6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neviem či toto bude a tak radostné,ale pre mna hej:
v naom podniku sa minulý týden spravil náhodný výber pracovnikov,a tý sa museli podrobit nejakým skukam u doktorky,na alkohol a drogy.Vyletelo velmi vela ludí.A dnes nabehli do atní policajti so psami a hafinkovia hladali drogy...Som rada,e sa ná zamestnávatel podujal robit takéto opatrenia.Moj nadriadený je sám velký hulič trávy,tak si viete predstavit ako sa s takým človekom pracuje.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
v naom podniku sa minulý týden spravil náhodný výber pracovnikov,a tý sa museli podrobit nejakým skukam u doktorky,na alkohol a drogy.Vyletelo velmi vela ludí.A dnes nabehli do atní policajti so psami a hafinkovia hladali drogy...Som rada,e sa ná zamestnávatel podujal robit takéto opatrenia.Moj nadriadený je sám velký hulič trávy,tak si viete predstavit ako sa s takým človekom pracuje.
A ten vas nadrizeny taky vyletel?
I u meho syna v praci delali testy na drogy se slin a na alkohol.Memu synovi pry nic nenasli a je to take velky hulic travy.Asi nekecal,kdyz nevyletel.....
Není tady
Adriana70 napsal(a):
dobrý způsob jak sníit stav zaměstanců, který by asi i tak nastal a nemuset jim přitom vyplatit odstupné.
Není tady
No v práci mít někoho "pod parou" je o hubu.
Mám obrovskou radost:-) mám od novýho roku novou práci:-)
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Jejdamane, kde to pracuje? Zkouky na alkohol , no budi...
Ale drogy? Zřejmě pobývám v úplně jiné pracovní sféře... a jsem za to vděčná.
Není tady
laminanonte napsal(a):
dobrý způsob jak sníit stav zaměstanců, který by asi i tak nastal a nemuset jim přitom vyplatit odstupné.
Taky bych neplatila odstupné zaměstnancům, kteří nedodrují podmínky pracovní smlouvy.
Není tady
holcina napsal(a):
Holcino tak to gratuluju.Ani te moc dlouho netrvalo najit praci.
Není tady
holcina napsal(a):
Holči - tak to gratuluju
Není tady
holcina napsal(a):
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Není tady
holcina napsal(a):
Není tady
Bolo to tu u napísané,robit pod niekým,čo má vyhulený mozog nie je sranda.Ten človek určuje,či dostanete vetky finančné"odmeny"čo vám patria.Mna minulý mesiac takto pripravil o140 eur.Jednoducho si zabudol poznamenat,e v určitý den potrebujem íst na sud/kvoli dcere/.Navela mi dal aj dovolenku,ale ked som prila v pondelok do roboty,tak sa dovolenkový lístok stratil,a dal mi absenciu.Bola som sa na to staovat,a u sa veziem...dovolenku mi uznali,ale tzv.odmeny mi nepriznal,nakolko stale tvrdí,e o ničom nevie.Tento mesiac spravil to isté,aj ked som priniesla potvrdenie z uradu,je to v poriadku,ale odmeny mi nepriznal,take dalích 140 eur fuč.
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Mám obrovskou radost:-) mám od novýho roku novou práci:-)Holcino tak to gratuluju.Ani te moc dlouho netrvalo najit praci.
Děkuji vem, trvalo to měsíc, to se dá. Mám radost, i kdy odsud se mi fááákt nechce
Není tady
holčino, blahopřeji k nalezení práce. Přeji ti, aby se ti tam líbilo, abys byla spokojená.
Dnes mi udělal radost předvánoční výlet do Dráďan. Uili jsme si hezký den, i kdy nás provětrala vichřice. Díkybohu jsme se ve zdraví vrátili zpět domů, i kdy to v Kruných horách místy vypadalo jako na Sibiři.
Není tady
Díky
A éf mi dělá radost, takovýho těko zas potkám:-) Nejen e dostanu ze zákona odstupné, ale i prémie v řádech desetitisíců, co mě teda překvapilo. Příjemně
Není tady
Eva. napsal(a):
Dnes mi udělal radost předvánoční výlet do Dráďan. Uili jsme si hezký den, i kdy nás provětrala vichřice. Díkybohu jsme se ve zdraví vrátili zpět domů, i kdy to v Kruných horách místy vypadalo jako na Sibiři.
Jejda jejda, my tam jedeme dnes. Doufám, e cesta bude bez problémů.
Není tady
holcina napsal(a):
Gratulujem, to je super...
Není tady
Radost mi dělá pohled z okna - u nás dnes sněí a sněí, za chvíli úplně zapadneme!
Upravil(a) LENNNA (9. 12. 2012 15:53)
Není tady
Radost mi dělá pohled z okna... u nás dnes sněí a sněí
Jo, kdybych se mohla na sníh jenom koukat z okna, taky bych měla radost...
Ale potěilo mě, e začlo padat a včera a sobotní vejlet do Rakous i díky tomu dopadl na 1*
Není tady
taky, taky....nae dětičky výskaly radostí.....a já zametám a zametám
pořád sněí.......včera se mi podařilo umístit do naí garáe-skladitě autíčko....z toho mám radost...
Není tady
Teda me se ten snih taky libi.
Není tady
Taky jsem nadená, teď jsem se vrátila z venku a je tam tak krááááásně. Ale na silnici teda děs:-( zase nechám zítra auto doma
Není tady
helena napsal(a):
Radost mi dělá pohled z okna... u nás dnes sněí a sněí
Jo, kdybych se mohla na sníh jenom koukat z okna, taky bych měla radost... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale potěilo mě, e začlo padat a včera a sobotní vejlet do Rakous i díky tomu dopadl na 1* http://fora.babinet.cz/img/smilies/tummenupp.gif
Heleno, mě to dělá radost nejen z okna. Já v tomto dojídím do práce 140 km tam a to samé zpět, natěstí neřídím! Sníh mám moc ráda
Není tady
dnení příjemný odpoledne , taky mladej - vyehlil, udělal mi čaj a celkově je v poslední době snesitelnej.
Není tady
Já tedy radi léto ne zimu.
Ale je jak v pohádce. Včera jsme s holkou bobovaly, válely se ve sněhu, svítilo do toho sluníčku, prostě balzám na dui.
Dneska jsme byli v podvečer podívat se na rozvícený stromeček, my to toti máme u nás troku jako v kocourkově, letos poprvé máme také rozvícený stromek. A to přírodní. Je nádherný. Kolem vude plno sněhu, kouzelné.
Těím se na vánoce.
A tak přemýlím,e s dětma nastrojíme stromeček dřív ne 23.
Není tady