6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mám tip pro mamči, které už neví, jak zabavit své dítko: www.jaksihrat.cz Jsou tam tipy na hry pro děti do jednoho a půl roku.
Není tady
Sice jsem ty stránky jen tak přelétla, ale líbí se mi.
Není tady
Zkuste mu pustit animované filmy, dát vystřihovánky, anebo si s ním hrát hry, které jej utahají a následně bude spokojeně spát v postýlce.
Není tady
Děkuji za prima tip, odkaz si ukládám, a určitě něco využijeme, až venku nebude pěkné počasí. Když je hezky, tak jsme pořád někde pryč. Jezdíme na chatu nebo na různé výlety. Minulý týden jsme byli na Okoři a na Karlštejně, a o víkendu se chystáme do pivovaru Velké Popovice. Tentokrát se nejvíce těší náš tatínek, ale dcerka taky - mají tam živého kozlíka Oldu :-) Celodenní výlety jsou super "unavovačem" :-)
Není tady
Ahoj,
přidám také jeden tip...našla jsem www.overenorodici.cz - jsou tu typy na zábavu venku, uvnitř...restaurace s dětskými koutky a jsou u toho recenze...
Není tady