|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak normální lidé žijí snad všude, nejen v Íránu. To jen určité skupiny lidí to hrotí. Na celém světě.
Není tady

Asi si skočím do banky, dokud je čas 
Kypr asi předejde bankrotu zastavením majetku a finančních rezerv
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/kypr-a … erv/916637
Není tady

...bez toho Petra je to tady stejně tak trochu "nuda v Brně", nemyslíte? 
Nebo že by nás už v politice nic nepálilo? 
Není tady

Buďme klidní, všechno jde do prd...
Petr šel napřed 
Není tady
Judyna napsal(a):
Pan, ten Tvůj odkaz je naprosto úžasný. Musím říct, že jsem u něj fakt pobrekávala.
Tady je vidět, že opravdu každý může něco udělat, že i počin, který se jeví jako maličkost, může mít obrovský kladný dopad. Mám velkou radost.
Taky mi to vehnalo slzy do očí.
Není tady
Mikeš napsal(a):
...bez toho Petra je to tady stejně tak trochu "nuda v Brně", nemyslíte?
Nebo že by nás už v politice nic nepálilo?
Mně už se o tom ani nechce psát. Žádné světýlko na konci tunelu, ve světě je to taky čím dál ostřejší, zbraně čím dál ničivější a sofistikovanější, státy si vyhrožujou navzájem smetením z povrchu, run na banky na Kypru myslím nevyhnutelně bude....a to vlivem EU...a múže se šířit jako tsunami, u nás ani nemluvím.....ani se mi nejen nechce psát, ale ani to poslouchat, a skoro ani dejchat. Srab a neštovice, a zdá se, že být může už jen hůř. Nějak mi dochází optimismus.
Není tady

Staré musí umřít, aby se mohlo něco nového narodit 
Není tady
Staré musí umřít, aby se mohlo něco nového narodit
Nebo to zabijeme...
Není tady

Není potřeba, ono to dodělá samo 
Není tady
Dávám odkaz na zajímavé stránky o příjemcích dotací z EU.
".....Server Fondyeu.eu umožňuje jednoduché vyhledávání a propojování detailních informací týkajících se jednotlivých příjemců dotací EU, s nimi spojených projektů, veřejných zakázek, vizualizovaných ekonomických a personálních vazeb i spojení s osobami činnými v politické sféře. Díky internetové aplikace fondyeu.eu tak je poprvé možné jednoduše vyhledat konexe mezi příjemci dotací, veřejnými zakázkami a politiky, kteří figurovali ve spojení s některými příjemci dotací......."
http://www.fondyeu.eu/
Není tady
Tak o tomto zde nedávno mluvil Kalik
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/P … aji-266532
Není tady

Neblbni Judyno, jsou to jen konspirační teorie, výmysly a navíc to vypadá, že z toho taky blbneš

Není tady
Judyna napsal(a):
Tak o tomto zde nedávno mluvil Kalik
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/P … aji-266532
Pan právník je stejný populista, jako někteří jiní bez znalosti věci....
Přečtěte si i diskusi pod článkem....naštěstí tomu zdaleka ne všichni podléhají.
Pokud by měly všechny peníze ležet v bankách ladem, tak to si je můžeme rovnou strčit doma do strožoku, nebo zakopat na zahradě. Nebo je půjčit sousedovi třeba k podnikání, kdy budou vytvářet nové a nové hodnoty.....a ani nemusíme být banka a peníze se budou množit stejně jak v případě, že je půjčí banka, u níž si je uložíme. Takhle se peníze v oběhu množí, ne tím, že si je v bance někdo "nakliká".
..."peníze z ničeho má výhradní právo doplňovat z "nuly" dle složitých pravidel formou půjček komerčním bankám a institucím jen centrální banka. Komerční banky nevytvářejí peníze (půjčky jiným fyz-právnickým osobám) stiskem klávesnice ale přesunem z účtů jiných vkladatelů, půjček od jiných soukromých bank nebo centrální banky, nebo výdejem dluhopisů , směnek apod" (z diskuse) ........a takhle nějak mi to vysvětlila i moje "ekonomická" cérka.
Ale asi to nemá smysl tady něco vysvětlovat..........
Není tady
Není tady
Petr100 napsal(a):
Jestli jdeš do špitálu tak přeji rychlý návrat a uzdravení.
Petře děkuji. 
Není tady
Judyna napsal(a):
Pan, ten Tvůj odkaz je naprosto úžasný. Musím říct, že jsem u něj fakt pobrekávala.
Tady je vidět, že opravdu každý může něco udělat, že i počin, který se jeví jako maličkost, může mít obrovský kladný dopad. Mám velkou radost.
Naprosto souhlasím,taky mě video dojalo a mile překvapilo. 
Upravil(a) taonata (22. 3. 2013 22:39)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1865-kobercovym-bombardovanim-za-obnovu-lesu-na-planete-zemi
Tak tohle je úžasná zpráva.Doufám,že nápad nezapadne,sázet stromky letecky a dokonce i na poušti,tak tomu fandím.
A děkuji za odkaz,jsou tam velice zajímavé články.
Není tady
A proč Mio? A proč sem třeba nedávat odkazy na články s různým pohledem na věc a pak -kdo chce - o nich diskutovat?
Proč ta arogance? Vždyť o nic nejde, jsi na diskuzi, hodně lidí, hodně názorů. To je dobře, ne?
Není tady
Taonato, už jsi zpátky? A povedlo se?
Není tady
Judyna napsal(a):
Taonato, už jsi zpátky? A povedlo se?
Judyno nejsem,ale mám tu televizi,notebook.Doktor říká,že je ještě brzy na nějaké závěry,ale věří tomu,že povedlo.
Upravil(a) taonata (22. 3. 2013 23:14)
Není tady
Tak to zdravím do nemocnice. Hlavně že už to máš za sebou, ostatní chce opravdu asi čas. Tak držím palce. Taky mám zrovna kamarádku v nemocnici, v Brně na Žluťáku.
Upravil(a) Judyna (22. 3. 2013 23:21)
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak to zdravím do nemocnice. Hlavně že už to máš za sebou, ostatní chce opravdu asi čas. Tak držím palce. Taky mám zrovna kamarádku v nemocnici, v Brně na Žluťáku.
Děkuji za přání,já jsem sama na pokoji,tak že nuda,ale nedá se nic dělat musím vydržet. 
Není tady
Judyna napsal(a):
A proč Mio? A proč sem třeba nedávat odkazy na články s různým pohledem na věc a pak -kdo chce - o nich diskutovat?
Proč ta arogance? Vždyť o nic nejde, jsi na diskuzi, hodně lidí, hodně názorů. To je dobře, ne?
Taky bych se přimlouvala,za odkazy,je dobře když se můžeme podívat na věc z různých úhlů.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1865-kobercovym-bombardovanim-za-obnovu-lesu-na-planete-zemi
To mi připadá jako skvělej nápad, úžasnej...jen doufám, že mi jednou něco takového nespadne z letadla na hlavu, a ještě to bude chtít pouštět kořínky......ale zas by to byla hezká proměna, byl by ze mne třeba ztepilý dub, nebo nějaké kvetoucí křoví 
Není tady
Daphné napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
To mi připadá jako skvělej nápad, úžasnej...jen doufám, že mi jednou něco takového nespadne z letadla na hlavu, a ještě to bude chtít pouštět kořínky......ale zas by to byla hezká proměna, byl by ze mne třeba ztepilý dub, nebo nějaké kvetoucí křoví
Po těch zprávách co čtu,jsou odkazy co sem Pan dala,moc příjemný.Ze mě třeba bílá bříza co krásně šumí ve větru,nebo smuteční vrba,křoví ne tam se chodí odskakovat,
no ale zase bych třeba krásně kvetla,tak jj i to křoví... 
Není tady