|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, poradíte mi, kde se dají sehnat šaty pro v 7 měsíci
?
Není tady
Záleží na správně zvoleném střihu, takže se dají sehnat i v běžném obchodě s oblečením, případně pak přímo v obchodě s těhotenskou módou, kde ale dle mě je to často velmi předražené.
Není tady
Díky za radu. Jít do běžného obchodu by mne nenapadlo
. Zapomněla jsem napsat, že hledám v Praze. Máte prosím nějaké konkrétní doporučení?
Není tady
zkus C&A třeba. Tam najdeš i v normálním oddělení. Ale mají i těhu. Jen je za slovo "těhotenské" příplatek 
edit: ted jsem si vsimla, ze jme na svatebnim. Tak se omlouvam, asi neshanis obyc saty. Tak preji hodne stesti 
Upravil(a) Holčička (4. 12. 2012 22:48)
Není tady
Holčino, vidíš to, taky jsem si neuvědomila, že jsme na svatebním. Tak to šaty v běžném obchodě asi nesežene, to je jasný.
Není tady
Ahoj, slušný výběr těhotenských šatů mají v Praze např. v Adině, více zde: svatebni-saty-adina.cz (Prosím zkopíruj si to do vyhledávače. Nevím, jestli se tu můžou vkládat odkazy.). Kdy máte termín svatby?
Není tady