29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A srdečné kondolencie 50tnikom ... Potom napíšte, aké to je - za pár rokov už to asi čaká aj mňa.
Není tady
Selima napsal(a):
A srdečné kondolencie 50tnikom
... Potom napíšte, aké to je - za pár rokov už to asi čaká aj mňa.
Bolí mě pravá noha, ale to už trvá několik měsíců, takže nemohu posoudit, jestli za to může ta padesátka
Eva. napsal(a):
Růženec třeba v autě na zrcátku nebo na jiném místě. Aby tě chránil na cestách.
Dobrý nápad, akorát že zrovna nemůžu nastartovat auto... baterka je po zimě v pr....
Není tady
Kocoure, pozdě, leč o to srdečněji ti přeju pevné zdraví, dobré nervy a hodně pohody do druhé půlky života.
Není tady
Evo a Mikeši, taky přeji všechno nejlepší.
Není tady
Selima napsal(a):
A srdečné kondolencie 50tnikom
... Potom napíšte, aké to je - za pár rokov už to asi čaká aj mňa.
i mně všechno nejlepší
Není tady
Děkuji za přání vám všem.
Právě se mi podařilo vypakovat poslední gratulanty z bytu, takže si jdu v klidu dát panáka...
Není tady
takže si jdu v klidu dát panáka
Na zdravíčko...
Není tady
tak kocoure a majko, všechno nej
Není tady
Děkuji za přání. Líbí se mi tento věk, skvělý. Ale asi to bude okolnostmi. Kdyby byly jiné, možná by se mi nelíbil, kdoví.
Těžce jsem nesla třicetiny a mám víc známých, kteří to měli stejně. Ostatní narozky všechny v pohodě.
Není tady
Eva. napsal(a):
Líbí se mi tento věk, skvělý.
Mně se to moc nelíbí, ale co můžeme dělat
PPavlo, taky díky za přání
Není tady
Mikeš napsal(a):
Eva. napsal(a):
Líbí se mi tento věk, skvělý.
PPavlo, taky díky za přání
Nic proti , ale já se na to rozhodně netěším, natož dělat nějakou oslavu a musím si užít ještě ten kousek co mi do 50. zbývá nebo se o to alespon nějak pokusit
Není tady
Zas tě budou pouštět v MHD sednout...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ivana napsal(a):
Mikeši, všechno nejlepší k narozeninám a vítej v našem klubu (zralých padesátníků
)!
Můj ex má narozky 20.3., moje maminka mívala 12.3. a moje dvě kámošky z gymplu 22.3. a 31.3., takže kdysi byl u mě březen měsícem oslav.Díky i Tobě, Ivanko.
U nás je to podobný - já mám narozky 21.3., manželka 8.4., a 14.4. máme výročí svatby...taonata napsal(a):
Promiň.
V pohodě, nemohla jsi nic tušit.
Ale teď mi holky poraďte: Moje zdravotní sestřička (resp. sestřička u mé obvodní lékařky, abych to lépe popsal) mi včera dala k narozeninám růženec, prý pro ochranu. Já mám do věřícího člověka hodně daleko, takže nevím, jak bych ho měl správně použít, a jí se ptát nechci...
Manžel taktéž není věřící, nicméně si ho přál do auta na zrcátko (i když by tam tedy nemělo nic viset) pro ochranu.
A ještě jednou Ti tedy popřeju, všechno nejlepší
Není tady
Grainne napsal(a):
Nic proti , ale já se na to rozhodně netěším, natož dělat nějakou oslavu...
Moje slova Zaplať pánbu, že je to za mnou...
Škoda, že až včera - kdy už bylo pozdě s tím něco dělat - mě napadlo aranžmá ve stylu: "Je mi 50, přijdou gratulanti, a manželka mě vyveze z pokoje na vozíku" To by byla fakt pecka, ale takhle rychle se mi to bohužel nepodařilo...
Není tady
dusička napsal(a):
Děkuji, Dušičko
Není tady
natož dělat nějakou oslavu
Vždyť je to jednoduchý - už před časem jsem všem, kterých se to týká, sdělila, aby si vymazali všechny moje svátky, narozeniny, vánoce... že prostě odmítám slavit, odmítám gratulace a odmítám dárky. No a funguje to k naprostý spokojenosti.
Není tady
Grainne, není přece povinností dělat jakékoliv oslavy. Dle mého by měl mít oslavenec oslavy pouze tehdy a takovým způsobem, jak se on cítí příjemně. Držím se toho už několik let a konečně si (nejenom) své narozeniny užívám.
Není tady
...vám se to kecá...
...když manželka rozhodne, že bude oslava, tak bude, i kdyby fotra věšeli...
Není tady
Eva. napsal(a):
Děkuji za přání. Líbí se mi tento věk, skvělý. Ale asi to bude okolnostmi. Kdyby byly jiné, možná by se mi nelíbil, kdoví.
Těžce jsem nesla třicetiny a mám víc známých, kteří to měli stejně. Ostatní narozky všechny v pohodě.
moje nejlepší kamarádka je o rok starší. když kdysi vyšilovala, že už bude mít třicátý narozky, vůbec jsem to nechápala. až se třicítka blížila mě, byla jsem z toho taky docela rozčarovaná .. měla jsem pocit, že co se mi překulilo 25, hrozně rychle to uteklo. najednou prásk a byla ze mě třicítka. a prý jak se cítím, jako zralá žena
jinak na období svých třicátých narozek nevzpomínám ráda. jsem zvědavá, jak ponesu, až mi bude jednou 40, 50. jestli v pohodě, nebo mě zachvátí panika.
Není tady
Mikeši, prostě jsi měkej. Nebrat dvojsmyslně.
Ona to s tebou umí.
Upravil(a) Eva. (23. 3. 2013 22:14)
Není tady
dusička napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ivana napsal(a):
Mikeši, všechno nejlepší k narozeninám a vítej v našem klubu (zralých padesátníků
)!
Můj ex má narozky 20.3., moje maminka mívala 12.3. a moje dvě kámošky z gymplu 22.3. a 31.3., takže kdysi byl u mě březen měsícem oslav.Díky i Tobě, Ivanko.
U nás je to podobný - já mám narozky 21.3., manželka 8.4., a 14.4. máme výročí svatby...taonata napsal(a):
Promiň.
V pohodě, nemohla jsi nic tušit.
Ale teď mi holky poraďte: Moje zdravotní sestřička (resp. sestřička u mé obvodní lékařky, abych to lépe popsal) mi včera dala k narozeninám růženec, prý pro ochranu. Já mám do věřícího člověka hodně daleko, takže nevím, jak bych ho měl správně použít, a jí se ptát nechci...Manžel taktéž není věřící, nicméně si ho přál do auta na zrcátko (i když by tam tedy nemělo nic viset) pro ochranu.
já mám růženec jen tak schovanej. byl mojí babičky.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mikeši, prostě jsi měkej.
Nebrat dvojsmyslně.
Ona to s tebou umí.
Umí, proto je to taky moje žena.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, není přece povinností dělat jakékoliv oslavy. Dle mého by měl mít oslavenec oslavy pouze tehdy a takovým způsobem, jak se on cítí příjemně. Držím se toho už několik let a konečně si (nejenom) své narozeniny užívám.
jasně , já to neslavím nikdy
Není tady
Moje padesátiny byly celkem smutné. Oslavu mi chtěla uspořádat maminka, domlouvaly jsme se o tom na jejích narozkách v březnu, měly jsme plán, v které hospodě, koho pozveme, ona, že to zaplatí .... umřela 2. dubna. Tak jsem jen pozvala děti a svoji tchyni s tchánem ke mně domů. Pak jsem ještě udělala oslavu pro kamarádky a blízké kolegyně z práce ve vinárně, to bylo veselejší a v práci, kde každý rychle pohltil chlebíček a zákusek, vhodil do sebe sklenku vína a do půl hodiny všichni vypadli, to bylo dost trapné. Od té doby tam nikdo oslavu nedělal, takže to asi nebylo zvykem, ale já se řídila mým dřívějším zaměstnáním, kde jsme měli moc hezké kolegiální vztahy a narozky jsme vždycky slavili.
Mikeši, ber to tak, že to máš za sebou, manželka měla radost, že jste pohostili její příbuzenstvo a život jde dál. Můžu tě ujistit, že nic přelomového se po padesátce nestane.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mikeši, prostě jsi měkej.
Nebrat dvojsmyslně.
Ona to s tebou umí.
Umí, proto je to taky moje žena.
Ano.
Tak si nestěžuj. Ale možná to nebyla stížnost a ty jsi rád, že ti to zorganizovala, jen se tak děláš, že ne.
Není tady