18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit. Beru YAZ a v neděli jsem si uvědomila, e jsem zapomněla vzít páteční a sobotní piluli z druhého řádku. Tohle se mi stalo prvně a návod říká poraďte se s lékařem, ale ten můj teď není dostupný.. Tak jsem vzala v neděli i ty zapomenuté práky, ale pak jsem začla pinit a dnes u regulérně krvácím. Potřebuju vědět jestli to můe být tou zapomenutou antikoncepcí a případně jaký vliv to má na antikoncepční efekt. Díky
Není tady
to bude těmi vynechanými práky, taky se mi to asi 2x stalo.
ale na tvým místě bych se raději chránila jetě jinak, kdy sis to takhle celý rozhodila, aspoň tenhle cyklus. jeden nikdy neví
Není tady
Díky No já manelovi naznačovala, e chcu mimčo, ale on, e by to jetě o nějaký ten rok odloil, aspoň bych teď byla z obliga No, nebudu riskovat ! Asi si budu muset nastavit ty alarmy tři, jako na ranní vstávání do práce
Není tady
no, to by fakt nebyl dobrý nápad, na dítěti by jste se měli dohodnout oba.
nepřemýlelas zkusit náplasti, nebo jinou antiko, kde nemusí pořád myslet na to, aby sis vzala den co den pilulku ?
Není tady
Kdy naposledy, kdy to vypadalo, e čekáme, tak na moji upřímnou hrůzu reagoval jen pokrčením ramen a slovy "no tak budem mít svitě no.." Kdyby na to dolo, tak by mu to nevadilo, ale vím, e nás chce jetě zabezpečit, ne na to dojde, třeba vlastním bydlením. Tomu dobře rozumím, ale taky to můe trvat pár let a mě není dvacet Ale to je na jinou diskuzi
NAd jinou antiko jsem uvaovala, ale s mým doktorem se to probrat nedá, toho vidím za celý rok jen na preventivce, jinak posílá recepty po sestřičce, a bere pacientky jako kusy. up a dalí. vybavov at se nechce , take nic. A z toho výběru na netu moc moudrá nejsem, potřebovala bych znát plusy a minusy od někoho kdo tomu rozumí... JAk to je s těma náplastma? Má zkuenost?
Není tady
tak změň doktora, proč chodí k někomu takovýmu
jinak já v náplastech nejedu, neporadím ti. třeba jiný holky, co s nimi mají zkuenost ti řeknou, co a jak.
ale já bych se teda v první řadě poohlédla po jiném doktorovi, tenhle je ti stejně na prd
Není tady
No on byl dohozenej po známosti. Je asistent primáře ve fakultce na onkogynekologii, výborný diagnostik a operatér, jen ten lidský přístup.. Na druhou stranu ale mám jistotu, e kdyby bylo něco patně, tak sem v nejlepích rukou. To je pak těká volba Ale je fakt, e dobrých doktorů je mááálo..
Není tady