Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 12. 2012 12:48

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Digitální fotorámeček

Holky, takový rychlodotaz, neb pořád zvažuju jako dárek k vánocům a nevím, digitální fotorámeček, máte - nemáte? Je to dobrý a nebo zbytečnost? Případně pak rovnou ten s meteostanicí? Díky za postřehy smile

Není tady

#2 7. 12. 2012 16:30

Suzie
♥♥♥♥---

Re: Digitální fotorámeček

AndreaP. napsal(a):

Holky, takový rychlodotaz, neb pořád zvažuju jako dárek k vánocům a nevím, digitální fotorámeček, máte - nemáte? Je to dobrý a nebo zbytečnost? Případně pak rovnou ten s meteostanicí? Díky za postřehy smile

Já jsem fotorámeček koupila našim /oba přes 70 let/ a bylo to na nic. Ani radost, ani se s tím nenaučili zacházet, takže teď je někde pečlivě uložený na dně skříně.

Ale jde o to, komu ho chceš dát. Kamarádka ho nosí na všechny srazy a ukazuje děti a vnoučata.

Není tady

#3 7. 12. 2012 23:03

zora.vselichoa
♥------

Já zrovna uvažuji že jej koupím tchýni, jen teda nevím jaký. Nechce se mi za něj moc utrácet ale aby to nebyl šunt smile

Není tady

#4 26. 2. 2014 15:28

novottom
♥------

ahoj, obnovuji topick, našim se rozbil digi fotorámeček od Hundai a řeším co s tím. Máte nějaký tip na kvalitní? Nebo raději zvolit klasiku z tištěnou fotkou - například tento http://www.beautifulhome.cz/fotoramecek-ah1060

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí