18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je hezká radost, Majkafo.
To já z opačných důvodů u nějakou dobu nebyla.
Na stanici se ke mně chovali, jako bych je obtěovala a 2x mně vyhodili, e mám podváhu...
Kdy o tom ale teď přemýlím, tak aktuálně by si tohle dovolit u nemohli
Není tady
Jessika napsal(a):
Na stanici se ke mně chovali, jako bych je obtěovala a 2x mně vyhodili, e mám podváhu...
Kdy o tom ale teď přemýlím, tak aktuálně by si tohle dovolit u nemohli
To jako e teď u má nadváhu?
Mně dneska udělali radost na chirurgii, kdy mi na pochroumanej prst na ruce dali dlahu. Teda ne, e by mě ta dlaha jako taková nějak zvlá potěila, ale hlavně e to není zlomený a nemuseli mi dávat sádru - teď před svátkama by to bylo celkem blbý. A dlaha na pravý ruce se dá docela snést, obzvlá, kdy jsem levák
Není tady
Eva. napsal(a):
Radost jsem si udělala já příjemným pobytem na transfuzce.
A taky mi udělal velikou radost zaměstnavatel. Vůbec mě nenapadlo, e by v této krizové době byly vypláceny 13. platy, nato tak vysoké. Tohle jsem vůbec nečekala. Mockrát děkuji.
Hezká radost :-)
A 13.plat taky. Taky jsme dostávali, dokonce 14., 15., 16. :-) Někteří zaměstnavatelé umí ocenit a to se cení:-)
Není tady
Dneska mi udělala radost vánoční besídka v mateřské kolce. Dojala mě k slzám.Děti byly kouzelný. A dcera nádherně zpívala.
Upravil(a) dusička (13. 12. 2012 18:02)
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
Kdy o tom ale teď přemýlím, tak aktuálně by si tohle dovolit u nemohliTo jako e teď u má nadváhu?
Mně dneska udělali radost na chirurgii, kdy mi na pochroumanej prst na ruce dali dlahu. Teda ne, e by mě ta dlaha jako taková nějak zvlá potěila, ale hlavně e to není zlomený a nemuseli mi dávat sádru - teď před svátkama by to bylo celkem blbý. A dlaha na pravý ruce se dá docela snést, obzvlá, kdy jsem levák
kocoure, cos vyváděl prosím tě ?
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Pavlo, moc hezky se to čte, e mladej doma pomáhá a dokonce i s ehlením. Ké by bylo víc takových matek, co i syny k tomu vedou . V mém okolí to nevídám, tak proto mě to zaujalolennno, můj ex taky klidně ehlil, luxoval, vařil, kdy bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo vechno na mně. tak to, e to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí sluka
ale k ehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak ehlí pravidelně.Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běné, bohuel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohuel větinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet . Já jsem z toho na mrtvici, straně mi to vadí, ikdy mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
Já se picnu - z čeho tak usuzuje prosím tě.kdy jsi někde na navtěvě,tak opravdu bych nečekala,e tam uvidím vůbec někoho u ehličky.Nebo se cíleně ptá,jestli něčí syn ehlí?
A k tomu 2.vytučněnému: edá je teorie a zelený strom ivota.
Není tady
dusička napsal(a):
Modroočko - Ty ije? ikulka.
Vyplatí se jetě ít?
Jo, iju, vdycky jsem ila, nevím, jestli se to vyplatí, tak to neberu, kdy něco chci a nemůu to sehnat, tak si to uiju. Nepouívám střihy, iju tak nějak od oka :lol: jen na kalhoty, ale ty u neiju. Teď spí bytovej textil.
Není tady
meduza napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lennno, můj ex taky klidně ehlil, luxoval, vařil, kdy bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo vechno na mně. tak to, e to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí sluka
ale k ehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak ehlí pravidelně.Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běné, bohuel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohuel větinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet . Já jsem z toho na mrtvici, straně mi to vadí, ikdy mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
Já se picnu - z čeho tak usuzuje prosím tě.kdy jsi někde na navtěvě,tak opravdu bych nečekala,e tam uvidím vůbec někoho u ehličky.Nebo se cíleně ptá,jestli něčí syn ehlí?
taky se picnu - na tom, vidět někoho u ehličky, nebo umývat nádobí, vařit nebo dělat jiný věci, není nic divnýho, ani kdy je člověk na návtěvě. stává se a je to normální věc.
meduzo, ví, e lidi se mezi sebou baví o čemkoliv, třeba i o tom, jak to má kdo s pomocí doma ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Obecně řečeno - strkal jsem prst někam, kam jsem ho strkat neměl
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no tak já si pod tím raděj ani nebudu nic představovat
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To by mě zajímalo kam
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no tak já si pod tím raděj ani nebudu nic představovat
Modroočka napsal(a):
To by mě zajímalo kam
Nehledejte v tom nějaké pikantnosti, holky - strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení, protoe mi za něj zapadla obálka, a nějak se mi tam prajcnul prostřední prst...
Není tady
prostředníček ? tak to tě teda upřímně lituju. mně se podařilo si ho na mateřský skřípnout tak, e jsem měla poslední článek prasklej a taky jsem vyfasovala dlahu s punčokou. a těch blbejch řečí, co jsem si kolem toho vyslechla
ale kdy jsem si představila cos popsal, docelas mě rozesmál
Není tady
Mike napsal(a):
Nehledejte v tom nějaké pikantnosti, holky - strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení, protoe mi za něj zapadla obálka, a nějak se mi tam prajcnul prostřední prst...
No jo, nae babička říkala - neikovný maso musí pryč...
Ale u tebe by se jednalo spí o neikovnou kost
A s tou nadváhou ses téměř trefil, ale jde hlavně o to, e teď u mám nad 50 kg, co je limit k "připutění" na dárcovství...
Není tady
meduza napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lennno, můj ex taky klidně ehlil, luxoval, vařil, kdy bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo vechno na mně. tak to, e to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí sluka
Co to mele za nesmysly?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
meduza napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běné, bohuel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohuel větinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet . Já jsem z toho na mrtvici, straně mi to vadí, ikdy mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčíJá se picnu - z čeho tak usuzuje prosím tě.kdy jsi někde na navtěvě,tak opravdu bych nečekala,e tam uvidím vůbec někoho u ehličky.Nebo se cíleně ptá,jestli něčí syn ehlí?
A k tomu 2.vytučněnému: edá je teorie a zelený strom ivota.taky se picnu - na tom, vidět někoho u ehličky, nebo umývat nádobí, vařit nebo dělat jiný věci, není nic divnýho, ani kdy je člověk na návtěvě. stává se a je to normální věc.
meduzo, ví, e lidi se mezi sebou baví o čemkoliv, třeba i o tom, jak to má kdo s pomocí doma ?
Ano Pavlo, přesně tak. Bavíme se v rodině, bavím se s kamarádkama a dokonce se bavíme i s kolegyněma v práci.
Světe div se, e si lidi povídají a probírají různé věci, e meduzo?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, iju, vdycky jsem ila, nevím, jestli se to vyplatí, tak to neberu, kdy něco chci a nemůu to sehnat, tak si to uiju. Nepouívám střihy, iju tak nějak od oka jen na kalhoty, ale ty u neiju. Teď spí bytovej textil.
Umět ít na icím stroji je jeden z mých snů. Snad se mi ho podaří někdy splnit.
Babička měla takový ten lapací, občas mě na něm nechala proívat staré látky nebo papír, za dohledu. Budu je babička téměř deset let po smrti.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...a taky jsem vyfasovala dlahu s punčokou. a těch blbejch řečí, co jsem si kolem toho vyslechla
Tak to je přesný - taky mám punčoku na prostředníčku, a taky se mě kadej ptá, copak e se mi to stalo...
holcina napsal(a):
Taky jsme dostávali, dokonce 14., 15., 16. :-) Někteří zaměstnavatelé umí ocenit a to se cení:-)
A kdepak e to pracuje, Holčino? e bych se tam hned přihlásil
Není tady
Kamoka, sktorou s anemôeme bohuiaž dos dlho vidie osobne, mi poslala Mikuláa/Luciu/Jeika - obrovský darčekový ô§ s výzdobou na Vioanoce, sladkosami a Baileys. ÚPlne ma okovala, pozitívne...
Není tady
Selima napsal(a):
Kamoka, sktorou s anemôeme bohuiaž dos dlho vidie osobne, mi poslala Mikuláa/Luciu/Jeika - obrovský darčekový ô§ s výzdobou na Vioanoce, sladkosami a Baileys. ÚPlne ma okovala, pozitívne...
Nádhera. I kdy já radi dávám ne dostávám. Ale taky by mně to potěilo...
Mmch, Sel, co to má za klávesnici? Chvilku jsem zírala, co ti asi tak pěkného mohla kámoka poslat
Není tady
Jessika napsal(a):
Mmch, Sel, co to má za klávesnici?
Já to tipuju na islandskou
Není tady
strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení
Tak to je dlaha jetě ta lepí monost... představ si tu ostudu po baráku, kdyby tě z radiátoru museli vyproovat hasiči...
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...a taky jsem vyfasovala dlahu s punčokou. a těch blbejch řečí, co jsem si kolem toho vyslechla
Tak to je přesný - taky mám punčoku na prostředníčku, a taky se mě kadej ptá, copak e se mi to stalo...
holcina napsal(a):
Taky jsme dostávali, dokonce 14., 15., 16. :-) Někteří zaměstnavatelé umí ocenit a to se cení:-)
A kdepak e to pracuje, Holčino? e bych se tam hned přihlásil
U nepracuju:-( dola práce. Teď na tom budu podobně jako ty
Není tady
Selima napsal(a):
to je hezký, sel.
Není tady
helena napsal(a):
strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení
Tak to je dlaha jetě ta lepí monost... představ si tu ostudu po baráku, kdyby tě z radiátoru museli vyproovat hasiči... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady