29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojik holky dne 9.11 jsem měla hcg 56 ,12.11 jsem měla hcg 182. dnes 17,11 jsembyla na pohotovosti protože mě boleli kříže a i břicho tak pro sichr jsem jela. DR. na UTZ viděl gestač. váček velikosti 6 mm náznak pludku ale nemohl to potvrdit na 100 % stáří asi 4+3 jsem s toho zmatená jak blázen jak počítám tak počítam nějak mí to nesedí nevím teda kdy jsem otehotněla ale podle výpoičtu hcg hladina stoupá tak jak má co jsi mám myslet???
Není tady
ahoj 4+3 je jeste hodne brzy. Podu nespinis a hcg stoupa, tak myslim, ze je vse v poradku. Bud trpeliva
Upravil(a) Mad Silence (17. 11. 2012 19:27)
Není tady
Blondy,na netu je tabulka hcg a k tomu odpovidajici velikosti gest. vacku.,dej si to googlu odkaz velikost gest.vacku a hcg.drzim pesti,pokud ale odpovida hcg,tak nezapomen jak s velkou chybou meri velikost ultrazvuk,nekdy i 2-3mm a to uz znamena nekolik dni, me pludek byl videt az v 6tt a koukni,mam pred porodem,tak se snaz hodit do pohody,at neublizis stresem miminku. Drzim pesti.
http://www.forumzdravi.cz/clanek-110-pr … ehotenstvi
Upravil(a) ledovecek (17. 11. 2012 20:09)
Není tady