|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Javořická - přečetla jsem od ní jednu knížku,už nevím,jakou kdysi, ale jiné knížky už ne. Přišlo mi to na jedno kopyto.
Milovala jsem knížku Magdin osud. To babička měla snad v originálu. Voněla jak Malý Bobeš. http://www.databazeknih.cz/knihy/magdin-osud-84141
Četla jsem červenou knihovnu. Nepamatuju si názvy ani autorky.
Moje oblíbená autorka je Barbara Woodová. Ale já moc nečtu. Mám spoustu jiných koníčků. Potřebovala bych víc času.
Sahleb - přeju hodně štěstí a je to fajn, když máš doma pomocnici.
Erem - brzo se uzdrav
K sekáčům - První sekáče - tedy to nebyly sekáče spíš takový trh na náměstí v roce 1992,kdy jsem byla těhotná a měli na mimina dupačky a tak. Ale my v těch letech devadesátých jezdili pro dětský oblečky do Polska.
Není tady
Nevím jestli na skuhrání nebo na radost.
S holkou jsem dělala vanilkové rohlíčky. No ty vypadaj.
Holka krájela, dávala na plech. Takže každý kus jiný. Ale strašně moc jí to bavilo, vydržela celou dobu. I obalovala. Tak si říkám, pečeme s láskou. 
Není tady

dusička napsal(a):
S holkou jsem dělala vanilkové rohlíčky. No ty vypadaj.![]()
Holka krájela, dávala na plech. Takže každý kus jiný. Ale strašně moc jí to bavilo, vydržela celou dobu. I obalovala. Tak si říkám, pečeme s láskou.
To je na radost, Duší 
Není tady
Modroočko dík, já koukám,že jsem ve správném chlívku.

Dneska jdeme zdobit perníkovou chaloupku.
Mohla bych to dělat sama v klidu,když je ve školce, ale chci,aby se to užívala. I když někdy šílím.
Není tady

dusička napsal(a):
Modroočko dík, já koukám,že jsem ve správném chlívku.
![]()
Dneska jdeme zdobit perníkovou chaloupku.Mohla bych to dělat sama v klidu,když je ve školce, ale chci,aby se to užívala. I když někdy šílím.
Duši, ale to jsou jedny z nejkrásnějších chvilek s malým děckem, staršně rychle to uteče a takhle obě budete mít krásný vzpomínky
Není tady
Já vím Modroočko, užívám si to. 
A nejenom předvánoční atmosféru. Ale všechno okolo Markétky.
Nedávno jsme začali hrát člověče nezlob se. No pexeso mě baví víc. Nenervuju se 
Není tady
dusička napsal(a):
Já vím Modroočko, užívám si to.
A nejenom předvánoční atmosféru. Ale všechno okolo Markétky.
Nedávno jsme začali hrát člověče nezlob se. No pexeso mě baví víc. Nenervuju se
tuhle změnu vidím ráda.
Není tady
Pavli - dík 
Užívám si ted,co jsem doma. Nehoním se, mám na ni čas.
Není tady
dusička napsal(a):
Dusi, viem si predatavit. Chlapci takto zdobili v piatok pernicky.
Ale bola to nadherna hodinka 
Není tady

eremuruss napsal(a):
sahleb napsal(a):
Mam novou dceru ode dneska, je strasne hezka.
Vubec se mi nepodoba, samozrejme...ehmmmm.....A na to, ze ji neni ani 10 let je docela suverenni. Letela pres noc letadlem, poprve v zivote jen s oficialnim doprovodem do nezname zeme, vsechno zvladla a ze vseho je nadsena i snih, zimu. Nakupy, beze slova mi pomohla s varenim. Fajn.Tomu nerozumim??Jaka dcera tu si adoptovala?
Ne to ne, neadoptovala a ani v budoucnosti nehodlam. Je to dcera meho chote. Pristehovala se k nam. Ja jen ziram jak to zvladla.
Není tady

holcina napsal(a):
sahleb napsal(a):
Mam novou dceru ode dneska, je strasne hezka.
Vubec se mi nepodoba, samozrejme...ehmmmm.....A na to, ze ji neni ani 10 let je docela suverenni. Letela pres noc letadlem, poprve v zivote jen s oficialnim doprovodem do nezname zeme, vsechno zvladla a ze vseho je nadsena i snih, zimu. Nakupy, beze slova mi pomohla s varenim. Fajn.Přeji hezké sžívání
Diky. V pondeli jdeme na urady a kvuli skole. Zatim nemam tucha, nemecky nemluvi ani slovo.
Není tady
Sahleb - tak to klobouk dolů. 
Určitě napiš, jak to holčině jde.
Zahráváme si s myšlenkou,že bychom se časem odstěhovali. Ale to nejde. Jak by se holka naučila německy?
Není tady

dusička napsal(a):
Dusicko, neni to na terapii? Tobe vadi, ze vanilkove rohlicky jsou kazdy jiny? COZE? 
To je snad spravne ne?
Ja budu peci asi pristi tyden.
Hlasim hrde: nemam uklizeno (teda neuklizela jsem (jako nikdy) - Vanoce nejsou pro me galeje) a nemam napeceno. Ale neco napecu.
Ne fakt, ne. Zadny uklizeni. Nechapu to.
Není tady

dusička napsal(a):
Zahráváme si s myšlenkou,že bychom se časem odstěhovali. Ale to nejde. Jak by se holka naučila německy?
Ta moj enova, musi se nauvit brzo. Proste musi bez milosti. I kdyz podle jinych osudu od znamych to deti zvladnou do pul roku. Dneska uz nemecky odpovedela. Teda musim se priznat, ze to bylo slovo *ano".
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Dusicko, neni to na terapii? Tobe vadi, ze vanilkove rohlicky jsou kazdy jiny? COZE?
To je snad spravne ne?
Hlasim hrde: nemam uklizeno (teda neuklizela jsem (jako nikdy) - Vanoce nejsou pro me galeje) a nemam napeceno. Ale neco napecu.
Ne Sahleb, mně to nevadí.
Hlavně že bylo fajn.
Zítra budu dělat linecké (sama) protože se těsto musí rychle zdělat a odpoledne s holkou pracinky.
Já mám jen provozní bordel. 
Upravil(a) dusička (16. 12. 2012 21:20)
Není tady

At zije provozni bordel!

Není tady
dusička napsal(a):
já myslím, že holka by se naučila německy daleko rychleji a líp, jak vy dva.
Není tady

Taky nijak zvlášť neuklízím, ani nepeču. Moje oblíbené heslo je - bordel v bytě, šťastné dítě 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Zahráváme si s myšlenkou,že bychom se časem odstěhovali. Ale to nejde. Jak by se holka naučila německy?já myslím, že holka by se naučila německy daleko rychleji a líp, jak vy dva.
O tom jsem přímo přesvědčena!
Není tady
Konvalinka 21 napsal(a):
Taky nijak zvlášť neuklízím, ani nepeču. Moje oblíbené heslo je - bordel v bytě, šťastné dítě
no tak zrovna tohle heslo mi přijde na úrovni uvažování náctiletých.
Není tady
před chvílí jsem se probudila:-) krásně ten den začíná:-)
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
To je snad spravne ne?
a proč by to mělo být na terapii? je špatné chtít mít něco "pěkně udělané"?
Není tady
Udělalo mi radost víc věcí.
Domácí marmeláda od mamky.
A pochvala tchyně, že umím péct. 
Zrovna se moje mamka,ségra a tchyně sešly u dveří,že jdou na chvilku k nám.
Přišly zrovna ve chvíli,kdy jsem vyndavala první plech pracinek. Docela jsem měla obavu,protože jsou tmavé, a já to prostě nepoznám,jestli už jsou hotové. Ale byly. Krásně šly vyklopit. Marky to zvládla. 
Upravil(a) dusička (17. 12. 2012 19:47)
Není tady
tchýně o tom snad někdy pochybovala ?
Není tady
tchýně o tom snad někdy pochybovala ?
Skoro každá pochybuje... nakonec tchyně a pochybovat má stejnej slovní základ...

Upravil(a) helena (18. 12. 2012 10:09)
Není tady