29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuju vybrat ňáké náušnice pro mamu k Vanocům tak mi podadte kde je mám sehnat
Není tady
urcite koukni na mogati-diamonds maji velni kvalitni sperky i prsteny a hodinky a delaji i na zakazku..teta si u nich kupovala snubni prstynky a je spokojena
Není tady
raketka napsal(a):
Potřebuju vybrat ňáké náušnice pro mamu k Vanocům tak mi podadte kde je mám sehnat
Ahoj, já nakoupila pěkné šperky v sgallery v olympii v brně. Tak se zkus mrknout na jejich web, třeba tě tam něco zaujme
Není tady
cucaa napsal(a):
urcite koukni na mogati-diamonds
maji velni kvalitni sperky i prsteny a hodinky a delaji i na zakazku..teta si u nich kupovala snubni prstynky a je spokojena
Stejnej styl psaní, jako by to psalo čtyřletý děcko, registrace v jeden den, že by reklama
Není tady
Modroočko, že je to pořád baví, viď? Si myslí, že jsme tady asi všichni úplně blbí
Není tady
Zdravím Vás, kdyby ještě někdo potřeboval tip na kvalitní šperk - já ráda nakupuju ve zlatnictví Zlatíčko. Mají fajn výběr a taky dobrý ceny.
Není tady