29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mikeši, prostě jsi měkej.
Nebrat dvojsmyslně.
Ona to s tebou umí.
Umí, proto je to taky moje žena.
Ano.
Tak si nestěžuj.Ale možná to nebyla stížnost a ty jsi rád, že ti to zorganizovala, jen se tak děláš, že ne.
Přesně tohle jsem chtěla napsat. Už jsou spolu tolik let a svým způsobem to Mikešovi vyhovuje. A to, že nemusí nic dělat.
Není tady
Ano. I zásuvku za mě vymění manželka
Není tady
Není tady
...zaškrtit Dušičku a Majku...
Není tady
Proč zaškrtit? Že konstatujeme fakt, žes byl dobře vybrán? Prostě si tě tvá žena správně vybrala vzhledem k naturelu vás obou. Hezky si vzájemně vyhovujete a to je to podstatné a důležité.
Upravil(a) Eva. (23. 3. 2013 22:40)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Děkuji za přání vám všem.
Právě se mi podařilo vypakovat poslední gratulanty z bytu, takže si jdu v klidu dát panáka...
Tak to sme mali podobné poobedie. V jednej miestnosti 12 dospelých, 4 deti a 2 hlodavce A to všetko prosímpekne k 2. narodeninám.
Ja tieto rodinné oslavy robím vždy hromadne, nech mám potom pokoj.
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Děkuji za přání. Líbí se mi tento věk, skvělý. Ale asi to bude okolnostmi. Kdyby byly jiné, možná by se mi nelíbil, kdoví.
Těžce jsem nesla třicetiny a mám víc známých, kteří to měli stejně. Ostatní narozky všechny v pohodě.moje nejlepší kamarádka je o rok starší. když kdysi vyšilovala, že už bude mít třicátý narozky, vůbec jsem to nechápala. až se třicítka blížila mě, byla jsem z toho taky docela rozčarovaná .. měla jsem pocit, že co se mi překulilo 25, hrozně rychle to uteklo. najednou prásk a byla ze mě třicítka. a prý jak se cítím, jako zralá žena
jinak na období svých třicátých narozek nevzpomínám ráda. jsem zvědavá, jak ponesu, až mi bude jednou 40, 50. jestli v pohodě, nebo mě zachvátí panika.
Tak toto v mojom okolí tiež neustále počúvam. Tak čakám na nejakú depku, ale už som 21 dní "po" a stále nič.
Není tady
bellatrix napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Právě se mi podařilo vypakovat poslední gratulanty z bytu, takže si jdu v klidu dát panáka...Tak to sme mali podobné poobedie. V jednej miestnosti 12 dospelých, 4 deti a 2 hlodavce
A to všetko prosímpekne k 2. narodeninám.
PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Děkuji za přání. Líbí se mi tento věk, skvělý. Ale asi to bude okolnostmi. Kdyby byly jiné, možná by se mi nelíbil, kdoví.
Těžce jsem nesla třicetiny a mám víc známých, kteří to měli stejně. Ostatní narozky všechny v pohodě.moje nejlepší kamarádka je o rok starší. když kdysi vyšilovala, že už bude mít třicátý narozky, vůbec jsem to nechápala. až se třicítka blížila mě, byla jsem z toho taky docela rozčarovaná .. měla jsem pocit, že co se mi překulilo 25, hrozně rychle to uteklo. najednou prásk a byla ze mě třicítka. a prý jak se cítím, jako zralá žena
jinak na období svých třicátých narozek nevzpomínám ráda. jsem zvědavá, jak ponesu, až mi bude jednou 40, 50. jestli v pohodě, nebo mě zachvátí panika.Tak toto v mojom okolí tiež neustále počúvam. Tak čakám na nejakú depku, ale už som 21 dní "po" a stále nič.
tak třicítka mně vůbec nevadila , i čtyřicet v pohodě , ale 50. mi pripadá hrozný .... stáří prostě
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč zaškrtit? Že konstatujeme fakt, žes byl dobře vybrán?
Prostě si tě tvá žena správně vybrala vzhledem k naturelu vás obou. Hezky si vzájemně vyhovujete a to je to podstatné a důležité.
No Majko, neber to doslova.
O manželce Mikeš píše, jak mu uspořádá oslavu, on ten chudák a pak nakonec vyjde z toho, že je rád.
Takže slovo zaškrtit určitě taky píše v zaobaleném významu
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ano. I zásuvku za mě vymění manželka
to jako fakt, nebo si z nás utahuješ ?
Není tady
dusičko, já to přece chápu, jak to myslel.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusičko, já to přece chápu, jak to myslel.
Já vím
Není tady
Grainne napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Právě se mi podařilo vypakovat poslední gratulanty z bytu, takže si jdu v klidu dát panáka...Tak to sme mali podobné poobedie. V jednej miestnosti 12 dospelých, 4 deti a 2 hlodavce
PPavlaa napsal(a):
moje nejlepší kamarádka je o rok starší. když kdysi vyšilovala, že už bude mít třicátý narozky, vůbec jsem to nechápala. až se třicítka blížila mě, byla jsem z toho taky docela rozčarovaná .. měla jsem pocit, že co se mi překulilo 25, hrozně rychle to uteklo. najednou prásk a byla ze mě třicítka. a prý jak se cítím, jako zralá žena
jinak na období svých třicátých narozek nevzpomínám ráda. jsem zvědavá, jak ponesu, až mi bude jednou 40, 50. jestli v pohodě, nebo mě zachvátí panika.Tak toto v mojom okolí tiež neustále počúvam. Tak čakám na nejakú depku, ale už som 21 dní "po" a stále nič.
tak třicítka mně vůbec nevadila , i čtyřicet v pohodě , ale 50. mi pripadá hrozný .... stáří prostě
mě teda celkem sebral fakt, že už na začátku nebudu mít tu dvojku, ale trojku .. a taky jsem si vzpomněla na slova tuším johna lennona nevěř nikomu nad třicet do toho se u nás řešila milenka, já měla románky .. prostě debilní období.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tak toto v mojom okolí tiež neustále počúvam. Tak čakám na nejakú depku, ale už som 21 dní "po" a stále nič.tak třicítka mně vůbec nevadila , i čtyřicet v pohodě , ale 50. mi pripadá hrozný .... stáří prostě
mě teda celkem sebral fakt, že už na začátku nebudu mít tu dvojku, ale trojku .. a taky jsem si vzpomněla na slova tuším johna lennona nevěř nikomu nad třicet
do toho se u nás řešila milenka, já měla románky .. prostě debilní období.
tak já v tomhle věku měla klid , v 35. jsem si splnila své největší přání a byla jsem spokojená v rámci možností . Po 40. se to všechno začalo kazit a v 45. bylo vymalováno .
Není tady
Grainne napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
moje nejlepší kamarádka je o rok starší. když kdysi vyšilovala, že už bude mít třicátý narozky, vůbec jsem to nechápala. až se třicítka blížila mě, byla jsem z toho taky docela rozčarovaná .. měla jsem pocit, že co se mi překulilo 25, hrozně rychle to uteklo. najednou prásk a byla ze mě třicítka. a prý jak se cítím, jako zralá žena
Grainne, nedávno jsem četla, že padesátka je vlastně dnešní třicítka, ženy dnes v 50 vypadají a chovají se tak, jako před 100 lety třicátnice.
Můžu Ti říct, že na sobě zatím věk nijak nepozoruju, nic mě nebolí, všechno zvládám tak, jako předtím a mám mnohem víc času na sebe. Jo, nevypadám už jako ve dvaceti, ale já mám tu výhodu, že jsem nikdy nebyla žádná krasavice, takže mě opouštějící "krása" tak nevadí. Dokonce jsem zjistila, že se ještě dokážu učit, což musím dělat na ty pracovní pohovory, a to jsem si myslela, že už mám paměť úplně v háji. Ale asi to bylo jen tím, že jsem se už dlouho nic pořádně nešprtala.
Stáří vidím dnes až tak po sedmdesátce, teď budeš mít před sebou ještě 20 let staršího středního věku.
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tak toto v mojom okolí tiež neustále počúvam. Tak čakám na nejakú depku, ale už som 21 dní "po" a stále nič.tak třicítka mně vůbec nevadila , i čtyřicet v pohodě , ale 50. mi pripadá hrozný .... stáří prostě
Grainne, nedávno jsem četla, že padesátka je vlastně dnešní třicítka, ženy dnes v 50 vypadají a chovají se tak, jako před 100 lety třicátnice.
Můžu Ti říct, že na sobě zatím věk nijak nepozoruju, nic mě nebolí, všechno zvládám tak, jako předtím a mám mnohem víc času na sebe. Jo, nevypadám už jako ve dvaceti, ale já mám tu výhodu, že jsem nikdy nebyla žádná krasavice, takže mě opouštějící "krása" tak nevadí. Dokonce jsem zjistila, že se ještě dokážu učit, což musím dělat na ty pracovní pohovory, a to jsem si myslela, že už mám paměť úplně v háji. Ale asi to bylo jen tím, že jsem se už dlouho nic pořádně nešprtala.
Stáří vidím dnes až tak po sedmdesátce, teď budeš mít před sebou ještě 20 let staršího středního věku.
jasně, já se taky necítím nijak staře ba spíše naopak .... já to stále převádím na ty vztahy .... prostě mi to po 50. připadá už zhola nemožné
Není tady
Takže podle této teorie je mi něco přes dvacet
Není tady
Grainne napsal(a):
Po 40. se to všechno začalo kazit a v 45. bylo vymalováno.
My jsme malovali, když mi bylo 48
Není tady
Grainne napsal(a):
jasně, já se taky necítím nijak staře ba spíše naopak .... já to stále převádím na ty vztahy .... prostě mi to po 50. připadá už zhola nemožné
Mně ne. Věřím, že budu žít s mužem, se kterým se budeme vzájemně milovat a budu s ním šťastná. Že budeme spolu bydlet a sdílet své dny.
Není tady
ale 50. mi pripadá hrozný .... stáří prostě... já to stále převádím na ty vztahy .... prostě mi to po 50. připadá už zhola nemožné
Ale di ty... proč bys nemohla mít vztah i po těchhle narozeninách? Víš, kolik jinejch ho má? A tím nemyslím nějakej letitej, ale nově nalezenej...
Není tady
Grainne, jasně, že po padesátce najít kvalitního muže je těžké, ale ono je to těžké v podstatě vždy. Kolem dvacítky jsou ti kluci ještě většinou nevyzrálí chlapečci, po třicítce jsou ale najednou ti dobří už rozebraní, totéž po čtyřicítce. Je to vždycky veliká souhra náhod někoho najít. Ale jsou i lidé, kteří se dají dohromady i po šedesátce. Jde jen o to, jak to má člověk nastavené. A pak je to samozřejmě ještě hodně o štěstí.
Není tady
Urobil mi radosť film, aj keď skôr smutný až drastický, a pekné výstavy fotografií. A ešte taký komunitný trh "Dobrý trh" v centre, kde bola aj živá indická hudba a ukážky indických tancov.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Takže podle této teorie je mi něco přes dvacet
podle jaké teorie ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mně ne. Věřím, že budu žít s mužem, se kterým se budeme vzájemně milovat a budu s ním šťastná. Že budeme spolu bydlet a sdílet své dny.
po 50. asi přestoupím na ten pragmatismus
Není tady
helena napsal(a):
ale 50. mi pripadá hrozný .... stáří prostě... já to stále převádím na ty vztahy .... prostě mi to po 50. připadá už zhola nemožné
Ale di ty... proč bys nemohla mít vztah i po těchhle narozeninách? Víš, kolik jinejch ho má? A tím nemyslím nějakej letitej, ale nově nalezenej...
pokud nepřemyšlím o hodně mladším partnerovi , to beru jen jako zábavu nikoli vztah ... tak , jak už bylo psáno 50.tníci jsou dost hrůza a čím to bude víc let, lepší to asi nebude .
Není tady
50.tníci jsou dost hrůza a čím to bude víc let, lepší to asi nebude]
Zatímco my jsme den ode dne mladší a čím dál tím je to lepší...
Není tady