29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoooj, j dr. se chystam v pondeli jeste jednou na krev, abych mela 100%jistotu, ze nejsem tehu. Ale moji dr. rikat nic nebudu, jen ji zavolam co mam delat - sem zvedava, co vymysli ona a jak se budou shodovat V ut.jedeme na 1.schuzku, uz se tesime!!!
Tvoje cislo takhle vypada o moc lip moje by vypadalo nadherne, kdyby tam byla sance mimca, ale po ty krve je nulova
v praci uz dobry?
Není tady
anýzek napsal(a):
:sjuk:ahojky holky,my se snažíme s manželem půl roku a taky pořád nic.Manželovi je 44 a mě 36.Mám na Vás takový hloupý dotaz"jak dlouho vydrží spermie čekat na vajíčko,myslím kolik dní vydrží a jsou schopné oplodnění?Děkuju jestli mi poradíte!Jinak Vás často pročítám a sleduju Vaše osudy a moc Vám přeju brzy dětíčky!
tak spermijky vydrží s určitostí dva dny, taky záleží na jejich kvalitě, některé třeba i tři dny.
Není tady
Holky, slyšela jsem o "prstíkové metodě". Teda to jsem kdysi, než jsme šli na umělé, četla na neplodnosti. Zkuste to Držte se a ať brzy změníte metříky
Pá
Není tady
Mišeneček o prstíčkové metodě jsem také slyšela, začala jsem se o ni trošku víc informovat a taky je na ni plno kladných i zápo*ných názorů. některé ženy píší, že díky této metodě otěhotněly, na druhou stranu si žena může zavést infekci do dělohy, dostanou se vlastně k děložnímu hrdlu i spermijky, které nejsou tak silné a normální přirozenou cestou by se tam nedostaly a mohou být tedy geneticky poškozené.
Není tady
Tak se holky k Vám opět přidávám a jdu do dalšího boje...Příští týden jdu na odblokování páteře a cvičení podle Mojžíšové a 21.3. nás čeká genetika a nový spermio....
Není tady
Ivuško, co to vidím na metříku? Tetka dorazila? Ach jo, ale neboj, jaro ještě nezačlo, pak to bude fičák...
Není tady
No jasně, neboj, já to tak beru, depka je už pryč a mám novou sílu a novou naději....Však i nám to někdy vyjde...:-))
Není tady
Tak to každopádně Ivi,
já bych to zase brala, abych to konečně dostala, už jsem 34 DC a pořád nic, já se z toho zblázním.....
Není tady
Tak Ivi vítej...i když je to velká škoda ....myslela jsem, že u tebe už je to tutovka
Je ale divný, že ti to malinkej náznak druhé / ukázalo....mně to neukázalo vůůůůůbec nic......jen jednu a jinak bílo.....
Není tady
Leidei, to musí být fakt k uzoufání...pořád čekat na MS a vědět že asi na 99 % nejsi těhu...to se ti pak zbytečně protahuje cyklus, že ???
Kdyby jsi to dotala po nějakých 28 dnech, tak teď už bys měla pomalu plodný dny v tom dalším....
Když nemáš ovulaci...nebo ti to blbne, poznáš to na MS ??? Je třeba slabší nebo kratší ????
Není tady
Pinky, já vůbec nevím, co se děje. MS mám normálně pravidelnou a stejnou. Tenhle měsíc mi dr. řekl, že neproběhla ovulace a MS zatím nikde... nechápu. Že by to bylo tím, že nebyla ovulace? Podle testů ty předchozí měsíce byla a MS pravidelná..
Já musím mít vždycky něco..
Není tady
Leidei, to je mi moc líto....... je to fakt šílený......proč to příroda tak blbě zařídila...jiný chodí na potraty a nebo děti odkládají bůhví kam a ti kteří mimi chtějí, se ho nemůžou dočkat.
Ty se snažíš o první ???? A kolik ti je ?????
Mě je skoro 29 a chci třetí......čím víc mi to lidi vymlouvají...tím víc ho chci....co je komu do toho !!!! No ne ????
Zázemí pro něj jak se zdá máme..... a i když chuďátko pořád ještě " lítá taťkovi v koulích " , tak už mu stavíme v novým RD i jeho pokoj........ no musíme myslet pozitivně...i když se to nedaří, ne ????
Není tady
Pinky, promiň, byla jsem na obědě...
Je mi 24 let, přítelovi 31 let a snažíme se o první. Jo, s těma kulkama máš pravdu, nám už tam lítá 6 měsíců a vůbec se mu nechce k mamce.... Taky stavíme RD a asi za 2 měsíce se už budeme stěhovat, takže pokojíček už pro něj taky máme, jen to mimčo ne....
A jak dlouho se snažíte?
Není tady
Leidei, my teprve třetí měsíc, ale i tak to zamrzí...když ta mrcha červená přijde. Nikdy jsme se nemilovali tak často, jako když jsme začali snažit.... A snažila jsem se hlídat i polodný dny a....nic !!!
Doktor mi řekne...dejte tomu čas, dvě děti už spolu máte, tak není problém......nechte urovnat cyklus....a zkoušejte to dál. Ale já mám cyklus zatím pravidelný 26 dní.....ale potom cos mi napsala mě napadá, že tělo může prostě spouštět MS ze setrvačnosti, tak jak mu velely hormony po 7 let braní HA !!!!
Je ale pravda, že teď mám MS slabší, tak je možné, že tento cyklus jsem opravdu taky neovoluvala, protože minulý cyklus to byla SÍLA ( až jsem se lekla ).....když jsem užívala HA, tak jsem taky vždycky ob měsíc skoro nekrvácela...jenžu u Ha je to prý normální.....no uvidím po tomto cyklu...jestli to nevyjde ani teď...tak už se na to přestanu upínat...zaplatíme si dovolenou u moře a zkusíme udělat mimíska tam....... jen se mi to zkomplikuje trochu v práci....tak nějak jsem jim dala echo, že od léta budu asi doma....a jestli se to nezadaří, tak asi skončím na pracáku
Není tady
Ahoj holky, tak zacinam taky novy boj. MS prisla 43.DC... to uz mohla 2-3 dny jeste pockat, aby mi rovnou v CAR udelali horm.profil...no chodi si jak chce a hlavne kdy nema!!!!
Leideo, uz mas za sebou 2.navstevu? Jestli jo,co noveho anebo kdy jedete?
Me bylo v unoru 25 a manzovi je 32, mame to skoro stejny
Není tady
Holky, holky, někde jsem teď četla, že začíná mimořádně plodné období pro měsíc březen - květen, takže se budeme pilně snažit a snad brzy budeme moct změnit metříky, příroda je přeci mocná čarodějka, ne???
Není tady
Ivanko, tak to je šance pro nás obě, jenže já strávím své plodné dny u kámošky v Londýně :-(
Není tady
Prosím, odpověz mi na můj dotaz v novém tématu, nevím, co si mám o tom myslet,ale asi opět doufám v něco, co není pravda ...
Není tady