29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, s přítelem plánujeme svatbu na příští rok. Chtěli bychom obřad v restauraci venku pod altánkem. Máme v oku dvě takové, kde je nádherné okolí, ale nemůžeme se rozhodnout a taky nevím na co vše se v restauraci zeptat, co je takové důležité? Cenu za oslavu známe i kolik alkoholu musí být od nich, ale naco ještě bychom se měli zeptat? Začínám být z toho už celkem nervózní jelikož vůbec netuším co se všechno musí ohledně svatby vyřídit, nemám v okolí nikoho kdo by to zažil, tak budu vděčná za veškeré rady
Není tady
Třeba v kolik hodin zavírají, zda můžete slavit až do rána. Zda Vám zajistí výzdobu nebo si ji máte donést sami. Jestli budete mít prostory jen pro sebe nebo tam může přijít i někdo jiný, když byste byli např. v salonku. Jestli Vám zabalí zbylé jídlo po oslavě a budete si ho moct odvézt.
Není tady
Ahoj,
zkus se podívat sem: www.vse-o-svatbe.cz
Určitě tam najdeš cenné rady jak ušetřit a co zařídit:)
Hodně štěstí
Není tady
Ahoj,
buď si vše zjistíš na vlastní pěst třeba přes vyhledávače a ušetříš, nebo si najmeš svatebního poradce. Oba přístupy mají svá pro a proti. U toho prvního ušetříš, ale zase se budeš muset celou dobu stresovat, jestli jste na něco nezapomněli... No a u toho druhého zase budeš mít jistotu, že je vše v pořádku, ale připlatíš si...
Není tady
monique.pilar.7 napsal(a):
Ahoj,
zkus se podívat sem: www.vse-o-svatbe.cz
Určitě tam najdeš cenné rady jak ušetřit a co zařídit:)
Hodně štěstí
Jsem klikla na odkaz a po pár řádcích mi naskakuje husí kůže.Ještěže máme 2 kluky a já už jsem vdaná
Není tady
Tak jsem rada ze jsem našla tohle tema jelikož se chystáme s přítelem v srpnu 2013 vzít....tak se těším ze tady najdu spoustu rad
Není tady