|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den, čeká nás maturitní ples a já nevím jako matka co na sebe. Na plesy bohužel nechodíme proto jdu na rady mezi Vás.
U pánů je to jasný tam je to oblek.
Ptám se za ženy, protože sukně ani šaty nenosím, tak je tu kámen úrazu. V šatech bych se opravdu dobře necítila a taky bych je měla na sobě pouze jeden večer, což mi je líto i peněz.
Můžu si vzít třeba černé kalhoty a nějakou halenku? Koukala jsem na netu a vše mi připadá takové sportovní, nic společenského.
Klidně mi pošlete soukromou zprávu na odkazy, abychom tu nedělali reklamu.
Budu Všem vděčná za rady a tipy. Děkuji Miluše
Není tady
Pokud nenosíš sukně klidně tmavé společenské kalhoty a halenku
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Já bych zašla do půjčovny a tam si klidně vybrala sukni a halenku
nebo cokoliv co se ti bude líbit a bude ti slušet 
Není tady
holcina napsal(a):
Pokud nenosíš sukně klidně tmavé společenské kalhoty a halenku
souhlasím, jestli nejsi na sukně zvyklá, nemusela by ses v tom cítit a večer by pak nestál za nic.
Není tady

syn měl maturák minulý rok..a maminky a babičky měly všechno...šaty, sukně a halenky, černé kalhoty..jdi v tom, v čem se cítíš pohodlně
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Já bych zašla do půjčovny a tam si klidně vybrala sukni a halenku
za půjčovné si to pořídí i nové.. sice už to neunosí, když to běžně nenosí..ale je to zbytečné vyhození peněz. Je lepší vzít si kalhoty a halenku, protože to jednak v šatníku má a jednak se to na maturák nosí
Upravil(a) laminanonte (25. 11. 2012 19:54)
Není tady
Holky moc děkuji za rady.
To je právě, že bych se opravdu v šatech necítila moc dobře. Ona ta postava taky už není co bejvávalo a taky nejsem vysoká.
Když jsem si tu prohlížela na netu ty roby, to není nic pro mne.
No a černé kalhoty a halenku tu bych unosila. Když ne halenku, tak kaťata určitě.
Ještě jednou díky.
Upravil(a) vilamila (25. 11. 2012 20:31)
Není tady
Ahoj. Jsem ve stejné situaci, taky nevím co na sebe. Ale asi bych se necítila zase v kalhotách nevím. Mám doma jedny šaty, ale nevím nevím
nemám k tomu nic, nějakou tu kabelku, pěkné botky mi chybí a tak.
To bude něco. Dlouho jsem takle nikde nebyla. Tak snad to dopadne dobře.
Není tady
na ples jdu vždy v tom v čem se cítím dobře, takže když se někdo cítí dobře ve společenských kalhotách, tak jde v nich, kdo v šatech, tak jde v šatech. Já jdu někdy tak a někdy tak. Boty je pro mě taky problém vybrat, s tím vždycky zápasím, ale kabelky aneb psaníčka, s tím mám jasno, kupuji za pár kaček v jednom eshopu. Nemám ráda obchody, tam jdu max pro ty boty.
Není tady
A kde že to kupuješ? Boty s tím počítám, že budu muset si nějaké jít vybrat do krámu.
No já tam kam nechodím pravidelně, tak se cítím blbě. Ale to spraví nějaké to vínko:)
Není tady
Kabelky tady http://www.novakabelka.cz/plesove-kabelky/
To je pravda, nějaká ta sklenička a bude to fajn.
Není tady
Díky za typ! pěkné kabelky za přijatelnou cenu, to se bude hodit. Černou musim vybrat
Díky
Není tady
Není zač
taky jsem si ted kupovala černou, na konci měsíce jdu na ples.
Není tady
Také jsem si objednala černou, pěknou
Tak si užij ples, a ještě jednou díky za typ.
Není tady
Zdravím, kalhoty a halenka jsou podle mě úplně v pohodě, když jsem byla na plese naší dcery, tak jsem měla přesně to samé a nikdo se na mě nijak zvláštně nedíval, jelikož jsem vůbec nebyla jediná. Mimochodem.. jestli tu některá maturujete nebo máte děti v maturitním ročníku, zkuste mrknout na tuhle soutěž https://az-fotosluzby.eu/soutez-o-focen … plesu-2017 . Dá se tam vyhrát focení celého plesu v hodnotě pár tisíc, což podle mě vůbec není na škodu. 
Není tady