19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahojky holky jdu na radu byla jsem u dr. podle PM 6+4 na UTZ byl gestační váček 15 mm loutkový váček i plod se srdíčkem ve ok jen nerozumím jak to stáří teda počítají dle utz to spočítal na 4+6 co mi podle teto tabulky nesedí tak fakt nevím muete mi to vysvětlit??? je moné e počítal velikost plodu a né gest. váčku???
http://www.forumzdravi.cz/clanek-110-pr … ehotenstvi
Není tady
Blondy...já být tebou, tak to zbytečně neřeím...má tam miminko i se srdíčkem, co si přát víc a a u ti vypočítaj jakýkoli datum porodu, miminko se narodí jak má...hurá do letňat
Není tady
blondy, pokud má mimi se srdíčkem tak je určitě ve tak jak má být
Není tady
blondy pokud ti dr. řekl e miminko je staré 4+6 tak je to vlastně taky správně protoe se odečte 14 dní - počítá se stáří od ovulace a ne od poslední MS ale tak i tak ti to vychází a :super: gratuluji k miminku
Není tady
Ahojik holky, chtěla jsem vám jen napsat e je ve ok včera jsem byla na KO 9+4 sice nevím jak mimi odpovídalo ale bylo u celkem veliké a u se i malinko hybalo take jsem se troku uklidnila ono není asi duleitý jestli odpovída jak to e se dál vyvíjí. nevim čím to je ale řeknu vám e jsem si myslela e 2 těhu bude ok ale byla jsem ustraená snad víc jak u prvního. ale u je to OK a jsem v poho jinak děkuji za podporu.
Není tady