29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elza1 napsal(a):
Ahoj Tulipánko,
odpověď jsi napsala sama. Silní si příležitost vytvářejí. Co pomohlo mně? V prvé řadě to je vzdělání a ochota se stále učit. Pak to byla ochota poprat se s překážkami. Zdědila jsem domek a začala jej rekonstruovat. Těžké práce/ střecha/ či odborné /ústřední topení, elektrika/ apod. jsem si nechala udělat. Řadu věcí jsem dělala sama - sádrokartony, podlahy, zateplení domu, omítky aj. Stavební dozor nenašel chybičku. Z každého kroku jsem měla radost. Někdy ani není potřeba tolik peněz. Člověk nemusí být bohatý. Stačí když své potřeby přizpůsobí svým financím. Během rekonstrukce mi onemocněla i mamka a bylo to zlé. Musela jsem přestat a všechny síly věnovat jí, aby přežila. Postavit se čelem překážkám, umět život přijmout, jak přichází, dává sílu. Nemusí se vše podařit hned, můžeme občas i prohrát, ale důležité je to nevzdat.
pane bože, to je ale novinka !
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Lupi,
já už teď krmím toho správného vlkaa začíná se v práci dařit. Dala jsem si záměr na ideální práci, několik bodů, aby byla ideální a představ si, za 2 dny možná ani ne jsem našla inzerát přesně podle mých představ. Udělala jsem 1. kolo - test PC znalostí a už věděla, že tu práci dostanu. Věděla jsem to i po pohovoru. A v úterý nastupuju. A čím víc novou práci a lidi potkávám, tím víc jsem spokojenější a víc se těším
k práci gratuluju. je fajn, že ses někde našla.
myslím, že to, cos dělala, ta ruška, nebylo nic pro tebe.
Není tady
Pavlo,
děkuji ti
Já rušku nikdy nedělala jako zaměstnání, ale sem tam nějaký klient přišel a když přijde, neodmítám ho. Ale na sobě ještě pořád ruškou pracuju, i když už jsem si to hodně pozměnila k obrazu svému...
Není tady
Myslím, že je to Tulipánčin koníček a ne práce, kterou se hlavně živí. Byla propuštěna z práce. Proto si hledala novou.
Tak jsi mě, Tulip "předběhla". Blahopřeji k nové práci a ať se ti tam líbí, ať jsi tam spokojená.
Upravil(a) Eva. (30. 3. 2013 12:27)
Není tady
jo tak, já myslela, že práci hledá, protože ji ta ruška neuživí ...
tulip, pro sebe to dělej určitě, pokud cítíš, že ti to pomáhá. já si jen neumím představit tu práci s jinými, přijde mi, že ty sama se v tom dost plácáš a máš hodně věcí nevyřešených. ne tak ještě pomáhat v tomhle dalším.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Lupi, děkuji
Jestli můžu dát radu, jak to tvé dilema vyřešit: jdi tam, kam tě to víc táhne, ne
, ani
,
tím také ne a
tím už vůbec ne
. Ať se daří!
Copak o to........to já jdu, ale jednak připadám jako magor sobě i ostatním a druhak je to ta nejtrnitější cesta
Není tady
lupina montana napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Lupi, děkuji
Jestli můžu dát radu, jak to tvé dilema vyřešit: jdi tam, kam tě to víc táhne, ne
, ani
,
tím také ne a
tím už vůbec ne
. Ať se daří!
Copak o to........to já jdu, ale jednak připadám jako magor sobě i ostatním
a druhak je to ta nejtrnitější cesta
Lupi,
zajdi za Pan, ona ti tu trnitou cestu zRUŠí
Není tady
Tulip, gratulujem a teším sa, že (TI) to funguje.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Nezruší, už jsem byla nalomená a nachystaná na cestu k ní, ale pak jsem dostala zarážku, jako noha.
Asi je ta trnitá cesta nějakou součástí mapy, nebo co
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Nezruší, už jsem byla nalomená a nachystaná na cestu k ní, ale pak jsem dostala zarážku, jako noha.
Asi je ta trnitá cesta nějakou součástí mapy, nebo co
Lupi, pokud se nutne potrebujes prodirat trnitou cestou, zrusit si tu POTREBU muzes jen ty sama
Moje osobni zkusenost - na trnitou cestu me vzdy poslala moje palice dubova - ego ;o)
Intuice - cit - srdce po me nikdy nic takoveho nechtely
Není tady
Njn - každá to máme jinak Možná i ego, to já až tak nerozeznám - ale znamení je jednou znamení.......
Není tady
Možno, že TERAZ to tak nemá byť - všetko má podľa mňa svoj čas... alebo treba skúsiť niečo iné.
Není tady
Lupi,
víš, co je to znamení? Tvůj egoušek se brání . Já jednou těsně před terapií u jedné paní dostala chřipku. A nedala jsem se. Já tam s tou chřipkou jela. A hádej, jak to dopadlo: když jsem tam přijela, bylo mi už dobře. Po chřipce ani památky ! A druhý den ráno po terapii úplně zdravá.
Jednou jsem dostala před víkendovým seminářem strašný kašel, no, tentokrát egoušek vyhrál, nechtěla jsem rušit.
A má kamarádka když si řekla, že ten problém vyřeší, fakt byla odhodlaná, že pojede 2. den na terapii, tak ráno dostala takové bolesti zad, že prý téměř nevstala z postele. Místo aby se tam dobelhala a ukázala své odhodlání, vzdala to
Není to škoda?
Není tady
Njn - každá to máme jinak
Možná i ego, to já až tak nerozeznám - ale znamení je jednou znamení.......
Ano, znameni ji znameni. Jen jak si ho vylozit.....
A jak rika Sel: vsechno ma svuj cas
Upravil(a) Pandorraa (1. 4. 2013 18:19)
Není tady
...Rovné cestičky vedou do pekla
Není tady
Milánkové: TOHLE znamení bylo přes mýho psa a jestli je to egoušek nebo ne je mi ale lautr fuk - riskovat život milujícího zviřete prostě nebudu.
A Pan - to se prostě nedalo vyložit jinak, ok? Bylo to tak jednoznačné, že to jednoznačnější být nemohlo.
Já bych vám to i popsala, ale je to na dlouhý lokte, poněvadž je zapotřebí znát vývoj celé věci.
Ujišťuju vás, že Rušku jsem sice nezkoušela (nemusím mít taky všechno), ale řadu jiných metod jo - a prostě není všechno pro každého. Já si zůstanu u svý homeopatie a jiné infomedicíny.......
Jinak myslím vím docela dobře, co dělám a jsem toho názoru, že zafňukat a postěžovat si může i člověk, kterej ví, co dělá
Není tady
Ještě bych jen ráda poznamenala, Tuli, že samosebou vím, co s člověkem dělá odpor, že vím, že někdy je dobrý ho překonat - a že se mi prozatím vždycky vyplatilo NEJÍT přes ten odpor. Mně se to prostě rozesere, když přes něj půjdu.
Ale každá to máme jinak.
Mně osobně se nejlépe vyplácí šáhnout do věcí, když mám vnitřní nutkání do nich šáhnout, protože pak jdou věci samy a jako po másle A je z nich tak nějak nejvíce užitku.
Není tady
Vidím to podobně jako Lupi. Tedy pracuji na tomto pohledu, protože ho považuji za správný. Moje moudrá maminka mi vždy říká (jelikož mám docela velký smysl pro zodpovědnost a když si něco naplánuju, tak jedu), abych poslouchala svoje tělo a to, co cítím a pak přesně to, co píše Lupi v poslední odstavci. Učím se to a vidím, že se to vyplácí.
Není tady
Milánkové: TOHLE znamení bylo přes mýho psa a jestli je to egoušek nebo ne je mi ale lautr fuk - riskovat život milujícího zviřete prostě nebudu.
A Pan - to se prostě nedalo vyložit jinak, ok?Bylo to tak jednoznačné, že to jednoznačnější být nemohlo.
Já bych vám to i popsala, ale je to na dlouhý lokte, poněvadž je zapotřebí znát vývoj celé věci.
Ujišťuju vás, že Rušku jsem sice nezkoušela (nemusím mít taky všechno), ale řadu jiných metod jo - a prostě není všechno pro každého. Já si zůstanu u svý homeopatie a jiné infomedicíny.......
Jinak myslím vím docela dobře, co dělám a jsem toho názoru, že zafňukat a postěžovat si může i člověk, kterej ví, co dělá
Jasne, lupi. O tom zadna )
Rusit se da nejen RUSkou, ktera rozhodne neni samospasna. Tebe navic tipuju daleko vic na doprovazenou pout. Putovani krajinou prirody, krajinou srdce a casem... Z vlastni zkusenosti: je to mnohem zabavnejsi, mene bolestne a vice ucinnejsi. A taky to neni samozrejme pro kazdeho
Není tady
Mně se to docela povedlo a nejvíc mi v tom asi pomohly knížky od Kurta Tepperweina. Všechny jsou naladěné podobným směrem a asi nejlepší je Poselství tvé duše. Tam se člověk opravdu hodně dozví a taky naučí. Jak být správně sám sebou a tak. Docela to stojí za to
Není tady