29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
přítel mi letos k narozeninám nadělil skvělý dárek - víkendový pobyt pro mě a kamarádku v Ostravě. Problém je, že to tam vůbec neznám. Můžete mi poradit kam se vyplatí zajít? Případně nějaké tipy na kavárny, restaurace atd?
Ubytovaná budu v hotelu Jan Maria v centru Ostravy a slyšela jsem, že tam velmi dobře vaří. Máte s ním zkušenosti?
Budu vděčná za každou radu
Upravil(a) AndreaP. (20. 11. 2012 11:18)
Není tady
Upřímně nejsem si jistá, zda víkendový pobyt v Ostravě je zrovna skvělý dárek, ale je to věc názoru. Ostrava je o víkendu mrtvá, centrum jako takové je vylidněné. Pokud je zájem hlavně o kavárny, tak pak pochopitelně doporučuju Stodolní, na té jediné to žije.
Jinak odkaz z úvodního příspěvku pochopitelně mažu.
Není tady
My byli nedávno v ostravském Futuru,v rstauraci před multikinem kinem a dali jsme si tam hov.stejky - teda bylo to nad očekávání vynikající,k tomu grilovanou zeleninku,k masku jsme si navymýšleli omáčku,takže to nebylo až tak úplně podle jídelního lístku,kuchař musel trochu experimentovat,ale fakt vynikající,byť poněkud ve vyšší cenové relaci.
No a pak je tam nová karolína,je to obrovské nákupní centrum s kavárnama krom jiného,tak tam zabijete spolehlivě téměř celý den.A co je kde dál,nějaké dobré papu za dobrou cenu - zkus se mrknout na slev.servery.(bývá tam nabídka např.jídlo+bowling a tak...)
On ten nápad s ostravou se fakt zdá na 1.pohled nepochopitelný skoro,ale zase pokud to máte blízko a nejste tipy,které se chtějí za každou cenu kochat přírodou,tož proč ne?
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (10. 2. 2013 18:17)
Není tady
Určitě se doporučuji podívat na adresu http://www.justride.cz/tipy-na-vylet?re … ezsky-kraj
Není tady