18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
máte některá zkuenosti? Snáí se to dobře a je na to opravdu spolehnutí?
Nechci toti ÁDNÉ HORMONY, tak pátrám
Není tady
Marti, dopátrala jsi se něčeho? Někdo jiný se zkuenostmi?
Já jsem téměř rozhodnutá si ho nechat zavést. S jistotou jsem volala svýmu gyndaři a mě objedná (je na seznamu prokolených) a on na mě e to nedělá
e se po tom prý krvácí. No a cpe mi Mirenu... Nechci. Přibrala jsem po vech HA, přiberu určitě i po ní. Moje sestra 10kg
Vzhledem k tomu, e můj Dr. nemá osobní zkuenost a evidentně ji ani neplánuje, musím jít jinam, ale chtěla bych i info od uivatelek, dík.
Není tady
Já nevím, řekla bych spíe, e Mirena je reklamní tlak. Můj dr mi taky nabídl mirenu . Nechci brát po 40tce pilulky. (dřív mi tělísko nedoporučoval, vzhledem k čípku, s kterým jsem měla problémy).
Taky přemýlím o GyneFixu, je nehormální a o půlku lacinějí ne Mirena. Koukala jsem na net, a jen někteří doktoři ho nabízej. Ten můj zrovna ne.
Není tady
Dusičko, nějak jsi pokročila, co se GyneFixu týče?
Já teda zatím nic. Stále jsem ve fázi rozhodování...
Není tady
Ahoj
taky jsem o tomhle tělísku přemýlela. upřímně rozhoduji se mezi ním nebo sterilizací a tady je diskuze ze které jsem dost čerpala
http://www.modrykonik.cz/forum/antikonc … zkusenost/
Není tady
Holčička napsal(a):
Já teda zatím nic. Stále jsem ve fázi rozhodování...
Nene, stále ne. Ale mám jít v prosinci na půlroční preventivku, tak se mudra zeptám.
MVkoty - od letoního roku se změnila pravidla na sterilizaci, nad kterou jsem uvaovala. U není zadarmo jako dřív (eny nad 40 let, tři děti)
Není tady
dusička napsal(a):
Holčička napsal(a):
Já teda zatím nic. Stále jsem ve fázi rozhodování...Nene, stále ne. Ale mám jít v prosinci na půlroční preventivku, tak se mudra zeptám.
MVkoty - od letoního roku se změnila pravidla na sterilizaci, nad kterou jsem uvaovala. U není zadarmo jako dřív (eny nad 40 let, tři děti)
Kde jsi to prosím tě objevila? Já vude čtu, e tyto podmínky jsou zruené a nikde na netu jsem nenala tuto zmínku co píe ty. Já bych sterilizaci mohla řeit ze zdravotního hlediska, take bych prola v pohodě i bez dodrení podmínek. Ale zatím nejsem 100%rozhodnutá
Jinak jediné co jsme nala je úprava podmínek z roku 2012 http://www.rodicka.cz/sterilizace-zeny/
Upravil(a) mvkoty (16. 11. 2013 23:00)
Není tady
Jsem se na to ptala doktorky, tak o 40-ti letech nic neříkala (u mám 3 děti), ale říkala něco o asi 16-ti tis. Kč, jestli se nepletu...
Není tady
Prostě sterilizace se provádí - na ádost eny. Nejsou pro ní ádná kriteria. Provedou ji i mladé eně. Od letoního roku to je tak,e i enská,které by v minulých letech proplatila pojitovna sterilizaci,si ji ted musí zaplatit sama (říkal můj mudr) a nala jsem to i na netu.
http://rodina-deti.doktorka.cz/novy-zak … erilizaci/
Upravil(a) dusička (17. 11. 2013 21:29)
Není tady