29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je hezká radost, Majkafo.
To já z opačných důvodů už nějakou dobu nebyla.
Na stanici se ke mně chovali, jako bych je obtěžovala a 2x mně vyhodili, že mám podváhu...
Když o tom ale teď přemýšlím, tak aktuálně by si tohle dovolit už nemohli
Není tady
Jessika napsal(a):
Na stanici se ke mně chovali, jako bych je obtěžovala a 2x mně vyhodili, že mám podváhu...
Když o tom ale teď přemýšlím, tak aktuálně by si tohle dovolit už nemohli
To jako že teď už máš nadváhu?
Mně dneska udělali radost na chirurgii, když mi na pochroumanej prst na ruce dali dlahu. Teda ne, že by mě ta dlaha jako taková nějak zvlášť potěšila, ale hlavně že to není zlomený a nemuseli mi dávat sádru - teď před svátkama by to bylo celkem blbý. A dlaha na pravý ruce se dá docela snést, obzvlášť, když jsem levák
Není tady
Eva. napsal(a):
Radost jsem si udělala já příjemným pobytem na transfuzce.
A taky mi udělal velikou radost zaměstnavatel. Vůbec mě nenapadlo, že by v této krizové době byly vypláceny 13. platy, natož tak vysoké. Tohle jsem vůbec nečekala.Mockrát děkuji.
Hezká radost :-)
A 13.plat taky. Taky jsme dostávali, dokonce 14., 15., 16. :-) Někteří zaměstnavatelé umí ocenit a to se cení:-)
Není tady
Dneska mi udělala radost vánoční besídka v mateřské školce. Dojala mě k slzám.Děti byly kouzelný. A dcera nádherně zpívala.
Upravil(a) dusička (13. 12. 2012 18:02)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
Když o tom ale teď přemýšlím, tak aktuálně by si tohle dovolit už nemohliTo jako že teď už máš nadváhu?
Mně dneska udělali radost na chirurgii, když mi na pochroumanej prst na ruce dali dlahu. Teda ne, že by mě ta dlaha jako taková nějak zvlášť potěšila, ale hlavně že to není zlomený a nemuseli mi dávat sádru - teď před svátkama by to bylo celkem blbý. A dlaha na pravý ruce se dá docela snést, obzvlášť, když jsem levák
kocoure, cos vyváděl prosím tě ?
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Pavlo, moc hezky se to čte, že mladej doma pomáhá a dokonce i s žehlením. Kéž by bylo víc takových matek, co i syny k tomu vedou![]()
. V mém okolí to nevídám, tak proto mě to zaujalo
lennno, můj ex taky klidně žehlil, luxoval, vařil, když bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo všechno na mně. tak to, že to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí služka
ale k žehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak žehlí pravidelně.Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běžné, bohužel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohužel většinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet
. Já jsem z toho na mrtvici, strašně mi to vadí, ikdyž mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
Já se picnu - z čeho tak usuzuješ prosím tě.když jsi někde na navštěvě,tak opravdu bych nečekala,že tam uvidím vůbec někoho u žehličky.Nebo se cíleně ptáš,jestli něčí syn žehlí?
A k tomu 2.vytučněnému: šedá je teorie a zelený strom života.
Není tady
dusička napsal(a):
Modroočko - Ty šiješ? šikulka.
Vyplatí se ještě šít?
Jo, šiju, vždycky jsem šila, nevím, jestli se to vyplatí, tak to neberu, když něco chci a nemůžu to sehnat, tak si to ušiju. Nepoužívám střihy, šiju tak nějak od oka :lol: jen na kalhoty, ale ty už nešiju. Teď spíš bytovej textil.
Není tady
meduza napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lennno, můj ex taky klidně žehlil, luxoval, vařil, když bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo všechno na mně. tak to, že to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí služka
ale k žehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak žehlí pravidelně.Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běžné, bohužel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohužel většinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet
. Já jsem z toho na mrtvici, strašně mi to vadí, ikdyž mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
Já se picnu - z čeho tak usuzuješ prosím tě.když jsi někde na navštěvě,tak opravdu bych nečekala,že tam uvidím vůbec někoho u žehličky.Nebo se cíleně ptáš,jestli něčí syn žehlí?
taky se picnu - na tom, vidět někoho u žehličky, nebo umývat nádobí, vařit nebo dělat jiný věci, není nic divnýho, ani když je člověk na návštěvě. stává se a je to normální věc.
meduzo, víš, že lidi se mezi sebou baví o čemkoliv, třeba i o tom, jak to má kdo s pomocí doma ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Obecně řečeno - strkal jsem prst někam, kam jsem ho strkat neměl
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no tak já si pod tím raděj ani nebudu nic představovat
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To by mě zajímalo kam
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no tak já si pod tím raděj ani nebudu nic představovat
Modroočka napsal(a):
To by mě zajímalo kam
Nehledejte v tom nějaké pikantnosti, holky - strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení, protože mi za něj zapadla obálka, a nějak se mi tam šprajcnul prostřední prst...
Není tady
prostředníček ? tak to tě teda upřímně lituju. mně se podařilo si ho na mateřský skřípnout tak, že jsem měla poslední článek prasklej a taky jsem vyfasovala dlahu s punčoškou. a těch blbejch řečí, co jsem si kolem toho vyslechla
ale když jsem si představila cos popsal, docelas mě rozesmál
Není tady
Mikeš napsal(a):
Nehledejte v tom nějaké pikantnosti, holky - strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení, protože mi za něj zapadla obálka, a nějak se mi tam šprajcnul prostřední prst...
No jo, naše babička říkala - nešikovný maso musí pryč...
Ale u tebe by se jednalo spíš o nešikovnou kost
A s tou nadváhou ses téměř trefil, ale jde hlavně o to, že teď už mám nad 50 kg, což je limit k "připuštění" na dárcovství...
Není tady
meduza napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Co to meleš za nesmysly?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
meduza napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běžné, bohužel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohužel většinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet. Já jsem z toho na mrtvici, strašně mi to vadí, ikdyž mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
A k tomu 2.vytučněnému: šedá je teorie a zelený strom života.taky se picnu - na tom, vidět někoho u žehličky, nebo umývat nádobí, vařit nebo dělat jiný věci, není nic divnýho, ani když je člověk na návštěvě. stává se a je to normální věc.
meduzo, víš, že lidi se mezi sebou baví o čemkoliv, třeba i o tom, jak to má kdo s pomocí doma ?
Ano Pavlo, přesně tak. Bavíme se v rodině, bavím se s kamarádkama a dokonce se bavíme i s kolegyněma v práci.
Světe div se, že si lidi povídají a probírají různé věci, že meduzo?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, šiju, vždycky jsem šila, nevím, jestli se to vyplatí, tak to neberu, když něco chci a nemůžu to sehnat, tak si to ušiju. Nepoužívám střihy, šiju tak nějak od oka
jen na kalhoty, ale ty už nešiju. Teď spíš bytovej textil.
Umět šít na šicím stroji je jeden z mých snů. Snad se mi ho podaří někdy splnit.
Babička měla takový ten šlapací, občas mě na něm nechala prošívat staré látky nebo papír, za dohledu. Budu je babička téměř deset let po smrti.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...a taky jsem vyfasovala dlahu s punčoškou. a těch blbejch řečí, co jsem si kolem toho vyslechla
Tak to je přesný - taky mám punčošku na prostředníčku, a taky se mě každej ptá, copak že se mi to stalo...
holcina napsal(a):
Taky jsme dostávali, dokonce 14., 15., 16. :-) Někteří zaměstnavatelé umí ocenit a to se cení:-)
A kdepak že to pracuješ, Holčino? Že bych se tam hned přihlásil
Není tady
Kamoška, sktorou s anemôžeme bohužiaľ dosť dlho vidieť osobne, mi poslala Mikuláša/Luciu/Ježiška - obrovský darčekový ô§š s výzdobou na Vioanoce, sladkosťami a Baileys. ÚPlne ma šokovala, pozitívne...
Není tady
Selima napsal(a):
Kamoška, sktorou s anemôžeme bohužiaľ dosť dlho vidieť osobne, mi poslala Mikuláša/Luciu/Ježiška - obrovský darčekový ô§š s výzdobou na Vioanoce, sladkosťami a Baileys.
ÚPlne ma šokovala, pozitívne...
Nádhera. I když já radši dávám než dostávám. Ale taky by mně to potěšilo...
Mmch, Sel, co to máš za klávesnici? Chvilku jsem zírala, co ti asi tak pěkného mohla kámoška poslat
Není tady
Jessika napsal(a):
Mmch, Sel, co to máš za klávesnici?
Já to tipuju na islandskou
Není tady
strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení
Tak to je dlaha ještě ta lepší možnost... představ si tu ostudu po baráku, kdyby tě z radiátoru museli vyprošťovat hasiči...
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...a taky jsem vyfasovala dlahu s punčoškou. a těch blbejch řečí, co jsem si kolem toho vyslechla
Tak to je přesný - taky mám punčošku na prostředníčku, a taky se mě každej ptá, copak že se mi to stalo...
![]()
holcina napsal(a):
Taky jsme dostávali, dokonce 14., 15., 16. :-) Někteří zaměstnavatelé umí ocenit a to se cení:-)
A kdepak že to pracuješ, Holčino? Že bych se tam hned přihlásil
Už nepracuju:-( došla práce. Teď na tom budu podobně jako ty
Není tady
Selima napsal(a):
Kamoška, sktorou s anemôžeme bohužiaľ dosť dlho vidieť osobne, mi poslala Mikuláša/Luciu/Ježiška - obrovský darčekový ô§š s výzdobou na Vioanoce, sladkosťami a Baileys.
ÚPlne ma šokovala, pozitívne...
to je hezký, sel.
Není tady
helena napsal(a):
strkal jsem ruku skrz radiátor ústředního topení
Tak to je dlaha ještě ta lepší možnost... představ si tu ostudu po baráku, kdyby tě z radiátoru museli vyprošťovat hasiči... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady