29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neviem či toto bude až tak radostné,ale pre mna hej:
v našom podniku sa minulý týžden spravil náhodný výber pracovnikov,a tý sa museli podrobit nejakým skuškam u doktorky,na alkohol a drogy.Vyletelo velmi vela ludí.A dnes nabehli do šatní policajti so psami a hafinkovia hladali drogy...Som rada,že sa náš zamestnávatel podujal robit takéto opatrenia.Moj nadriadený je sám velký hulič trávy,tak si viete predstavit ako sa s takým človekom pracuje.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
v našom podniku sa minulý týžden spravil náhodný výber pracovnikov,a tý sa museli podrobit nejakým skuškam u doktorky,na alkohol a drogy.Vyletelo velmi vela ludí.A dnes nabehli do šatní policajti so psami a hafinkovia hladali drogy...Som rada,že sa náš zamestnávatel podujal robit takéto opatrenia.Moj nadriadený je sám velký hulič trávy,tak si viete predstavit ako sa s takým človekom pracuje.
A ten vas nadrizeny taky vyletel?
I u meho syna v praci delali testy na drogy se slin a na alkohol.Memu synovi pry nic nenasli a je to take velky hulic travy.Asi nekecal,kdyz nevyletel.....
Není tady
Adriana70 napsal(a):
dobrý způsob jak snížit stav zaměstanců, který by asi i tak nastal a nemuset jim přitom vyplatit odstupné.
Není tady
No v práci mít někoho "pod parou" je o hubu.
Mám obrovskou radost:-) mám od novýho roku novou práci:-)
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Jejdamane, kde to pracuješ? Zkoušky na alkohol , no budiž...
Ale drogy? Zřejmě pobývám v úplně jiné pracovní sféře... a jsem za to vděčná.
Není tady
laminanonte napsal(a):
dobrý způsob jak snížit stav zaměstanců, který by asi i tak nastal a nemuset jim přitom vyplatit odstupné.
Taky bych neplatila odstupné zaměstnancům, kteří nedodržují podmínky pracovní smlouvy.
Není tady
holcina napsal(a):
Holcino tak to gratuluju.Ani te moc dlouho netrvalo najit praci.
Není tady
holcina napsal(a):
Holči - tak to gratuluju
Není tady
holcina napsal(a):
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Není tady
holcina napsal(a):
Není tady
Bolo to tu už napísané,robit pod niekým,čo má vyhulený mozog nie je sranda.Ten človek určuje,či dostanete všetky finančné"odmeny"čo vám patria.Mna minulý mesiac takto pripravil o140 eur.Jednoducho si zabudol poznamenat,že v určitý den potrebujem íst na sud/kvoli dcere/.Navela mi dal aj dovolenku,ale ked som prišla v pondelok do roboty,tak sa dovolenkový lístok stratil,a dal mi absenciu.Bola som sa na to stažovat,a už sa veziem...dovolenku mi uznali,ale tzv.odmeny mi nepriznal,nakolko stale tvrdí,že o ničom nevie.Tento mesiac spravil to isté,aj ked som priniesla potvrdenie z uradu,je to v poriadku,ale odmeny mi nepriznal,takže dalších 140 eur fuč.
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Mám obrovskou radost:-) mám od novýho roku novou práci:-)Holcino tak to gratuluju.Ani te moc dlouho netrvalo najit praci.
Děkuji všem, trvalo to měsíc, to se dá. Mám radost, i když odsud se mi fááákt nechce
Není tady
holčino, blahopřeji k nalezení práce. Přeji ti, aby se ti tam líbilo, abys byla spokojená.
Dnes mi udělal radost předvánoční výlet do Drážďan. Užili jsme si hezký den, i když nás provětrala vichřice. Díkybohu jsme se ve zdraví vrátili zpět domů, i když to v Krušných horách místy vypadalo jako na Sibiři.
Není tady
Díky
A šéf mi dělá radost, takovýho těžko zas potkám:-) Nejen že dostanu ze zákona odstupné, ale i prémie v řádech desetitisíců, což mě teda překvapilo. Příjemně
Není tady
Eva. napsal(a):
Dnes mi udělal radost předvánoční výlet do Drážďan. Užili jsme si hezký den, i když nás provětrala vichřice. Díkybohu jsme se ve zdraví vrátili zpět domů, i když to v Krušných horách místy vypadalo jako na Sibiři.
Jejda jejda, my tam jedeme dnes. Doufám, že cesta bude bez problémů.
Není tady
holcina napsal(a):
Gratulujem, to je super...
Není tady
Radost mi dělá pohled z okna - u nás dnes sněží a sněží, za chvíli úplně zapadneme!
Upravil(a) LENNNA (9. 12. 2012 15:53)
Není tady
Radost mi dělá pohled z okna... u nás dnes sněží a sněží
Jo, kdybych se mohla na sníh jenom koukat z okna, taky bych měla radost...
Ale potěšilo mě, že začlo padat až včera a sobotní vejlet do Rakous i díky tomu dopadl na 1*
Není tady
taky, taky....naše dětičky výskaly radostí.....a já zametám a zametám
pořád sněží.......včera se mi podařilo umístit do naší garáže-skladiště autíčko....z toho mám radost...
Není tady
Teda me se ten snih taky libi.
Není tady
Taky jsem nadšená, teď jsem se vrátila z venku a je tam tak krááááásně. Ale na silnici teda děs:-( zase nechám zítra auto doma
Není tady
helena napsal(a):
Radost mi dělá pohled z okna... u nás dnes sněží a sněží
Jo, kdybych se mohla na sníh jenom koukat z okna, taky bych měla radost... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale potěšilo mě, že začlo padat až včera a sobotní vejlet do Rakous i díky tomu dopadl na 1* http://fora.babinet.cz/img/smilies/tummenupp.gif
Heleno, mě to dělá radost nejen z okna. Já v tomto dojíždím do práce 140 km tam a to samé zpět, naštěstí neřídím! Sníh mám moc ráda
Není tady
dnešní příjemný odpoledne , taky mladej - vyžehlil, udělal mi čaj a celkově je v poslední době snesitelnej.
Není tady
Já tedy radši léto než zimu.
Ale je jak v pohádce. Včera jsme s holkou bobovaly, válely se ve sněhu, svítilo do toho sluníčku, prostě balzám na duši.
Dneska jsme byli v podvečer podívat se na rozvícený stromeček, my to totiž máme u nás trošku jako v kocourkově, letos poprvé máme také rozvícený stromek. A to přírodní. Je nádherný. Kolem všude plno sněhu, kouzelné.
Těším se na vánoce.
A tak přemýšlím,že s dětma nastrojíme stromeček dřív než 23.
Není tady