19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj:D Vechny zdravím a vyzývám vás, aby jste se nahlásily. Tak já mám co říkat. U nás, klepu na dřevo, idylka, dalí, vzhledem k naemu věku nehrozí, taky u jsem si to před lety zaila a děkuji, takto mi to vyhovuje. Matý je dost ikovný, povídá, pomáhá, týrá psa a poroučí nám. Na nočník jetě není úplně spoleh, ale půjde to, spí stále se mnou :cool:Na kolej s ním snad u nepůjdu. Jí vechno, boty má nejoblíbenějí ty od vietnamců.
Co jsem asi trochu propásla, byl zápis od září do kolky... Byli jsme se tam podívat a straně se mu tam líbilo a pořád mne tam tahá. Já nevím, ale mně připadá jetě hrozně maličký. Jene on je na rozdíl od naí (mé a kluků) linie straně společenský, sebevědomý a i průbojný. No tak moná zkusíme od září soukromou. Bude muset máknout na plíně, ale vlastně, kdy je to soukromá
Jdu kouknout na letňátka, Jani:hjarta:
Není tady
Ahoj Kater. :-)
Tak my stále mluvení nic, nočník bojkotuje. :-( Na usínání taky stále někoho vyaduje.
Jinak já počítám dny do konce srpna a zatím bojuju s těhotenskou cukrovkou u které se vlastně neví jestli ji ám nebo ne. Ono doktoři by léčili ale já myslím, e není co. No nový test OGTT udělaný správně v laboratoři ve ukáe.
Není tady
Take u se těí na kouličku
To je super, za pár, co? A jak zvládá s bříkem malého? Někdy nářez, e? Plíny, spaní, oni z toho vyrostou:supr:
Není tady
Ale dá se. Akorát bych ho nemusela pořád někde nahánět.
Jinak ted poslední dobou nechce moc jíst. Do snídaně podlube do oběda taky. Včera u dostal na zadek kdy začal plivat oběd ven s pusy. Normálně to jídlo jí a ted s tím nadělá.
Není tady
Ahoj Kat
u nás je celkem veselo, ale zvládáme. Tom je ukecaný, vechno komentuje, tento týden se přiklonil k enským koncovkám, je to dost komické ("vyspinkala, čurala" atd.) Je zatím v plínách. Kdy ho nechám s holou zadelí, zcela spolehlivě si na nočník zajde, kdy mu ale vnutím slipy, počurá se. Na zápis do kolky jsme ani nely, u nás je výrazný přetlak, ani přítí rok nebudou ance valné. O soukromé taky uvauju, myslím, e do kolektivu by v pohodě zapadl. Trochu vázne samostatnost, nemá absolutně zájem se sám vyslíct, oblíct, samokrmení jak kdy. Sní ale kde co, ("Dej, Tomákovi, dej, do pusinky!"). Pořád musíme číst a stavět garáe. Dneska jsme na vycházce 30 minut pozorovali bagry, pak se konečně pohnul dál. Usíná v pohodě sám, obvykle si u toho zpívá nebo vykládá.
Monost třetího potomka jsme jetě zcela nezavrhli, ovem reakce okolí jsou negativní ("kdy u máte páreček...").
Není tady
Korin nic si s toho nedělej. U nás ted nemůem na samostatné jídlo ani pomyslet. Vechno jídlo od snídaně svačin oběda do něho člověk musí narvat jinak by nejedl vůbec. A to jsou řvací vztekací scény. Jak tak sní kai na večeři.
Není tady