6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
dnešní příjemný odpoledne , taky mladej - vyžehlil, udělal mi čaj a celkově je v poslední době snesitelnej.
Má holku?
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dnešní příjemný odpoledne , taky mladej - vyžehlil, udělal mi čaj a celkově je v poslední době snesitelnej.
Má holku?
nestraš
ne, fakt myslím, že ne, to on by řekl.
Není tady
když ho nazdobíte dřív, tak se vám okouká a pak už to nebude ono, ne ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, moc hezky se to čte, že mladej doma pomáhá a dokonce i s žehlením. Kéž by bylo víc takových matek, co i syny k tomu vedou . V mém okolí to nevídám, tak proto mě to zaujalo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No nevím no, ještě zvažuju. Vždycky jsme ho strojili 23.Myslíš, že by se okoukal? Já ho odstrojuju na Tři krále, protože musím,jinak bych ho nechala pořád.
Jinak s tou holkou. Právě jsem si myslela,že nemá.Protože David taky holku nemá, a doma teď vaří, taky žehlí, učí se.
Vzpomněla jsem si,jak si psala, že chodil s tam tou, jak kouřila.
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, moc hezky se to čte, že mladej doma pomáhá a dokonce i s žehlením. Kéž by bylo víc takových matek, co i syny k tomu vedou . V mém okolí to nevídám, tak proto mě to zaujalo
lennno, můj ex taky klidně žehlil, luxoval, vařil, když bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo všechno na mně. tak to, že to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí služka
ale k žehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak žehlí pravidelně.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lennno, můj ex taky klidně žehlil, luxoval, vařil, když bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo všechno na mně. tak to, že to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí služka
ale k žehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak žehlí pravidelně.
Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běžné, bohužel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohužel většinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet . Já jsem z toho na mrtvici, strašně mi to vadí, ikdyž mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No nevím no, ještě zvažuju. Vždycky jsme ho strojili 23.Myslíš, že by se okoukal? Já ho odstrojuju na Tři krále, protože musím,jinak bych ho nechala pořád.
Jinak s tou holkou. Právě jsem si myslela,že nemá.Protože David taky holku nemá, a doma teď vaří, taky žehlí, učí se.
Vzpomněla jsem si,jak si psala, že chodil s tam tou, jak kouřila.
já nevím, já bych právě řekla, že když ho nazdobíš dřív, už to nebude to ono ..
já bych řekla, že u nás to s holkou nesouvisí, prostě byl momentálně asi dobře naladěnej, tak si říkal, že nechá svou starou matku si vyhodit kopýtka na stůl a udělá to za ni.
s tou, co jsem z ní byla tak na mrtvici už naštěstí není. už od jara ? bylo to chvilkový a na to, aby mi tím pocuchal nervy to úplně stačilo
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Pavlo, moc hezky se to čte, že mladej doma pomáhá a dokonce i s žehlením. Kéž by bylo víc takových matek, co i syny k tomu vedou . V mém okolí to nevídám, tak proto mě to zaujalolennno, můj ex taky klidně žehlil, luxoval, vařil, když bylo potřeba, nebo prostě jen proto, aby to nebylo všechno na mně. tak to, že to dělá i mladej, nepřijde divný ani mně, ani jemu. já navíc nejsem ničí služka
ale k žehličce se nehrne, to si k ní stoupne 2x - 3x do roka, to bych kecala, kdybych tvrdila, jak žehlí pravidelně.Jak jsem psala - v mém okolí to není vůbec běžné, bohužel. Já děti nemám, jinak bych je k tomu také vedla. Bohužel většinou vidím opak! Dokonce mám bratrance, kteří bydli sami (nemají přítelkyni) a teta jim chodí uklízet . Já jsem z toho na mrtvici, strašně mi to vadí, ikdyž mi do toho nic není, ale nějak mě tohle vytáčí
no jo no, jak si to teta zařídila, tak to má. moje kamarádka má taky kluky co jim táhne na třicet a meje jim boty, odnáší jim od postele špinavý prádlo, od počítače špinavý nádobí a skáče kolem nich, dohaduje se, aby umyli aspoň nádobí a taky na to koukám takhle já když jdu náhodou v sobotu do práce, když se vrátím, je všechno hotový a nemusím dělat nic.
Není tady
Radost mi udělal krásný koncert duchovní hudby, který jsem šla fotit a také nečekaný dárek k mým narozeninám. Prostě super večer
Není tady
Musím pochválit a udělalo mi radost ochota ženských na pracáku. Oběhávala jsem co se dalo a všude milost, usměvavost. Hned jsem měla lepší náladu.
Není tady
A ještě k tomu úklidu doma.
Když byli kluci malí, rádi mi pomáhali. Ale jak začali klackovatět, byli líní.Věčně sem je hodnila, tu a tam. Tak jsem to zavedla jinak. Pokojík si dobrovolně povinně uklízej v pátek. (utřít prach,vyluxovat, odnést zapomenuté hrníčky, odnést špinavé prádlo do koše). A pak úklid v pondělí. Je to kompromis
Ale jinak nádobí, venkovní úklid a tak kdy je potřeba.
Upravil(a) dusička (11. 12. 2012 14:11)
Není tady
dusičko, když jsou děti malý, tak pomáhají rády snad všechny.
jinak to odnášení hrnečků a špinavýho prádla - to tam mají jako celej tejden a pak to teda v pátek odnesou ?
ta tvoje hláška že uklízejí dobrovolně povinně mě teda dostala
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jinak to odnášení hrnečků a špinavýho prádla - to tam mají jako celej tejden a pak to teda v pátek odnesou ?
ta tvoje hláška že uklízejí dobrovolně povinně mě teda dostala
Ne dělaj to průběžně,ale jak jsem psala občas tam je ten zapomenutý hrnek.A myslela jsem celkově poklidit, papírky od oplatek pod poštářem a tak
Není tady
Krásné vyznání.
Není tady
dusička napsal(a):
Musím pochválit a udělalo mi radost ochota ženských na pracáku. Oběhávala jsem co se dalo a všude milost, usměvavost. Hned jsem měla lepší náladu.
To se mi libi, to je pozitivni.
Není tady
Eva. napsal(a):
Krásné vyznání.
Dusicka to o tom uklidu a detech napsala dobre, co? Fajn, ze ti to udelalo radost.
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ta tvoje hláška že uklízejí dobrovolně povinně mě teda dostalaNe dělaj to průběžně,ale jak jsem psala občas tam je ten zapomenutý hrnek.A myslela jsem celkově poklidit, papírky od oplatek pod poštářem a tak
známá říká, že její holky cpou papíry od sladkostí do ohybů v sedačce v obýváku
Není tady
sahleb napsal(a):
Eva. napsal(a):
Krásné vyznání.
Dusicka to o tom uklidu a detech napsala dobre, co? Fajn, ze ti to udelalo radost.
je to nutný, sahleb ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ta tvoje hláška že uklízejí dobrovolně povinně mě teda dostalaNe dělaj to průběžně,ale jak jsem psala občas tam je ten zapomenutý hrnek.A myslela jsem celkově poklidit, papírky od oplatek pod poštářem a tak
známá říká, že její holky cpou papíry od sladkostí do ohybů v sedačce v obýváku
já jako holka jsem je dávala do šupliku do stolku. A pak jsem si to odůvodnila, že jsem v pokojíku neměla koš. Co myslíš, kluci koš maj a stejně. . Ale v obýváku si nedovolí .
Upravil(a) dusička (12. 12. 2012 8:54)
Není tady
Objednala jsem si k Ježíšku novej šicí stroj, peníze mi dal Ježíšek-můj muž :-) už v pondělí. Ale je to už pod stromeček
Není tady
Modroočko - Ty šiješ? šikulka.
Vyplatí se ještě šít?
Není tady
zašívám...prošívám díry na riflích.....velice často
nebo maškarní kostým....na vystoupení.....zkracuji délku.....šicí stroj se hodí vždycky a určitě se vyplatí
ale nedělám to ráda....pokud musím něco zašít....je to práce č.1.....abych to měla z krku
Není tady
Já že právě mám doma stroj. Ale přesně jak píšeš Veru na takovýhle věci. Ale šiju, jenom když musím.Ale kolikrát je pro mě rychlejší vzít jehlu a nit a zašít ručně.
Upravil(a) dusička (12. 12. 2012 19:34)
Není tady
Radost jsem si udělala já příjemným pobytem na transfuzce.
A taky mi udělal velikou radost zaměstnavatel. Vůbec mě nenapadlo, že by v této krizové době byly vypláceny 13. platy, natož tak vysoké. Tohle jsem vůbec nečekala. Mockrát děkuji.
Není tady