|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj, úplně náhodou jsem si přečetl článek o Kegelových cvicích, které mají blahodárné účinky na dosažení
maximální rozkoše při orgasmu u žen. Nemáte někdo zkušenosti? Prý je toto cvičení vhodné také pro muže,
ale nevím v čem?
Není tady
Hm, tak hlavně jsou dobré na procvičení kegelových svalů, které jsou povolené těhotenstvím a porodem. Jde hlavně o to, aby žena minimalizovala případnou inkontinenci.
Zlepšení sex. života bych řekla je jen bonus.
U chlapů nevím, jestli to funguje podobně.
Můžeš zkusit. Najdi si na netu, jak se to cvičí. jde v podstatě o to stáhnout pánevní svaly, jako by sji chtěl zadržet moč.. opakuje se několikrát po sobě. Jde cvičit kdykoliv a kdekoliv...
Není tady
No ani jsem nevěděla, že se toto cvičení tak nazývá. 
Cvičím už dvacet let od prvního těhotenství. Když stojím ve frontě , kdykoliv mě napadne. Je k tomu i blízko narovnání postavy.
Jo a při sexu je to taky fajn. Navodí to trochu jinou pozici.
U chlapů nevím,jak to funguje.
http://www.tantrajoga.estranky.cz/clank … iceni.html
Upravil(a) dusička (18. 11. 2012 22:09)
Není tady

Mě ten článek zaujal z důvodu, že mi jeden lékař tyto cviky (neříkal, že se jedná přímo o Kegelovy cviky) doporučoval, když jsem měl problémy s kostrčí. Nevím jestli je to přesně ono, ale tak jak jsem to přečetl,
tak si myslím, že ano. Dával jsem to přečíst manželce a ta mi dokonce řekla, že tyhle cviky doporučují i proti celulitidě, takže mají asi víceré využití.
Není tady
Tak já kegelovy cviky znám, ale v naprosto jiné souvislosti, když mě maminka před časem požádala o pomoc s inkontinencí, tak jsem jí právě v lékárně kupovala nějaké dýňové tablety a paní mi doporučila, abych jí našla i kegelovy cviky, které jsou na tu inkontinenci nejlepší, protože posilují to svalstvo pánevního dna, nicméně právě vzhledem k tomu, že jsou určené na posílení toho svalstva, tak bych věřila tomu, že mají skvělý účinek i na větší rozkoš při sexu, ale osobně jsem to tedy ještě nezkoušela. Ale například pro ženy po porodu by to mohlo být extra přínosné 
Není tady