6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, takový rychlodotaz, neb pořád zvauju jako dárek k vánocům a nevím, digitální fotorámeček, máte - nemáte? Je to dobrý a nebo zbytečnost? Případně pak rovnou ten s meteostanicí? Díky za postřehy
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky, takový rychlodotaz, neb pořád zvauju jako dárek k vánocům a nevím, digitální fotorámeček, máte - nemáte? Je to dobrý a nebo zbytečnost? Případně pak rovnou ten s meteostanicí? Díky za postřehy
Já jsem fotorámeček koupila naim /oba přes 70 let/ a bylo to na nic. Ani radost, ani se s tím nenaučili zacházet, take teď je někde pečlivě uloený na dně skříně.
Ale jde o to, komu ho chce dát. Kamarádka ho nosí na vechny srazy a ukazuje děti a vnoučata.
Není tady
Já zrovna uvauji e jej koupím tchýni, jen teda nevím jaký. Nechce se mi za něj moc utrácet ale aby to nebyl unt
Není tady
ahoj, obnovuji topick, naim se rozbil digi fotorámeček od Hundai a řeím co s tím. Máte nějaký tip na kvalitní? Nebo raději zvolit klasiku z titěnou fotkou - například tento http://www.beautifulhome.cz/fotoramecek-ah1060
Není tady