak já v náplastech nejedu, neporadím ti. třeba jiný holky, co s nimi mají zkušenost ti řeknou, co a jak.
ale já bych se teda v první řadě poohlédla po jiném doktorovi, tenhle je ti stejně na prd tongue

Není tady

#7 14. 12. 2012 17:02

beltain
♥------

big_smile No on byl dohozenej po známosti. Je asistent primáře ve fakultce na onkogynekologii, výborný diagnostik a operatér, jen ten lidský přístup.. Na druhou stranu ale mám jistotu, že kdyby bylo něco špatně, tak sem v nejlepších rukou. To je pak těžká volba roll Ale je fakt, že dobrých doktorů je mááálo.. grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí