29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, takový rychlodotaz, neb pořád zvažuju jako dárek k vánocům a nevím, digitální fotorámeček, máte - nemáte? Je to dobrý a nebo zbytečnost? Případně pak rovnou ten s meteostanicí? Díky za postřehy
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky, takový rychlodotaz, neb pořád zvažuju jako dárek k vánocům a nevím, digitální fotorámeček, máte - nemáte? Je to dobrý a nebo zbytečnost? Případně pak rovnou ten s meteostanicí? Díky za postřehy
Já jsem fotorámeček koupila našim /oba přes 70 let/ a bylo to na nic. Ani radost, ani se s tím nenaučili zacházet, takže teď je někde pečlivě uložený na dně skříně.
Ale jde o to, komu ho chceš dát. Kamarádka ho nosí na všechny srazy a ukazuje děti a vnoučata.
Není tady
Já zrovna uvažuji že jej koupím tchýni, jen teda nevím jaký. Nechce se mi za něj moc utrácet ale aby to nebyl šunt
Není tady
ahoj, obnovuji topick, našim se rozbil digi fotorámeček od Hundai a řeším co s tím. Máte nějaký tip na kvalitní? Nebo raději zvolit klasiku z tištěnou fotkou - například tento http://www.beautifulhome.cz/fotoramecek-ah1060
Není tady